Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

#TVOH. Welke noten heeft Tim Hofman op zijn zang, wie is de mol en wat wist De Mol?

De bron van het wereldwijde format is vergiftigd

MOL, jongens. De man heet MOL, niet Krol, djiezus

Okee jongens. JUICE-TOPIC door een zootje oudblanke bloggertjes. Zaterdag werd The Voice of Holland per direct van de treurbuis getrokken door RTL. Zelfs herhalingen van de populaire talentenjacht (seizoen 12, wekelijks 2 tot 3 miljoen kijkers) zijn geschrapt. Het is een vlucht naar voren nadat het YouTube-programma BOOS van Tim Hofman op 12 januari om wederhoor vroeg in een onderzoek naar machtsmisbruik en seksuele misdragingen bij het programma: de uitzending van BOOS komt pas aanstaande donderdag online.

Een paar uur na de bekendmaking erkende Jeroen Rietbergen, bandleider van het programma en tevens de echtgenoot van Linda de Mol, schuld in een verklaring: "Tijdens mijn jarenlange betrokkenheid bij The voice of Holland heb ik contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld." Niet alleen schrijft hij dat zijn vrouw Linda van alles op de hoogte was, er zit ook een heel venijnig zinnetje in richting Talpa, het bedrijf van zijn zwager John de Mol: "Dit alles ben ik mij al een aantal jaren zeer bewust, vanaf het moment dat ik door mijn opdrachtgever streng ben aangesproken op mijn gedrag." Oh? Wanneer was dat dan? Wat wist Talpa? Wist producent ITV het ook, aan wie De Mol zijn bedrijf - inclusief de rechten op The Voice - in 2015 al verkocht en met wie hij sinds 2019 ruzie maakt over geld?

Tuurlijk wist John het: zijn zus wist het immers ook, Rietbergen is in therapie geweest en het zal ook niemand verbazen dat ineens heel Hilversum al jaaaaaaren wist dat er van alles vies, voos en verhuld was in Voiceland. Het AD heeft een uitgebreid exposé over Rietbergen, die kennelijk bij iedereen en het zoontje van Ronald Koeman bekend stond als een viezerik. RTL Boulevard, roddelrubriek van dezelfde omroep, weet héél snel van het bestaan van een appgroep met veertig vermeende slachtoffers. We're gonna call this one: Die redactie wist ook meer dan ze onthulden. En doen nu of ze er bovenop zitten.

Tim Hofman onthult meer dan misstanden bij TVOH, zijn onderzoek gaat laten zien dat het Mediapark siddert voor De Mol. Hofman mag dan soms met roze nagellak op naar de sportschool gaan, of in een jurk naar een gala, als je hem iets onder z'n neus houdt waar een verhaal in zit, is ie voor de duvel, een gebroken kaak en zelfs John de Mol niet bang.

Terwijl RTL de vlucht naar voren nam en eigen onderzoek aankondigt ondanks dat ze nog geen idee hebben wat BNNVARA precies allemaal in BOOS gaat onthullen donderdag, gaat het nieuws internationaal. Het format en spin-offs van The Voice wordt (of werd) in meer dan 145 landen uitgezonden. En nu de Nederlandse bron van het programma vergiftigd, wat gaat er internationaal gebeuren?

Social

Van Duitsland (Der Spiegel) tot de Verenigde Staten (Hollywood Reporter) is het schandaal al doorgedrongen: "The Voice of Holland is the original version of the singing-contest franchise that John de Mol and Roel van Velzen created back in 2010. The show spawned dozens of local versions around the world, including a U.S. version on NBC, which has won seven Emmys. The 12th season of The Voice of Holland premiered Jan. 7." Hollywood Reporter vraagt zich ook al hardop af of de misdragingen voor of na de overname door het Britse ITV plaats vonden. Iemand die claimt cameraman bij The Voice geweest te zijn, prees Hofman zaterdag en zei dat hij zelf ontslagen werd toen hij in 2018 misstanden aanhangig probeerde te maken, en dat de politie niets met een aangifte deed.

Wij vragen ons derhalve af of ITV al begonnen is met lawyering up, want het zou ons niet verbazen als omroepen in andere landen preventieve onderzoeken gaan aankondigen om hun eigen talentenjachtstallen uit te mesten en zich preventief te verschonen van de verwijten die nu de Nederlandse Voice het zwijgen opgelegd hebben. Nu de bron vergiftigd lijkt, gaan contracten met ITV of Talpa opengebroken en opgezegd worden, zowel van omroepen als van adverteerders: T-Mobile verbreekt vandaag de verbinding met Talpa.

Terug in Nederland ligt er een aangifte tegen Ali B., die eerder al eens schreeuwende ruzie maakte met mede-jurylid Waylon ("Klein vies mannetje!") in een programma dat vaker dergelijke relletjes kende - never forget Lil Kleine versus "k*nk*erh**r" Anouk. Knuffelmarokkaan A. Bouali bepeitte zijn eigen onschuld in een Insta-post, maar de juice channels schamperen daarover en zelfs Patty Brard vertrouwt het zaakje niet.

Terwijl medewerkers van Linda Magazine die ooit onverschrokken hun mond open getrokken zouden hebben over dit soort beerputten nu wel echt gezien zijn en diverse co-hosts van The Voice hun stem verheffen om te roepen dat ze van niks wisten (Martijn Krabbé, Glennis Grace, Waylon), haalt hun collega Chantal Janzen (TVOH-presentatrice sinds 2019) hard uit naar de 'kleine groep' die dit allemaal geheim hield en probeert ze op te komen voor de 'goeie en zuivere medewerkers' van The Voice. Bridget Maasland denkt hardop dat John de Mol er van wist, omdat de Rietbergen-toestand al uit 2016 dateert. Kersvers vader Rob Goossens (feli nog, makker) reageert instemmend en Fidan Ekiz, Maaike Timmerman en die onvermijdelijke Angela de Jong speculeren daar ook duchtig op los bij WNL: gaat de geplande fusie tussen RTL en Talpa nog wel door?

BOOS moet nog uitgezonden worden, maar iedereen weet het al, want heel veel mensen wisten het al. Maar ja, bang voor de macht van De Mol - die je kan maken, maar nog harder kan breken. Het is immers *zijn* Gooise matras:

Alineaatje van RJ Duin uit Het Parool

🧐

Social

Insta-respons van Chantal Janzen

Ondertussen, bij Coldeweijer...

Social

Reaguursels

Inloggen

In de cabaret wereld is dit ook schering en inslag. Aldus Theo Maassen, die ooit naar een aftrekkende Freek de Jonge heeft moeten kijken.

frickY | 17-01-22 | 14:43

Echt schuldig zijn de kijkers van dit programma die na Idols 1 niet zijn afgehaakt.

Derechtselutser | 17-01-22 | 07:57

Het gerucht gaat dat Tim Hofman graag cavia's in de kont neukt. Bij deze.

FirstAnnual | 16-01-22 | 23:26 | 1

Hebben de cavia's al aangifte gedaan?

Baron van Baesweiler | 17-01-22 | 00:28

Mevrouw de Steenwinkel is het levende bewijs dat op het juiste moment het piemeltje van Borsato en/of B. in de mond nemen ook goed kan uitpakken.

Blok aan je been | 16-01-22 | 22:20

Misschien moet Van Dale de definitie van 'geschokt' maar eens herschrijven. Ik zie overigens nergens iemand geschokt zijn, net als in Den Haag, maar lees het enkel in een berichtje.

Zoelense Hobbyboer | 16-01-22 | 21:45

Vrouwen die zich omhoog proberen te neuken is van alle tijden, mits dat maar vrijwilliger gebeurd is. Er zal nu met de deugd en woke cultuur en vertrutting een teleurstelling ontstaan zijn bij een aantal vrouwelijke (? Dat moet je ook nog maar even afwachten...) kandidaten. Je kan wel of niet in covid 19 geloven, maar bewezen is nu wel weer dat de gooise matras na 60 jaar nog steeds bestaat. De snelste manier voor een rol of carrière is via "het oudste beroep ter wereld". Het boekenbal lijkt me ook.een dankbaar evenement voor een groot me too onderzoek... zou freek de jonge of aron grunberg of een andere deugneuk daar misschien hebben toegeslagen op een weerloos hertje.....

wie zal het zeggen | 16-01-22 | 21:17 | 3
-weggejorist en opgerot-
De Laureaat | 16-01-22 | 22:20

Maar waar het om gaat is dat elke organisatie - en bij TV is het wellicht wat hysterischer maar bij ELKE organisatie komt dit voor - mensjes kent -en meestal zijn het mannen, maar geloof me, ook vrouwen doen dit - die hun positie gebruiken om zich te gedragen als een totale psychopaat of tiran. En bij mannen gaat het vaak richting het misbruiken van hun positie om hun kleine pielemuis tevreden te stellen, want mannen zijn vaak gewoon erg simpel, maar vrouwen aan de top hebben ook de neiging om zich als een totale trol te gedragen. Organisaties zijn uit hun aard onveilig voor werknemers.

m@rkus | 17-01-22 | 07:24

Precies! De term "Gooise Matras" bestaat niet voor niets al zo'n 60 jaar. Mannen die hun macht misbruiken, jonge mensen (m/v) die carrière willen maken. What's new???? Ja, de ophef natuurlijk, die is nieuw.....

Rationa | 17-01-22 | 11:01

Dus niet alleen een idee jatten maar ook nog diegene die het bedacht heeft kapot maken. John de Mol doet het.

Deflatiemonster | 16-01-22 | 21:11

Komt het eindelijk goed uit dat ik niet kan zingen! Dodged that bullet.......

Knip | 16-01-22 | 21:09 | 1

nou ja, anders had je tenminste weer eens geneukt. ook wat waard.

sioux_ | 17-01-22 | 10:10

Is Hugo nog trots op zijn gelikte foto op de cover van de linda.

likdoorn | 16-01-22 | 21:06

Maar zijn er behalve viespeukerij ook strafbare feiten gepleegd? Al die hypocriete bn'ers nu zijn echt lachwekkend. Al decennia houden ze elkaar het hand boven het hoofd, terwijl het een sodom en gomorra is in dat wereldje. En omdat niemand wil dat zijn/haar eigen uitspattingen op straat komen te liggen bij eventuele verklikkerij van een ander houden ze in het ooenbaar altijd hun bek dicht. De minder belangrijke mensen mogen nog wel eens de pineut zijn in de roddelrubrieken natuurlijk en van mensen iets hoger op de ladder blijft het meestal bij kleine blikschade met af en toe een uitzondering zoals recent met Marco B.
Ik ben vooral benieuwd hoe lang het nog duurt voor de daden van Johnny de Mol Jr. Op straat komen te liggen. En dan heb ik het niet over die hele Shirma Kaes toestand, want dat nemen de meeste mensen niet serieus (dankzij papa uiteraard). Die dwaas heeft nog veel meer op zijn kerfstok namelijk. En ja dat is algemeen bekend in Hillywood en ook daarvan zullen dan weer allemaal mensen roepen "nooit geweten of iets van gemerkt" haha

Quantum Suicide | 16-01-22 | 21:03

En nu is t wachten op de seksuele machtsintimidatie in de NL politiek...

