achtergrond

Geenstijl

GeenStijl presenteert: Geenstijlland

geenstijlland.jpgEr waart een populair filmpje rond op internet over 'Milland'. Een door Arabieren opgespoten luxe-project voor de Hollandse kust. Maar wij waarschuwen u; dat bloedeloze hotelghetto is een geit in koeienvel. Milland wordt een bruggehoofd voor het wereldwijde Kalifaat, met ondergrondse nucleaire lanceerinstallaties om Europa te knechten. Mogen wij u daarom voorstellen: GeenStijlland (zie artist impression hierboven). Een stijlloze heilstaat in de Noordzee. De plannen zijn zo goed als uitontwikkeld. Vanochtend presenteerde landschapsfilosoof drs. P. Stift de eerste plannen aan een keur van nationale en enthousiaste investeerders. Lees verder onder lees meer.
Welkom op GeenStijlland

Wat zijn de FAQS?
Is GeenStijlland souverein? Moet ik in het leger? Wat kost benzine? Wat is een kudo? Wat doe ik met mijn Nederlandse paspoort? Is er vrij reizen naar het Vasteland? Ja, we hebben een gat in de wetgeving omtrent de 200 mijlszone ontdekt; niemand kan ons iets maken. Ja, leger is verplicht. Een liter benzine kost 20 kudocent. Een kudo is een gulden, maar dan leuk. Ja, paspoort gewoon bewaren. Nee, als die linkschristelijke dictatuur door inteelt, incest en Darwin is uitgestorven, gaan we wel weer eens kijken.

Wat meer feiten?
De voertaal op GeenStijlland wordt Gewoon Nederlands. Alle mensrassen zijn welkom in GeenStijlland, alle geloven niet. Het wordt een republiek zonder flitskasten, krakers, subsidies, files, godshuizen, publieke omroepen en rosé-bier. Er is draadloos internet voor iedereen, en stroom is gratis dankzij het enorme Hoxha Wind Park aan de westkust. Theedrinken doen we ook niet, er staan overal espressomachines, waar u 24/7 gratis een kopje mag tappen.

Valt er ook wat te beleven?
Ja, er komen 200 strandtenten. Onbezorgd racen kunt u op de FleischbaumRing gesitueerd in Oost (de motorkettingzaag). Op de stranden van 'het linkerbeen' is naaktrecratie en buitenseks toegestaan danwel wenselijk. In de kop van GeenStijlland is plaats voor een 28-holes golfbaan, een Takkie Takkie Paintball Bos, een oefenterrein voor tanks, een Academisch Medisch Centrum, een staatsbrouwerij en een modern geoutilleerde marina. Wonen, werken, winkelen heeft plaats in de 'kont' van GeenStijlland.

Is er ook werk?
Er is altijd werk, als je maar wil. GeenStijlland is een meritocratie. Dat wil zeggen: de juiste man op de juiste plaats. Dat betekent dat als je goed kunt broodbakken dat je dan ook moet broodbakken. Kun je goed post bestellen, dan zullen we je niet vervelen met een kantoorbaan. Simpel, effectief en iedereen blij.

Hoe kom ik er?
Bij IJmuiden rechtdoor. Maar dan bent u er nog niet. GeenStijlland doet aan selectie aan de poort. U ontvangt uw inburgeringsbewijs pas na een staatsexamen en een drieweekse bootcamp in de onherbergzame binnenlanden olv gunnery sergeant Brusselmans.

Wat moet ik doen om erbij te horen?
Er is op GeenStijlland plek voor 100.000 pioniers en kwartiermakers. De 88.000 mensen die reeds lid zijn van GeenStijl krijgen sowieso een toelatingsvoucher op naam toegestuurd. Wilt u ook tot de happy few behoren? Registreer & ga voor de kans van je leven. Tot ziens. Aan de overkant...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.