Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fauci Emails: partner Wuhan Institute of Virology bedankt Fauci voor 'ontkennen' van lab thesis

Toch opmerkelijk.

Wat hebben we gelachen om die gekke Trump he

Zin om drieduizendtweehondervierendertig pagina's aan veelal blacked out emails van presidentieel medisch adviseur dr. Fauci te lezen die onder de Freedom of Information Act vrijgegeven zijn? Dat mag dan hier. Het zijn allemaal geen smoking guns, maar we concentreren ons even op drie interessante briefwisseling. De eerste twee tonen aan hoe Fauci rond februari 2020 de lab thesis voor het eerst onder ogen krijgt. De bijlage in het onderstaande screenshot is deze studie uit 2015. Op 16 april 2020 kreeg Fauci een email van Francis Collins, de directeur van het National Institute of Health, met als onderwerpbalk: "conspiracy gains momentum", met daarin een link naar een Fox News-artikel. Fauci's reactie op die email is volledig blacked out. Maar het toont aan dat er wel serieus naar de optie gekeken is.

Het tweede screenshot is een email van immunoloog Kristian G. Andersen, met het brisante zinnetje: "I should mention that after discussions earlier today, Eddie, Bob, Mike, and myself all find the genome to be inconsistent with expectations from evolutionary theory. But we have to look at this much more closely and there are still further analyses to be done, so those opinions could still change." Oftewel, de lab thesis werd aannemelijk geacht, maar om na verder onderzoek naar het Trump-verdomhoekje verbannen. Hoe dat onderzoek dan precies verschilde van het onderzoek dat de lab thesis nu aannemelijk genoeg maakt voor een 180 in de msm, is onduidelijk. Een theorie dat er met Amerikaanse subsidie meebetaald is aan Gain of Function-studies (meer na breek), en de Amerikaanse overheid tegen elke prijs wilde kunnen ontkennen dat hun geld bijgedragen heeft aan het creëeren en ontsnappen van het virus.

Na de breek een iets vreemdere briefwisseling, waarin Fauci door een een partner van het Wuhan Institute of Virology bedankt wordt voor het vrijpleiten van het Wuhan Institute of Virology.

Fauci hoort rond 1 februari 2020 over de lab leak thesis

"“I should mention that after discussions earlier today [we] find the genome to be inconsistent with expectations from evolutionary theory.”

Fauci wordt door partner Wuhan Institute of Virolgy bedankt voor ontkenning

Bovenstaand een briefwisseling op 18 april 2020 tussen Fauci en dr. Peter Daszak, president van EcoHealth Alliance, een club die al 15 jaar - en sinds 2014 middels Amerikaanse subsidie - onderzoek doet aan het Wuhan Institute of Virology. Daszak voerde hier Gain of Function onderzoek uit, al is het nog onduidelijk of en hoeveel Amerikaanse subsidie hieraan bijdroeg. Maar dat is dus het soort onderzoek waarvan die Britse en Noorse wetenschappers zeggen dat ze daar sporen van hebben gevonden in het virus, en China ervan beschuldigen een virus vervolgens te 'retro engineren' om hun sporen te wissen.

In het mailtje bedankt hij Fauci voor het publiekelijk weerleggen van de lab thesis. "I just wanted to say a persona l thankyou on behalf of our staff and collaborators, for publicly standing up and stat ing that the scientific evidence supports a natural origin for COVID-19 from a bat-tohuman spillover, not a lab release from the Wuhan Institu te of Virology." Ja, toen was de media nog niet klaar voor het onderzoeken van die bijzonder aannemelijke thesis, want Trump. Nu is Trump weg, en maakt de media een 180.

Nogmaals, het zijn allemaal geen rokende pistolen in de hand van Fauci of zo. Maar voor het archief slaan we toch even op hoe hijgend die gladnek van een Daszak Fauci bedankt voor het weerleggen van een these waarvan Daszak WEET dat die these eigenlijk best waarschijnlijk is. Denken we. Maar ach wat is waarheid.

Toelichting auteur screenshot 2

Social

Nou nou

Social

Reaguursels

Inloggen

Jaja allemaal al lang bekend. Betere nieuws is dat Trump weer op Feestboek zit. Dat wordt weer genieten zolang als het duurt

PikinhetBlik | 03-06-21 | 10:32

Is het jullie inmiddels opgevallen dat de wappies steeds weer gelijk krijgen?
Maakt niet uit hoe hard er hier steeds om wordt gelachen met guitige reaguursels.
Gaan we al aftellen naar het moment dat het vaccin toch niet zo goed voor je blijkt te zijn?

ikbedoelmaar | 03-06-21 | 09:05

Ook leuk; Fauci raadt iemand aan geen masker te dragen. Maskers zijn effectief om virussen binnen te houden (wanneer ziek), niet om besmetting te voorkomen, als je zelf gezond bent.

Ben_Hur | 02-06-21 | 23:48 | 1

Maskers zijn niet effectief, dat is nu wel vaak genoeg bewezen. Om nog maar te zwijgen over de zelf geknutselde varianten.

culture_vulture | 03-06-21 | 09:23

Fauci (80) zit er al sinds Reagan, dus een gehaaide raspoliticus.

Dr Anthony Fauci has been awarded the $1million Dan David Prize in Israel for 'defending science' and advocating for vaccines during the Covid-19 pandemic.

It said he had earned the recognition over a lifetime of leadership on HIV research and Aids relief, as well as his advocacy for the vaccines against Covid-19.

De best betaalde ambtenaar krijgt een prijs voor het ondersteunen van de farmaceutische industrie.

Arachne | 02-06-21 | 23:28
-weggejorist-
koningboco | 02-06-21 | 23:13

Maar eh, is dit het zoveelste Trump-had-eigenlijk-in-alles-gelijk topicje? Iemand is er heel druk mee. Kijk dat Trump net als een stilstaande klok iedere dag tweemaal de juiste tijd aangeeft betekent nog niet dat Het Genie op de hoogte was of in de verte begreep waarover het allemaal ging. Trump had gewoon de pest aan China en vond het gaaf om China zoveel mogelijk te sarren en als dat kon met het "China Virus" dan was dat mooi meegenomen. Dicht de man niet meer hersens toe dan waarvan hij 4 jaar heeft blijk gegeven.

Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 23:09 | 7

Trump is allang geen president meer. Ga door met je kudtleven…

Ali Bi | 03-06-21 | 07:43

Het is moeilijk he? Je vastgeroeste denkbeeld bijstellen.

culture_vulture | 03-06-21 | 09:29
▼ 4 antwoorden verborgen

China gaat echt niet nucleair in de zin van boem. Wel zouden ze het financiële systeem op kunnen blazen of de VS productie ernstige schade toebrengen. Een exportverbod van alle rare earth metals richting de VS zou een begin kunnen zijn.

Zoelense Hobbyboer | 02-06-21 | 22:17

Wel een beetje vaag om te dreigen met nucleair gedoe alleen omdat iemand onderzoek wil doen. Dan beken je toch gewoon wat te verbergen? Dus alle hypothesen kunnen waar zijn, behalve die van dat het totaal toeval was van een of ander in de natuur levend beestje wat weer zo'n gare chinees wilde eten.

Sessine | 02-06-21 | 21:28 | 3

Peter Daszak is geen Chinees, het ging over hoe NIH via Daszak's ecoblabla instituutje het onderzoeksgeld richting Wuhan dirigeerde toen het ze te heet onder de voeten werd in de VS want daar voor deden ze het onderzoek in Noord Carolina (dacht ik).

Awel het is allemaal geen nieuws die man in Plandemic 2 legt het haarfijn uit die was met software op zoek naar patenten en later research publicaties dacht ik om een inventaris te maken van research dat borderline biowapen of gewoon biowapens betrof.

De zgn Bat Lady die de enige Chinese is (again dacht ik, dit is allemaal geschiedenis) die meedeed aan het research.

Vanuit het perspectief van China als ik zou concluderen dat de VS ongevraagd een beetje genetisch research heeft lopen doen in mijn achtertuin "omdat er in China minder regels zijn" en dan komt Opa Biden nog eens achteraf met de vinger wijzen terwijl de VS zelf ook over alle informatie beschikt: het is voornamelijk Fauci die hier al heel lang mee bezig is.

De originele techniek komt van de Uni in Utrecht die hebben er 2 patenten op.

Als China nou betrapt was in de VS met dit soort geintjes uit te halen wat was dan een goede response geweest? Nuken zeker?

Leuk die e-mail van Daszak maar check ook de twitterfeed van die bob enz dan zie je vanzelf dat 3 dagen voor event201 nog stoer zat te twieten over hun succes rond precies datgene dat je nodig hebt om alleen de deur maar op een kiertje te laten ergens (of wat zieke medewerkers van dat lab in een ziekenhuis die niet direct verklappen waarom ze wellicht allemaal longontsteking hebben opeens).