TantevanCharlie | 16-01-22 | 20:55 | 1

D66, maar die gooit het in de doofpot

p3xxx | 16-01-22 | 23:45

Anouk is gewoon jaloers. Zowel Marco B als Ali B zijn namelijk zwanger van Douwe B.

Charles Swietert | 16-01-22 | 20:27 | 1

Douwe B. is te wit voor Anouk.

Lompelul | 17-01-22 | 13:12

Iedereen en zijn moeder geschokt, maar dit is zo oud als de Gooische matras: als je het wilt maken als zangeresje of actrice in Hilversum moet je de producer pijpen. En dat geldt niet alleen hier, denk maar aan de VS. Al in de jaren vijftig sprak Marilyn Monroe bij het ondertekenen van haar eerste filmcontract de legendarische woorden ‘that was the last cock I had to suck’.

Spiderman1 | 16-01-22 | 20:20 | 2

Sprak zij die woorden niet bij het overlijden van de een of andere filmbons?

Arachne | 16-01-22 | 22:46

Die Chantal Jansen is de ergste van allemaal, zoveel nepheid en hypocrisie.

Fra Lippo Lippi | 16-01-22 | 20:17 | 1

@Fra Lippo Lippi: Shouldn't have to be like that...

TinusVlugOpDeKut | 16-01-22 | 22:50

Poe poe. Nou nou. Next

Kladderadatsch | 16-01-22 | 20:16

Ik denk dat wij (het publiek) nog geen 10 procent weten wat voor smeerlapperij zich in die mediawereld afspeelt. Die stal moet eens flink uitgemest worden!

DucoDeugniet | 16-01-22 | 19:56 | 1

Waarom eigenlijk? Je bent nogal hypocriet als je denk dat dat niet gebeurt.

sander3488 | 17-01-22 | 14:07

'In de auto werd er de hele rit porno afgespeeld', er mag ook niks meer in Nederland.

HaegscheLandloper | 16-01-22 | 19:30 | 1

Fake taxi?

stijlloospeilloos | 17-01-22 | 00:00
-weggejorist-
Lukiluuk | 16-01-22 | 19:24 | 1

Van onze verslaggever: eindelijk komt Marco B uit het huis van zijn moeder. En Marco wil je een reeting geving op Maan? Hm nuh ok ja dat wil ik wel, zingen 1 reet neuqen 3 reten"

homieguerneville | 16-01-22 | 19:17

Die Yvonne Coldewijer is ook maar een parasiet die het (zogenaamd of niet, beide even erg) allemaal wist nadat iemand zijn muil echt open trekt, bah, schijnheilig wijf.

menage | 16-01-22 | 19:14 | 2

Zij is wel leuk hoor met die zwarte oogjes.

homieguerneville | 16-01-22 | 19:18

waar is zij bekend van dan?

sioux_ | 17-01-22 | 10:14

Ik wil eerst die uitzending wel eens zien. Je kunt zoveel wijzen wat je wilt, maar die wijzende vinger zegt niks. Bewijzen, ik wil bewijzen zien.

RDE | 16-01-22 | 19:09 | 1

haha, RTL stopt voorlopig met uitzenden, TMobile als grootste sponsor trekt zich terug. en meneer wil bewijzen zien.

Ronhonnepon | 16-01-22 | 20:11

Hebben de meiden van Halal ook meegedaan , dát vraag ik u af.....???

J.Thee.Cohen | 16-01-22 | 19:02
-weggejorist-
wijnvlek | 16-01-22 | 18:50

Is Ali B al voorgedragen voor een eredoctoraat aan de T"U" Delft?

HeusWelSnottebel | 16-01-22 | 18:48 | 1

Dat wordt nu inderdaad wel eens tijd!

KeesBruin | 16-01-22 | 20:18

Nu opeens vindt Anouk het een corrupte bende. Mosterd na de maaltijd. Af door de achterdeur, eng mens!

Swoop | 16-01-22 | 18:47 | 1

Wat een zwaktebod als de rest zo loopt te kloten, en dan maak je je druk om zoiets, typisch

menage | 17-01-22 | 08:59

Met de wetenschap van nu ben ik blij dat ik nog nooit naar deze smeerpijperij-show gekeken heb.

de euro middenweg | 16-01-22 | 18:35 | 2

U ijkt me inderdaad iemand die naar andere smeerpijperij kijkt.

nietonredelijkeman | 16-01-22 | 18:47

Tegen die Johnny de Mol junior was toch al eens een klacht ingediend wegens losse handjes. Nou lekker stelletje. En allemaal zo lief doen op de tv.

Kattie | 16-01-22 | 18:30 | 1

Die hele televisiewereld is een wereld waar hele enge mensen rondlopen . Het is een nagemaakte kleffe nep zooi !

leo59 | 16-01-22 | 18:46

Dit is toch zo oud als de wereld. Wie kent nog Wilma Landkroon, die werd geëxplodeerd door opperransbak Pierre Kartner?
Jongere reaguurders die Wilma niet kennen: googelen en jijbuizen op eigen risico

Arnold Layne | 16-01-22 | 18:29 | 1

Tsjonge, dát zal me een bende hebben gegeven, zeg. Hebben ze Wilma van het plafond af moeten schrapen?

bisbisbis | 16-01-22 | 23:54

Pff, dat iedereen en zijn moeder ineens "In de Kwekkerette" zit na zo'n bericht oké maar dat van Rossem er hier ook nog eens een reteserieus bericht over maakt...
Come on guys - negeer die hele scheisse voortaan want dit past niet in jullie format tenzij jullie nu liggen te rukken om iedereen die hier nu reaguurt over Ali b en die andere weggooiers.

Tierelier | 16-01-22 | 18:28 | 5

@Tierelier | 16-01-22 | 18:30: inderdaad triest, ja, dat ook ik er toch weer op klik. Ik kijk niet eens tv, en toch weet ik het allemaal via GS. Als ik geen GS keek, had ik niet eens geweten dat er een André Hazes bestaat die de zoon is van.
En toch klik ik erop en dat weet GS ook (reclameinkomsten), maar GS kan misschien in de statistics ook zien dat dit meestal de laatste artikelen van de dag zijn waarop geklikt wordt. Bij deze artikelen denk je inderdaad, genoeg gezien voor vandaag, ik ga wat anders doen.

Angelina-a | 16-01-22 | 18:56

Het is toch uitermate vermakelijk om te constateren dat al die deugers met hun wapperende moraalvingertje vaak zelf het minst deugen.Smullen!

Kowalski11 | 16-01-22 | 19:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Jezus wat heeft die uitgespookt? Dat was toch een knappe vrouw ooit?

John McClane | 16-01-22 | 19:02

Die zoekt een 5e kandidaat voor een 7e kind. Die loopt er bij tvoh toch niet rond gezien haar wensen. En aangezien haar eerbaarheid en het jorisrisico laat ik de kleur en het aantal centimeters maar achterwege. Alsmede ich habe es nicht…… Morgen even BAT bellen en straatje schoonvegen. Theaters moeten rap open want poppenkast neemt zeer ernstige vormen aan.

Lukiluuk | 16-01-22 | 19:08

@John McClane | 16-01-22 | 19:02: Je bent in de war met Sinead o'Connor.

Blote Bertus 2000 | 16-01-22 | 19:16

Waar ligt dat Gooise matras eigenlijk? Effe wat dna onderzoek op doen dan is de waarheid zo boven tafel.

Kattie | 16-01-22 | 18:13

Chantal Janzen en Anouk maken zich onsterfelijk belachelijk met hun statements. Jarenlang de ogen dicht houden en nu op social media hun straatje schoonvegen dat ze nergens van wisten. Wat een hypocriete bende is dat Hilversum. Zum kotsen

Burgerzaken | 16-01-22 | 18:12 | 2

Precies dit, Chantal zfs nog lopen scharrelen met het zoontje van, om hoger op te komen.

Vervolgens net doen of ze nergems van af weet, je moet je straatje ook wel schoonvegen, als je voor de rest niks kan.

_washier | 16-01-22 | 18:18

Dubbele ontkenning is bevestiging.
Iedereen behalve de kandidaten is in meer of mindere mate al jaren schuldig.
John de Mol prikt al enige dagen naast zijn aardappels.

De Profundus | 16-01-22 | 18:59

Moet men wel met strafbare feiten komen. Meiden die er als meerderjarige toen zelf plezier in hadden, of huilen over perverse grapjes etc heb ik weinig mee.

klimaatsloper | 16-01-22 | 18:08

Het grootste schandaal vind ik nog wel dat de Mol het format heeft gejat van een student.
Hoe zit het daarmee?

Angelina-a | 16-01-22 | 18:05 | 1

Gehad, of gekregen?
Ik ga er van uit dat het juridisch waterdicht is.
Moreel niet, maar ik verwacht ook niets anders.

frickY | 16-01-22 | 18:43

Past meisje... hoe is Afrikaanse p%ssy?
Het zijn godverdomme nog racisten ook, die BN’ers. Precies wat je verwacht van het bnerkartel.

RickTheDick | 16-01-22 | 17:58
-weggejorist-
gerrit5042 | 16-01-22 | 17:57 | 1

Krijgt het woord “knuffelmarokkaan” ook wel een andere lading.

Pferdefotze | 16-01-22 | 17:53 | 1

Zelfs Beatrix is door hem ongevraagd geknuffeld.

Kattie | 16-01-22 | 18:14

Hoe is het afgelopen met Meiden van Holland, starring Kim Holland?

KlaagGraag | 16-01-22 | 17:49

Peter Pannenkoek grapt toch ook al jaren over de Mafia praktijken van de De Mol familie?

frickY | 16-01-22 | 17:46

Lalala
Hmm neuken knop stoel draait om

RickTheDick | 16-01-22 | 17:44

Wordt je eerst bejubeld om je gouden strotje, staat even later Ali B zijn besneden mocro flavor aan je op te dringen.

Het kan verkeren!

Schwanzeleber | 16-01-22 | 17:41 | 2

Misschien was de volgorde anders?

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 17:44

Die klootzak van een John de Mol, heeft dit toch gewoon willens en wetens onder het tapijt gemoffeld, ten faveure van zijn eigen gewin?

Be de Laer | 16-01-22 | 17:33 | 2

U had dat natuurlijk vast anders gedaan.

Joris Beltsin | 16-01-22 | 17:38

Ik denk eerder onder de grond geschoffeld.

Kowalski11 | 16-01-22 | 17:46

Al die (eind)uitslagen van TVOH zijn de afgelopen jaren door manipulatie tot stand gekomen.

Veel ex-kandidaten zullen naar een civiele rechter stappen en terecht.

Rachid_82 | 16-01-22 | 17:27 | 1

Reality TV is geen reality. De kandidaten hebben getekend voor deelname aan een amusementsprogramma. Geen poot om op te staan, tenzij bepoteld.

