achtergrond

Geenstijl

Had u al voor een half jaar eten in huis?

Goedemorgen

De beelden en berichten vanuit Shanghai zijn weer redelijk onwerkelijk. Vechtende inwoners om voedsel. De lockdown wordt vandaag verlengd na opnieuw recordaantal gevallen gisteren. Hier wat beelden in een draadje:

Manya Koetse
Manya Koetse
@manyapan

Videos surfacing on Chinese social media today show chaotic scenes from the Nanhui covid19 quarantine location, where people were fighting over resources.

44
Reply

Nee, natuurlijk heeft u niet voor zes maanden eten in huis. Ook niet voor drie maanden, ook niet voor 1 maand en zelfs niet voor drie weken. U hebt hooguit voor drie dagen eten in huis. Want u hebt alle vertrouwen in de overheid, de Appie, de thuisbezorgd en het bedrijfsleven. Dat Denk Vooruit Noodpakket heeft u ook nog niet, want zo'n vaart zal dat niet lopen. En onze grote leider MinPres heeft zelf gezegd dat we nog voor tien jaar pleepapier hebben, en onze Minister van Zorg zei laatst nog "nooit meer lockdown". Nou dan. We zien u weldra bij de gaarkeukens. Dat wil zeggen: als daar nog personeel voor is. Hiero nog een dystopisch draadje.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.