achtergrond

Geenstijl

Huizenkrakers krijgen bezoek van Kruizenhakers

Raadsel! Wat is het verschil tussen een uitgeprocedeerde asielzoeker van We Are Here en Edwin Wagensfeldwebel van Pegida?

Antwoord: een uitgeprocedeerde asielzoeker van We Are Here kraakt huizen en Edwin Wagensfeldwebel van Pegida haakt kruizen!

Maar zonder gekheid, er komt een burgeroorlog in de Rudolf Dieselstraat in Amsterdam. Dat krijg je er nou van als je burgemeester de daadkracht toont van een aangebroken pak melk in de koelkast. Wagensfeldwebel is (net als de rest van Nederland overigens) helemaal klaar met die uitgeprocedeerde jojo's die de buurt op stelten zetten, maar vierkantjes lopen met allerlei clubjes rechtse knipperlichten is dan ook wel weer erg sneu. Bijna net zo sneu als op vluchtelingenjacht gaan in Bulgarije, maar dan net wat minder sneu. Desalniettemin komt de sympathie op deze manier bij dat vervelende clubje kraakminelen te liggen en dat is nou ook weer niet de bedoeling. DUS HALLO VAN AARTSEN. Doe eens wat man, slome vogel. Kom eens uit die nespressobunker. Grijp in & treed op. Laat je gezicht zien. Het loopt uit de klauwen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.