T is een beetje wat gezegd wordt denk mbt Trump hier blijkbaar want volgens mij zijn er nog heel wat hoorzittingen geweest vorig jaar over een laptop van ene Biden Jr, en over de avonturen van Opa en crackie in Ukraine en hun reis naar China.. Daar zijn ook Chinese wistleblowers over, die vuurmuur is niet van staal..

Ik heb letterlijk niets gehoord over de laptop van Hunter, dit terwijl de hoorzittingen wel allemaal op youtube staan op de site van Sky Australie.

Behalve Fox heeft niemand er iets over gemeld, wat opzich vreemd is, want gedurende de volledige termijn van Trump ging het over pissende hoeren op 88 kanalen. Dat Opa en Hunter precies rond de Maidan in Ukraine waren zal wel irrelevant zijn. Hunter heeft sowieso met de corrupste oligarch zaken gedaan in Ukraine, de Corrupste oligarch van de wereld dus als we Ukraine als meest corrupt beschouwen. Hunter heeft tenminste 21 bedrijfjes opgezet met deze man want er zijn er tenminste 21 bevroren in London momenteel, al kan dat wellicht via "Buza" inmiddels gladgestreken zijn na verkiezingen.

Als er iets duidelijk lijkt te worden is dat het deep state fenomeen wel degelijk bestaat, voornamelijk bij de dems lijkt te zitten en heel boos is dat het eventjes niet met de teugels mocht spelen..

Ik zou niet gek opkijken als ze nu niet snel nuken; dit is de IDEALE tijd, maar volgens mij is er geen rotje nodig want Amerika vreet zichzelf momenteel op, totaal onbewust dat het volledige woke bullshit gedoe een nog nooit vertoonde idioterie is, waarschijnlijk te diep in het subversie programma van de Sovjet dat zo aan sloeg voor ze ineenviel?? Blijkbaar hebben ze autonoom met hun kop in hun reet kunnen doorlopen zonder iets om te stoten.

Kijk voor de grap de wervingsfilmpjes van het Chinese leger en die van de VS dan zie je gelijk waarom het NU OF NOOIT is voor whoever wil toeslaan, die van de Chinesen is helemaal Kick-Ass beangstigend wel, lang ook, die van de VS is een fucking cartoon over een lesbi in het leger die whatever heeft omdat ze 3 lesbische moeders had, ohnee dat maakt niet uit..

Rijp voor de pluk als die seniele pop het gezicht blijft van de VS dan kan het niet anders dan dat iemand toeslaat, al is het maar uit angst omdat het dus overduidelijk is dat Biden zelf niets beslist, zelfs zijn gestotter en geslis niet.

Die rayban aviator look die werkte precies tot aan Biden toch eens wat zei en nou kan ie afentoe niet stoppen met stamelen over vroeger alsof het vandaag is.

Ze zullen wel aanvallen op het moment dat alle nukes genderneutraal gemaakt moeten worden zodat er niet terug geschoten kan worden, kan erger dus!

Lionfromzion | 02-06-21 | 22:47

@Lionfromzion | 02-06-21 | 22:47: Waarom zou China aanvallen? Het Westen valt vanzelf uit elkaar (implosie) en dan is China de helpende hand (voedsel, orde), en dan zijn we dankbaar want chaos. Zo heeft de VS na WW2, de halve wereld als cliëntstaat binnengehaald. Dankbaar zijn voor je bevrijding door je nieuwe bezetter. Irak wordt al 17 jaar bezet door de VS. Duitsland en Japan hebben nog steeds USA militaire bases op hun grondgebied, waar ze dik aan meebetalen.

Arachne | 02-06-21 | 23:24

@Arachne | 02-06-21 | 23:24:
Waarom niet? Als je buren iets hebben dat je zelf wilt hebben, en je hebt het leger om het af te pakken, dan gebeurt dat toch gewoon? Zo was het sinds de oudheid en zal het altijd zo zijn. Met militair machtsvertoon claimt China de Spratly eilanden, en zodra de VS geen roet meer in het eten kan gooien zal het nog meer claimen.

quantumcollider | 03-06-21 | 10:09

Weet iemand nog een fijn gerecht voor vanavond? Die vleermuis stroganoff komt me zo ondertussen de neus uit.

FogerRederer | 02-06-21 | 21:10

Kan iemand mij een voorbeeld geven van die 180 graden in de msm? Ik lees kennelijk nog niet genoeg msm, want ik kwam het niet tegen. Ook de bewijzen voor de lab theorie heb ik nergens kunnen vinden. Ik zeg niet dat het niet waar is, vind het alleen wel fijn om over de feiten te beschikken voor ik oordeel.