SjonnieC | 16-01-22 | 19:24

Maar heeft Marco B ook Ali B gedaan? Dat soort zaken willen we nu weten.

Charles Swietert | 16-01-22 | 17:26

Anouk stopt als coach bij the Voice

Roos | 16-01-22 | 17:20 | 2

Nu gaat ze als coach aan de slag bij ADO Den Haag.

Ruimedenker | 16-01-22 | 17:23

@Ruimedenker: maar daar hebben ze bonje over de overwinningspremies. Ga dan eens winnâh!

Cor Netto | 16-01-22 | 18:24

Die Linda toch.
Soms kan ik het wel begrijpen als een vrouw ondanks alles bij haar man blijft, bijvoorbeeld als hij heel rijk is, of heel aantrekkelijk of interessant.
Maar ik heb even die man van haar gegoogled. Wat een oniteressante grijze muis zeg.

Dus een mol die op een hamster lijkt met een saaie perverte muis. Passen wel bijelkaar dan.

Angelina-a | 16-01-22 | 17:19 | 5

@Joris Beltsin | 16-01-22 | 17:35: Ik vond haar al nooit aantrekkelijk. En al die verbouwingen die ze heeft ondergaan hebben zelfs averechts gewerkt.

Kowalski11 | 16-01-22 | 17:52

Nu zien we hoe veroudering werkt bij vrouwen, toen lang gelden Linda dat dingetje deed bij Sky Channel met DJCat was het nog een lekker dingetje

homieguerneville | 16-01-22 | 17:58

@Joris Beltsin | 16-01-22 | 17:35: Chucky! Mooi omschreven.

F. Jacobse | 16-01-22 | 18:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Het Gooische matras. In de jaren '60 vertelde een schoonmaker mij dat ze er aan gewend waren in de kantoren her en der gebruikte condooms aan te treffen en menig maal werd iemand bij het openen van een deur in een compromitterende houding betrapt. Ik denk dat zedeloosheid in die kringen een algemeen aanvaard beroepskenmerk is.

isitsoornot | 16-01-22 | 17:18 | 3

Ik begrijp die verbazing en geschokte reacties in de media daarom ook niet. Niets nieuws onder de zon.

Grobbebol | 16-01-22 | 17:41

Lijkt mij meer een keiharde functieeis. Pun intended.

F. Jacobse | 16-01-22 | 17:48

Hoe oud ben je?

janjoker | 16-01-22 | 19:41

Ik kan niet wachten op VI a.s. maandag

Den-Pol | 16-01-22 | 17:17 | 3

Dat wordt lachen.

homieguerneville | 16-01-22 | 17:59

John de Mol is hun werkgever,zouden zij daar ook los op gaan?

FuckMyLife | 16-01-22 | 18:53

En u denkt dat Gijp nooit Derksen heeft gepepen?

de directeur | 16-01-22 | 18:55

Ut goois matraske wor ffkes opgeschud zulle

Den-Pol | 16-01-22 | 17:17

Ik heb gehoord dat Prince Andrew er ook belangen had maar kan me vergissen

Slough | 16-01-22 | 17:12

Al die jaren van ze aan moeten horen hoe goed ze wel niet waren. Keihard zijn wij allen in onze bakkes gespuugd door ze, met leugens en hypocrisie. Ik heb er zin in a.s. donderdag.

Mr_Pikibelly | 16-01-22 | 17:09

Als ik John de Mol was zou deze hele situatie ombuigen tot een winstgevend format.
Een 18+ productie.
The Vagina Of Holland.
Regie: Kim Holland
Zou zomaar een succes kunnen worden.

Opblaas_boot | 16-01-22 | 17:08 | 2

The Rape of Holland

homieguerneville | 16-01-22 | 18:00

Who is the best dentist? Kijken wie er het snelst een gat maakt of er een kies uitramt.

Swoop | 16-01-22 | 18:54

Afleidingsmanoeuvre. Ons land gaat naar de klote en wij hebben het hier over mensen met primaire oerbehoeften in luxe situaties.

schijtzat | 16-01-22 | 17:07

TV ontvangers zijn in de loop der jaren steeds platter geworden zo ook de programma's. Tim Hofman is een zielig figuur die aanklaagt en veroordeeld. Maar nooit zijn eigen BNN/Vara nest zal bevuilen. Terwijl daar ook het nodige mis is. Het zelfde type man als die Arie Boomsma met hun afzijk TV. Beroemde en rijke mannen trekken sommige vrouwen aan dat is niets nieuws maar van alle tijden. Zie de oude beelden van de Beatles waar de vrouwen op de eerste rijen een spontaan orgasme kregen.

Jimmy200 | 16-01-22 | 17:06 | 4

Het is nogal een verschil of je als een vrouw zelf achter een ster aanloopt, of dat je ongewenst wordt bejegend door de man van Linda de Mol.

Angelina-a | 16-01-22 | 17:12

Hij zou zijn in gal gedrenkte pijlen eens kunnen richten op de grote roerganger van De Witte Onderbroek. Onderzoek doen naar de vraag waarom die jongen daar nog steeds zit.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 17:18

Bij Status Quo moest je zorgen dat je vooraan stond. Meisjes deden t-shirt omhoog, tetjes bloot en springen maar.

Arnold Layne | 16-01-22 | 18:20
▼ 1 antwoord verborgen

Die Waylon is toch ook verkracht door Paay?

RickTheDick | 16-01-22 | 17:04 | 3

Nee door Jerney.

Charles Swietert | 16-01-22 | 17:27

@Charles Swietert | 16-01-22 | 17:27: Paay of Jerney vroeger heel lang geleden best lekkere wijven.

homieguerneville | 16-01-22 | 18:01

De Edwin Evers band is destijds toch aan de kant gezet voor deze meneer?

sjef-van-iekel | 16-01-22 | 16:59 | 1

En gestopt met zijn ochtendshow op.... 538

Andre1970 | 16-01-22 | 17:58

Het grappige is dat niet alleen iedereen "geschokt" is, maar ook iedereen doet alsof hi/zij/het verrast is. Zich omhoogneuken om carrière te maken, nee, dat weet helemaal niemand. De Gooise matras (Emma) heet zo omdat iedereen zo uitgerust is, zeker. Von Jole loopt nog steeds in zijn witte onderbroek en als jij niet doorvertelt dat ik je vrouw neuk, vertel ik niet door dat jij mijn vrouw neukt.

Linda weet er van.

bergsbeklimmer | 16-01-22 | 16:57 | 1

Het omhoog neuken, welke vrouw doet dat niet?

homieguerneville | 16-01-22 | 18:02

Nu wordt het ook duidelijk waarom de manlijke coaches Ali B. en Marco B. zoveel vrouwelijke deelnemers hebben gecoacht in het programma TVoH.

johnyl | 16-01-22 | 16:57 | 1

Ik had coach moeten worden.

homieguerneville | 16-01-22 | 18:03

Moet ik mij hier echt druk om maken?

Komjehiervaker | 16-01-22 | 16:52 | 1

Neu,

Hooguit verbazen.

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 16:59

De schade is groot voor John de Mol. Ik lees net dat zijn earn-out tot 2023 loopt en die ziet dus op de valreep zijn 600 miljoen aan verkoopopbrengsten in rook opgaan. Een earn-out van 8 jaar is ook hopeloos lang. Ik heb zelf een termijn die half zo lang wa niet eens kunnen volbrengen zonder bij de rechter uit te komen.

Joris Beltsin | 16-01-22 | 16:50 | 2

Volgens Forbes is John twee miljard dollar waard. We zullen hem volgende week heus niet bij de voedselbank tegenkomen.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:54

Ja, die Hofman heeft meer geld in rook laten opgaan, dan hij zelf in zijn hele leven kan verdienen!

KeesBruin | 16-01-22 | 17:09

Op Videoland is er de spin off van TVOH genaamd The Comeback Stage.
Gepresenteerd door Maan.
Maan, het neukertje van Borsato.
Zelfs de spin off is besmet.

leo de pejo | 16-01-22 | 16:49 | 1

Maan is wel te doen.

homieguerneville | 16-01-22 | 18:04

Ik vind eigenlijk het seksschandaal veel minder erg dan het lugubere programma zelf.

ploppy | 16-01-22 | 16:47 | 1

Dat is nog eens een verstandige opmerking.

discriminazie | 16-01-22 | 17:13

Het imperium De Mol begint grote scheuren te vertonen.
En de rechtszaak van 'losse handjes' Sjonnie de Mol komt er ook nog aan.
Nog even en de kapitale villa's in het Gooise staan te koop.
Dat wordt verkassen naar een appartementje.
Doet me denken aan deze reclamespotjes:
www.youtube.com/watch?v=C3Az-t1pkoQ

leo de pejo | 16-01-22 | 16:46 | 2

Die waren altijd uitermate vermakelijk. Vooral die met de beeldengalerij op het balkon.

MickeyGouda | 16-01-22 | 17:06

Ach ja, Chantal Janzen ging zelf vreemd met Johny de Mol (macht en geld), zal haar carriere alleen maar geholpen hebben, en nu de publiciteit zoeken dat het allemaal vreselijk is.... www.mooiebners.nl/2021/03/16/reden-wa...

johnyl | 16-01-22 | 16:45 | 4

@Opblaas_boot | 16-01-22 | 16:56:
Klopt die is nu haar straatje aan het schoonvegen met roepen 'de onderste steen moet boven' . Als je ergens 2 jaar werkt weet je heus wel wat er speelt, als je al langer in 'het Gooi' rond loopt.
Maar de domme kijker wordt voor gehouden dan die aardige Chantal ook van niets wist en nu geschokt is!

Revolución | 16-01-22 | 18:23
▼ 1 antwoord verborgen

T-Mobile schijnt al te stoppen met sponsering.

de uitbater | 16-01-22 | 16:45 | 2

Nivea, en Zespri komen er altijd achteraan.

Swoop | 16-01-22 | 16:55

Dit programma is gewoon afgelopen, en ik denk dat de familie de Mol ook een tijd op vakantie is. Is gewoon over

menage | 16-01-22 | 19:18

Voor de TV kijkerts….vrijdagavond.
Bij gebrek aan beter dan toch maar dat k#ttige de Voice kijken, inclusief en met reclames inbegrepen, wat het nog K#treuriger maakt.
Nu is het van de bûîs gehaald en is het nog maar afwachten wat je terug krijgt!!
Kan het nog k#tterdek#ter dan die Voice?
BB op prime-time? Nóg meer Schantal Jansen?
Of komt Linda de Mol het gat opvullen?
Haha, gat opvullen…heb je ‘m?
Of krijgt Jeroen Rietmens z’n eigen tjolkshow?
Ben benieuwd.

Voor de liefhebbers…. Ray Donovan de movie is uit of bijvoorbeeld Gomorra op Netnix.
Of 5 seizoenen Fargo, als je die nog niet gezien hebt.
Maw, TV kun missen als kiespijn.

