achtergrond

Geenstijl

Nationale Neukcijfers: Fuck #MeToo, we doen het met plezier (alleen veel te weinig)

Hee leuk het periodieke Rutgers-rapport over hoe geyl wij polderpompers eigenlijk zijn. Altijd een opsteker om op een blauwe maandag met de statistieken in de vuist onverdacht over de weekendwip te babbelen bij de koffieautomaat.

Hoewel. We herinneren ons de Rutgersrapportjes als vrolijke coïtus statisticus die we altijd met enige opwinding op de voorpagina gooien. MAAR HET IS 2018 en niks mag nog leuk, vrij, onverv(r)eerd of überhaupt een beetje stout & spannend zijn. De postmoderne verslaggeving slaat meteen alle seksuele spanning dood door te openen met #MeToo-statistiek over hoe vaak er tegen de vrije zin in wordt bepoteld in de polder. Het toch al zo seksloze Staatsjournaal maakt het nog droger. De opening van het ODOL-dodende ochtendjournaal trekt de kijker meteen een donkere steeg in en knuppelt hem/haar/het tegen de grond met de negatieve cijfers over ons ongewenste geilgedrag. Deze  lustverdorrende insteek zal de gretigheid om het luie gemiddelde van drie keer per maand wat - sorry - op te krikken vast enorm bevorderen. Nou, dan zullen wij roze ridders van de vrije seksuele moraal de romantiek maar redden want dat ge-#MeToo blijft een gehypt margeprobleem in een land van driemaal per maand-missionarissen. Dit schrijft Rutgers namelijk zelf: "92% van de mannen zegt te genieten van seks. Onder vrouwen is die groep iets kleiner: 75%. Als mensen ontevreden zijn, is dat meestal niet over de kwaliteit ervan, maar over hoe vaak ze seks hebben." We doen het dus in overgrote meerderheid dikke prima & met wederzijds welbevinden. Alleen niet vaak genoeg. DUS WAT DOE JE HIER NOG? Ga hem/haar/het eens doen!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.