achtergrond

Geenstijl

Hee! Een multiple choice-quiz over EU-LHBGTIQ

Even lekker in de letterbak roeren met een rechtgeaarde pollfuck

Homorechten. Serieuze kwestie. Was bijna in potten en dijken kannen & kruiken, maar toen kwamen nieuwe lettertjes, die de "community" (die het niet is) proberen te claimen. Ze kiezen hun eigen geslacht, hun eigen voornaamwoorden, hun eigen aanspreekvormen, hun eigen geaardheidstiteltjes en ze verzinnen zelfs compleet nieuwe huidskleuren en "identiteiten" voor anderen. Geaardheid wordt gereduceerd tot een pruik, makeup en jarretels en geslacht tot een optioneel onsje meer of minder bij een slager-chirurg. Het is allemaal tamelijk waanzinnig aan het worden / geworden, maar om de nieuwe realiteit op de letterlijke gekte aan te laten sluiten, investeren EU-landen in betere geestelijke gezondheidszorg houden lobbygroepen EU-brede klaagmuurstudies om gelijkere rechten voor grotere groepen letters af te kunnen dwingen. Die, markeer onze woorden, ten koste zullen gaan van échte homorechten. Maar daar geven ze dan te zijner tijd gewoon Hongarije en Polen de schuld van. Tot die tijd kunnen we nog wel een beetje terugfucken, door jezelf in deze EU-gesubsidieerde survey als "queer" te identificeren en daarna de hele achtbaan uit te zitten. Maak het niet te gek zo gek mogelijk want dat doen ze zelf ook.

Hier dus "Ja" invullen

Hier dus "Ja" invullen

(Want gendernormies mogen je niet meedoen)

(Want gendernormies mogen je niet meedoen)

Deze enge docente identificeert zich als granieten muur

"There's no such thing as a queer community"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Beslis mee over 7% extra loon voor ambtenaren!

Vandaag bent u ff allemaal vakbondslid. Er is namelijk een VOLLEDIG OPEN POLL over de CAO van *alle* Rijksoverheidsambtenaren. Ja echt. In 2018. Nou dan jeuken de pollfuckvingertjes hoor.

@Van Rossem | 03-07-18 | 13:03 | 0 reacties

Moslims en GeenStijl slopen Beste Raadslid-poll

Wie had gedacht dat GeenStijl en het leger van Mohammed nog eens samen zouden optrekken? Het kan, want samen hebben we de verkiezing voor het Beste Raadslid kapotgepollfucked. Allah akbarrr!

@Van Rossem | 19-03-18 | 12:12 | 0 reacties

Uitslagen! Reaguurders kiezen Jesse Klaver tot Mooiste Meisje 2017 (en kaas is het beste beleg)

De uitslagen zijn binnen, de jury heeft ze verzameld en de notaris gaf zojuist na uitgebreide controle zijn akkoord. Jesse Klaver is het mooiste meisje van 2017 volgens de reaguurders van GeenStijl!

@Van Rossem | 31-12-17 | 15:44 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.