Ruimedenker | 16-01-22 | 16:39 | 4

U hebt een razend interessant leven vol moeilijke beslissingen.

dathoujetoch | 16-01-22 | 16:46

Ja, treurig wat er zoal uitgezonden wordt. Op npo 1,2 en 3 ook.
De streamingdiensten zijn niet voor niks zo populair.
Vraag me toch af wie die kijkcijfermensen zijn???

bqbq | 16-01-22 | 16:49

Een hele mooie: De Groene Draak. Op netflux. Schitterend gemaakt. Netlix schopt Disney kont voor de animatiehebbers: niet te verwarren met een all-inclusive: www.youtube.com/watch?v=-lUqpjMwqEI Animatie.

Een hoerenhotel. Trotse arenden: www.youtube.com/watch?v=CTBjUJuTua4 Niet letterlijk. Die vuurapenwet is er niet voor U.

Hetkanverkeren | 16-01-22 | 16:53
▼ 1 antwoord verborgen

Wat ik destijds al over Tim schreef:

"Bewonderde hem al voor zijn intensieve t.v.-werk, hoe hij betrokken is bij wat hij doet, en wie hij als persoon is, dat is na vanavond alleen nog maar eens bevestigd. Toffe peer, plop je gewoon een biertje mee open. Niet overal mee eens, dat niet, maar hij is genuanceerd, grote plus.

Jan, Leiden | 06-06-20 | 01:21 |"

Het is wederom nog steeds van toepassing. En dat hij dit oppakt zegt iets over durf en lef. Tim staat bij mij hoog aangeschreven.

Jan, Leiden | 16-01-22 | 16:37 | 1

Hij staat op dit moment ongetwijfeld ook hoog op andere lijstjes.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:42

Heerlijk hoe de hilversumse slangen moeite doen om elkaar het eerst in de rug te steken.

haddem | 16-01-22 | 16:37

Allemaal heel leuk van die Hofman en zijn seksloze relatie, maar waren het niet die jochies van Roddelpraat die dit alles in gang gezet hebben?
credit where credit is due

moonshiner3519 | 16-01-22 | 16:35 | 3

Vind ik ook.Hij heeft als eerstezijn nek uitgestoken met alle risico's van dien. Maar wie weet worden Jan en Dennis vanaf nu wat serieuzer genomen en krijgen ze wat meer positieve aandacht.

Kowalski11 | 16-01-22 | 16:47

De escapades van Marco B. al op 24 november. Ali B. werd op 29 december al geknipt en geschoren door Roddelpraat. Dennis Schouten en Jan Roos hoeven aan niemand anders dan zichzelf verantwoording af te leggen en gooien alles op straat. De eerstvolgende uitzending van Roddelpraat is op woensdag, mogelijk wordt al mooi wat gras voor de voeten van BOOS weggemaaid.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:51

Hij is al sinds Septemner bezig dat daar iets is, als RP al iets gedaan heeft dan was de hint dat er iets zat vrij duidelijk door iemand anders aangegeven. Zo'n programma hak je echt niet in 2 weken in elkaar.

menage | 16-01-22 | 19:20

Ik begrijp uit de verhalen zo links en rechts dat er een hele grote zwijg- en angstcultuur rond de hele zaak hangt. Net als bij de vermeende pedofilie van Marco B. Er spelen te veel belangen, niemand wil zijn of haar eigen positie in gevaar brengen. Het is veiliger om maar te zeggen dat je van niets weet. Ik weet niet hoe jullie er in staan maar als je zoals Chantal J. ergens twee jaar werkt dan weet je heus wel wat er reilt en zeilt. Ik word thans korter dan een jaar ingehuurd door een bedrijf van zo'n 300 man en er is echt niets dat ik niet weet. Als je niet weet wat er gaande is doe je je werk niet goed.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:33

Dus Gooise BN-ers zitten aan vrouwen te klooien. Well well.. Als ik het zo lees, met volle instemming en over een lange periode. Ik zou zeggen, what's new?

Beste_Landgenoten | 16-01-22 | 16:33

Hoogmoed komt voor de val !

leo59 | 16-01-22 | 16:31

40 vermeende slachtoffers.
Zeggen we dat 10 daarvan er eerst geen probleem mee hadden om door Ali of wie dan ook gepaald of bepoteld te worden in ruil voor een studio dagje voor demo ofzo.
30 die echt slachtoffer zijn.
Mijn grootste vraag is. Hoeveel zijn er die zich geen slachtoffer voelen en het gewoon vonden. En hoelang duurt het nog dat ook zij spijtoptanten worden ?

grapo | 16-01-22 | 16:28 | 2

Het antwoord op die vraag is helemaal niet interessant. Zeker niet voor de 40 die het lef hebben om de geile mannetjes met macht aan te pakken.

Graaier | 16-01-22 | 16:37

Bij Melissa Pach, het bekendste pijpachterhoofd van Nederland, duurde het ook even.

Swoop | 16-01-22 | 16:58

Ik wil hier geen onheil gaan voorspellen, maar ik mag toch hopen dat die Tim Hofman zijn beveiliging op orde heeft.
Verder vind ik het een mooie zet van 'm dat alles pas a.s. donderdag uitgezonden wordt. Er zullen heel wat mensen zenuwachtig zijn wat er dan wel of niet naar buiten komt. In de tussentijd lekker nagels bijten.

KeesBruin | 16-01-22 | 16:27 | 4
▼ 1 antwoord verborgen


De sex wordt duur betaald.

King of the Oneliner | 16-01-22 | 16:27 | 7

Seks.
Al staat dat minder vunzig.
(en ja, ik weet dat ik mijn bek moet houden over taal)

SterF... | 16-01-22 | 16:40

@Duwbak_Linda | 16-01-22 | 16:28: In feite wel, als het hoofd niet meer wil, is de aantrekkingskracht ook voorbij. Maar ik ga er misschien te diep op in. lol

King of the Oneliner | 16-01-22 | 16:50
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik kan niet wachten tot donderdag. De aflevering van boos donderdag zal goed bekeken worden.

thanseeuwen | 16-01-22 | 16:27 | 1

Ik wacht wel op de samenvatting

Roos | 16-01-22 | 16:31

T-Mobile heeft de stekker er al uitgetrokken, de verbinding is verbroken.
Wie volgt?

laurentius | 16-01-22 | 16:25 | 5

Durex?
C. Leduc?

Geil Kippetje | 16-01-22 | 16:31

Ali maakte reclame voor Gouda's Glorie. Dat is een naar nasmaakje.

BrutusBosch | 16-01-22 | 16:33

Lidl met de juicebar. Lekkere mannenjuice...

Blote Bertus 2000 | 16-01-22 | 16:56
▼ 2 antwoorden verborgen

In al die mooie jaren dat ik dacht dat het heaumeau hebben was wat mij mankeerde: al die vrienden om mijn sportschoollijf. Dankbare herinneringen aan hele lieve mensen vooral, maar ook een paar klootzakken, echte schoonheid, mogelijk ook een soort synoniem voor talent: www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Die lul van Meghan Markle durft niet eens meer zonder politiebegeleiding zijn eigen koninkrijk niet meer in. Koekkoek!

Hetkanverkeren | 16-01-22 | 16:23 | 2

Deze blijft ontroeren, Hkv. Van het soort puurheid waar alle wannabees nog iets van kunnen leren.

MickeyGouda | 16-01-22 | 16:47

@MickeyGouda | 16-01-22 | 16:47: Ach, MG, eens een mens? Sommige dingen vallen erg moeilijk af te leren. Maar dank, meis.

Hetkanverkeren | 16-01-22 | 16:59

Gaat het vooral om meisjes die sex hadden en er niet voor betaald kregen of gaat het over meisjes spijt hebben dat ze niet nee zeiden.
Verwarrend allemaal.

pejoar | 16-01-22 | 16:23 | 2

Wie zegt dat het meisjes waren?

Kapitein Sjaak Mus | 16-01-22 | 16:27

Het gaat om meisjes die achteraf oordeelden dat de deal hen niet genoeg heeft opgeleverd.

SjonnieC | 16-01-22 | 16:28

Voor dat ik mijn oordeel vel, wik ik eerst weten wat Ali B. heeft gedaan.
Heeft ie staan tongen met een aankomend talentje?
Of heeft hij dingen gedaan met jonge jongentjes die je normaal alleen maar met geitjes doen?
Was hij de Jimmy Saville van de Nederlandse TV of viel het allemaal wel mee?
En wie wist wat en hoelang?

Osdorpertje | 16-01-22 | 16:22 | 1

U heeft teveel ongezonde interesse.

Kattie | 16-01-22 | 18:25

Je zal het miljarden imperium van je zwager maar naar de klote helpen door een paar wipjes.
Kut hoor

laurentius | 16-01-22 | 16:22

Knuffelmarrokaan wordt huilmarrokaan. Een stuk vertrouwder.

The_Black_Knight | 16-01-22 | 16:21 | 3

Slachtofferrol..

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 16:25

@Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 16:25:
Yep daar zijn ze meester in, en racisme roepen natuurlijk.

de uitbater | 16-01-22 | 16:32

@Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 16:25: De favoriete snack van Sylvana Simons.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:40

Linda de Mol wist ervan: ''Je hebt toch wel een condoom gebruikt hé !? ''

Torquemada | 16-01-22 | 16:20

In de politiek is men "geschokt", in media-land "geschrokken". Hmm.... en Chantalleke J. een soort van G. Maxwell? Mwah.... maar bij dit soort zaken is er vaak wel een oliemannetje/-vrouwtje/x betrokken, anders blijft het niet zo doorgaan totdat het zoals nu aan het licht komt. Denk ik. Ofzo.

Geil Kippetje | 16-01-22 | 16:20

Dus die Rietbergen heeft met enige volwassen vrouwen sex gehad. Tijdens zijn relatie met Linda de Mol. Niet een, maar enige. Wat een baas. Tenminste, wanneer het met absulute duidelijke instemming en goedvinden van die enige vrouwen was. En was het met die enige vrouwen tegelijk? Of was het apart? Vragen…

RGV42 | 16-01-22 | 16:19 | 7

Das durven, zet je toch wat miljarden op het spel.

Swoop | 16-01-22 | 17:01

Als je te horen krijgt dat hij zijn orkest als een natte dweil laat spelen bij jouw optreden als je niet leuk meedoet, terwijl dat jouw carrière in de muziek kan maken of breken, moet je wel heel stevig in je schoenen staan wil je er niet mee akkoord gaan om dan maar een keertje te slikken. Maar van echte vrijwilligheid is dan natuurlijk geen enkele sprake.

Eirikur_Petursson | 17-01-22 | 10:03
▼ 4 antwoorden verborgen

Tsssss!
Gisteren memoreerde ik al met enkele anderen in de panelen het geval van Jimmy Savile, de ongelofelijke viezerik van de BBC, die járen lang zijn gang had kunnen gaan. Ongetwijfeld in een omgeving waarin tallozen van zijn gedrag moeten hebben afgeweten. Maar Saville wist vast en zeker ook genoeg shit van anderen bij de BBC, dus het bleef tot aan zijn dood lekker stil.
Dit geval zal vast wel kleiner zijn dan dat van Savile (sorry voor de dubbelzinnigheid...), maar er lijkt toch behoorlijk wat stront aan de knikker te zitten.
Vermakelijk is ook, om te zien hoe allerlei BN'ers niet weten hoe hard ze naar de schuilkelders moeten rennen. Nichts gewusst, schande, oh, oh, oh, wat erg allemaal!
Enfin, dat wordt vast een leuk weekje, dat we nu tegemoet gaan. Daar staat GS weer goed mee!

