achtergrond

Geenstijl

Moslims en GeenStijl slopen Beste Raadslid-poll

Wie had gedacht dat GeenStijl en het leger van Mohammed nog eens samen zouden optrekken? Het kan, want samen hebben we de verkiezing voor het Beste Raadslid kapotgepollfucked. Allah akbarrr!

Wij wilden een beetje zondagavond-trollen en CDA'er Rick Brink het podium op rollen. Dit teneinde te voorkomen dat NIDA-naffer Nourdin el Antizionismi de hoofdprijs zou pakken. Moslims pakken al genoeg hoofdprijzen, als u begrijpt wat wij bedoelen. Nou dat werd natuurlijk een all out flame war op twitter en vooral faecesbook, waarbij de digitale kromzwaarden kletterden, mensen elkaar met flesjes sambal en knoflook in de ogen spoten en diverse deelnemers naar het toilet geëvacueerd werden omdat de bacteriedöner met geweld in hun gezicht gepropt was. Lang verhaal kort, de verkiezingssite ging urenlang plat en toen hij weer online kwam, hadden Nourdin en zijn Vijfde Colonne hun koppositie verstevigd ten koste van de achterblijvende gristenrolstoeler Rick. En die kan nu nooit meer inlopen, want organisatoren Volkskrant, WNL & BKB hebben huilend de handdoek in de ring geworpen. Schuld van GeenStijl, jammeren zij. Schuld van de moslims! Roepen wij uiteraard op onze beurt. Voor Rick had het sowieso allemaal niet gehoeven. Wij lachen ons de bloggersballen uit de broek, want wat de fuck had je anders verwacht dat er met een openbare online poll zou gebeuren? Bedankt voor het lachen, Ali Nida en de Veertienduizend Pollfuckers. Volgend jaar weer? 
UPDATE: Aap, mouw. Wij deden alleen een pollfuckje, maar 'in reactie daarop' (dixit BKB) heeft iemand anders een hackaanval op de site gepleegd.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.