achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

TIKTOK VRAAGT ZICH AF: Wie is gevaarlijker, een man of een beer?

Nou?

Vrouwelijk TikTok is in de ban van de volgende vraag: zou je liever alleen in een bos zitten waar een beer rondsnuffelt of een bos waarin een man losloopt? 

De simpele ziel zou denken: Een volwassen grizzlybeer weegt al gauw 250 kilo, heeft klauwen als moordwapens en een bijtkracht van 975 pounds per square inch oftewel GROTE AU. Uiteraard liever een man (en dan hopen dat het niet Francisco van Jole is). 

Maaaar lieve mensen, de overgrote meerderheid van deze willekeurige en doodnormale vrouwen geeft de voorkeur aan, jawel, de BEER.

De afgelopen dagen verschenen op het populaire videoplatform (hoi Xi Jinping!) duizenden variaties op het dilemma. De man bleek niet heel populair ten opzichte van de beer. Waar aanvankelijk door veel mannen nog honend werd gereageerd op de trend, veranderde dit voor sommigen toen de vraag werd veranderd in: Heeft u liever dat uw vrouw of dochter in een bos loopt met een man of een beer?

Kortom, wij weten het ook niet meer. En als er dan een beer is, heeft u dan liever dat er ook een man in het bos loopt? Welke man gunt u een boswandeling met een beer? De vragen blijven maar komen. Dan maar luisteren naar Emine:

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.