achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Live. Baudet 'ie 't of Baudet 'ie 't niet?

Gaat de FvD-leider naar Brussel en wie volgt hem dan op

Chris is er niet bij dus u moet het doen met de livestream. Cryptisch persbericht wat betekent dat de presentatie van het verkiezingsprogramma, kieslijst én lijsttrekker wat belooft te worden. Kiest Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet naast zijn uitgeverij, handel in NFT's en bezorging van maaltijdpakketten nu definitief voor het écht grote geld: een baan in Brussel? En blijft hij dan tot de Europese verkiezingen volgend jaar Kamerlid/lijstduwer of gaat hij voor zijn comfortabele wachtgeldregeling? En wie volgt hem op: de veroordeelde én verdachte Gideon van Meijeren, jonge hond Freek Jansen of gaat FvD-opa Ralf Dekker herintreden (want niemand kent Simone Kerseboom en Pepijn van Houwelingen is - hoe zeg je dat netjes - wel heel erg Pepijnig)? Natuurlijk kan alles ook bij het het oude blijven zoals een conservatieve partij past. Boreale beelden na de breek.
Update: Baudet blijft lijsttrekker. Ook gelooft hij opeens in de QR-code en voegt een affiliate programma aan de FvD-geldmachine toe. De rest van de top 5: Freek Jansen op 2, Gideon van Meijeren op 3, Pepijn van Houwelingen op 4 en Ralf Dekker op de vijfde plek. Simone Kerseboom is afgevoerd, ze wordt samen met Paul Cliteur en Tom Zwitser lijstduwer.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Waar is Freek Jansen?

Keert Thierry's voormalige oogappel ooit nog terug als volksvertegenwoordiger? Hij ging in januari "tijdelijk, tot de zomer uit de kamer"  - en het is al even zomer.

@Schots, scheef | 10-07-24 | 19:01 | 55 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.