KeesBruin | 16-01-22 | 16:17 | 1

Vrouwen schijnen altijd een trapje hoger willen zien in de man dan zij zichzelf zien. Dan is er in jouw voorstelling wel een probleempje welke mannen niet kunnen oplossen.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:31

Chantal Janzen doet zich voor als een dom blondje. Wat kan die meid goed liegen, he?

Swoop | 16-01-22 | 16:15

Ik lach me helemáál kapot als die Chantal Janzen een soort Ghislaine Maxwell van TVOH blijkt te zijn.....

Opblaas_boot | 16-01-22 | 16:14 | 1

De feeks met het boze oog!!!1!

Geil Kippetje | 16-01-22 | 16:21

Ali B zegt: "ik ben 100% overtuigd van mijn onschuld."

Dat klopt niet.
Zelf weet je of je iets wel of niet hebt gedaan.
Dan zeg je dus: " ik ben 100% onschuldig".

In zijn statement bouwt hij al ruimte in, in de trant van " ik had de overtuiging dat ze 18 was ipv 14.."

Roos | 16-01-22 | 16:13 | 5

De Rutte doctrine toepassen. Geen actieve herinneringen aan.

Of de Shaggy doctrine. It wasn't me.

Graaf_van_Hogendorp | 16-01-22 | 16:17

@laurentius | 16-01-22 | 16:16: En de mijne! Maar dan ook echt het allereerste dat in me op kwam na het zien/lezen van dat bericht.

Death By Luchtbed | 16-01-22 | 17:52

Hij is 100% overtuigd dat hij ermee weg komt.

Deflatiemonster | 16-01-22 | 23:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Werd vanochtend badend in het zweet wakker want ik droomde van een triootje met Linda de Mol en nota bene Angela de Jong. Ik heb al een hele strip slaappillen op maar kan de slaap niet meer vatten dus het einde laat vooralsnog op zich wachten.

goedverstaander | 16-01-22 | 16:13 | 7

Dat kan niet, ik was al met Angela de Jong en Astrid Kersseboom.

Swoop | 16-01-22 | 17:00
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik denk dat Tim vanaf nu goed moet gaan oppassen en over zijn schouder moet gaan kijken. Voordat ie het weet zit hij in een cel van 4 bij 4 met alleen een touwtje en en een trapje. Familie de Mol is net als de maffia

TostiJosti | 16-01-22 | 16:10

John de Mol. Z'n enige talent is gruwelijk geld verdienen. Best knap maar alles wat ik er van meekrijg is drie decennia diepe armoe op het scherm. Nog nooit één normaal programma afgeleverd.

kokkie klaphaak | 16-01-22 | 16:07 | 3

Daar denkt het volk anders over. En John luistert naar het volk.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 16:09

Jawel, eentje. De quiz Pointless, op de BBC. Mag ik graag naar kijken. Voor de rest weet ik het ook niet.

Magdalena | 16-01-22 | 16:14

John wordt afgemaakt door Derksen&Co. Tenzij Johan morgen wakker wordt in gezelschap van een paardenhoofd (niet Linda).

gestoptmetroken | 16-01-22 | 16:25

En dan wordt er door dezelfde mensen die nu verontwaardigd zijn en “””geschrokken””” een week eerder allemaal memes verspreid van die ander BN’er (naam kwijt) die zoveel vrouwen zou hebben bezwangerd. There is a fine line between those two..

Cunts-en-kitsch | 16-01-22 | 16:03 | 1

Douwe Bob... Ja da's stoer...
die wordt een soort oom voor zijn 3 kinderen

Roos | 16-01-22 | 16:16

Ondanks het feit dat ik me vaak stoor aan Tim, vind ik dit toch wel een topactie van hem.
Plusje voor Tim.
Hoop niet dat hij een aanklacht aan z’n broek krijgt.

laurentius | 16-01-22 | 16:03 | 1

hoop dat hij het bij BNN naar zijn zin heeft, want een baan bij Talpa kan hij denk wel vergeten

sioux_ | 17-01-22 | 10:16

Niet zo druk maken, Mol/vdEnde zijn al 100 jaar eerlijke kermismensen. De publieke omroep heeft ze miljoenen (belasting) speelgeld gegeven maar ze komen "zo" van een Jan Steen-schilderij en 's nachts van een Jeroen Bosch.
En voor alle vaders en moeders die fanatiek puberdochters op die kermis loslaten, niet erg intelligent.

hagelkruis | 16-01-22 | 16:00 | 2

Lang geleden, toen nog een aankomend verkopertje, een gevecht tussen een stel meiden op de kernis gezien. Heel bijzonder. Lang leven de kermis voor wat levenslessen!

aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:18

Hear hear

2tribes | 16-01-22 | 20:09

Korenhamster. Niet te verwarren met je omhoog mabelen. Romantiek, ik heb het nooit begrepen www.youtube.com/watch?v=9UVjjcOUJLE Zo'n hormoonhuishouding op "macro-economische" schaal. Dan blijft zo'n kleinmenselijke schaal precies dat. De menselijke maat: www.youtube.com/watch?v=ZdYj89Mx6ik

We hebben allemaal een leven. Niemand doet dat voor ons. Kunnen ze lullen tot ze ons wegen.

Hetkanverkeren | 16-01-22 | 16:00 | 2

*Arm om @Hetkanverkeren slaat en kaarsje aansteken doet*

aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:52

John heeft het natuurlijk niet zien aankomen, als Mol.
Hij zit nu weer ondergronds.

laurentius | 16-01-22 | 16:00

Tim is een eindbaas!

Rachid_82 | 16-01-22 | 15:59 | 4
-weggejorist-
JJMS | 16-01-22 | 16:07

@JJMS | 16-01-22 | 16:07: sommige vrouwen willen een vrouw. En sommige vrouwen willen liever geld.

BobDobalina | 16-01-22 | 16:11
▼ 1 antwoord verborgen

Chantals zogenaamd empathische reactie is eigenlijk bedoeld om zichzelf vrij te pleiten:

" Lees net in de pers dat ik er niets over kan zeggen, want ik werk er nog maar 2 jaar"

Ah mag je eigenlijk niets zeggen van de pers? Waar staat dit Chantal?
En serieus, " nog maar 2 jaar"?
We hebben het niet over nog maar 2 weken...

En dan:" het blijkt nu inderdaad wel dat ik heel veel weet over dit programma".

Freudiaanse verspreking, Chantal?
Wilde je eigenlijk zeggen dat je heel veel NIET weet?

Chantalleke weet niet hóe snel ze haar handen moet wassen in onschuld.
Schijnheilig.

Roos | 16-01-22 | 15:58 | 4

Eens, ken dat fanatiek meisje (afstand/regio) met haar ultieme Amerikaanse droom, nu kwestie van persoonlijke schade beperken, het grote geld (T-Mobile) trekt zich al terug....
Dat gaat op meer plaatsen pijn doen, afrekening volgt....

hagelkruis | 16-01-22 | 16:15
▼ 1 antwoord verborgen

Ach, groupiegedrag...
Is van alle decennia.
Vrijwillig je laten neuken om zo dicht mogenlijk bij de roem te komen.
Achteraf klagen omdat het niet heeft gebracht wat werd verwacht.
Geen talenten, niet in bed, niet op het podium.

Zoals ik gisteren al zei: Dat TVOH is verdwenen van de buis, is mooi meegenomen.
Dat al die BNers, die zichzelf zo geweldig vinden, keihard neerstorten: Ook prima.
Tegen de "slachtoffers" zou ik willen zeggen: Niet zeuren, je hebt tenminste wat beleefd.

Opblaas_boot | 16-01-22 | 15:55 | 1

Je kunt nog altijd de TK in. Blijkt.

Magdalena | 16-01-22 | 16:01

Me-too in your face. Heeft iedereen van weleer tegen Geenstijl nu ook de petitie tegen de Mol getekend zodat platforms welke dit mogenlijk maken niet meer gedoogd worden of komt het nu wel heel erg dichtbij?

Mark van Leeuwen | 16-01-22 | 15:54

Het verklaart wel waarom een hoop totaal talentlozen toch zover door de rondes gekomen zijn en mensen die wel talent hadden zo vroeg afvielen.
Blijkbaar ging het om andere talenten buiten de uitzendingen om.

2voor12 | 16-01-22 | 15:54 | 2

Met als gruwelijk gevolg dat je op de radio doodgegooid wordt om die meuk te pluggen

Mark van Leeuwen | 16-01-22 | 15:55

@Mark van Leeuwen | 16-01-22 | 15:55:
En het schaapjesvolk koopt het ook nog en SMS't er lustig op los voor een euro per keer.

2voor12 | 16-01-22 | 16:00

Er komen tribunalen. Telt trouwens sex met een sigaar ook?

Lukiluuk | 16-01-22 | 15:53 | 4

I did not have sexual relations with that woman zegt toch genoeg.

de uitbater | 16-01-22 | 16:00

@de uitbater | 16-01-22 | 16:00:
Tja. Toen wisten wij al genoeg.

VanBukkem | 16-01-22 | 16:39

@de uitbater | 16-01-22 | 16:00:
Om sex te hebben hoef je inderdaad geen relatie te hebben - laat staan een sexuelen relatie. Mmmh

aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:47
▼ 1 antwoord verborgen

Weer een nieuwe besmetting.

Magdalena | 16-01-22 | 15:50

Ik dacht altijd Chantal Janzen heeft het omhoogneukon uitgevonden.

de uitbater | 16-01-22 | 15:49 | 4

@aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:03:
Nou, die nonnen van St. Willebrord kunnen er wat van, hoorde ik van ene Tom. Die is met een programma bezig. Riep iedereen die ooit met die nonnen te maken heeft gehad op om hem te komen vertellen of er ooit iets was voorgevallen waarvan je zou kunnen zeggen "dat deugt niet".

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 16:06

Das Wendy van Dijk.

Swoop | 16-01-22 | 16:17

@Schoorsteenveger | 16-01-22 | 16:06:
U heeft mij wel begrepen geloof ik aangaande kuisheid. Dank voor de extra duiding ;-). Die katholieken verliezen wel de haren maar niet de streken.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 16:40
▼ 1 antwoord verborgen

"... en dat de politie niets met een aangifte deed."

Ah, kijk, zo kennen we onze hermandad weer.

