Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wereld kijkt weg bij onbeschrijflijk leed millennials die van Harry Potter tattoo af willen

De echte slachtoffers van de culture wars

(FOTO: Niet het JK Rowling slachtoffer uit het verhaal, red.)

Het zal je maar gebeuren. Heb je net een Harry Potter tatoeage laten zetten omdat je zo van Harry Potter houdt, vind je Harry Potter opeens ontzettend stom omdat JK Rowling alle transgenders dood wil martelen. Dan hoor je opeens bij een vergeten groep slachtoffers die nog steeds niet wordt erkend door organisaties als de Verenigde Naties, de WHO en de ANWB. Ook de gevestigde media kijken weg bij dit onbeschrijflijke leed, maar gelukkig is er nu dit abismaal vertaalde artikel van Gita Jackson op VICE. Want het minste wat we voor deze slachtoffers kunnen doen, is luisteren naar hun/hen verhalen. Na de breek. 

Indrukwekkende introspectie

je hebt dus een tattoo gezet toen je nog kind was?

Afschuwelijk

een britse blik! en dat voor een britse auteur! en japanse grammaticafouten zijn eigenlijk een soort hitler

Geef om dit kind

harry potter is een FICTIEF karakter

Dat dit mag

huh zijn ze nou antisemtisch in een artikel waarin atisemitisme wordt aangekaart

(Is Kay nou 'ze'

HOU OP HIERMEE

of 'hen'?)

HOU. OP.

Inspirerend einde

de gekheid van haar boeken DIE OVER TOVENAARS GAAN! TOVENAARS! DIE BESTAAN NIET! WIE IS HIER NOU GEK! GEK!

Reaguursels

Inloggen

In de jaren zestig boorden sommige idioten een gat in hun voorhoofd op zoek naar het derde oog. Dit zijn hun nazaten.

Rest In Privacy | 15-07-20 | 14:22

"Mijn relatie met Harry Potter voelde al gek, omdat ik nu volwassen ben."
Lol, nee.

"Ik was als fan erg actief op Tumblr."
LOL.

"het werk heeft me voor een groot deel gemaakt tot wie ik nu ben."
Stel je voor dat xer Joop Klepzeiker was gaan lezen ipv Harry Potter.

Varende_Reaguurder | 15-07-20 | 12:56

De ontwikkelingspsycholoog Erikson stelde dat elk mens per levensfase een soort ''uitdaging'' heeft, een conflict waarin elk mens voor zichzelf een oplossing moet vinden vóór diegene verder kan groeien en ontwikkelen in de volgende fase, elk met een eigen thema dat past bij de ontwikkeling van die leeftijdsfase.

Ik denk tegenwoordig dat hij er één heeft gemist: acceptatie van volwassenheid versus drang om kind te blijven.

Ik weet niet wat het precies is, maar er zijn heel veel volwassenen die er niet aan willen dat ze volwassen zijn, en dat uit zich op heel veel manieren. Harry Potter-tattoos is daar één van, naast de weigering om te accepteren dat de wereld complex is en dat de voorheen geliefde Rowling een mens is met soms impopulaire meningen, en dat dat gewoon kan en mag, zonder infantiele verwijzingen naar Voldemort. Het niet accepteren van dualiteit of grijze gebieden is onvolwassen. Het feit dat er nog steeds volwassenen zijn die praten in Harry Potter-verwijzingen, of hun morele opvattingen baseren op die boeken, vind ik triest en verontrustend. Ik had eigenlijk al een jaar of 5-10 geleden verwacht dat die mensen op zouden groeien, maar in plaats daarvan blijven heel veel mensen steken in een soort Peter Pan-fase. Ik heb het idee dat zelfs de gender-trend daarmee te maken heeft: escapisme, en niet het leven aan willen gaan.

Het is dan ook breder dan alleen HP: de westerse cultuur is er op heel veel manieren van doortrokken. Ironisch dan, maar eigenlijk....

Vleugeltje | 15-07-20 | 11:38 | 3

Het is mijn (o.a. persoonlijke) ervaring dat Erikson gelijk heeft.

Het zal trouwens leuk zijn dat de nieuwe machthebbers na de succesvolle marxistische BLM revolutie in 2029 hun beleid baseren op StarWars en Harry Potter, rondlopen in furrykostuums en beginnen te huilen wanneer iemand 'Trump' roept.

Varende_Reaguurder | 15-07-20 | 12:44

Wat verontrustender is, is dat die ontsnappingswereld rechtstreeks wordt betrokken op de werkelijkheid om ons heen en daarmee begint samen te vallen, dus dat men niet blijft hangen in een Peter Pan-wereld maar die gaat verweven met het bestaan. Dat zou betekenen dat die Harry Potter-verhalen voor dergelijke mensen als mythes werken en voor hen een diepere waarheid bevatten die hen richting zou moeten geven. Dan gaat Rowling fungeren als een profetes, of wellicht zelfs een godin, en dan stort de wereld van de wokie compleet in als Rowling door SJW gecanceld wordt, dus als de diepere waarheid van Rowling's verhaaltjes niet blijkt te sporen met de diepere waarheden van de SJW-doctrine.

Schoorsteenveger | 15-07-20 | 12:52

Ware woorden. Tijdens mijn verblijf in verschillende Aziatische landen is me vaak opgevallen hoe anders jong volwassenen daar in het leven staan vergeleken met hun westerse leeftijdsgenoten.
Generaliserend kun je stellen dat in de landen waar onderwijs slechts beperkt toegankelijk is kinderen vroeg volwassen zijn, waarschijnlijk omdat ze opgroeien in een harde wereld en ze van jongs af aan mee moeten helpen het gezin te onderhouden. Kortom, geen tijd en gelegenheid om je druk te maken over genderneutrale toiletten: ‘niet lullen, maar poetsen’.
In landen waar onderwijs wel breed toegankelijk is, zijn jongeren tot hun grofweg 16/17e -vergeleken met westerse tieners- vrij naïef en kinderlijk. De scholen focussen op kennisoverdracht (rekenen, taal, ed.) en leerlingen worden niet per sé geacht over van alles en nog wat een mening te hebben. Ook buiten school worden ze niet, of veel minder dan in het westen het geval is, geconfronteerd met grote maatschappelijke issues. Rond hun 17e maken ze dan een omslag: ze studeren hard om zich van een zo goed mogelijke toekomst voor zichzelf en hun familie te verzekeren, of ze beginnen aan hun eerste baan. Kortom, ze nemen verantwoordelijkheid en hebben een praktische instelling: ze passen zich aan aan de samenleving en eisen niet het omgekeerde.
Imho groeien westerse kinderen op met een overwegend negatief beeld over de wereld: daarom willen ze die wereld continu verbeteren of, erger, wensen ze er geen deel van uit te maken.

Cincinnatus | 15-07-20 | 13:10

Vorige week in ontsporing verzocht, de tattoo verwijdermachine diefstal, de vraag is nu:" In opdracht van wie ?".

cat22 | 15-07-20 | 10:05

Ok. De auteur van dat epistel is stuk in zijn/haar/het/lgbh@¶®Π÷¥ hoofd

Ramses Sappie | 15-07-20 | 10:20

Ik hoop dat de auteur dit ironisch bedoelt, maar als dat niet zo is dan is ze inderdaad ernstig de weg kwijt.

staat het bier koud? | 15-07-20 | 10:26

Ik kan na het lezen van dergelijke verhalen alleen maar zeggen dat deze mensen dringend een psychiater nodig hebben. Mijn hemel, wat zijn die een eind van het padje af. En dit moet dan de toekomst van de wereld zijn. (Vul hier de Godheid van uw voorkeur in) spare ons...

