achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

LIVE. Zes vragen over het EenVandaag debat

Stukje service naar de mensen toe

1. Wat krijgen we nou weer?

Nou wéér een aanslag op Baudet. Maar op de NPO gaan ze gewoon door met iets anders. Eindelijk een debat waarin lijsttrekkers van verschillende partijen met elkaar over onderwerpen discussiëren voor een publiek. In de zaal zitten studenten, dat is ook nog nooit vertoond en Pieter Omztigt en Frans Timmermans en Geert Wilders en Dilan Yesilgöz zijn erbij, die zag je verder nergens de afgelopen weken.

2. Op wie moet ik stemmen?

Op Henk Krol, Lijst 18, Nummer 2. 

3. Waarom mag VVD-donateur en sponsor van het radioprogramma van Wilfred Genee Frank van Gool tijdens dit debat geen vraag stellen?

Omdat de NPO volledig wordt gedomineerd door woke communisten die vrije ondernemers kapot willen belasten en hun huis afpakken als ze doodgaan.

4. Wie is de grote winnaar van het debat?

Dat mag je niet vragen want dan worden de politicologen boos. Bovendien is het debat nog niet geweest, dus we weten ook nog niet wie er gewonnen heeft en waarom dat Geert Wilders is. 

5. Is dit debat een 'gamechanger'?

Eigenlijk niet, maar omdat er nu zoveel commentatoren commentaar hebben gegeven op het feit dat dit door andere commentatoren een gamechanger wordt genoemd, is het changen van de game eigenlijk een soort self fulfilling prophecy geworden. Maar omdat wij dit nu ook weer zeggen telt het niet en zometeen zitten Raoul Heertje en Ilja Leonard Pfeijffer én Jeroen Pauw bij Khalid en Sophie om de nieuwste peiling van I&O Research te promoten, eh bespreken, oh nee promoten, maar wel met een gewichtige blik en een rein geweten. 

6. Wat is het favoriete muzieknummer van Frans Timmermans?

Het volkslied van Israël (checken, red.).

7. Waar kan ik dat debat zien?

Ho ho in de kop staat zes vragen hè, we kunnen niet alles weten.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.