VanBukkem | 16-01-22 | 15:48

Bepaalde beroemdheden gebruiken hun positie om vrouwen tot seks te verleiden met leuke aanbiedingen. Daar twijfel ik echt niet aan.
Maar je kunt het ook van de andere kant bekijken; bepaalde vrouwen gebruiken seks om leuke aanbiedingen van beroemdheden te krijgen. En daar twijfel ik ook niet aan, ik heb dat in mijn eigen omgeving zien gebeuren.

De hele #metoo hype gaat nergens over. Vrouwen die 5, 10 of 30 jaar later via twitter "aangifte doen" van relaties waar ze destijds mee instemden. Zoveel jaar na dato kan er niks gecontroleerd of geverifieerd worden, en de man wordt automatisch schuldig verklaard.
Dat is toch raar. Als ik vandaag aangifte doe dat ik 10 jaar geleden door Ali B en Marco B ben beroofd en mishandeld dan wordt dat ook niet automatisch geloofd. Logisch. De politie heeft dagelijks te maken met valse aangiftes. Vaak voor verzekeringsfraudes (brand, diefstal) maar ook wel zedenzaken door rancuneuze exen.
Het jaren later aanklagen van beroemdheden door exen die achteraf niet zo rijk en beroemd zijn geworden als ze hadden gehoopt kent zowel een financieel als een rancuneus motief. Dus er moet echt wel flink bewijs liggen voor we iemand gaan veroordelen.

Het is wat anders als er met minderjarigen gerommeld wordt, die nog makkelijk beïnvloedbaar zijn, en afhankelijk van hun omgeving. Dan snap ik dat er soms pas vele jaren later aangifte gedaan wordt.
Maar relaties tussen volwassen mensen kan je niet jaren later gaan veroordelen.

Dandruff | 16-01-22 | 15:48 | 9

@Roos | 16-01-22 | 16:02:
Zo, .... uiteraard hebben de vrouwen het aan zichzelf te danken. om te kotsen zo een opmerking.

miko | 16-01-22 | 16:39

@miko | 16-01-22 | 16:39: deze tegel gaat om volwassen vrouwen die een dealtje maken. Goed lezOn.

En anders is het te wijten, niet te danken. Maar dat volledig terzijde

Roos | 16-01-22 | 17:30
▼ 6 antwoorden verborgen

Het zal allemaal niet altijd even fris zijn van wat er zich zo afspeelde. Maar Dhr Hofman verdient er nu zijn salaris mee, en er worden nu ineens veel mensen publiekelijk aan de schandpaal genageld en levens kapot gemaakt zonder dat er een gerechtelijk onderzoek is geweest of aangifte. Terwijl het hier over volwassen mensen gaat. Trial by media, heet zoiets.

Tonyvanwychen | 16-01-22 | 15:47 | 1

Er zijn zat mensen dankzij #metoo gecancelled zonder aangifte en/ of proces. Dan nu ook doorpakken, smeerberen die langs het randje van de wet bewegen blijven smeerberen.

Lorejas | 16-01-22 | 16:00

Ik ben benieuwd of Tim Hofman ook zijn eigen omroep durft te onderzoeken. Het is natuurlijk van de zotte dat de man met de witte onderbroek daar nog steeds rondloopt.

yeps | 16-01-22 | 15:46 | 1

Tuurlijk niet. Don't bite the hand that feed.

bqbq | 16-01-22 | 15:56

Het volgende nummer van de Linda heet 'Fuck it you plebs, ik blijf lekker rijk'.

konjodebonjo | 16-01-22 | 15:46

Valt dit niet onder het kopje "auditie" bij Xhamster?

steekmug | 16-01-22 | 15:46 | 4

Wat is 'auditie'?

goedverstaander | 16-01-22 | 16:10

hadden ze bij TVOH een goedkoop zwartleren bankje dan?

sioux_ | 17-01-22 | 10:17
▼ 1 antwoord verborgen

Over welke grenzen hebben we het en hoe duidelijk zijn die?
Iedereen verlegd toch graag zijn grenzen tegenwoordig.
Waar zijn we zo verontwaardigd over?

Zack Hooi | 16-01-22 | 15:46 | 1

Dat is nog niet duidelijk, toch? Pas als het programma van Tim Hofman is uitgezonden horen we iets over de beschuldigingen.
En dan is het aan justitie...

Bataafje | 16-01-22 | 15:59

Pastoors en BN'rs, wat is de overeenkomst?

Abu Bachouca | 16-01-22 | 15:44 | 3

Schijnheiligheid ?

Crest of Waves | 16-01-22 | 15:45

Katjes knijpen in het duister?

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 15:49

@Crest of Waves | 16-01-22 | 15:45:
Schijnveiligheid ook.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 15:55

En waar is De Mol nu? Zeker weer op vakantie!

kniesoor2 | 16-01-22 | 15:44 | 3

Nooit bewegen als je geschoren wordt..

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 15:47

Heeft dezelfde woordvoerder als Rutger Zakkewassink.

JJMS | 16-01-22 | 16:00

Heel diep onder de grond.

Swoop | 16-01-22 | 16:18

Iedereen noemt Ali B. al jaren een knuffelMarokkaan. Maar nu blijkt dat hij met mensen geknuffeld heeft is iedereen over de zeik.

Dr_Prepper | 16-01-22 | 15:43

Dus de Mol heeft het idee voor die show ook nog gejat van een student? Wel erg triest als dat klopt.

Tashtego | 16-01-22 | 15:43

Het feit dat Jeroen rietbergen aan kon blijven na zijn grensoverschrijdend gedrag laat alleen maar zien dat er sprake is van een zieke cultuur. Doofpot, wegkijken en the show must go on mentaliteit. Om te kotsen.

Suncatcher | 16-01-22 | 15:42 | 3

Of dat grensoverschrijdend is, moet nog blijken vind ik. Als het klopt dat die vrouwen meerderjarig waren, dan valt het eerder onder de categorie vreemdgaan.

Roos | 16-01-22 | 16:05

Ja, De Mol kon hem niet wegsturen, want die had geen behoefte aan een schandaal. En Linda de Mol ook niet, dus, hupsa, alles onder het tapijt. Denk om de poen jongens!

KeesBruin | 16-01-22 | 16:34

@Roos | 16-01-22 | 16:05: sexuele intimidatie is geen optie? Of is dat eigen schuld als je daar niet direct een passende respons op hebt?

Moresnetunited | 16-01-22 | 17:20

Die laatste scheiding van Katja Schuurman. Vroeger brede schouders, denk ik weleens: meisje toch, waarom? www.youtube.com/watch?v=BqDjMZKf-wg

Hetkanverkeren | 16-01-22 | 15:42

Het interesseert me allemaal geen ene klote. Ik kijk er niet naar, hoef de gespeelde verontwaardiging niet te zien en al helemaal niet naar droevige spijtbetuigingen van die kneuzenparade te luisteren. Al die losers die naar deze programma's kijken betalen het salaris en geven deze mensen het gevoel belangrijk te zijn. Dus eigenlijk zijn die bankaardappelen medeschuldig. Die laatste conclusie kostte mij wat hersengymnastiek maar u begrijpt mijn punt misschien wel.

JJMS | 16-01-22 | 15:41 | 1

Net als met drugs: halen we de vraag weg stopt vanzelf ooit het aanbod.

Lorejas | 16-01-22 | 15:58

Wat een deughoertje is die Chantal toch.

JWZ_JMK | 16-01-22 | 15:41

Ali B word de "knuffel" Marokkaan genoemd; nu weten we waarom.

Swieberj | 16-01-22 | 15:41 | 1

Ah, je was me voor kerel.

Dr_Prepper | 16-01-22 | 15:45
-weggejorist-
Blonde Nel | 16-01-22 | 15:39 | 1

Zoals ik al vaker heb gezegd (maar nu met een zekere mate van opluchting): ik heb niets met Ali B.

VP732 | 16-01-22 | 15:37 | 1

Wacht jij maar mannetje totdat Ali B. besluit om imam te worden. Dan ga je wel anders piepen.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 15:50

Nieuwe formats op komst. Wie is de sexist. Heel Holland ramt. Beste uitvinding zoals een dildo met snaren. Boer zoekt hoer. Beste zingende nsb-er van Nederland. Wie van de 3 ( kan het beste liegen/rammen/zuipen/snuiven. Radio: wie scheld die telt. 50 pop of een dikke dop. Ik zie kansen.

Lukiluuk | 16-01-22 | 15:35 | 4

Wie is de Snol M/V.

Zeurders | 16-01-22 | 15:37

The nasty boys of Holland

P47Thunderbolt | 16-01-22 | 16:09

Wie trekt er aan het kortste einde.

Rest In Privacy | 17-01-22 | 05:41
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
P. Breidel | 16-01-22 | 15:34

Heerlijk dit, wat een ophef en wat een ellende kan dit voor de De Molletjes opleveren, en dat over een programma waar ik nog nooit naar gekeken heb, een Ali B. die ik ,als ie met zijn muil in een reclame komt , doorspoel en een of andere Tim Hofman die een Youtube dingetje heeft en die mij ook niks zegt maar die wel goed werk doet. En die Janzen ? waar moet ik die van kennen? Is ze belangrijk?.

Zwizalletju | 16-01-22 | 15:34 | 3

Toch zit daar vertraging in. Als je z'n kop gewaar wordt duurt het zeker nog een aantal milliseconden eer dat je van zender verandert. Het leed is dan al geschied.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 15:47

Heh, ik weet ook niet goed welke emotie hierbij past. Een mix van lichte verbazing en leedvermaak, met een vleugje onverschilligheid.
Volgens Wikipedia is die Janzzzen jurylid voor the Voice of Holland. Én ze is een paar keer verkozen tot "lekkerste MILF van Nederland" blijkbaar.

Muxje | 16-01-22 | 15:54

@Muxje | 16-01-22 | 15:54: Ik zag idd net dat ze in dat programma zit en daar wat doet , maarja, ik kijk er niet naar. Kennelijk heel belangrijk dat #tvoh. Heb ik ook eindelijk geleerd wat dat betekent.

Zwizalletju | 16-01-22 | 16:05

Wat is het probleem? Kandidaten proberen met hoereren hogerop te komen?

HogeNood | 16-01-22 | 15:32 | 3

Ik zou het gewoon even afwachten.

John McClane | 16-01-22 | 15:34

machtsmisbruik

Risingson | 16-01-22 | 15:38

Is ouderwets en zeker daarmee niet woke.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 15:43

Ali: 'ik weet niet waar het over gaat of over wie, maar het was lang geleden en het is niet waar.'
Echt de slechtste ontkenning ooit.

John McClane | 16-01-22 | 15:31 | 2

Ja, daar moest ik ook zo om lachen. Kun je zien dat Ali ook niet de snuggerste is.

KeesBruin | 16-01-22 | 16:37

Ja subliem statement

2tribes | 16-01-22 | 20:19

Die nieuwe tieten van Chantal vind ik redelijk verdacht in dit verhaal. Wellicht dat deze nog eens goed uitgelicht kunnen worden. Dieper onderzoek is noodzakelijk.