Die bovenste foto. Indien echt, wat bezielt je in hemelsnaam om iets dergelijks op je voorhoofd te laten tatoeëren. En de tattoo artist in kwestie zei niet iets van "Misschien moet je daar nog maar eens over nadenken voordat je dit echt wil"?

Dan nog even over Rowling. Ze zette een biologisch feit uiteen, meer niet. De hysterie die daar op volgde geeft pijnlijk weer wat het niveau is van de hedendaagse universiteiten. Ooit een baken van Kennis en Licht, nu de nieuwe Inclusitie.

Sjefke7807 | 15-07-20 | 09:42 | 1

De belachelijke hysterie zegt meer over de 'verontwaardigen' dan over mevrouw Rowling.

canis lupus | 15-07-20 | 10:11

"Waarom zijn er Joden in dit boek?!"
"Waarom vieren deze wizards kerst?!"
"Waarom is er geen rassen conflict in Afrika?!"

Wat heerlijk als je een autistische fanfiction fan een podium geeft, overal opzoek naar homoseksualiteit en conflicten die er niet zijn.
Je hoort ze niet zeiken als kerst in Aziatische landen wordt gevierd door shinto volgers vanwege de gezelligheid of wanneer deze een kerk bouwen enkel voor de trouwfoto's want dat staat zo veel leuker als in een studio.
Er is een reder waarom auteurs niet naar dit soort volk luistert, Voltron is een goed voorbeeld; tijdens comicons waarbij kinderen en jonge tieners zaten stelden dit soort mensen huiverige seksuele vraagstukken aan de acteurs en schrijvers. Plot werd alleen maar slechter en een einde hadden ze nooit aan gedacht, tot dat er een laatste seizoen kwam waarbij de kijkcijfers tankten richting de onderwereld en vervolgens waren die paar 100 twitter gebruikers nog boos want hun main character was niet homo met een ander main character.

Blauwe Wafel | 15-07-20 | 09:30

We zijn in de Westerse wereld zo enorm verwend dat veel mensen tijd hebben om over vergezochte issues enorm "gekwetst" te voelen. Dat wordt nog wat wanneer het hier ooit echt slechter gaat; gigantische wachtrijen bij de psychiater.

duProgue | 15-07-20 | 09:22

Sommige HP-fans zijn van mening dat met de boeken het universum is gecreëerd en dat de Rowling er niet meer aan mag komen. Daarbij beroepen ze zich op één of andere boekrecensent uit de jaren '60 die dat ook meende. Als je je boek publiceert, is je verhaal klaar en mogen anderen ermee aan de haal. Dan moet je als schrijver niets meer toevoegen of toelichten.

De analyse in het artikel van Vice is vergezocht. Zo kun je in ieder boek wel iets fouts ontdekken. Kwestie van interpreteren. Daarom is het juist goed als een schrijver af en toe nog even toelicht waarover het verhaal ging. Zeker voor de laaggeletterde leesluie woke millennials die allergisch zijn voor praktisch alles en vinden dat de wereld zich aan hén moet aanpassen in plaats van dat ze zelf hun plek en doel in het aardse bestaan zoeken.

Ik ben een liefhebber van de verhalen van Harry Potter. Vooral omdat de reeks mooi beschrijft hoe jongeren zich verder ontwikkelen. Er zit een duidelijke groei in de verhalen. Je begint in de brugklas met deel 1, allemaal tamelijk onschuldig en eindigt met het laatste boek als je een beetje van donkere verhalen houdt. En dikke boeken.

Wat betreft Rowlings vermeende transfobie. Ze heeft enkel nuancerende dingen gezegd over transseksualiteit en de psychische achtergronden. Op basis van levenservaring en medisch-wetenschappelijke informatie. Maar goed, nuance mag tegenwoordig niet meer. Je bent voor of tegen. Jammer. Maar ik blijf in #teamjkrowling

Quichegerechtigde | 15-07-20 | 09:20

Malieveld in 3-2-1...

Braco.me | 15-07-20 | 09:10

Nu ik dit weet wil ik ook van mn 2 harry potter bliksemschichten op mijn borst af

Vleespet96 | 15-07-20 | 09:03 | 3

U bent geboren in Duitsland in 1896?

steekmug | 15-07-20 | 09:55

Dubbel fan, dat zou een pracht uitleg zijn.

Gandalph | 15-07-20 | 11:32

@steekmug | 15-07-20 | 09:55: Die doelgroep heeft een discrete tattoo met bloedgroep onder de linker oksel.

Frau_Ferkel | 15-07-20 | 15:41

Ben je eindelijk "woke", en dan gaat Rowling ervoor zorgen dat je tatoeage zo fout is als het maar zijn kan, uitgerekend je tatoeage!
Betekent dat je nu maar extra woke moet worden en als boetedoening het hele oeuvre van Rowling moet gaan deconstrueren op zoek naar transfobe inhoud en op andere verborgen signalen dat Rowling niet deugt.

Schoorsteenveger | 15-07-20 | 09:01

Is dat Sam Hyde op de foto ofzo

Schwanzeleber | 15-07-20 | 08:49 | 1

Ja, GS heeft een tijd geleden al ontdekt dat 4chan een uitstekende inspiratiebron is. Zolang je het maar niemand vertelt.

Renkum0317 | 15-07-20 | 09:22

Als de bloeddorstige Moslims zich verzamelen en een echt groot leger vormen en ze staan aan de deur... In een vloek en een zucht gebeurd met dit soort gevoelige tere bukkende zieltjes.

Jonge jonge wat een toekomst voor de westerse wereld...

Realism Is All | 15-07-20 | 08:39 | 3

Alsof ik Meneer Loesje hoor!

LoesjeP | 15-07-20 | 09:24

Kristallen bol beslagen?

Usumani | 15-07-20 | 09:35

De westerse man is ontmannelijkt en er zijn miljoenen Afrikanen en Arabieren binnen gelaten. En dit alles met opzet.

du Roi Soleil | 15-07-20 | 10:10

Als je een tattoe wil vind ik je sowieso ene beetje een mafklapper.
Lekker met naalden een lichaamsvreemde stof in je arm laten naaien, puur omdat je je blijkbaar niet op een andere manier kan uiten.
Ofzo. Bij mij valt het onder opzettelijke verminking.

mark1487 | 15-07-20 | 08:37 | 1

Naaien? Een soort borduurwerkje?

Usumani | 15-07-20 | 09:41

Hilarisch stukje, en ik snap het ook allemaal wel.
Als je zo priviliged bent en niets anders te doen hebt dan ieder Harry Potter boek tot achter de komma te ontleden moet je best een frustrerend leven hebben.

Fele | 15-07-20 | 08:12

En toen ontdekte het dat mensen niet kunnen toveren, dat had die Rowling helemaal niet verteld.

Hoe goed het de boeken gelezen heeft blijkt wel uit het feit dat ze gemist heeft dat Hermione mutsen breit (waarom niet tovert) om huiselfen te kunnen bevrijden en Harry bevrijdt Dobby. Dus Rowling staat op tegen de slavernij.