BobDobalina | 02-06-21 | 20:34 | 8

MSM maakt ook helemaal geen draai maar doet gewoon verslag van wat zich afspeelt: Dat de VS in casu Biden de mogelijkheid onderzocht wil zien of dat lab de oorzaak was. Dus verslaggeving zeg maar. Maar voor de wappies is dat alweer verdacht.

Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 23:11

@Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 23:11: is, je bedoelt dezelfde Biden die eerst het onderzoek stopte?

En de msm die o.a daar geen verslag van deed, foto's van onderzoekers liet zien die V tekens maakte en riepen dat er niets aan de hand was.

Dezelfde msm die gemakshalve even verzweeg dat er nooit iets van bewijs is gevonden dat de besmettingen in eerste instantie op de markt plaats hadden gevonden.

Of de msm die gemakshalve ook even vergat te vermelden dat er in November al mensen uit het lab opgenomen waren met hetzelfde ziektebeeld?

Diepstrotje | 03-06-21 | 06:39

@Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 23:11: Je bent weer niet geïnformeerd. MSM passen zonder notificatie berichtgeving aan (zichtbaar via waybackmachine). Ook is het de taak van MSM om feitelijk te berichten (anders zijn het opniniemakers, geen nieuws). Hiervoor is journalistiek onderzoek nodig. Wat zij eerder als "feiten" brachten zijn dus eigenlijk helemaal geen feiten, maar meningen die passen in hun agenda.

culture_vulture | 03-06-21 | 09:35
▼ 5 antwoorden verborgen

Fauci: "The virus can't be man made from a lab"
Fauci: "Wear a Mask, you have no choice, better wear 2 masks"
Fauci: "The virus is not airborne"
Fauci: "Take the vaccine"
tja....

boris73 | 02-06-21 | 20:28 | 1

inderdaad.... gelukkig zijn dezelfde mensen die logen over de origine van het virus dezelfde die zeggen dat het vaccine veilig is. Niet eens goedgekeurd. maar trust us.... we know what is best for you

brincq | 02-06-21 | 22:12

3x raden wie er in Nederland vervent voorvechtster van 'gain of function research' is en wie nét een nieuw lab in Rotterdam heeft mogen openen.

Stijl_Loos | 02-06-21 | 20:21 | 2

ah, die man wiens voormalige assistente ik ken.

Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 20:31

Donald Duck!

Blonde Nel | 02-06-21 | 20:35

Tja leuk dat de MSM erachter komt dat Fauci en Oboema (en meneertje Sleazy Joe) betrokken waren bij het Wuhan labje in 2012. Ben benieuwd of iemand nog iets ermee gaat doen.

Graaf_van_Hogendorp | 02-06-21 | 20:09

Interessant is natuurlijk welke collega's in de CC ook worden meegenomen/bedankt.

Phantomas | 02-06-21 | 20:04

Tsja... Wat voor poep zal er nog meer op de ventilator terecht komen met de tijd?

Remi A. | 02-06-21 | 19:57 | 2
-weggejorist-
Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 20:32

@joris: was het de opmerking over de nertsen?

Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 21:15

Tim Pool is toch die gast die ook zegt dat alle gevaccineerden binnen 2 jaar dood gaan?

springstuff | 02-06-21 | 19:46

Volgens mij is thesis een buitenlands woord voor proefschrift.
Uit het artikel maak ik op dat het over de theorie gaat dat het covidvirus afkomstig is uit een Chinees laboratorium. Dan zouden wij kaaskoppen het dus hebben over de lab-theorie.
Eigen taal eerst.

JvanDeventer | 02-06-21 | 19:42

he maar wappies, die zijn pas gek!

Ir. Wilhelmus | 02-06-21 | 19:33 | 2

Hij die vol zonde is werpe de eerste wappie.

Graaf_van_Hogendorp | 02-06-21 | 20:09

Knettergek zelfs.

Rest In Privacy | 02-06-21 | 21:05

Aan de schrijffouten herkennen we wederom direct onze professionele scribent @Spartacus.

OverdaanDerOnderheid | 02-06-21 | 19:32

Het is duidelijk dat China steeds brutaler wordt tov de USA onder Biden. Men ziet hem en zijn administratie duidelijk niet voor vol aan. Daarbij komt ook nog dat China en Rusland met de dag meer vervlochten raken. Waardoor China en vijand minder heeft.

ultraman | 02-06-21 | 19:01 | 2

Het is niet altijd waar wat je ziet. Ik vermoed dat Rusland liever vriendje is met het Westen dan met de Chinezen. Beide partijen zijn de Damansky / Oessorie battle (1969) nog niet vergeten. En aangrenzend Siberie heeft onnoemelijk veel grondstoffen die China goed kan gebruiken.

Phantomas | 02-06-21 | 20:13

@Phantomas | 02-06-21 | 20:13:
Onlangs een essay gelezen dat claimt dat achter de schermen Biden toenadering zoekt met Poetin, precies omdat voor hun beiden (pun intended...) China de grootste dreiging is.

quantumcollider | 03-06-21 | 10:01

Wat ik eigenlijk mis mbt corona is dat het hinten dat het mogelijk een door mensen gemaakt virus een reden Twitter/ FB en YouTube je een permaban te geven.

ultraman | 02-06-21 | 18:58

Neeh hoor, Het was Vleermuissoep van de WETmarket, ech waar hoor!

Datgingniegoed | 02-06-21 | 18:58 | 1

Ja, dat heeft mevrouw Koopmans zelf gezegd.

Plaktong | 02-06-21 | 20:45

M.a.w. moeilijk te vinden in de sequences, maar er is wel degelijk gesleuteld in een lab aan dat virus en dat zal dan ook die varianten verklaren die alsmaar ontstaan? Maar vanaf een vleermuis? Ammehoela, denk nog steeds vanuit een lab vanwege onzorgvuldig handelen.

Durf me niet af te vragen waar op deze wereld ook nog eens 1x een virus ontsnapt waartegen geen redding mogelijk is voor de mensheid, er wordt teveel gerotzooid en het enorme gekloot kan nooit met goede bedoelingen zijn, alleen boosaardig....

Jan, Leiden | 02-06-21 | 18:49 | 1

PRRA

Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 19:02

The truth?
Jij kan die truth niet hendele wollah.

JesseGatsie | 02-06-21 | 18:46

Zo zie je maar weer, wappies zijn de toekomst. Ze zijn kritisch, durven vragen te stellen, bijten zich vast / doen hun eigen onderzoek, en krijgen vaak een jaar later toch nog gelijk.

keistad | 02-06-21 | 18:42 | 10
-weggejorist-
koningboco | 02-06-21 | 23:22

@Gulliver | 02-06-21 | 21:08: "en zouden mondkapjes en lockdowns niet werken. Allemaal onwaarheden"
Kun je mij de peer reviewed onderzoeken geven dat mondkapjes en lockdowns hebben gewerkt tegen corona? Ben benieuwd.

culture_vulture | 03-06-21 | 09:48
▼ 7 antwoorden verborgen

Alleen al de toevalligheid dat dit instituut nou exact in de stad staat waar het virus op de vlooienmarkt werd gevonden. What are the odds? Hoeveel steden heeft China ook alweer? Ik rust mijn kees.

Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 18:38 | 3

Tel daar ook nog het weigeren van stukken vrij te geven door de Chinese overheid bij op.
Maar goed er tot op heden geen sluitend bewijs gevonden.

botbot | 02-06-21 | 18:46

If only you knew how bad things really are.

Rusrs | 02-06-21 | 18:35

In 2011 of 12 is er onder andere in Nederland al een veel agressievere virus gekweekt die niet alleen de luchtwegen aantast, maar ook de organen!
Dat vond met nogal opmerkelijk.

vluchtelingallergie | 02-06-21 | 18:33 | 1

Nieren, hersenen, doet Covid ook.

Frau_Ferkel | 02-06-21 | 19:03

Waarheid is een leugen met actieve herinnering. Ach, ik lul ook maar wat...

Dubbelepunthoofd | 02-06-21 | 18:32

Moeten we het niet over lilllllll kleinehh hebben, is dat niet veel belangrijker.

herstelkous | 02-06-21 | 18:27 | 1

vink ook. corona is woke news. een voor de aardkloot belangwekkende persoon op de bakkes knakke mag niet worden verdronge door miljoenen verdienende blanke blauwogige ouwe mannen virilopedologogoogen.

nobodiesunmighty | 02-06-21 | 18:32

Er is niks aan de hand onwetende burger doorlopen aub

retba | 02-06-21 | 18:25

‘Kleinigheidjes hou je toch..’

Totdat het uit de klauwen giert, dat dan weer wel.

Wijze uit het Oosten | 02-06-21 | 18:24

Minder bekend is dat in Nederland al jarenlang zulk Gain of Function onderzoek (vaak met Amerikaanse financiering) wordt gedaan. Dit gebeurt in het EMC in Rotterdam, middenin één van de dichtstbevolkte agglomeraties van Europa. Er is zelfs in 2018 aan het EMC een heel nieuw laboratoriumgebouw opgeleverd, speciaal ontworpen om dit soort onderzoek uit te kunnen voeren. Het veiligheidsniveau is hier overigens BSL-3, één stap lager nog dan bij het lab in Wuhan.

saltmines.nl/2021/05/30/de-verzwegen-...

BrulSpin | 02-06-21 | 18:23 | 9

Beste_Landgenoten | 02-06-21 | 18:40
Oh echt joh. Wat leuk. Het zit nog in de testfase en het mag gewoon legaal gebruikt worden nu. Wat dat betreft dus een happy ending voor uw vakantievriendje.
FDA has authorized the emergency use of the Janssen COVID-19 Vaccine, which is not an FDA approved vaccine.

BrulSpin | 02-06-21 | 18:59
▼ 6 antwoorden verborgen

Leuk hoor, elke dag zo'n topic die me vorig jaar bans opleverde.
Ga zo door.

Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 18:23

@Pimp my Voortuin | 02-06-21 | 18:24:

Het zijn alle 3 geen schoonheden.

Roze_bril_drager | 02-06-21 | 18:44

Laat die 3 partijen lekker samen optrekken, dat scheelt weer 2 kolommen op het volgende stembiljet.

W_F | 02-06-21 | 18:47
▼ 4 antwoorden verborgen

Wuhan instituut voor Virologie doet al bijna 15 jaar onderzoek naar coronavirussen bij vleermuizen en nu is het (opzettelijk) fout gegaan. Zo moeilijk is het niet.

Roze_bril_drager | 02-06-21 | 18:19

brad pitt

antonconstandse | 02-06-21 | 18:13 | 1

Geile boyyy

Hemke-Valsema | 02-06-21 | 18:21

De eersten die al dit soort beschuldigen uitten, Trump en Morrison, werden ruim een jaar geleden niet echt serieus genomen in hun beschuldigingen naar China.
De 3e wereldoorlog is uitgebroken, alleen zien we het nog niet.
Wacht maar op het zoveelste variantje waar geen vaccin tegen opgewassen is.

Datzullenwenogweleen | 02-06-21 | 18:11 | 6

@Purk | 02-06-21 | 19:12: Lees mijn reactie nog eens lustig door. En wanneer U iets niet begrijpt: vragen staat vrij.

Frau_Ferkel | 02-06-21 | 19:20
▼ 3 antwoorden verborgen

Alle linkjes van een jaar geleden komen weer naar boven. Waar blijft het verhaal dat het lab opeens van locatie was veranderd in goigle maps?

lekgoot | 02-06-21 | 18:23

En nou wil de NL overheid jongeren met name inenten met Jansen en Pfizer terwijl er toch iets aan de hand lijkt te zijn met BioNTech/Pfizer; bij jonge mannen....
Lichte ontsteking bij de hartspier o.i.d.
www.sciencemag.org/news/2021/06/israe...

Aristotalloss | 02-06-21 | 18:07 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

Volgens mij zijn jullie iets op het spoor GS. Dit kan geen toeval zijn, heel verdacht allemaal.

Diederik_Ezel | 02-06-21 | 18:02 | 10

@Zenzeo | 02-06-21 | 18:06: Haha ja, UFOradars raken in de war van 5G, stortte neer in de tuin van Bill Gates en zo kon die de geheime kennis van mRNA vaccins bemachtigen maar toen moest ie nog een epidemie verzinnen om iedereen ermee in te kunnen spuiten. Daarom heeft ie een virus laten maken in China omdat het daar het goedkoopst was. Dit moet nog op een bord met plaatjes en pijltjes ertussen en dan is het echt waar.

Mazzelstof | 03-06-21 | 07:02
▼ 7 antwoorden verborgen

Begrijp ik het goed dat Amerikaanse wetenschappers samen met Chinese wetenschappers in Wuhan aan die Gain of Function-Studies deelnamen? En dat er ook nog eens Amerikaans subsidiegeld tegenaan gesmeten is?
Dat dus, als het virus uit dat lab ontsnapt is, het 'China virus' evengoed een US-virus' genoemd mag worden?

Schoorsteenveger | 02-06-21 | 18:02 | 3

Oboema had al een moratorium gelegd op Gain of Functions; de Sjinesen gingen heimelijk door.
Het waarom laat zich raden

MoslimMolen | 02-06-21 | 18:09

Er is niks mis met gain of function research. Niet uit wetenschappelijk, medisch of epidemiologisch oogpunt. Het punt is alleen veiligheid, in hoeverre dit gegarandeerd kan worden en in hoeverre de risico's ( = kans x effect) opwegen tegen het verkrijgen van nuttige inzichten in de bestrijding van epidemieën van allerlei virussen (en ook bacteriën) die ook langs natuurlijke, evolutionaire wegen ons met een 100% garantie gaan treffen. Het is geen eendimensionale issue met een goed en een fout kant.