R. Skickr | 16-01-22 | 15:31

Chantal Janzen die hartstochtelijk in vrijwel alle goedkope commerciële bagger opduikt, ziet ineens het licht. Iedereen neukt kruiwagens in tv land, foei! Zij is het bewijs dat je zonder talent of ontwikkeling ver kan komen, de vraag is krokodillentranen?

P. Breidel | 16-01-22 | 15:31 | 2

Ze heeft veel bereikt op dr knietjes

De_Middelvinger | 16-01-22 | 15:40

Gewoon omwoorden van talentenjachtshow naar jachtshow. Komt het helemaal goed.

aflaatverkoper | 16-01-22 | 15:30

Wel een druktemakertje hoor die Chantal Janzen op Insta.

de uitbater | 16-01-22 | 15:29

Hofman drama. Hij zoekt altijd non issues waar hij politiek correct over kan doen. Ik ben mentaal voorbereid op een storm in een glas water

3Xniks | 16-01-22 | 15:28 | 1

@3Xniks Hofman heeft het ook maar gepikt van Roddelpraat, maar die zijn niet woke genoeg. Roddelpraat kwam er maanden geleden al mee, maar werden dus genegeerd.

Rest In Privacy | 16-01-22 | 16:04

Later dit jaar op TV in de avonduren: Heel holland op het gooise matras.

Ing. eslapen | 16-01-22 | 15:26

Hekel aan die vrouwen die achteraf spijt hebben omdat je niet van je wijf af gaat.

Zack Hooi | 16-01-22 | 15:25

Sex op het werk, schijnt vrij veel voor te komen maar voor thuiswerkers zijn dit soort berichten natuurlijk ruk.

Zeurders | 16-01-22 | 15:25 | 1

ba-dum-tssssjjjj

sioux_ | 17-01-22 | 10:18

Dit zijn van die affaires waar je geen moer om geeft, maar waar je komende maanden mee geconfronteerd wordt.
En dan bedoel ik niet op GS, maar in alle media en bij de koffiemachine op de wandelgangen.
En dat Chantal er wat van vindt…
Die pratende opblaaspop, de saaiste vrouw van Nederland.
Good looking, zonder meer, maar wat een kleurloze vrouw is dat.
Poepsaai.
Maar wat vind ik eigenlijk van de affaire?
Zolang er geen minderjarigen bij betrokken zijn en er geen aanranding of erger nog, verkrachting heeft plaatsgevonden zoeken alle partijen het maar uit.
Als JR of AB tegen een kandidaat zegt: “voor een beurt krijg jij een platencontract”, is dat natuurlijk niet echt wenselijk, maar nee is ook een antwoord.
“Pleur op met je beurt”. Jeroen heeft er blijkbaar een paar gehad, met wederzijds goedkeuren.
Ja, wat moet je er dan nog mee.
“Machtsmisbruik”
En heeft niemand die mensen uitgelegd dat als je carrière wilt maken in Hillywood, je wel de kans loopt vieze voorstellen te krijgen?
Net als de dames, Linda, Leontien, mevr B etc. ze weten onderhand wel hoe het wereldje eruit ziet en nemen het voor lief, want naam & faam en poen.
Waar uiteindelijk de deelnemers van TVOH allemaal van dromen, soms iets teveel denk ik.

Ruimedenker | 16-01-22 | 15:24 | 3

De term 'Goois matras' is niet voor niets al sinds de jaren 60 bekend.

Zeurders | 16-01-22 | 15:26

Zo is het. Verkrachting = verkrachting, daar twijfelt niemand aan.
Maar "achteraf spijt hebben van een relatie" is geen verkrachting.

Dandruff | 16-01-22 | 15:33

Volledig met je eens.
Overigens erg doorzichtig: als jij mij nou even een beurt geeft, dan mag jij tourmanager worden.

Bij nader inzien, één toevoeging naast het minderjarige aspect, is dat het ook niet okay is als ze zwakbegaafd zijn. Maar dan verwacht ik dat de kandidaten door ouders worden begeleid

Roos | 16-01-22 | 16:08

"... contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld..."

Ik merk op dat de man niet opmerkt dat het ongewenst was of hij bewust was dat dit zo opgevat zou zijn. Er zijn gevallen waar vrouwen pas achteraf "woke" werden en zichzelf in retrospectie misbruikt voelden of teleurgesteld met de sociale vernedering die het meebrengt. Het geheugen kan dan ook weer anders gaan lopen. En ja, ook bij meerdere vrouwen tegelijk! De beerput is dan meestal het gebrek aan feiten en eindeloos elkaar met pek besmeren totdat de trial by media de strafmaat bepaalt: de schandpaal en goede naam verdwenen. Aan de andere kant, risico's van dit vak voor de daders?

GeenAccount | 16-01-22 | 15:24

ik was in de veronderstelling dat het pedofielen netwerk in de politiek zat, blijkt het de mol te zijn!

stubbie | 16-01-22 | 15:22 | 2

Ik zie mogelijkheden voor een nieuw format, een variatie op Wie is de Mol. Een grote groep krijgt allerlei opdrachten, en moet er elke aflevering opnieuw een gooi naar doen wie de enige echte misbruiker is.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 15:34

@stubbie Ook dat is waar, maar mag geen aandacht krijgen. Vandaar dat Grapperhaus onderzoek zelf wilde doen.

Rest In Privacy | 16-01-22 | 16:07

Ik denk dat ik maar even wacht waar die Hofman mee komt alvorens te besluiten wie terzake nu deugt en wie niet deugt.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 15:21 | 4

@Duwbak_Linda | 16-01-22 | 15:24:
Nou, het is natuurlijk lastig om het één te scheiden van het ander. Maar dat moet je wel altijd proberen, dunkt me. Die Hofman is een moraalridder, ik moet hem en zijn soort niet, maar als via zijn door ressentiment gedreven acties iets naar boven komt wat het daglicht niet kan verdragen, dan kun je daar uiteraard niet omheen. Het is een Woke-dingetje, maar Woke-dingetjes kunnen zo hier en daar best iets losmaken waar we allemaal verontwaardigd over kunnen zijn.
Het voelt een beetje als een heksenjacht waar die hofman mee bezig is, maar aan de andere kant deugt die de Mol-mafia natuurlijk van geen kanten. Verwarrende tijden, of wellicht tijden waarin we scherper dan ooit waarnemen hoe complex de werkelijkheid is.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 15:45

@Schoorsteenveger | 16-01-22 | 15:45:
Wat zeg je dat weer mooi.
Merk dat het gegil en gekrijs van de laatste jaren mijn humeur en nieuwsgierigheid geen goed doen. Ik had het al terzijde geschoven als in 'daar gaan we weer'. Is niet goed, maar wel zo het werkt, kennelijk. Benieuwd waar ze mee gaan komen en of dat een beetje hout snijdt. .

Duwbak_Linda | 16-01-22 | 16:04

@Duwbak_Linda | 16-01-22 | 16:04:
Je kunt het van de andere kant proberen te bekijken. Er is méér gegil en gekrijs dan ooit, voornamelijk vanwege de beschikbaarheid van technologie om gegil en gekrijs te verspreiden. Maar juist daarom komt er ook meer bovendrijven dan ooit tevoren. Zo ook hier op GS. het is een open riool waarin heel wat drollen voorbijkomen, maar daartussenin, zo nu en dan en zo hier en daar komt er iets waardevols voorbij, iets met een meerwaarde, iets dat anders de kans niet gehad had om zich te tonen. Zit hier al jaren een beetje mee te lullen, misschien al veel te lang, en soms is het wat erg vermoeiend om met lieslaarzen aan door de bagger te struinen, maar dan toch zijn er weer van die momenten, bijvoorbeeld dat een nieuwe reaguurder zich meldt en aarzelend met een eerste schrijfseltje de confrontatie aangaat en wat onwennig steun en begrip zoekt. Dat zijn van die momenten waarop je denkt dat GS misschien dat ene duwtje kan zijn waardoor iemand zelfvertrouwen krijgt, vertrouwen in de eigen kijk, het eigen oordeel, het eigen standpunt. Inderdaad, het is een en al ruis vandaag de dag, maar ik troost me met de gedachte dat zich meer ruist tóónt dan vroeger, en dat we dus het voorrecht hebben meer waar te nemen, Filteren, Linda, het relevante van het irrelevante scheiden, dan hou je al een stuk minder over om je druk over te maken. Enkel toelaten wat voor jou belangrijk en zinvol is, niet wat een ander voor jou belangrijk vindt. En weten te dansen. De dans als metafoor voor het denken, voor het vermogen ook om te kunnen communiceren met de ander. Orde scheppen, strakke regels invoeren, gedisciplineerd zijn en daarom samen kunnen vliegen.
www.youtube.com/watch?v=JaEsttvrXkY
Mijn verontschuldigingen voor de tone of voice, klinkt wat pedant. Maar ja, moet je me ook maar niet op de zondagmiddsag een veer in de reet duwen.

Schoorsteenveger | 16-01-22 | 16:33
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe kunnen jullie in dit stuk "Het Briefje van Jan" niet meenemen. Hij geeft daarin aan dat Linda de Mol in haar eigen blad claimde ooit aangerand te zijn en dat verschrikkelijk vond. Maar vervolgens niet doets tegen de smeerpijp die haar partner is.
Ze heeft dus alleen een probleem met aanranding als het haar overkomt, niet als haar partner het doet en dit weet.
tpo.nl/2022/01/16/briefje-van-jan-aan...

Neem dan gelijk ook even mee dat Howard Komproe zijn bek open trok over racisme, maar wel zelf zijn wijf in elkaar timmert als hem dat uitkomt.

Zo rolt men in Nederland. Verontwaardigd als het ze uitkomt en anders smoel houden en wegkijken.

Goofy Goofball | 16-01-22 | 15:21 | 3

Ja, maar Dijkgraaf heeft ook zo'n zijn belangetjes. Waar verdient Jan een hoop geld mee? Met zijn boeken over en met de Meilandjes. En dat zijn weer poppetjes van ome John. Dus Dijkgraaf gaat niet zo kritisch zijn over de Molletjes. Hij kijkt wel uit.

brutus68 | 16-01-22 | 15:40

Dat is in feite het verhaal dat verteld moet worden. Het jarenlang faciliteren door zwijgen.

el jefe | 16-01-22 | 15:57

@brutus68 | 16-01-22 | 15:40: vreemde tegel, hij gaat toch juist kritische in op de hypocriete houding van Linda?

Moresnetunited | 16-01-22 | 17:49

De deelneemsters hebben er ALLES voor over om een ster te worden. De juryleden denken dat ze GOD zijn. Je charmes inzetten om vooruit te komen is zo oud als de mensheid.

SjonnieC | 16-01-22 | 15:21 | 1

En achteraf heel hard metoo roepen!

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 15:24

Ik verwacht dat Chantal Janzen binnenkort openlijk afstand gaat nemen van alles en iedereen en haar moeder, die ook.

Duwbak_Linda | 16-01-22 | 15:20

Wie kent het programma 'Chantal blijft slapen" ?
Huhuh, denkende aan de opmerking van Gijp: "Als er geslapen wordt, dan wordt er ook geneuqt."