Ik lees geen Reve meer, want ik ben geen homo en literatuur is uit den boze als er woorden in voorkomen als die beledigend zouden kunnen zijn voor ...... (invullen). De klucht van de koe van Brederoo, geschrapt want daarin wordt een watergeest genoemd, het n woord dat alleen negers onderling mogen gebruiken maar dan met met ck.

O jongens wat is er nog veel cultuur af te breken. Rembrandt ( Het joodse meisje, man in oosterse kleding) Lievens, Dou, noem maar op allemaal racisten.

De bijbel, kan dat nog wel in deze tijd? Leviticus 18 over geslachtsgemeenschap dus ook over de gruwel (niet mijn woorden) van "het bed delen met een man zoals met een vrouw" .

En als we klaar zijn hebben we precies niets meer over als vechtende, plunderende "antifascisten" en roepen we dat het goed is, want woke en divers.

bergsbeklimmer | 15-07-20 | 08:00 | 1

De D66 paradox. Zo tolerant van alles dat alles dat riekt naar een andere mening niet meer mag, en zo (cultuur)relativerend dat alles één grote grauwe saaie brei wordt.

Sjors W. | 15-07-20 | 08:18

Leo Beenhakker op me rechterborst. Mag die blijven of omkatten naar Joke Bruis? Lastig man, dit.

borderlijntje | 15-07-20 | 07:41 | 1

Alleen als Jan Boskamp er op mag...

rommelpot1.0 | 15-07-20 | 09:35

Hartverscheurende ervaringsverhalen...

God Zelf | 15-07-20 | 07:17

Hahahahaha Neem nog een glaasje soja... If you are woke you are a joke.

ratelaar | 15-07-20 | 06:24

.
OK, ik zal het uitleggen hoe het zit, wordt zo'n beetje tijd dacht ik. Valt wel buiten een soort Raam van Overton, qua acceptabiliteit. maar dat vinden wij hier geen probleem toch? Zit in de ondenkbare fase en het zal wel even duren voordat het als radikaal en daarna acceptabel zal zijn. Om van logisch en populair maar te zwijgen.
Hoop dat het u, beste lezer, een beetje oplucht.

We leven nu in een merkwaardige tijd, want op het ogenblik "schuiven" er minstens twee paralelle universa in elkaar en dat gaat altijd gepaard met problemen. Het gebeurt hoogst zelden, eigenlijk is het een uitzondering, maar het gebeurt.

Schuiven is een beetje, nee nogal beperkte term. Het fysieke lichaam en de etherische persoon en de schijnbaar waarneembare werkelijkheid schuiven in c.q. vermengen zich met elkaar. Moeilijk om het goed uit te drukken, want het is een soort 3D-gebeuren en m.n. vanwege de interacterende aura's kan het soms vreselijk misgaan. Te populair gezegd: Soort kortsluiting, maar dan veel erger en langduriger.

Dus mensen die in onze GeenStijlogen nogal raar reageren zijn bezig met een ratio-emotief-fysieke transformatie. We kunnen er weinig doen, het is een soort onvermijdelijk proces. Veel samen neuken kan wel enige verlichting geven.

Het hoeft zich niet te beperken tot twee paralelle universa, het kan, zelfs per persoon, meerdere universa zijn. Het is ook nog eens een multidimensionaal proces; u weet natuurlijk dat er elf dimensies zijn en dat alles op snaarniveau gebeurt, dus ja, het kan knallen, onderhand geeft het in het gewone leven zoals wij denken het waar te nemen, ontzettend veel problemen. Dat hele matrix-gedoe uit die film overigens, dat is gewoon flauwekul, met die pilletjes, haha, dit is veel groter.

D'r is een mensensoort die constant hier last van heeft en die noemen we psychiaters en wereldleiders. Zgn linkse mensen, in mijn optiek regressief-links, hebben er ook veel last van. Als meer klassieke linksert vind ik het ook lastig, maar ik probeer me staande houden. Soms lukt dat, soms niet.

Meer extreem-rechtse en extreem-linkse personen zijn reddeloos verloren, het proces is vrijwel tot stilstand gekomen zonder de noodzakelijke eindfase te bereiken. Levert groot gevaar op!

Het is een soort storm, nee orkaan, maar dan in een tergend-trage slow-motion, want kan zich over generaties uitstrekken.

Sorry, excuus, maar ik moest het maar eens vertellen.
Gaat u rustig slapen. Evocatus
.

Evocatus | 15-07-20 | 02:37 | 8

@God; heeft u enig idee waar dit in Kristusnaam over gaat?

ploppy | 15-07-20 | 07:33

Blij dat iemand dit even uitlegt.

Franker | 15-07-20 | 07:54
▼ 5 antwoorden verborgen

Tja, Vice..

Elq10000 | 15-07-20 | 01:40

*zijn bulderende lach was door de hele wijk te horen*

klimaatsloper | 15-07-20 | 01:30

Zolang je Michael Jackson op de radio hoort laat ik dit alles aan me voorbij gaan...

urbanops1983 | 15-07-20 | 00:24

Op m'n rug heb ik een tatoeage van de Kameleon en op m'n armen de tekst Hielke en Sietse. Nou schijnt die H. de Roos ook niet zo politiek correct te zijn geweest maar ik heb na ampel beraad besloten er niks mee te doen.

Joris Beltsin | 14-07-20 | 23:37 | 4

Wat zou er mís moeten zijn met Hotze de Roos? Gaat u mij nu alsjeblieft niet vertellen dat zijn standbeeld in Krommenie straks tegen de vlakte moet?

bisbisbis | 15-07-20 | 01:23
▼ 1 antwoord verborgen

er zijn echt mensen die in een parallel universum wonen dat heeft 2020 wel duidelijk gemaakt. Waarschijnlijk hebben ze extra vaccin gekregen toen ze kind waren

Petroselinum crispum | 14-07-20 | 23:26 | 1

Dit zijn juist de ongevaccineerde!

Miss Silly | 15-07-20 | 00:23

Ze kunnen van die 7 toch een Z maken, van "Zeloot".

Blauwpetje | 14-07-20 | 22:45 | 4

@jan huppeldepup | 14-07-20 | 23:30: Dat vertel je pas na de aanpassing natuurlijk. Dubbele lol.

Frau Merkel | 15-07-20 | 00:03

Zorro natuurlijk! Of is dat inmiddels ook al in ongenade gevallen?

Arnold Layne | 15-07-20 | 00:30

Een blanke die zich in het zwart verkleed. Het ligt wat gevoelig zou ik zo inschatten. Sommige mensen hebben daar wat op tegen.

Frau Merkel | 15-07-20 | 00:40
▼ 1 antwoord verborgen

Het mystieke zit toch echt bij de bedenkers van Walt Disney Company,
youtu.be/ZcMnO8tqcPo
youtu.be/DcBl6aegJNE
En zo zijn er vele voorbeelden op YouTube van Marvel en andere disney filmstudio's.

steekmug | 14-07-20 | 22:45

Over tattoos gesproken: had Yolanthe niet een tattoo "Dank God voor Wesley" (in het Spaans, geloof ik)? Wat heeft ze daarmee eigenlijk gedaan?

MAD1950 | 14-07-20 | 22:43 | 3

' z'n alimentatie' erachter gezet.

_pacman_ | 14-07-20 | 22:55

Een nieuwe vriend genomen die geen Spaans spreekt

ZonderNaam | 14-07-20 | 22:57
-weggejorist-
klevert | 15-07-20 | 09:41

Jezus christus dit soort mensen laten we gewoon los lopen in onze maatschappij.

Ins0mnia | 14-07-20 | 22:42

Weet je wie ook nummers op mensen tatoeërende?

zuurtjeregen | 14-07-20 | 22:42 | 1

Maar iemands bloedgroep op zo'n 20 cm boven de elleboog zetten was dan best wel weer handig bekeken, als de drager van de tatoeage eens een akkefietje had. Ook was het achteraf wel een handig hulpmiddel voor de opsporingsinstanties...

Tollebol | 15-07-20 | 08:07

Je kan er wel lacherig over doen maar het is natuurlijk treurig dat het zo ver heeft kunnen komen.

Sans Comique | 14-07-20 | 22:22 | 1

Lachen, dat is precies wat ik deed en dat het zover heeft kunnen komen is de kers op de slagroompunt welke onderdeel uitmaakt van een hele grote taart die op dit momen door de lucht vliegt en als een boemerang terug zal komen. Als een slagroomtaart kort door de bocht gaat op z'n retour dan verliest het iets van z'n massa. Dat is wat je hier ziet.
*disclaimer: onzin is de kurk waar de zin van alles op drijft - plop*

aflaatverkoper | 14-07-20 | 22:32

Dit sneeuwvlokje vond het dus nodig om een tatoo te nemen uit een boek dat veel mensen in zijn omgeving beschouwden als ‘kwaadaardige hekserij'. Satan kent geen genade.

Selassie | 14-07-20 | 22:20 | 1

Grrrrristenen probeerden back in the day Harry Snotter te cancellen want satan. Anno 2020 proberen dezelfde marxisten die daartegen protesteerden Rowling de schrijfster te cancellen want satan. De ironie.

Graaf_van_Hogendorp | 14-07-20 | 22:31

Sorrie hoor, ik ben effe aan 't bijkomen van 't bericht dat Goldstein Joods bleek te zijn. Gosmegogge, dat had ik echt nooit verwacht.

Lepo | 14-07-20 | 22:20 | 2

De neus was geen weggever?

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 22:29

Mevrouw Rowling viel keihard van haar pilaar in de linkse kerk. Dat gaf een dreun. Vooral bij de gelovigen die nu in beeld komen met een brandmerk van den duivel op hun kop. De linkse krokodil is genadeloos voor ketters.

Amputatie van het als transfoob aangemerkte lichaamsdeel werd op slag noodzakelijk.
Hosanna en houzee, gelovige_kameraden.

Jan Passant mk2 | 14-07-20 | 22:18

Ik kwets vast een hoop Harry Potter fans, maar Harry Potter bestaat niet. Toveren bestaat niet en er bestaan ook geen tovenaarsscholen.
Is allemaal verzonnen door een alleenstaande moeder in de bijstand die schrijfster wilde worden.
Als je daar je leven aan ophangt dan heb je toch echt iets gemist.
En als je nu ineens niet meer dan heb je nog veel meer gemist.
Voor als die snowflakes hier een mooi liedje van Herman van Veen.
Die zo mooi gearticuleerd kan zingen.
youtu.be/C3JUkdMFn1Q

Osdorpertje | 14-07-20 | 22:12 | 2

Zo beweer je ook nog dat Sinterklaas niet bestaat.

Von Knarrenstein | 14-07-20 | 23:05

Rustig aan hier. Nu kom je bijna aan Zwarte Piet.

Frau Merkel | 15-07-20 | 00:05

In het grote verhaal horen deze jongens en meiden er gewoon bij. En dat is maar goed ook, want als iedereen zoals ik was, dan zou het allemaal niet best eindigen. We moeten maar een beetje op ze passen denk ik dan.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 22:10

Tatoeages een trauma stempel voor idioten. Onder het motto" wat er niet in zit schrijven we erop" om innerlijke leegte te verbloemen met stoere plaatjes.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 22:04 | 4

Ik vind "... wat er niet in zit schrijven we erop..." echt een fantastische quote voor onder mijn rechtertepel.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 22:12
-weggejorist-
zwarte_weduwe | 14-07-20 | 22:21

Tattoo's zijn een vorm van zelfverminking.

Sans Comique | 14-07-20 | 22:23
▼ 1 antwoord verborgen

Dus een Britse, die opgegroeid is met en in de Britse cultuur, wordt afgerekend op het feit dat ze vanuit die Britse achtergrond schrijft. Zo kan ik nogal wat schrijvers aanvallen zeg.

Controllos | 14-07-20 | 21:56 | 2

Ja maar dat doet ze dus fout. Je mag als Britse schrijfster niet vanuit de Britse achtergrond schrijven, want door je Britse cultuur ben je geprivilegieerd. En nu is het de beurt aan de onderdrukten.

Sans Comique | 14-07-20 | 22:28

Maar je mag ook niet vanuit niet eigen achtergrond schrijven want cultural appropriation...

feiten_en _cijfers | 14-07-20 | 23:25

Snowflakes gonna snowflake.
Toch iets aparts, zo'n fanbase. Ze genieten van je boeken maar eisen daarnaast ook het recht op om jue hele persoonlijkheid te be- en veroorrdelen; alles wat je zegt moet aan hun verwachtingen / eisen voldoen of "boehoehoe misschien lees ik je boeken niet meer".
Sneu.

Graaisnaaiert | 14-07-20 | 21:56

Zelf heb ik geen tatouages, maar heb dat wel bestudeerd. Mislukte tattoo's zijn vaak fascinerend.
Zo zag ik ooit een foto van de onderbuik van een Duitse vrouw.
Daar stond het volgende op:
Nur für:
Daaronder een rijtje bloemetjes,
daaronder weer een rij bloemetjes, maar dan iets langer.
Daaronder een kortere rij bloemetjes,
En eindelijk, na totaal zeven bloemenrijtjes:
Jürgen.

Je vraagt je af en toe ook wel wat af, hé ?

SNAFU | 14-07-20 | 21:53 | 5

Hoe zit dat met die andere vier rijtjes bloemen. Dat vraag ik me af. Waren die korter of langer of wat? Wel? Nou? Spreek op, man!

Sans Comique | 14-07-20 | 22:33

@Frau Merkel | 15-07-20 | 00:06: Die moet erin. *knipoog*

LiniaalRectaal | 15-07-20 | 00:15
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik kijk wel eens met spijt wel eens terug op een uurtje of wat Youtubefilmpjes kijken, wat een tijdverspilling. En ik dwaal soms af naar vreemde regionen, maar hoe zinloos en leeg moet je leven zijn voor je surfend op zo iets stuit?

Sans Comique | 14-07-20 | 22:36

@Sans Comique | 14-07-20 | 22:36: Gewoon op GS kijken. Daar staat het in de panelen.

Frau Merkel | 15-07-20 | 00:07

Deze hen/hun heeft duidelijk hun hoofd een paar keer te weinig gestoten tegen de te rubberen tegels.

obominotie | 14-07-20 | 21:52 | 1

Dit dus

Miss Silly | 15-07-20 | 00:27

Harry Complotter?

laurentius | 14-07-20 | 21:48 | 2

Als die Corona heeft, noemen we hem Harry Snotter.