Mazzelstof | 03-06-21 | 07:09

@MoslimMolen | 02-06-21 | 18:09: Gain of function research vind plaats in laboratoria over de hele wereld, afhankelijk van hoe gevaarlijk de bestudeerde micro-organismen varierend van biosafety level 1 t/m 4. In Berlijn heb je bijvoorbeeld een level 4 lab waar verscheidene virussen worden bestudeerd die ieder goed in staat zijn de mensheid minimaal te decimeren.

Mazzelstof | 03-06-21 | 07:33

Trump had reverse psychology moeten gebruiken: het virus komt niet uit het lab. En ook alle grenzen helemaal open. En geen extra invoertarieven voor Chinese producten. Put America last!

Rest In Privacy | 02-06-21 | 17:58 | 1

Dat zou bij Baudet ook werken.

lekgoot | 02-06-21 | 18:43

Fauci gebruikt gewoon dezelfde tactiek als Rutte. Je blijft iets vrolijk glashard ontkennen tot het niet meer te ontkennen valt…

Mark zit te Dutten | 02-06-21 | 17:58 | 2

Dan, heeft het geheugen het laten afweten, is dan de volgende smoes.

vluchtelingallergie | 02-06-21 | 18:27

En het dan weglachen. Werkt prima.

luistukvreten | 02-06-21 | 23:49

Zijn dit sprookjes van Hans Khristian Andersen?

Ruimedenker | 02-06-21 | 17:57

Rare shit going on als je het mij vraagt. Heeft veel weg van een puinruimoperatie, nu alles op China draaien is een makkelijke uitweg. China aanklagen heeft toch geen zin.

SailingDuck | 02-06-21 | 17:51 | 2

*duwt alu hoedje nog maar eens in model*

SailingDuck | 02-06-21 | 17:52

Het nut hiervan is niet de schuld geven, maar als de hypothese wordt bewaarheid is kennis over de oorsprong te weten te komen van mogelijk groot belang. Als er aan een wild virus is gesleuteld dan is die kennis van belang voor het completeren van fylogenetische bomen, eventuele voorspellingen over verdere mutaties, kan van belang zijn voor effectieve bestrijding, heeft consequenties voor eisenpakketten aan dergelijk onderzoek (dat misschien ook ongeacht of het bewijs wel of niet komt, maar de urgentie ervan wel.)
Voor wat betreft de primaire en secundaire (economische etc) consequenties van besmettingen zelf is bijvoorbeeld China niet aan te rekenen dat verscheiden landen er zelf een grote puinhoop van hebben gemaakt met mismanagement, weifelende en/of ineffectieve maatregelen, of zelfs actieve obstructies van effectieve maatregelen. Dat heeft inderdaad geen zin.

Mazzelstof | 03-06-21 | 07:27

Wordt hoog tijd om die gele imperialist een "fortune cookie" van eigen deeg te geven....
Sambal bij ?!

MoslimMolen | 02-06-21 | 17:51 | 1

Stop maar een madam Jeanette in dat fortune cookie van die gele leider.

Sinterbikske | 02-06-21 | 17:58

Spartacus tunnelvisie, verpakt in "ik doe zelf geen uitspraken, maar ik plaats het alleen maar zonder suggesties hoor".
Ik lees in de voorbeelden echt helemaal niets verdachts of vreemds. Zoals in de tweet ook genoemd wordt. Dit is hoe wetenschappelijke discussies gevoerd worden op het moment dat nog niets onomstotelijk bewezen is. Maar hey, als je balanceert op de grens van wapieïsme, dan zie je overal spoken natuurlijk. Vooral mensen blijven voeren...

Quantum Suicide | 02-06-21 | 17:49 | 4

En kijk jij 'ns over de grens; vd EUssR
Hopelijk steek je er wat van op

MoslimMolen | 02-06-21 | 17:58

precies Alleen mensen die wetenschap niet begrijpen roepen nu al dat Fauchi een kwade genius is. Of hij het daadwerkelijk is, staat nog steeds open, alhoewel niets daar op wijst.

De Treinende Rechter | 02-06-21 | 18:00
▼ 1 antwoord verborgen

Wie is die man dan nou in dat filmpje? Van The A-Team? Ik ken 'm ergens van.

Leptob | 02-06-21 | 17:48 | 1

Huttenkloas?

Frau_Ferkel | 02-06-21 | 17:59

Het gaat fout als mensen denken dat er kwade opzet in het spel is.
Ik vind het heel aannemelijk dat zo'n coronavirus uit een Chinees laboratorium komt. Virologen moeten blijkbaar virussen kweken om ze te kunnen onderzoeken. Er zijn zelfs virologen naar Alaska gevlogen om de lichamen van mensen die gestorven waren aan de Spaanse griep uit de permafrost te halen om te onderzoeken.
What in the world could possibly go wrong?
Ik zou tegen dit soort 'wetenschappers' willen zeggen: probeer niet voor God te spelen verdomme!

keestelpro | 02-06-21 | 17:38 | 11

Dit soort laboratoria zijn er niet voor uw gezondheid. Het zijn biologische wapens laboratoria. Daarom wordt er geëxperimenteerd.
Men speelt niet voor God, men speelt voor de duivel.

Arachne | 02-06-21 | 23:20

Voor God spelen is toch juist de essentie van de wetenschap? Anders hadden ze de appel net zo goed kunnen laten hangen.

luistukvreten | 02-06-21 | 23:55
▼ 8 antwoorden verborgen

Gebakken lucht. Er is nog steeds geen directe indicatie voor een door Chinezen ontwikkeld virus, of een lab-leak.

Wat Nicholas Wade en co ook beweren. De tot nu toe gepubliceerde "bewijzen" rammelen aan alle kanten, en staan vol fouten die een eerstejaars student biochemie niet eens zou maken.

Frau_Ferkel | 02-06-21 | 17:37 | 33

@omanders | 02-06-21 | 22:32: Ik geef het op. U blijft hetzelfde doen. Foute auteurs aanhalen, zonder in te kunnen schatten of ze onzin beweren of niet.

Frau_Ferkel | 03-06-21 | 05:42

@omanders | 02-06-21 | 22:32: "Terwijl het ENIGE andere zoogdier dat massaal werd besmet - de nerts"
Dat is het enige dier, waarvan dat bekend is. Omdat deze dieren massaal samen worden gehouden, is de kans op onderlinge besmetting groot. En het valt op, wanneer in een stal dieren massaal ziek worden.

Zo lang de host niet bekend is, en er geen bewijzen zijn voor manipulatie of ontsnapping van het virus uit een lab, blijft alles speculatie.

We identified 410 unique vertebrate species with ACE2 orthologs, including representatives of all vertebrate taxonomic classes. Among these were 252 mammals, 72 birds, 65 fishes, 17 reptiles, and 4 amphibians.
www.pnas.org/content/117/36/22311

Frau_Ferkel | 03-06-21 | 08:46
▼ 30 antwoorden verborgen

Lol. Fuck ChyNa.

SinisterNL | 02-06-21 | 17:36

Nucleaire oorlog tussen de VS en China? Daar heb ik echt geen zin in.

Kees Maf | 02-06-21 | 17:31 | 6

@ kees zeldzaam goor vreten die KFC.

pibasso | 02-06-21 | 18:02

Het blijkt nu juist dat ze dikke vrienden zijn. Amerika liet onderzoek naar biologische wapens uitvoeren in China. Af en toe mag een president iets anti- of pro-China roepen maar veder gaat het gewoon om geld en macht.

W_F | 02-06-21 | 18:37

Ik heb net Fallout 4 geinstalleerd. Wil er nog even geen LARP van maken.

quantumcollider | 03-06-21 | 10:02
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat?? Kristian G. Andersen??

Wauw. Die is op twitter aan het verdedigen dat het natuurlijk MOET zijn geweest!

omanders | 02-06-21 | 17:31 | 2

Ik ga uit van een lab ongeluk. Dat zou dan wel betekenen dat China verantwoordelijk is en dus een enorme rekening gepresenteerd krijgt. Een rekening die ze niet kunnen betalen.

Astroturfer | 03-06-21 | 02:52

@Astroturfer | 03-06-21 | 02:52:
Sowieso een ongeluk. De enige vragen die mij nog resten zijn of China het virus heeft aangepast om het besmettelijke te maken, en zo ja was dat als onderdeel van een wapenprogramma of was daar een redelijke wetenschappelijke reden voor?

quantumcollider | 03-06-21 | 10:05

Na de griep ook verdwenen in 2021 in Amerika: gevoel voor humor.
Saturday Night Live is al lang niet meer wat het ooit was.

keestelpro | 02-06-21 | 17:29 | 2

Nu krabben ze de zak.... Saturnday Night Fever

MoslimMolen | 02-06-21 | 18:13

Mandela effect?

Purk | 02-06-21 | 20:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen