achtergrond

Geenstijl

OMG. Tim Hofman worstelt met migrantenkind

Kan ie wel. Tegen een kind.

Tuurlijk kun je Tim Hofman een stomme BNN-hipster vinden. Snappen we ook nog wel. Maar wij zijn blij met Timtsj want hij gebruikt zijn bereik, populariteit & voor NPO-begrippen ongeëvenaarde internetwijsheid om Dingen Gedaan Te Krijgen. En het is heel goed dat we online mediamakers met bereik hebben die kleur bekennen en actie ondernemen. Reuring & contramine, het is waar het internet voor is gebouwd. En daarom wil Tim nu Generaal Kinderpardon worden. Niet om te deugen en zijn tafelheerschappij bij DWDD te verlengen. Maar omdat het onderwerp belangrijker is dan de poppetjes. Want hebben we onderhand niet een keer genoeg Lili & Howick-gevormde tranendalletjes voorbij zien komen in dit land?

Kijk. Van ons mogen de grenzen gisteren nog dicht voor niet-vluchtende gelukszoekers, zeker uit islamlanden. Want de islam, daar heb je niks an in het Westen. Maar goed ingeburgerde, in Nederland opgegroeide en niet zelden gretige & getalenteerde kids die over de grens worden gezet, daar wringt iets aan. Dat proeft naar onrecht. Het leeuwendeel van je leven in de polder doorbrengen en dan naar een land moeten dat je alleen kent van plaatjes en verhalen over leed, oorlog & ellende. Omdat je ouders de migratieprocedure hebben lopen fucken. Kudtouders, ja, absoluut. Maar net als in de Zwarte Piet Oorlog: kinderen moeten niet de dupe worden van dom gedrag van hun ouders. Tijd voor een Kinderpardon dus. Die prutsers in de politiek krijgen het niet voor elkaar. Wie Weet Wat Tim Nog Kan - zeker met wat hulp van de roze reaguurders, want als die over hun hart strijken, worden er bergen verschoven. Dus smelt je koude kille hart ff, check de #BOOS-docu hieronder, en teken voor Tims burgerinitiatief, via Eige-Land.nl of op #EIGELAND.

En als je je nou te oud voelt voor dat hippige montagegedoe met de overkill aan woordgrapjes. Skip dan in ieder geval ff naar die ont-zet-tend pijnlijke Tweede Kamerbeelden waarin het übercoole Nederlands-Irakese menneke Menr (8, bijna 9) de dure meneren Klaas Dijkhoff, Alexander Penthouse en Lodewijk Asscher met de muil vol melktanden laat staan [TIJDCODE]. En daarna zijn ze huilend naar de conciërge gelopen om een #BOOS-verbod in te stellen in de Tweede Kamer...

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Petitie: Salaris Koning naar bijstandsniveau

Koning Willem-Alexander moet rondkomen van 15 euro per week???

@Ronaldo | 24-04-24 | 20:00 | 132 reacties

WEET JE WIE OOK EEN EREDOCTORAAT HAD?

Jongens, kap eens met linktippen over dat eredoctoraat voor Timmerfrans

@Van Rossem | 02-01-22 | 18:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.