achtergrond

Geenstijl

PvdA-burgemeesters... Toen & Nu

Bram Peper (Rotterdam) vs Marga Waanders (Dongeradeel) en het recht op demonstratie

Wat er dus gisteren in Rotterdam en Eindhoven fout ging, ging vandaag wel goed in Tilburg. Een onberispelijke vrolijke Sinterklaas-intocht met blije kindergezichtjes met dank aan doortastend optreden van het openbaar bestuur, dat de demo ver weg van de festiviteiten hield. Iedereen en zijn moeder nu weer boos omdat het 'recht op demonstratie' geschonden is, wegens niet hoorbaar en niet zichtbaar

Maar eind jaren tachtig vorige eeuw deed burgemeester Bram Peper (PvdA) van Rotterdam bijna exact hetzelfde, zo vertelde hij in 2014 aan Elsevier. Op bestuurdersborrels van bejaarde burgemeesters moeten ze er nog om grinniken. Ja... vroeger, toen hadden we nog burgemeesters die er voor de burgers waren, zelfs al waren ze PvdA. 

Tegenwoordig zijn de burgemeesters van diezelfde PvdA (bij de VVD kunnen ze er ook wat van) knipmessen van de woekerende SJW-slachtoffercultus. Hieronder het via wob verkregen poeslieve briefje (grotere versie) dat BM Marga Waanders van Dongeradeel stuurde aan KOZP voorafgaand aan de Sintocht in Dokkum, die, zoals jullie allen weten kinders, een groot succes werd omdat de bussen met kinderfeestvernielers nooit Dokkum bereikten. Want die Friezen hadden geen zin in een herhaling van 2016, 2015, 2014, en terecht.

Enfin, burgemeesters van Nederland. Veel wijsheid alvast bij het organiseren van de Sinterklaas Intochten 2019!

Correspondentie BM Waanders & KOZP (via wob)

Correspondentie BM Waanders & KOZP (via wob)

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.