TonAlias | 16-01-22 | 15:18 | 1

Ha, Feynman is me voor.

TonAlias | 16-01-22 | 15:19

Is er al een adult spoof in omloop?

masahide | 16-01-22 | 15:18

We zouden die hele BN'er-kliek sowieso minder belangrijk moeten maken. Lees uit protest een boek! Dat zal de Mol leren al die bagger over ons uit te storten.

SterF... | 16-01-22 | 15:17 | 4

Lees gewoon dat boek van Jan Cremer. Die deed dit soort verderfelijke dingen tenslotte nooit.

nobele wilde | 17-01-22 | 13:51
▼ 1 antwoord verborgen

Had Chantal Janzen niet een programma "ik slaap bij...."

Waar ze uiteindelijk in haar pyjama op het bed lag bij haar eigen baas?!

Dat Chantal Janzen toen een seksuele toespeling maakte....

Waarop haar baas reageerde dat iemand die zichzelf omhoog neukt meestal niet onderop ligt?!

Feynman | 16-01-22 | 15:17 | 1

Is dat echt gebeurd? Godskolere.

omanders | 16-01-22 | 16:27

Zit je als bekende Nederlander op een stoel die met een druk op de knop half rond draait. Ga lekker naar de kermis ofzo.

Leptob | 16-01-22 | 15:17 | 1

Volgens mij zit er ook een ligstand knop op!

P47Thunderbolt | 16-01-22 | 16:15

Welke noten? Ik hoor uiteindelijk alleen maar weer de cis, ondanks alle rookmachines..

funda | 16-01-22 | 15:17

Chantal wist van niets!!!

RickTheDick | 16-01-22 | 15:15 | 6

@Schoorsteenveger | 16-01-22 | 15:22 Je kan veel zeggen maar acteren kan ze wel hoor.

Ashtrey | 16-01-22 | 15:28

Zet haar aller aller onschuldigste knaagdier gezichtje op
want ook Chantal heeft veel op haar knietjes bereikt
en wil dat nu niet vergooien door te gaan vinger wijzen!

De_Middelvinger | 16-01-22 | 15:37
▼ 3 antwoorden verborgen

Robert Maxwell was ook een mediamagnaat, komt wel heel dichtbij zo

Zoethoudertje | 16-01-22 | 15:14

Hahaha, allemaal onkuisheid gedaan,
vadertje/moedertje spelen en viez doen, dat moeten we toch niet willen met z'n allen.
Iedereen biechten!

meneer Q | 16-01-22 | 15:14 | 1

Vadertje/moedertje spelen? Bij mij thuis is het dat ik naar het werk ben, en mijn vrouw zit thuis, misschien wel viez te doen.

TonAlias | 16-01-22 | 15:15
-weggejorist-
SoepKip | 16-01-22 | 15:14

En weer wordt Marco Borsato genoemd. De carriere van deze seksverslaafde is nu wel helemaal over. Ook lachen natuurlijk is dat onze knuffelmarokkaan toch weer een schoft blijkt te zijn. Nou rechters, nu even geen fop strafjes.

ILF2 | 16-01-22 | 15:13

Marco B. en Ali B. worden gecanceld. Mij hoor je niet klagen.

Keutels | 16-01-22 | 15:12 | 2

Ik mag van geluk spreken dat mijn achternaam niet met een B begint, je zou er angstig van worden.

TonAlias | 16-01-22 | 15:15

Marco als heteroseksuele witte man wel.
Ali niet. Die staat immers symbool voor het succes van de massa immigratie.

frickY | 16-01-22 | 17:58

Die Chantal Janzen, was die niet een tijdje samen met dat vieze ventje Johnny de Mol?

Just sayin.

_washier | 16-01-22 | 15:11 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Witte mannen zijn viezerikken,maar niet alle viezerikken zijn man.

Man-Bijt-Hond | 16-01-22 | 15:11 | 6

Ik beschouw mijzelf blank en niet wit
daarbij ben ik niet vies

Tobi | 16-01-22 | 15:29

@Magdalena | 16-01-22 | 15:14: Wat is het meervoud van viezerik?Het meervoud van viezerik is 'viezerikken'. Eén viezerik, twee viezerikken.

Man-Bijt-Hond | 16-01-22 | 23:50

@Man-Bijt-Hond | 16-01-22 | 23:50:
Nee.
Wat hebben leeuweriken, viezeriken en slimmeriken gemeen? De klemtoon. Vandaar maar één k in de meervoudsvorm.
Ken uw klassiekers.

Kameraansteker | 17-01-22 | 03:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik hoop dat het ook leidt tot een stop van VI-vandaag. Want J.D. praat alleen maar peop en wat de goegemeente wil horen, en is niet geloofwaardig (zijn eigen woorden) als je het alleen voor het geld doet.

TonAlias | 16-01-22 | 15:10 | 3

Ach ja hij verkondigt een mening en daar wordt hij voor betaald. U verkondigt hier een mening en daar wordt u niet voor betaald.

johnyl | 16-01-22 | 15:14

@johnyl | 16-01-22 | 15:14: Integendeel, ik betaal, wel vrijwillig, om hier een mening te mogen neertegelen. Met Joris op de achtergrond :-)

TonAlias | 16-01-22 | 15:17

@Ton Alias Sinds Derksen een vaccinpromoter is geworden, kijk ik niet meer, maar ben nu wel benieuwd naar zijn commentaar. Vroeger had hij een eigen mening. Nu zit hij er tot z'n elleboog in bij de Mol.

Rest In Privacy | 16-01-22 | 16:14

Daar sta je dan. Met je botox.

Magdalena | 16-01-22 | 15:10

Laten we bij het lezen van de reactie van Chantal Janzen niet vergeten dat zij al jaren ruzie heeft met Linda de Mol.

Ouwe Jood | 16-01-22 | 15:10 | 2

Ik ben op voorhand al #TeamChantal,
waar ging het over?

Tobi | 16-01-22 | 15:27

Das Wendy van Dijk, die haar in alles naaapt. Presenteren, acteren in een crimeserie, eigen glossy. Linda heeft het voordeel dat ze familie is van de baas. Wendy moet haar baas neuken.

Swoop | 16-01-22 | 16:26

Ik ben dus ooit aangerand door Chantal Jansen in de voorrondes van de The Voice of Holland.
Helaas bleek het een droom te zijn.

Patjep | 16-01-22 | 15:09 | 3

Maar wel een heel fijne droom!

Wijze uit het Oosten | 16-01-22 | 15:15

Gaat het weer een beetje, meneer Drö .. Patjep ?

Tobi | 16-01-22 | 15:26
-weggejorist-
Wayfaring stranger | 16-01-22 | 15:26

Seksueel misbruik is heel ernstig, waar het ook maar plaats vond.

De hele heisa rond dit programma lijkt vooral om die ophef te draaien. Ook dit schandaal weten ze in Hilversum tot een incestueus navelstaren te maken en BNers rollen nu opeens over elkaar heen om elkaar de maat te nemen en een graantje publiciteit mee te pikken wat dat is wat telt in BN-land.

Nuuk | 16-01-22 | 15:09 | 2

Er zijn te veel zogenaamde Bn'ers in dit land dus het is flink dringen om uit de ruif te mogen eten.

Keutels | 16-01-22 | 15:14

Dat was goed merkbaar overigens rondom de ziekte van presentatrice Linda Hakeboom (Intussen grotendeels herstellende). Het blad "Linda" - Jawel, dezelfde - buitelde toen ook al over haar heen - Inclusief vele, op het oog wanhopige en oppervlakkige, Wannabe's.

Nederlandop1 | 16-01-22 | 15:19

Alles wat Talpa, de molletjes en andere (mede-)daders niet voor donderdag netjes opbiechten, zit dus blijkbaar te wachten of de storm overwaait, of er genoeg bewijs is, etc. Die doen een Prince Andrew / Epstein-tje. De tijd tikt, ze hebben nog 81 uur.

Feynman | 16-01-22 | 15:08

Die publieke omroep is zo gek nog niet. Geen commerciéle afhankelijkheid van een mediagigant, wat vaak leidt tot corrumptief gedrag.

johnyl | 16-01-22 | 15:08 | 5

Smeets met ene Van Gennip?

Swoop | 16-01-22 | 16:23

Deze eer komt de NPO niet toe, maar Tim, Marijke en de rest van hun team.

frickY | 16-01-22 | 17:48

@frickY | 16-01-22 | 17:48: Welnee, Jan Roos met zijn Roddelpraat heeft dit al veel eerder naar buiten gebracht. Roos heeft ook het e.e.a. over Marc van der Linden naar buiten gebracht wat typerend is voor de Gooische Matras. Die term bestaat trouwens al tientallen jaren en daaruit alleen kunje afleiden dat het bij de publieke omroep geen haar beter is.

nobele wilde | 17-01-22 | 13:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Gezien de ranzigheid van RTL Nederland en Talpa stel ik voor de licenties in te trekken en aan nieuwe aanbieders te verkopen. Hebben ze in Israël ook gedaan.

Zieke Dichter | 16-01-22 | 15:05

Blijkbaar ben ik mentaal zelfs ouder dan Henk Krol; waar gaat dit nu allemaal over en waarom die drukte om de Soundmixshow op RTLUnilever?

kapotte_stofzuiger | 16-01-22 | 15:05 | 2

Ali Bah Bah, Marco "Ik kan me niet bedwingeeee" Borsato, en de aanstaande ex-man van de Mol (?) blijken compleet doorgeslagen.

Dit ging zeg maar zo:
Sexuele diensten in ruil voor meer kansen op beroemdheid (Zogenaamd) in het programma "The Viezeriken of Holland" ..

Nederlandop1 | 16-01-22 | 15:10

@Nederlandop1 | 16-01-22 | 15:10: het erge is inderdaad dat het ook allemaal van die net niet beroemd is. Als je het nou echt zou maken in the USA ofzo dan zou het likken van die lollies nog enigszins te begrijpen zijn. Maar nu is het allemaal voor een plek in de 4de ronde van the Voice, en dan mag je daarna optreden op de kermis van schubbekutteveen.

Ilyrm | 16-01-22 | 15:59

Denk dat Tim een paardenkop in zijn bed vindt vanavond.

Zack Hooi | 16-01-22 | 15:05 | 4

Wat?! heb je bewijs dat Tim een affaire met Linda heeft?

Piepmaus | 16-01-22 | 15:24

Scheelt weer een zak hooi

J.Dokstijl | 16-01-22 | 15:42

Kleine correctie: die kop in The Godfather werd 's morgens bij het ontwaken van die Hollywood Big Shot ontdekt. Niet toen-ie in bed stapte, dan was de verrassing er ook een beetje vanaf geweest.

KeesBruin | 16-01-22 | 16:24
▼ 1 antwoord verborgen

Wees welkom in de witte woke wereld, Ali.

funda | 16-01-22 | 15:05

Wel gewoon nog te zien op het verdienmodel van RTL, Videoland

Anita.Btje | 16-01-22 | 15:03

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland