achtergrond

Geenstijl

LIVE - Eindelijk witte rook voor Timmerfrans?

Ingewikkeld. Ingewikkeld. Ingewikkeld

Weet u wie ook geen democraat is? Die vadsige PvdA-uitvreter uit Heerlen, die Bulgarije zat te brown nosen met Schengen-beloftes in ruil voor een MOEland-stemmetje op zijn corpulente corrupte Limburgse plofpens. Hier gruwelijke recap bij de PvdA-bode. En het is weer begonnen in Brussel, de baantjescaroussel in de EU-top. Nieuwe kansen na een nachtje slapen.

En we moeten vrezen dat Frans Timmermans weer de hele nacht heeft zitten appen & bellen om maar zoveel mogelijk Oostblok-stemmen te scoren. Alle Nederlandse UWV-computers komen in Polen te staan! Verplicht portemonnees afstaan aan Roemenen in de Albert Heijn! Hongaars staatsburgerschap voor Lieke Martens, Matthijs de Ligt en Max Verstappen! Een Slowakenhotel voor 20.000 arbeiders in de Flevopolder!

Frans Timmermans zou z'n achternichtjes nog verpatsen aan Belgische jongeren in een zwembad op zaterdagmiddag om maar dat ene EU-baantje te scoren. Enfin, we gaan het meemaken. Huiveringwekkende livetweets bij Niels Rigter, fonslambie ****& politicoeurope. Brrr, wat een bananencontinent.

Update: Uitstel tot 12:00 uur
Update: Uitstel tot 13:00 uur
Update: Uitstel tot 14:00 uur

Timmermans heeft tot vanavond 22.00 uur tijd om zijn zetel in het Europees Parlement in te nemen. Doet hij dat niet, wat waarschijnlijk is, en de baan als voorzitter Europese Commissie gaat alsnog aan het voorbij, dan eindigt hij alsnog met lege handen. #EUCO

Jesse Pinster
Jesse Pinster
@jessepinster

Over een uur wordt het nieuwe Europese Parlement geïnstalleerd. MET Frans Timmermans. Dat betekent dat hij terug zal moeten treden als eurocommissaris. #BNR (foto bij partijbijeenkomst anderhalve week geleden)

Image
14
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.