Nehemia | 14-07-20 | 21:50

Kuifje is ook zo'n verhaal: Wordt het niet eens tijd om voor eens en altijd af te rekenen met zulke sprookjesfiguren?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 14-07-20 | 21:58

Tijd dat een oorlog uitbreekt.

MikeTheBull | 14-07-20 | 21:43 | 1

Drones laten besturen door millenials die bommen op geharde commando's gooien, om na hun oorlogs shift om 16.55 bij de inhouse nagelstyliste hun Latte Frappucino te drinken. Die oorlog?

Polarisator | 14-07-20 | 21:49

Ik heb zoveel hamburgers gevreten dat ik nu op Rubeus Hagrid lijk.
Terwijl ik liever Hermelien wil zijn.

Ruimedenker | 14-07-20 | 21:42 | 1

Die schijnt helaas ook in een deugbad te zijn ondergedompeld. Vermoeide huilgeneratie, die 1995plussers...

Graaisnaaiert | 14-07-20 | 21:57

Tja, tegenwoordig groeien we op met plat-gesubsidieerde NPO films waarin geen verhaal of spanning meer is te vinden. Daarvoor in de plaats:
- standaard een homostel, waarvan er één van arabische origine is
- de traditionele Nederlandse man, die als slechterik fungeert
- het ideale gemixte stel
- de Marokaanse goedzak die iedereen helpt
- enzovoort
-
Tja, dat J.K. Rowling dat allemaal niet standaard opneemt in haar boeken. Dan ben je automatisch slecht, één kritische opmerking die in de media wordt vergroot (en het liefst verdraait).

bananabanana | 14-07-20 | 21:41 | 1

Ik schreef ooit onder een pre-premiere review van call me by your name in de Guardian dat de inhoud saai klonk en de ophef niet waard was.
Rijkeluiszoon, uiteraard.
Bepaald geloof, uiteraard, want Woody Alan, anders is het geen "aRT".
Bepaalde sexuele orientatie, uiteraard, want de rest is niet PC.

De sh*tstorm die losbrak was erg vermakelijk.

dahwildeniewetehjong | 14-07-20 | 23:23

Bij het woord tatoeage moet ik altijd denken aan de kerel die groter dan echt, de kop van John de Wolf op zijn rug heeft laten zetten...

Polarisator | 14-07-20 | 21:41 | 3

Nog erger. Die sneuneus die Paul de Leeuw op zijn rug had laten zetten.

Nehemia | 14-07-20 | 21:47

Dat Jordan op zijn elfen al een Harry Potter boek las is ook schokkend! Misschien dat men daar iets aan kan doen?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 14-07-20 | 21:39

Ik heb een echt litteken op mijn voorhoofd. Ik voel me nu ook gekwetst door deze ophef. Kan ik ergens zielig doen en/of een schadevergoeding claimen?

elco485 | 14-07-20 | 21:37

Als je een Harry Potter tattoo neemt, heb je eigenlijk al je bestaansrecht al verloren.

polletjepiekhaar | 14-07-20 | 21:37 | 2

Klopt helemaal.

spamzuiger | 14-07-20 | 21:38

Op dat moment loopt je kosmische zuurstoftoevoer toch wel gevaar,

Nehemia | 14-07-20 | 21:48

Trans is een fetish.

1nfidel | 14-07-20 | 21:36

Ik had ooit een relatie met iemand met een tatoeage. Die heb ik dus ook maar verwijderd.

Diotima | 14-07-20 | 21:34

Jullie waren gewaarschuwd, sukkels!:
Openbaringen 14:11 "En de rook van hun pijniging stijgt op tot in alle eeuwigheid; en zij hebben dag en nacht geen rust, zij die het beest en zijn beeld aanbidden, en ieder die het merkteken van zijn naam ontvangt."

Taggart | 14-07-20 | 21:34

Ooit in m'n jonge jaren Grokko op m'n pielemans laten tatoeëren. Wist ik veel dat 40 jaar later dat volk zoveel overlast zou gaan bezorgen. Weg laseren is wellicht een optie daarentegen ben ik met een jaar of 20 a 30 in ontbinding en dan verdwijnt zo'n tattoo vanzelf.

AntonJansen | 14-07-20 | 21:32 | 1

Ha! Doet me denken aan een mop hierover. Twee grietjes, een donkerharige en een blondke, waren aan het opscheppen over een gozer waar ze verkering mee wilden. Zegt de donkerharige dat hij met haar wilde, want hij liet haar z'n penis zien... en dat kan ik bewijzen ook zegt ze, want er staat GUP op. Helemaal niet zegt het blondje, er staat 'Groeten Uit Purmerend'!

EnNouJijWeer | 14-07-20 | 21:55

Als iemand "planten" wil laten tatoeëren, geweldig !! Vooral als het winterharde planten zijn.

dhrat | 14-07-20 | 21:29 | 1

Zullen wel weer hangplanten worden.

Kapitein Sjaak Mus | 14-07-20 | 21:35

Ik denk dat ik het jullie nu wel kan vertellen.

Ik ben uitgekeken op Barbapapa. Eerst was ik groot fan maar nu ik vijftig ben leer ik toch langzaam dat het best wel een vervelende familie is en dat daarnaast meneer Aart, die stemmetjes deed, eigenlijk helemaal niet zo'n grote kindervriend was.

Ik ga dan ook mijn Barbapapa eikelpiercing laten verwijderen door mijn meesteres.

Knufter | 14-07-20 | 21:27 | 2

@Basil Fawlty | 14-07-20 | 21:33:
Lang geleden dat ik zo hard moest lachen om zo'n flauwe grap...

Antiquerulant | 14-07-20 | 23:08

Potter Lives Matter. Pludarraah.

The2Amendment | 14-07-20 | 21:27

'Hen weet niet wanneer hen...'
Werkelijk?
#knettergestoord

SaintNickje | 14-07-20 | 21:26 | 1

Binnenkort bij u op tv, in de krant en als onderwijsmateriaal op school...

Bataafje | 14-07-20 | 21:33

Het lijkt wel een 7 die tattoo.

steekmug | 14-07-20 | 21:25 | 4

@Nehemia | 14-07-20 | 21:29: Het gekke is dan dat die "bekende bliksemschicht die je overal tegenkomt" voor mij onbekend was tot nu.

steekmug | 14-07-20 | 22:15
▼ 1 antwoord verborgen

Had ik ook met mijn SS Totenkopf-tatoeage. Kwam er pas later achter dat ze ook erg dubieuze dingen hebben gedaan.

beldewouten | 14-07-20 | 21:25 | 5

Tijdens een reis door de Himalaya heb ik een Tibetaans Gelukszonnewiel laten zetten.
Werd ook niet goed begrepen in Nederland.

Kapitein Sjaak Mus | 14-07-20 | 21:30

Dat T-shirt van je vond ik niet heel smakelijk. Met die foto van Baudet met een bloksnor. Dat kan je als prominent GS-reaguurder eigenlijk niet maken....

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Als niemand zich meer gekwetst voelt, bevindt u zich in de hemel.

