achtergrond

Geenstijl

Joehoe @UberEats doe eens deze boef zoeken

Schold vrouw uit voor prostituee met een ziekte & tufte haar in het gezicht

Prachtschilderij, zou zomaar in de ontvangstruimte van Uber kunnen hangen als diversiteitfähig aanprijzingsdingetje waaronder Jeroen van sales vier klonten bruine suiker door z'n koffie roert, maar dat is het niet want het is een compositietekening. Achterop een scooter zittende knakker van Uber Eats zette een mevrouw weg als sekswerker met een enge ziekte, spuugde in haar gezicht en toen de vrouw haar mannetje stond trok die schelm de racismekaart. De Omtzigtste advocaat van Nederland - namelijk de coole Sébas Diekstra - beet zich vast in de zaak. Tot zijn afgrijzen vindt Uber het allemaal niet zo boeiend, terwijl ze heus wel weten wie of wat, en dus brengt hij het gebeuren opnieuw onder de aandacht. Als Uber niet wil helpen, gooien we het gewoon over een andere boeg. Bent u of kent u deze bezorger van Uber Eats, die zich op 9 juni op de Amsterdamse Weesperzijde van zijn allerkleinste kant heeft getoond?
UPDATE: En dan nog even de reactie van Uber. "Bij Uber werken we altijd samen met de autoriteiten ter ondersteuning van hun onderzoek; deze zaak is daarop geen uitzondering. Als de politie informatie opvraagt, dan werken we hieraan mee en delen we de informatie. We hebben een speciaal wetshandhavingsteam dat 24 uur per dag operationeel is en reageert op elk verzoek van de politie en autoriteiten. Veiligheid is essentieel voor Uber en we hebben veiligheid centraal staan in alles wat we doen. Uber is constant bezig om de lat hoger te leggen bij het veiliger maken van onze community’s." Duly noted, go get 'm Uber Tigers!
UPDATE 24-09: Goed nieuws! Spugende en scheldende boef is gepakt. "De zaak wordt beoordeeld door het Openbaar Ministerie en daarna zal er een vervolgingsbeslissing worden genomen."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.