achtergrond

Geenstijl

Vingers! Wie vindt zijn winkel "niet essentieel"?

Hier Mark en Sieg, een verse dosis ANTI-OVERHEIDS SENTIMENTEN!

Met stoom en kokend water maar zonder enige redelijkheid is er weer een Oliedomme Lockdown afgeroepen om de enige, even simpele als stupide reden dat de overheid IN BLINDE TOTAALPANIEK is over een Covid-variant die één standaarddeviatie afwijkt van een snotneus. Het is weer zo'n lockdown waarmee je wel kan zuipen op Schiphol (en vanaf daar de hele wereld over kan vliegen, met je snotneus). Een lockdown waar ondanks de vervroegde kerstvakantie na de ochtendspits nog files op de wegen stonden, en na de breek ook de actuele situatie op de Haarlemmerstraat, Amsterdam. Het lijkt wel een FvD kerstmarkt. Niemand geeft nog een fuck om de nieuwe "lockdown".

Nou ja, behalve de horeca dan, die wéér een mentale muilpeer krijgt opgediend door totaal onverwacht, zonder enige waarschuwing en met volle kerstkoelkasten maar geen enkele compensatie weer dichtgesmeten te zijn door Mark, Hugo en die blabberende baard van het Rijksinstituut voor Mondkapjes en Viraal Gemompel. Daarnaast is half MKB Nederland weer "niet-essentieel" verklaard (bij Bertelsmann zitten ze te juichen) en dat brengt ons op de aanleiding voor dit 'fuck you Mark, we zijn wel klaar met het steeds maar opnieuw opdraaien voor júllie doorlopende managementscrisis': het lelijke frame "niet-essentiële winkel". Echt, welke ondernemer die zijn eigen zaak heeft opgebouwd en er een gezin en een leven van onderhoudt, noemt zijn of haar winkel "niet-essentieel"? 

De term betekent maar één ding: dat we hier te maken hebben met een Rijksoverheid die resistent is voor elke vorm van empathie, omdat ze alleen maar bezig zijn om te verhullen dat ze hun eigen zaakjes niet op orde hebben. Iemand nog een boostershotje? Het wordt weer een zware kerst, zolang de minst essentiële winkel van Nederland nog geen nieuw management krijgt: de BV Rutte.

11u22, Coentunnel

Het is Marks managementcrisis

Het is Marks managementcrisis

Het is Marks managementcrisisHet is Marks managementcrisisHet is Marks managementcrisis

12u47, Haarlemmerstraat

Het is Marks managementcrisis

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.