achtergrond

Geenstijl

Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim bezoekt IDF

Werkbezoek!

Maar dan vraagt u zich natuurlijk bovenal af: Wat vindt een zeker segment van Lenny Kuhr-bezoekers hiervan?

The Rights Forum schrijft: "Zo gaat de Nederlandse Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim vrolijk op bezoek bij de IDF, het leger waarvan het Internationaal Gerechtshof heeft aangegeven dat het plausibel is dat het op dit moment een genocide uitvoert. Nederland geneert zich nergens voor...."

Strategic litigatator Lydia de Leeuw: "Temidden van een mogelijke genocide door Israël in Gaza gaat de Nederlandse Commandant der Strijdkrachten Generaal Onno Eichelsheim op bezoek bij IDF, wil Nederland gewoon heel graag medeplichtig zijn?"

Expert Israël-Palestina PAX voor vrede Thomas van Gool: "Steeds als je denkt dat het niet erger kan. Ongekend. Internationaal Gerechtshof oordeelt dat het plausibel is dat Israël genocide pleegt in Gaza en de Nederlandse commandant der strijdkrachten is een officiële gast van het Israëlische leger en bezoekt posten bij Gaza."

Een Marokkaan: "Waarom bezoekt Onno Eichelsheim een leger dat op dit moment een van de ergste oorlogsmisdaden van de 21e eeuw aan het plegen is???? Echt om van te schamen. Walgelijk gewoon."

Een kunstenaar: "Deze foto van Eichelsheims snoepreisje naar vernietigingskamp Gaza kan ingelijst & opgehangen worden naast die van de borrel van Karremans & Mladic. Met dit verschil dat Eichelsheim geen enkel excuus heeft. Hij weet dat de IDF een volkerenmoord aan het uitvoeren is. Schaamteloos."

Hey maar even. Is het doel van elk werkbezoek niet gewoon om te leren van de allerbesten in je veld?

Ondertussen

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

IDF: "We gaan groot deel van miljoen+ burgers te Rafah evacueren naar midden-Gaza"

Naar "humanitaire eilanden met tijdelijke behuizing, voedsel, water en andere benodigdheden", aldus IDF-woordvoerder Hagari

@Spartacus | 14-03-24 | 12:05 | 142 reacties

IDF valt Rafah aan, bevrijdt 2 gijzelaars, "50+ doden door luchtaanvallen". Bij grondinvasie vluchtelingen "terug naar Noord Gaza"

Het laatste Hamas-bolwerk aan de Egyptische grens, waar inmiddels ook zo'n 1,3 miljoen (!) uit het noorden gevluchte Gazanen verblijven

@Spartacus | 12-02-24 | 09:37 | 272 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.