achtergrond

Geenstijl

10 mensen die onze verjaardag zijn vergeten

Casper van Wijngaarden zou nog een fly-by doen maar dat gaat ook al niet meer door.

10. Cranky Henk Krol
NEE! NIET DOEN HENK. NIET DOEN.

**9. Peter de Vries
**Peter de Vries feliciteert eigenlijk nooit iemand, Peter de Vries feliciteert alleen zichzelf. Vanwege de kijkcijfers (proest) van het ontzettend vervelende televisieprogramma De Raadkamer, vanwege zijn deskundige commentaar als tafelheer van alles, vanwege een Emmy die hij heeft gewonnen over de rug van een dood meisje of vanwege het feit dat zijn gigantische eigendunk niet door een detectiepoortje past omdat hij de bloedgabber was van Cor van Hout. Nou weet je wat, Peter? We hoeven je felicitaties helemaal niet.

**8. Kees Verhoeven
**Nu al televisiemoment van het jaar. Tom Staal die naar Kees Verhoeven huppelt en roept: "Kees, Kees, we hebben er weer eentje." Wat zullen die twee samen veel bier drinken in de cafés rond het Binnenhof en wat zal Kees Verhoeven blij zijn met vijftien jaar GeenStijl; lieve jongens en meisjes die er wel van balen als de democratie als een uitgewoonde straatprostituee uit de Pechtoldmobiel wordt geflikkerd, op zoek naar het volgende kroonjuweel om dubbel en dwars te kontverkrachten. Gefeliciteerd met ons Kees, we drinken er 1 op je. Of 2.

Update: hij doet ‘t toch!

**7. Francisco van Jole
**Met zulke vijanden heb je helemaal geen andere vijanden meer nodig. Met zijn opgeheven vingertje praat onze huisvriend recht wat krom is, maar ondertussen randt hij naar eigen zeggen zelf meisjes van 23 aan door zijn onhebbelijke tong in hun onwelwillende mond te drukken. Ga vanavond maar eens lekker naar de hoeren ouwe rammer, wij betalen.

**6. Patricia Paay
**Geen idee of er ergens een uitnodiging voor een surpriseparty bij La Paay thuis ligt, maar dan kunnen we niet. We zijn ziek. Alleen Spartacus twijfelt nog.

**5. Peter R. Vanderbelg
**DWDD-coryfee Peter R. Vanderbelg schijnt ook nog een krantje te runnen, maar Peter R. Vanderbelg geniet zo van zijn eigen hoofd op televee dat hij soms vergeet dat hij ook een krantje moet runnen. Amai Peter, je collegaatjes zijn jarig, doe efkes een bloemetje sturen ouwe reus.

4. E-Rianne Hetzedinges
Schrijft boekjes over eten en vaak ook hele strakke columns in een sjieke krant waarbij je nooit weet of ze nou links of rechts is want ze kan heel goed boven de partijen zweven met haar helikopterblik. Maar ze schijnt niet zo van ons te houden dus we vergeven het haar wel dat ze onze verjaardag kats is vergeten. We weten die van jou wel hoor Rian: op 9 september blaas jij 42 kaarsjes uit.

**3. Frans Timmermans
**De eerste vreetvoorzitter van de Europese Corpulentie had een tijd terug zijn mond vol van iets over de relevantie van GeenStijl. Nou Frenske, we zijn er nog en we hebben enorm veel vettige taarten met allemaal chocolade en slagroom en suiker en glazuur en botercrème meer van die ontzettend ongezonde troep, dus kom maar gauw wat vreten naar binnen harken. De lift is wel kapot dus je zal jezelf naar de zolderkamer moeten takelen.

**2. Sylvana Simons
**We organiseren een feestje en Sylvana is NIET uitgenodigd. Kan iemand haar uitleggen dat dit geen racisme is, maar dat Sylvana gewoon een oervervelend mens is? Dank.

**1. Die kechs van EUvsDisinfo
**Niet omdat het van die journalistiek relevante madammen zijn, in de woorden van Fapper Boef kunnen we deze Oekraïense manipulatrixxen kwalificeren als regelrechte kechs, maar we zoeken nog een stel halfnaakte wijven om uit een enorme taart te springen. Zou een teken van wederzijds respect zijn. Als EUvsDisinfo een langzame dood sterft (bedankt alvast Kajsa) sturen wij ook netjes een condoleancekaart.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.