achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

RIVM: te veel radioactieve straling in 10 van de 10 onderzochte sieraden met 'negatieve ionen'

ZIE JE WEL ALTIJD AL GEZEGD DAT ER VEEL TE VEEL STRALING IS DAT IS GEWOON NIET GEZOND DAT VOEL JE VANUIT JE BINNENSTE ALS JE JUIST VERTROUWT OP JE IMMUUNSYSTEEM EN JE DIEPSTE OERKRACHT ALS MENS DIE JE VIA JE EIGEN CELSTRUCTUUR DOOR JE IONEN IN JE BLOEDBAAN INKOMT ZODAT DE AARDE ZIJN ENERGIE DOOR KAN GEVEN EN JE DUS GEEN ONNATUURLIJKE DINGEN BIJ JE LICHAAM HOUDT ZOALS SIERADEN MET NEGATIEVE IONEN.

"Alle 10 producten bevatten meer radioactiviteit dan volgens de wet is toegestaan. De drager van de producten staat hierdoor via de huid bloot aan een extra dosis straling. Ook kan niet worden uitgesloten dat bijvoorbeeld de huid rood wordt op de plek waar het product wordt gedragen."

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.