achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Baas Wagner Group Prigozhin - zelf beschuldigd van homoseksualiteit - beschuldigt schoonzoon MinDef Shoigu van "extreem flikkerschap"

De slag om de Russische ziel verloopt via de huig

Dat land heeft helemaal geen schrijvers nodig als 1/3 van hun Trias Politica dagelijks met zulke proza over de brug komt. Chef Wagner Yevgeny Prigozhin over de schoonzoon van de Russische minister van Defensie Sergei Shoigu, fitness influencer Alexey Stolyarov: "You can clearly see the faggotry shining through, big-time fucking faggotry, but that's fine - it's their family matter." Voor de goede orde, Shoigu heeft alleen maar dochters. 

Ten eerste: zoals eigenlijk altijd tweevoudig eens met Prigozhin, want die makker is inderdaad op z'n best niet oorverdovend heteroseksueel en dan bedoelen we schreeuwend kasthomo in het Slavische RTL7 genaamd Rusland. En dat is inderdaad niet erg en gewoon een familieaangelegenheid. 

Maar de beschuldiging van homoseksualiteit klinkt natuurlijk veelvoudig in 't Russische, niet in de laatste plaats omdat Ruslands gevangeniscultuur volwaardig onderdeel is van de politieke cultuur. Zo werd Prigozhin zelf er afgelopen november nog door ene "ex-gevangene Sasha Kurara" van beschuldigd dat hij tijdens zijn eigen gevangenschap in de jaren 80 zelf de positie van seksslaaf had en "Sasha en alle gevangen p**pte en er nog van genoot ook".

Kortom; er is weinig zo homoseksueel als heteroseksueel militarisme - en dat is van alle tijden.

Als Shoigu's schoonzoon heteroseksueel is zijn wij goed met vrouwen

Ex-gevangene: "Prigozhin was een fl*kker en p**pte mij, iedereen in gevangenis"

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.