achtergrond

Geenstijl

RT: "Tucker Carlson wil interview met Poetin". Werd gehackt door NSA bij vooroorlogse poging

Bovenstaand zegt hoofdredacteur van RT Margarita Simonyan dat Tucker een interview met Vladimir Poetin probeert te regelen, en geeft als bijsluiter: "Tucker doet fantastisch werk trouwens, en hij vraagt echt om een interview met Poetin. Het zou fantastisch zijn als iemand dit hoort en het aan de president laat weten." Oftewel, de Russische staats-tv lobbyt nu mee voor een Tucker-Poetin-interview, en dat verhoogt de kans dat het plaats gaat vinden aanzienlijk.

We vermoeden dat het even 'kritisch' wordt als die met Andrew Tate en tribale fantast kolonel Douglas MacGregor [we hadden de kracht niet die te factchecken sorry maar hij voorspelt al vanaf februari 2022 dat Oekraïne volgende week valt en verwijdert dan een maand later z'n video's].

Kortom, het wordt aan u, 's lands gewogen midden, een gezonde balans te vinden tussen Tucker & Co's populistische exotisme jegens Rusland en het kinderlijk binaire gejank van de Sjoerdsma-divisies. Na de breek vertelt Tucker hoe de NSA zijn Signal [dat is de 'best beveiligde' berichten-app van allemaal trouwens] hackte toen hij voor de oorlog in de verste verte het plan koesterde Poetin ooit eens te interviewen. Geeft te denken!

Voor oorlog: "NSA hackte Signal-berichten, wist van wens Poetin te interviewen"

Oliver Stone's "The Putin Interviews", beslist niet zonder z'n charmes

Gehele playlist van openbaar beschikbare trailers en fragmenten onderstaand.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.