achtergrond

Geenstijl

MOTIE VAN AFKEURING KAAG & HOEKSTRA

Maar wat is hun eindspel?

Een leeg inkijkje in de arrogantie van macht, noemt Marijnissen het proces vandaag. Zojuist dienden Kaag en Hoekstra een "motie van afkeuring" in tegen Rutte, die door Wilders meteen omarmd werd als een motie van wantrouwen en een toedeledokie Rutte. Maar Kaag wil niet zeggen welke conclusies Rutte zelf moet trekken en Hoekstra is helemaal een laffe hond: die citeert het boek van Omtzigt (dat ie 'niet van kaft tot kaft gelezen had', zei hij eerder) en weigert verder iedere toelichting. WELK SPEL SPELEN ZE? Kun je een demissionaire premier wel wegsturen? En: wat doet Rutte zelf? Het is NOG STEEDS SPANNEND!
Instant updates: SP en PvdA steunen Motie van Wantrouwen Wilders, evenals GroenLinks, PvdD, JA21, Volt, DENK, 50PLUS, Gloria Trekker, Bij1.
Meloen: Segers redt Rutte door motie van wantrouwen niet te steunen. Judaskust daarmee Omtzigt. Slikt tevens een meloen van het formaat toeslagschandaal. Wat een valse gristenhond is die man toch.
SGP: Steunt zoals het goed staatskundig gereformeerden betaamt zowel de motie van wantrouwen als de motie van afkeuring. Rutte is heel erg onblij.
Schorsing tot 03u, dan stemming.
Motie Kaag/Hoekstra van afkeuring tegen Rutte: Aangenomen
Motie van wantrouwen Wilders/Baudet op drie stemmen na weggestemd.

Samenvatting: Wie is nu de Judas Alliantie, mmh?

Rutte liep net ff naar buiten...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.