Nehemia | 14-07-20 | 21:24 | 1

Of in de hel

zuurtjeregen | 14-07-20 | 22:39

Gekke mensjes

miknic | 14-07-20 | 21:24

Had hij maar een plakplaatje moeten nemen. Een tattoo is er voor de echte opscheppers..
Begrijp sowieso niet waarom je altijd tegen een plaatje aan moet kijken, omdat die ander dat graag wil.

snapal | 14-07-20 | 21:24

Altijd als ik dit soort zelfreflecties, bekentenissen, oproepen tot actie of andere meuk van deze aan hun smartphone verslaafde generatie lees moet ik aan deze denken:

“The fact that jellyfish have surviced for 650 million years despite not having brains gives hope to many people”

en troost ik me met de gedachte dat ik jongeren ken die niet volledig hun verstand verloren hebben.

Cincinnatus | 14-07-20 | 21:20 | 1

Geweldig 1+😂

Rotterdammert1965 | 14-07-20 | 21:32

Heb ik iets gemist? Zijn alle ernstige problemen de wereld uit ofzo?

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:19 | 1

Zeker, volledig in harmonie met een mondkapje.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:23

LGBT.... Little Green Bastard Truck...

Pittzz | 14-07-20 | 21:19

Ik hoop dat dit een test van Vice is om te kijken hoeveel maloten het hiermee eens zijn. Net als die wetenschappers met verzonnen publicaties over pedofiele hondenparken (of zoiets).

Centicuub | 14-07-20 | 21:18 | 1

James Lindsay, Helen Pluckrose en ene Peter met een moeilijke achternaam, met hun satirische wetenschappelijke artikelen doe in allerlei foptijdschriften (voor 'Grievance Studies') zijn gepubliceerd. Erg de moeite waard om na te lezen.

Veldmaarschalk Sorry | 15-07-20 | 00:40

Steeds meer mensen zijn echt volledig de weg kwijt.

fdisk | 14-07-20 | 21:15

"Ik weet dat ik Rowling ook belachelijk maak...." Haha, nee, jezelf.

TheseDays00 | 14-07-20 | 21:14

In de geschiedenis van meest inhoudsloze mededelingen ooit moet "de auteur was niet duidelijk over de rol van inheemse Amerikanen in de Amerikaanse tovenaarsgeschiedenis" toch wel ergens in de top drie staan.

Tashtego | 14-07-20 | 21:14 | 1

En dan klagen over de Britse kijk op de wereld door de auteur. Die paar roodhuiden kan alleen een Amerikaan boeien.

Frau Merkel | 15-07-20 | 00:11

Oh, Vice, verrassend..

Nohara | 14-07-20 | 21:10 | 1

Vice. Een soort Young Turks, maar met minder Turken.

Muxje | 14-07-20 | 21:35

Een beetje vent pakt zijn schuurmachine en schuurt de tattoo er zelf af.

komtdatschot | 14-07-20 | 21:08 | 2

Met een Black & Decker mag het nog ook.

Nehemia | 14-07-20 | 21:48

Bij het zien van een paar afleveringen van de serie The Witcher naar de gelijknamige computergame ben ik al snel afgehaakt. De amerikaanse filmproductie heeft voor 50% afro-amerikaanse acteurs en actrices gecast om er een inclusief avontuur van te maken. Maakt de serie die zich op de fantasy creatie van de Poolse gamestudio baseert en in een soort Middeleeuws tijdperk afspeelt een totaal onwerkelijk gebeuren.

suscrofa | 14-07-20 | 21:07 | 5

Gebaseerd op een videogame die gebaseerd zijn op boeken?

hisxxx | 14-07-20 | 21:16

Om precies deze reden ben ik ook vrijwel meteen afgeknapt op de serie "De brief aan de koning". Tjokvol negerridders en zelfs meisjes die ridder willen worden... Totale onzin.

staat het bier koud? | 15-07-20 | 08:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Arme schapen. Had iemand ze nou maar verteld dat een tattoo blijft zitten na het douchen!

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:06 | 4

@Nehemia
Beter nog: altijd onbevlekt blank doen.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:32

@einStina | 14-07-20 | 21:32: Dat is uiteraard het mooiste. Je wordt niet uniek door van je lichaam een lopend schilderij te maken.

Nehemia | 14-07-20 | 21:38

@Nehemia
Exact. En je wordt er ook geen fijner mens van.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:57
▼ 1 antwoord verborgen

Olcay Gulsen heeft haar tenen laten inkorten, ter info.

dhrat | 14-07-20 | 21:04 | 10
▼ 7 antwoorden verborgen

Als ik iemand zielig vind is het wel Kleinduimpje, steeds maar weer gemopt omdat hij zo klein was. En Roodkapje? Snijden een arme wolf open terwijl dat arme dier ligt te slapen. Over de hut van ome Tom zwijg ik maar liever als ik de hut van een ex- slavenhandelaar in Weesp zie.

jan huppeldepup | 14-07-20 | 21:02

Geen wonder dat de oudere generatie moet doorwerken, deze generatie presteert niks!

vluchtelingallergie | 14-07-20 | 21:01

Gewoon ik ben dom erover laten tatoeëren. Dan ben je klaar voor de rest van je leven. Overigens toen ik 10 was las ik All quiet on the western front wat bij mijn oma in de boekenkast stond. Ik geloofde toen al niet zo in sprookjes.

Zapata10 | 14-07-20 | 21:01 | 10

Zapata. Op e.o.a. manier kan ik tattoos waarderen. Dat begon toen ik een jong stelletje ontmoette die erg blij waren met hun aangeschafte hond. Trakteerden zelfgebakken hondenkoekjes ter gelegenheid van. Chic vond ik dat. Jonge mensen die die moeite doen. Het stel was bespraakt, beschaafd, ontwikkeld, mooi van uiterlijk.van duidelijk goede komaf en naast dat alles helemaal onder de tattoos. Die deden niks af aan hun beschaving. Had niks tegen tattoos en vanaf die ontmoeting kan ik het zelfs waarderen.
Stak je nou de draak met me?

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:59
▼ 7 antwoorden verborgen

Maar Harry Potter zit toch eigenlijk alle boeken en films in de kast te fantaseren en wij kijken mee. Arme jongen die om te ontsnappen aan het misbruik in zijn pleeg gezin vlucht in een verzonnen wereld van tovenaars waarin hij wel macht heeft wat aan zijn gefantaseerde lot te doen. Om daar nou een tatoeage van te zetten. Wel grappig als je dan per ongeluk JP balkende op je rug gezet hebt gekregen.

P-unit | 14-07-20 | 21:00 | 5

Wat ik me ook afvraag: het zijn toch kinderboeken, en je kunt volgens mij pas een tatoeage laten zetten als je achttien bent. Dan ben je toch wel over je jeugdhelden heen? Ik heb de scheepsjongens van Bontekoe toch ook niet op mijn reedt laten zetten?

Tashtego | 14-07-20 | 21:29

@Tashtego | 14-07-20 | 21:29:
Hier in Brabant doen we er niet moeilijk over, zat minderjarigen met tattoos.

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:53

@Tashtego | 14-07-20 | 21:29:
Bontekoe, dat stond vroeger in de Donald Duck, als leesverhaal. Ook al bijna 20 jaar onvoorstelbaar.

Alquest | 14-07-20 | 21:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat abismaal vertaalde stuk is verwarrend om te lezen voor een transfoob. Hen, hij, zij, haar, hem, het word allemaal doormekaar gegooid.
Ag, moffies. Ek gaan verlang.

hotnot | 14-07-20 | 21:00 | 1

Gok dat het voor en na transformatie is.

maSs | 15-07-20 | 09:31

Ding dong.

Otto Normal | 14-07-20 | 20:59

Vice is ook riooljournalistiek. Geen aandacht aan besteden.

TRUMP | 14-07-20 | 20:57 | 3

Dat vind ik een belediging voor riolen.

ZonderNaam | 14-07-20 | 20:59

Het is geen journalistiek

P-unit | 14-07-20 | 21:01

Ze hebben wel een aardige docu gemaakt over North Korean labor camps op YT, verder ken ik ze niet eigenlijk

Diederik_Ezel | 14-07-20 | 21:20

Snowflakes. Man, wat gaan we daar nog een plezier van hebben. Dit is pas het begin. Straks werken ze voor je en vertel je ze dat ze een kutpresentatie gemaakt hebben. Janken, ouders boos bellen, briefje van de dokter en een jaar ziektewet. En demonstraties voor de deur van de plus gemeentschap. Nee, geef mij maar een team van blanke volwassen mannen. Werken, kut roepen en dooooorrrrrr

MisterMr | 14-07-20 | 20:56

Generatie zonder frustratie-tolerantie. Bij ieder niks gekwetst.

azijnseikerT | 14-07-20 | 20:56

Pathetic. Wat een stel domme mongolen. Geen enkele vorm van empathie van mijn kant.

Dr_Johnson | 14-07-20 | 20:55 | 3

Had jij wel eens dit soort mensen in je praktijk? Ik meende dat je huisarts bent/was, maar misschien ben ik abuis.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:59

Ze zijn onbereikbaar. Ze leven in een ander melkwegstelsel vol met gesponnen illusies.

Nehemia | 14-07-20 | 21:36

@Kuifje-naar-Brussel | 14-07-20 | 20:59:
Serieus Kuif, dit is een verloren generatie. In de gehaktmolen aan het Oostfront lijkt me nog de meest humane oplossing. Iedereen blij.

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:51

Dit soort burgerzin kan ik wel waarderen.
Gewoon op je voorhoofd je stempel plakken waarmee je aangeeft op welk je niveau je begeeft en als het dan toch zover is, doe er ook een alarmbelletje bij, mag in kleurcodes.

Meesteres Belgie | 14-07-20 | 20:54 | 8
▼ 5 antwoorden verborgen

VICE is toch een gesubsidieerd propaganda vehicle v.d. Overheid om ‘dat wat niet oorspronkelijk is’ het nieuwe normaal te maken? Enfin, mevr. Rowling heeft haar eigen ‘fictieve cult’ geschapen, dit middels een blauwdruk van o.a. Kings Arthur’s legende. Zwakbegaafde en tevens zelfbenoemde leden van deze cult rennen op UK stations tegen gemetselde muren op (feit) of tatoeëren blijkbaar een ‘7’ op hun voorhoofd… Nu ze door beginnen te krijgen dat deze nieuwe religie niet al hun mentale problemen oplost komen ze in opstand. VICE bedient hun achterban, zover is wel duidelijk: het labiele normaal.

Sw.Dwaallicht | 14-07-20 | 20:53

Andere wereld, een heel andere wereld. UFOs bestaan, dat zijn millennials.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:52 | 1

Ik heb er een gezien, maar wat het was weet ik niet met 16.000km/ h. Geloof daar meer aan als aan Harry Potter.

jan huppeldepup | 14-07-20 | 21:07

Een groot vergrootglas mee en een hele hoop fantasie en overal is wel ergens racisme van te maken.

BozePaarseMan | 14-07-20 | 20:49 | 3

Het gaat nu over transfobie, graag wel op de juiste grid van de intersectionele matrix blijven aub.

ZonderNaam | 14-07-20 | 20:58

@Air van Boven Dorens | 14-07-20 | 20:59: Ja verrek. Het kan altijd gekker.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 22:07

En ik heb een groot deel van mijn neus laten weghalen omdat ik zo graag op Voldemort wilde lijken.

hoogvlieger | 14-07-20 | 20:49 | 4

Ik heb een groot deel van mijn neus weg laten halen om op Pinokkio te lijken

TheseDays00 | 14-07-20 | 21:17
▼ 1 antwoord verborgen

Als je geen problemen hebt om je zaakje weg te laten snijden is het weglazeren van je tattoo een peuleschil. Toch?

BrokenTipi | 14-07-20 | 20:47

actimus verdwijneus.

newray | 14-07-20 | 20:47

Zelden zo'n bak millenial-onzin gelezen. Gelukkig hebben ze elkaar.

Ploertendodert | 14-07-20 | 20:47

Heb niks met omgebouwde personen.

Twisted_Faith | 14-07-20 | 20:46 | 5

Ook niks kuif, de extra's pas ik voor.

Twisted_Faith | 14-07-20 | 20:54

Het voelt niet echt eigen.

Nehemia | 14-07-20 | 21:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Dan heb je een probleem en verder wat HoerieHarry zegt.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:46

Verdomme. M’n pik een maand geleden zwart laten tatoeëren. Nu blijken die zwarten helemaal niet zo aardig te zijn. Als iedereen zei. Weet iemand hoe ik dit symbool van toewijding kan laten weghalen?

zuurtjeregen | 14-07-20 | 20:44 | 6

Bij Harry Potter staat in zijn toverboek op blz. 342 een spreuk dat hij weer blank wordt.

jan huppeldepup | 14-07-20 | 21:10

@jan huppeldepup | 14-07-20 | 21:10: Maar voor een toverspreuk van kwaliteit ben je toch gauw duizend euro's kwijt.

Nehemia | 14-07-20 | 21:32

Als ie helemaal zwart is, valt hij misschien wel spontaan eraf binnenkort. Probleem opgelost.

5611 | 14-07-20 | 23:30
▼ 3 antwoorden verborgen

We sow the seed, right. Nature grows the seed, and then, we eat the seed. And then, after that, we sow the seed, nature grows the seed, and then, we eat the seed. And then, after that again, we sow the seed, nature grows the seed.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:44 | 5

Shut up Neil!

ZonderNaam | 14-07-20 | 21:15

@ZonderNaam | 14-07-20 | 21:15:
No no no, ZonderNaam. You don't understand the timeless wonder of the whole thing.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 21:20

TLDR; bek vol zaad ;-)

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:32
▼ 2 antwoorden verborgen

En dit loopt vrij rond? Hoe dan?!

Tom Hagen | 14-07-20 | 20:44 | 3

Erger het heeft stemrecht.

bijna_raak | 14-07-20 | 20:56

Je spoort sowieso al niet als je een tattoo op je voorhoofd laat zetten. Ik zou zeggen zet er nog een 7 voor, kun je zeggen dat het je IQ is.

5611 | 14-07-20 | 23:32

Wat moet er toch terechtkomen van deze stakkers?

Poesmobiel | 14-07-20 | 20:43 | 6

Maak je geen zorgen. Die smelten vanzelf.

Nehemia | 14-07-20 | 21:33

@HA BIER!1! | 14-07-20 | 20:53: Deze lieden zijn totaal weerloos. Al het testosteron is er al vakkundig uitgehaald.

Nehemia | 14-07-20 | 21:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Mafklappers, tik van de molen gehad. Ze stemmen ook vast erg links.

BozePaarseMan | 14-07-20 | 20:41 | 2

Progressief en marxistisch.

Nehemia | 14-07-20 | 21:35

Hoe durf je 'ze' te zeggen. Je moet eerst vragen met welk persoonlijk voornaamwoord *voeg persoonlijkvoornaamwoord in* aangesproken willen worden. Die Kay wil graag als een vrouwelijke kip aangesproken worden, dan heb je dat ook te respecteren.

Cum infamia | 14-07-20 | 22:07

"Het voelde voor Jordan nogal als mosterd na de maaltijd om aan fans te vertellen dat Anthony Goldstein Joods was"

Geen flauw idee wie het personage is, maar dat ie Joods was had ik al geraden toen ik net de achternaam voor het eerst las.

ZonderNaam | 14-07-20 | 20:41 | 4

@Haringkoning | 14-07-20 | 20:49: Ik ga altijd mis met Springsteen (bedankt yanks; -stein en -steen zijn niet hetzelfde), maar verder is het een regel die aardig opgaat.

Gazzerop | 14-07-20 | 21:18

Emmanuel Goldstein iemand? 1984?

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:27
▼ 1 antwoord verborgen

Oh, en tatoeages zijn voor tokkies en meelopers.

Eduardo- | 14-07-20 | 20:40 | 1

Even kijken, nee het was niet Drumsmurf die dit plempte.

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:26

Hehe, hen zijt volledig van hun paadjes, al hun leven lang. Want echte fantasy fans, hen lezen het oeuvre van Tolkien op hun 14e. Hoewel wij na al die commotie nu toch maar eens een boek van haar willen doen openslaan, als steunbetuiging.

suscrofa | 14-07-20 | 20:40 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Is er nog een letter vrij voor deze gekwetsten?

vette_shit | 14-07-20 | 20:38 | 4

De "Q" van quetsie.

TheEgg | 14-07-20 | 20:56

Wellicht kunnen ze wat grasduinen in het cyrillische alfabet.

Nehemia | 14-07-20 | 21:44

Z van zot.

kokenrel | 15-07-20 | 00:28
▼ 1 antwoord verborgen

Wel ja, verantwoordelijkheid voor je eigen daden is ook iets van white privilege tegenwoordig.

Glasgow Argus | 14-07-20 | 20:38

“Dort, wo man Bücher verbrennt, verbrennt man am Ende auch Menschen.” – Heinrich Heine in 1821.

Feynman | 14-07-20 | 20:37 | 2

We gaan er allemaal aan, brandmerken was al jaren geleden een dingetje aan het worden. De enige oplossing voor deze malloten met hun tattoo, gek genoeg ook allemaal dezelfde rare, niet direct herkenbaar als Harry Potter gerelateerde tattoo, is wegbranden of een mooie grote zwarte profielfoto eroverheen tattooeren. Voor extra deugpuntjes.

elfenstein | 14-07-20 | 21:43

@elfenstein | 14-07-20 | 21:43:
Grappig ook dat die tattoo staat voor Voldemort, de Fuhrer van de toverwereld. Daar verbindt je jezelf dan aan, aan het slechte in de wereld. Waarmee ze eigenlijk precies bevestigen waar die woke wappies eigenlijk voor staan, neo-facisitisch marxistische alleenheerschappij.

HA BIER!1! | 15-07-20 | 08:11

"Mijn relatie met Harry Potter voelde al gek, omdat ik nu volwassen ben."
Stil leed, verscholen achter een terloopse zin.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:36 | 3

Ze zouden de Rowling dankbaar moeten zijn dat ze hen zoveel redenen geeft om te breken ipv. zeggen dat het een nasty reality check was en dat die tattoo sowieso nooit een goed idee is geweest.

Maar goed, dit soort lieden lopen nog wel een tijdje over deze aardkloot.
Ben er nog niet over uit of ik ernaar uitkijk wat het volgende is waar ze over gaan janken of dat ik er alvast zure oprispingen van moet krijgen.

Gazzerop | 14-07-20 | 20:52

@Gazzerop | 14-07-20 | 20:52: Vroeger noemden we dit soort mensen psychiatrische patiënten, of als ze heel gelukkig waren, paradijsvogels. Nu wordt het gepusht alsof je hier ernstig rekening mee moet houden als maatschappij.

Rest In Privacy | 14-07-20 | 20:58

@Dikke_Tammo | 14-07-20 | 20:58: Ja het is wel makkelijk 'verdiend' tegenwoordig. Je hebt alleen maar een "helper" uit de media nodig en alle deugschaapjes volgen vanzelf om het grote onrecht aan de kaak te stellen.

Gazzerop | 14-07-20 | 21:16

Je bent geestelijk al niet in orde als je zo'n tattoo neemt.
Voor de rest zoeken ze het maar uit met hun gezeik.

HoerieHarry | 14-07-20 | 20:36

Het gaat wel weer over.

smdyasc | 14-07-20 | 20:35

Vraag advies aan iemand met een Michael Jackson tattoo

ZonderNaam | 14-07-20 | 20:34

Ik menstrueer nu ook online.

Kaas de Vies | 14-07-20 | 20:34 | 3

De panelen kleuren al een tijdje rood, dus...

LiniaalRectaal | 14-07-20 | 21:25

Eerlijk is eerlijk. Je schrijft vloeiende tegels.

Nehemia | 14-07-20 | 21:52

wel free in a cup he!
geen three, geen two, gewoon free

Hemmenaar7 | 15-07-20 | 01:14

Lol, de bakvissen zijn de weg kwijt.

IkWilOokWatZeggen | 14-07-20 | 20:33

En dat alleen omdat ze zei dat vrouwen menstrueren en mannen ejaculeren, of zoiets.

Miezerig | 14-07-20 | 20:31 | 3

nee, ze zei dat 'personen die menstrueren' vrouwen zijn. ja, dat kan niet natuurlijk he. En daarna had ze nog een dingetje dat ze het onverantwoord vond dat jonge kinderen zelf kunnen besluiten om met hormonen behandeld te worden, en ziekenhuizen daar ook aan meewerken. Vreselijk ook.

HA BIER!1! | 14-07-20 | 20:50

@HA BIER!1! | 14-07-20 | 20:50: Ze had dus best een zinnig verhaal?

Usumani | 14-07-20 | 21:27

@Usumani | 14-07-20 | 21:27: Ze nam het in haar betoog zelfs op voor iemand die juist weer terug wou naar het oorspronkelijke geslacht. En dat mag dus volgens velen al helemaal niet.

Harry_Witkamp | 14-07-20 | 23:27

Dat VICE was toch ooit nog wel 'wat'?

Gazzerop | 14-07-20 | 20:30 | 8

Ten tijde van die door gesnoven me to hoofdredacteur?

P-unit | 14-07-20 | 21:02

Toen ze net begonnen hadden ze af en toe nog wel interessante documentaires omdat ze conflicten en partijen in die conflicten van dichtbij lieten zien die je nergens anders echt zag. IS, de Koerden in Syrië, de Polisarion in hun strijd tegen Marokko in de Westelijke Sahara... Dat soort dingen.. Daarna gingen ze al vrij snel volledig marxistisch batshit insane...

www.youtube.com/watch?v=ju4WrjiJbGc

Antiquerulant | 14-07-20 | 22:56
▼ 5 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl