achtergrond

Geenstijl

Dorpsidioot Dennis S. uit Jirnsum mag nu wel een keer definitief oprotten

Als die A7-Friezen nou ook effe de A32 blokkeren iedere keer als het 21-jarige stuk snot Dennis S. op oorlogspad gaat is iedereen blij.

In 2016 veroorzaakte Dennis tussen Jirnsum en Grou een dodelijk ongeluk waarbij de veertienjarige Jildau om het leven kwam. Dennis reed te hard, vond het een goed idee om foto's het wrak door te appen naar zijn matties, deed nadien tof op internet en schijnt weinig te hebben veranderd aan zijn rijstijl. Maandje cel en de in Friesland gebruikelijke 240 uur werkstraf. In plaats van dat Dennis zich de rest van zijn leven een beetje gedeisd houdt heeft hij onlangs iemand op de tandjes getimmerd bij de shoarmaboer. Da's niet handig he, als de hele regio al een dikke schijthekel aan je heeft. Weer justitie, weer cel, weer taakstraf. Nu snapt iedereen wel dat Dennis er zelf niet voor heeft gekozen om een domme lul te zijn en dat 'hij verstandelijk functioneert op een beneden gemiddeld niveau en hij moeite heeft sociale contacten te leggen' maar nu is het wel tijd voor Dennis om professionele hulp te zoeken en te krijgen alsook permanent op te rotten uit ons vizier. Oprotten, Dennis.
UPDATE: Lief mailtje van ene Rémon S. alias Rémon Scholten. Iets met zielige stakkers, zielige afgetrapte kadavers en nog wat incoherente brij. Maar Rémon jongen, wij formuleren helemaal niks 'als of het zijn schuld is', je moet bij de rechter zijn. Groetjes!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.