Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

22 superleuke uitjes voor de laatste zomerdag

GeenStijls Belangrijke Culturele Uit Agenda van zaterdag 13 oktober 2018, korte boks om de kont en de paden op de lanen in!

22ste plek. Live muziek bij De Schapendrift in Orvelte. U dacht deze zaterdag even lekker te gaan rammen op Metallica of Machine Head, met dubbele bassdrums en zevensnarige gitaren uit oude London City buizenrammers? Nou, dan zit u er eventjes flink naast! Het is namelijk de Drentse singer-songwriter Margaretha Kleine die larmoyante streekriedeltjes de wereld in zal slingeren. Ook leuk!

21. Plantenruilmarkt bij de familie Jacobs. Zit je in de tuin en kijk je tegen allerlei van die planten aan waarvan je denkt: ik wil die planten helemaal niet en tevens wil ik andere planten? Komt dat eventjes goed uit. De familie Jacobs uit Baarlo organiseert een heuse Plantenruilbeurs. Protip, want wij hebben roze vingers: laat je niet om de tuin leiden door het mooie weer en ruil je zomerplantjes om voor winterharde exemplaren. HA!

20. Appels en peren zijn niet te vergelijken, maar ze zijn wel te tekenen en dat is precies wat je kan doen in het Fruitteeltmuseum bij de zogeheten "WORKSHOP BOTANISCH TEKENEN Kleurpotlood APPELS EN PEREN, BLADEREN". Dat vinden ze zelf nogal episch: "Niets leukers dan een appel of peer tekenen." Nou, wij kunnen wel een paar dingen bedenken die leuker zijn dan een peer tekenen: bier drinken, kaarten met vrienden, fikkie stoken, autorijden, een boom omhakken, geld verdienen. Peer tekenen, ook leuk. De workshop wordt gegeven door Eline de Jong en zij is lid van Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland dus dat weet je het wel: dat gaat he-le-maal uit de hand lopen.

19. Nu we het toch over fruit hebben, er is nog een knalfuif gaande: "Pluk zelf Beemster fruit bij fruitteeltbedrijf De Toffe Peer". Het geplukte fruit wordt bij de uitgang gewogen en je moet er gewoon voor dokken, maar als je dan toch zin had in fruit kun je het net zo goed zelf van de boom halen. Anders lig je ook alleen maar op je bank te ruften met zo'n stinkappel in je hand. Hup, in de benen!

18. Bustocht door de Achterhoek. De bus is het aller- allerlaatste redmiddel om van A naar B te komen, maar er zijn mensen die daadwerkelijk genieten van zo'n helletocht. In de Achterhoek kun je vrijwillig een hele dag in zo'n vies ding gaan zitten. Je begint in Heelweg en gaat via Aalten en de familie Te Bokkel naar Winterswijk. Via Het Woold en Bredevoort ga je terug naar de opstapplek, de Radstake, een iconische boerendisco met een legendarische hooizolder waar boerenzonen natte vingers haalden bij boerendochters. Enfin, het busritje kost je verdomme 59 euro en voor dat geld boek je bij een prijsvechter ook een retourtje Londen, maar wij zitten hier om u aan te moedigen dus ga lekker mee met die busreis door de Achterhoek.

17. Ambachtelijke herfstmarkt te Eck en Wiel. De ambachtelijke herfstmarkt van Eck en Wiel is niet zomaar een herfstmarkt die weg zou vallen tussen al die andere herfstmarkten, zo van: daar heb je de herfstmarkt van Son en Breugel, daar de herfstmarkt van Eck en Wiel en daar de herfstmarkt van Bergen op Zoom. NEEN! De herfstmarkt te Eck en Wiel is "de gezelligste herfstmarkt van de Betuwe". "Het assortiment is zeer uitgebreid zoals bijvoorbeeld rookworsten, dierenbenodigdheden, fleecevesten, woonaccessoires, sieraden, kinderkleding, lederwaren en damesmode." Dat is goddoeme een partij handig, want we zaten net een plek te zoeken waar ze al die nutteloze troep geclusterd hebben en de laffe HEMA komt iedereen ook de strot uit. Eck en Wiel dus, we komen eraan!

16. Verre Reizen Event te Antwerpen. Is het toeval dat het Verre Reizen Event in Antwerpen is? Nee, natuurlijk is dat geen toeval: dat is bewust om erachter te komen wie de moeite neemt naar Antwerpen af te reizen. Zo weet de organisatie meteen: iedereen die het Verre Reizen Event te ver vindt heeft helemaal geen trek in verre reizen. Als Antwerpen immers al te ver is...

15. Bij een jihadistische aanslag hoor je nou nooit dat iemand toevallig een verrekijker bij zich had en dat is zonde, want met een verrekijker in de aanslag kun je mooie dingen zien. Vogels bijvoorbeeld en wel bij de wandelroute door de Heere Peel bij America. Dat dorpje kennen we natuurlijk allemaal van Rowwen Hèze en verder is er in America, geloof ons, echt geen ene bal te doen.

14. Ja dames en dames, het is weer tijd voor ouderwetse geile geitenyoga in het Amsterdamse bos! Stel je toch eens voor dat er iemand met een tijdmachine uit het verleden komt. "Dus jullie liggen tussen de geitenkeutels te yogaruften en na afloop krijg je notentaart en cappuccino met geitenmelk en dat geintje kost 25 euro? Okee ik ga wel terug naar 1943 doei." Meer info hier!

13. Paddestoelenwandeling Dwingelderveld. Dat zou verdorie toch wat zijn, loop je bij Ruinen door het bos en zie je zomaar een Valse Hanekam of een Kleverig Koraalzwammetje. Teeeering. Die laatste wordt doorgaans alleen waargenomen door je vriendin, weyo. Het kan allemaal tijdens de Paddenstoelenwandeling Dwingelderveld. Bijzijn is meemaken.

12. Expositie 'Kinderen met een ster' te Drenthe. Twijfelachtige naam voor een expositie en die vieze pedo van een Marthijn Uittenbogaard hoeven we dus niet te zien bij Kamp Westerbork. O nee wacht, het gaat om een jodenster en dat geeft het hele gebeuren meteen een trieste lading. Hierrr.

11. De Marechaussee op Schiphol-festival. Dan denk je: hee leuk naar Schiphol, maar nee, het is in Buren en dat ligt ergens in Gelderland. Waan je voor een dag iemand die afspraken maakt met Colombianen om coke door te la.. Nee wacht, juist niet. Je kan ook op een Segway rijden! Als je op straat op een Segway rijdt sta je gigantisch voor lul dus doe het dan maar achter gesloten deuren. En dan maar hopen dat de buurvrouw er niet toevallig ook is, want dan krijg je dat geroddel weer in het dorp: "Joa Piet reed op een Segway zelf gezien."

10. Krijg nou wat, de non-foodbank in Gouda heeft Open Huis. Er is een rommelmarkt, een loterij en er zijn poffertjes (dus toch food). Mogelijk is er ook wel iemand die 'Annie' heet en er is vast ook wel een 'Sjaan'. Kortom: precies alle dingen waar je zin in had toen je vanochtend opstond in Paterswolde. En niet janken dat je er 2,5 uur voor in de auto moet zitten want de A28 kart tenminste lekker door.

9. Nu gaan we helemaal loco en wel met de boekenbeurs in Westerbork. Dunne boeken, dikke boeken, prentenboeken, stripboeken, vakantie boeken. Alles kan en alles mag in Westerbork, dus laat je moeder thuis want het kan weleens gigantisch uit de klauwen gieren door alle sterke drank.

8. Rondleiding "Speuren naar Hunebedbouwers". Heb je weleens een hunebed gezien? Grote keien hè! Aldus het lokkertje op de website van de rondleiding "Speuren naar Hunebedbouwers". We hebben inderdaad weleens een hunebed gezien en we kunnen bevestigen dat het flinke joekels zijn. En het is mooi weer dus wat let je om eens zo'n hunebed van dichtbij te bekijken. Kom je ook eens in Drenthe.

7. Vlooienmarkt Eelde. Kom niet aanzetten met je grote bakkes dat je alle vlooienmarkten van de planeet wel een keer hebt gezien want dan heb je de vlooienmarkt van Eelde nog niet gezien. Brocante, vintage, kleding, vinyl - meestal zijn dat bakken vol met James Overlast, BZN, Georges Moustaki, James Galway, Thijs van Leer en andere afval die niemand wil hebben. Enfin, Eelde dus, en je hebt er ook een vliegveld in de buurt, wat wil je in hemelsnaam nog meer behalve de trein terug naar huis. Of hebben ze geen treinstation?

6. Sommige mensen denken: ik eet nog liever glas dan dat ik bij de Artistieke Klimaattop in Leeuwarden ga luisteren naar kunstzinnig gezemel over het klimaat. Anderen denken: ach, laat ik maar eens een kijkje nemen bij de Artistieke Klimaattop in Leeuwarden. Daar krijg je dus vraagstukken als 'hoe kunnen kunstenaars ons helpen onze relatie met de aarde opnieuw te onderzoeken' en wie daar zin in heeft wensen we veel succes.

6. Vergeet dat mooie weer en ga gewoon lekker naar de Open Dag van de Hogeschool Leiden! Want in Leiden hoor je er helemaal bij als je aan de Hogeschool studeert. Je kan in gesprek met studenten en docenten en iedereen heeft er heel erg veel zin in. 

5. Jonge meiden- en dameskledingbeurs in de Petrakerk. Als je allerlei opgeluchte vaders in de kroegen rondom de Petrakerk ziet zitten weet je: de jonge meiden- en dameskledingbeurs is weer begonnen. Er gaat ook nog eens geld naar een goed doel. Derhalve: dochter en vrouw wat geld in de handen douwen en zelf gaan schaken in de kroeg. De leven.

4. Volksdansvereniging Hava Naguila bestaat kennelijk een bepaald aantal jaar en dus is er een beuker van een ragfeest. Op zaterdag is er een gala-avond met Cwmni Dawns Werin uit Cardiff en Volkskunstgroep Drieske Nijpers uit Sint-Gillis-Waas. Zijn alle cokedealers van Vogelwaarde (Zeeland) ook weer de hele avond onder de pannen.

3. Festival B in Stadsschouwburg De Lawei in Drachten. Dampende beats, dj's, biertje, bacootje. Nou niks van dat. "Ontdek hoe de bodem, boeren, bijen en biodiversiteit de basis zijn van jouw gezondheid en tevens zorgen voor smaakvol eten, een beter klimaat, een duurzaam voedselsysteem." Bij het woordje 'bodem' waren ze ons kwijt maar als dit geen magische ervaring wordt snappen wij er ook geen ene fluit meer van.

2. Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Geen flauw idee waar en wanneer er dingen te doen zijn maar het is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg en volgens deze website is dat een feestdag in Nederland. Met andere woorden: hijs de driekleur, smijt jezelf vol met bier en op naar de vrijmarkten! Alaaaaaf

1. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en dat is vanzelfsprekend een bierfestival. Het is in Tholen en dat ligt ergens in Zeeland, in de buurt van het oude strandhuis alwaar P. Jakobsen ooit nuchter en warm werd van de verhalen van een of andere scharrel. Dus ja, we weten dat de band Bløf ook uit Zeeland komt, maar ze hebben er bier en dat is lekker.

Reaguursels

Inloggen

A10 blokkeren. Als vandaag niet lukt, dan komt dat morgenochtend wel. Genoeg medestanders. By the way, we gaan ook op de A2, A6, A12, A16 en vele binnenwegen langzaamaanacties houden. Komt allen, tussen 6 en 9. We gaan dit hele najaar door met onze acties.

zeiksmurf | 14-10-18 | 13:57

Nou, wij zijn een dagje naar de Befteling in Ketsheuvel geweest maar kennelijk had de helft van Nederland bedacht dat dat nou wel een goed idee was...

Mastermattie | 14-10-18 | 12:29

Dit mooie en warme weer hebben we aan Parijs te danken.
Doordat de lucht nu steeds schoner wordt met minder CO-2 (strakblauw heldere hemel) komen de zonnestralen alsmaar feller en warmer op het aardoppervlak terecht.
De doelstelling van Parijs om in 2050 te komen tot 5 graden temperatuurstijging zal zoals het er nu naar uitziet... worden gehaald.
Als we in 2050 geen gas, benzine, diesel en olie meer gebruiken wellicht dat we dan in oktober de 30 graden halen.
De klimaatdeskundigen in Parijs, Brussel en Den Haag - hebben het prima voor ons geregeld.

sociaal_econoom | 14-10-18 | 09:45

Ik weet nog niet hoe, maar op een of andere manier is dit stuk vet racistisch!!!

Fcknwckd | 14-10-18 | 09:38

Ik heb hier een lijst van 5 attracties waar de mensen vandaag met hun gezin naar toe zullen gaan:
1. de Efteling
2. het sprookjesbos op de Efteling
3. Fata Morgana op de Efteling
4. Symbolica op de Efteling
5. Python op de Efteling

U hoeft zich niet te haasten... er is plaats voor 30.000 personen en er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

sociaal_econoom | 14-10-18 | 09:29

Gewoon bbq met een pot bier godverdomme. Verder niks.

suscrofa | 13-10-18 | 22:00

Het hele artikel is weer van een hoog 'laten-we-het-Noorden-van-Nederland-eens- lekker-te-kakken-zetten' gehalte! Dus blijf maar lekker in de Randstad met z'n allen hoor, doe je ons een groot plezier mee!

BaldEagle | 13-10-18 | 18:01

Ik zou er niet te zeker van zijn dat dit de laatste 'zomerdag' was. Volgens mij wordt er met St. Maarten nog volop gebarbequed, Sinterklaas wordt op terrasjes gevierd en tijdens kerst en oud en nieuw gaan we met z'n allen gezellig samen met Maarten van der Weijden ergens marathonzwemmen!

Zenzeo | 13-10-18 | 16:31

Ik wil naar de #NoBraDay. Moet nog even uitzoeken waar dat is.

Eshek | 13-10-18 | 15:50

Leuk op pad met het hele gezin. Niet met de gehele familie als het man, vrouw en kinderen betreft. ANGLICISME. Het moest er even uit.

Willibald von Klúúúk | 13-10-18 | 15:18

Ik zocht eigenlijk meer een paar bussen vol demonstranten om te stoppen. Beter vermaak bestaat er niet.

omanders | 13-10-18 | 14:38

Bij wijze van uitzondering (mooi weer!) heeft D66 de GPS chip van Robot Jetten dit hele weekend geactiveerd. Een hoop lol en vermaak voor diegenen die van geocaching houden. Spoor Jetten op! De winnaar mag proberen zijn standaard D66 programmering te wissen.

Tietmier | 13-10-18 | 14:23

Dit zijn wel uitjes waar de tranen spontaan van uit de ogen springen.

Mr_Natural | 13-10-18 | 13:47

Meta de Vries met lekker weg in eigen land! Mooi was die tijd

Phreack | 13-10-18 | 13:34

Comic Sans :(

Ad Hominem Tu Quoque | 13-10-18 | 12:33

Zó komt er natuurlijk geen enkele buitenlandse toerist, want hoe moeten ze die evenementen en locaties nu vinden?!

21. Amsterdam Baarlo Plants Exchance Market.
20. Amsterdam Fruit Growing Museum Botanic Drawing.
..
1. Amsterdam Tholen Beach House Beer Festival.

Rest In Privacy | 13-10-18 | 12:14

Wat nog ontbreekt is het live vergelijken van napraatpoppen bij de Intertoys-winkel. Robot Jetten glimt nu wel met zijn babyfoon op twitter, maar er zijn er ook die heel levensecht een boertje kunnen laten of een hartverscheurende scheet. De winnaar van de test zal door Jetten tijdens het komende debat met Rutte over Alibaba witte pickup dinky toys ten doop worden gehouden.

Eeuwig..Op..Vakantie | 13-10-18 | 12:06

Hoeveel geld zou je krijgen voor het portretrecht van je gezin met jonge kinderen?
In plaats van een fotosessie zou een natuurlijk zonnebankje hen geen kwaad hebben gedaan. Een natuurlijk zonnebankje, goed idee vandaag!

A.U.EnLeven | 13-10-18 | 12:00

.... en na afloop is er daaaaansen!

JohannesdenDoper | 13-10-18 | 11:55 | 1

Met levende muziek.

Stormageddon | 13-10-18 | 13:26

Wel stereotiep: vader, moeder, dochter, zoon. De regenboogclub zal dit wel weer niks vinden.

Bolder | 13-10-18 | 11:43

Lekker buiten neuken. Het kan nu nog.

VanBukkem | 13-10-18 | 11:42 | 3

Een tiental kilometers van onze verblijfplaats bevindt zich het Emergobos en daar wordt regelmatig buiten geneukt. Maar alleen door liefhebbers van de bruine ster zoals Tofik Dibi, Onno Hoes, Paul de Leeuw, Hans Klok en onze MP...

eerstneukendanpraten | 13-10-18 | 12:01

Een beetje heaumeau neukt gewoon lekker het hele jaar door buiten. Het liefst stiekem, in de bosjes.

Tietmier | 13-10-18 | 14:05

eerstneukendanpraten | 13-10-18 | 12:01
Is dat plekje niet ook bekend als het frikandellenbos?

F. Jacobse | 13-10-18 | 16:13

Kaas, de in-tegel marketing moesten we pas na 1 november mee beginnen, nu profiteren die Belgen er van...

Wijze uit het Oosten | 13-10-18 | 11:39 | 1

in-tegel marketing. Briljant.

Mark_D_NL | 13-10-18 | 11:48

Weekendje Friesland. In verzet. Solidariteit en bier natuurlijk.

ristretto | 13-10-18 | 11:36

Net een beetje te vroeg, maar ik vind het wel mooi weer voor een SInterklaasintocht. Beetje sparren, kijken of het een beetje brandt, die Zaanse Schans.

skoftig | 13-10-18 | 11:31

Wij zijn naar Den Haag gegaan om de laadpaal te vinden waar Rob Jetten wordt opgeladen. Uiteraard vindt deze speurtocht plaats via het openbaar vervoer om het milieu niet te zwaar belasten. Inmiddels zit ik op een terrasje bier te drinken maar de rest trapt er iedere keer weer in.

Osdorpertje | 13-10-18 | 11:24 | 1

Ha, ha, good one!

Tietmier | 13-10-18 | 14:07

Bij de Theemshaven zijn vandaag de Poolse en Joegoslavische hoeren met korting te gebruiken.

skoftig | 13-10-18 | 11:03 | 1

Gebruik wel code SOAXXL. Dan krijg je een extra 10% korting.

Mark_D_NL | 13-10-18 | 11:09

Vergeet vooral "Het Bokketochie" niet in Zaanstad...
Op de fiets langs een aantal kroegen om bokbier te tanken.
Lekker man!

Ommezwaai | 13-10-18 | 11:02 | 1

Ik was meestal bij de eerste, het Heerenhuis, al los. EN dan moesten we er nog 6.

skoftig | 13-10-18 | 11:11

Als ik nou geen van de genoemde evenementen aantrekkelijk vind, mag ik dan gewoon straks het bier opentrekken en de BBQ aansteken ?

Wijze uit het Oosten | 13-10-18 | 11:02 | 1

Ja. En veiliger, want het is nog steeds code pimpelpaars rood. Dus nog steeds grote kans op aanslagen door den Moslims.

Mark_D_NL | 13-10-18 | 11:12

Het is omnihypermegaïnflatie des doods en daarom m0et moET MOET u als een kip zonder kop in uw véééls te grote SUV-kuttenbak het hele weekend ALLE evenementen af gaan rijden en uw vrienden en collegae aanstaande week de oogballen uit hun schedelkassen gaan steken met ALLE mooie feiten, snuisterijen en superlatieven. Immersch, U was erbij en zij NIET en dat maakt U superieur en hunnie tot het uitschot.

Dus hop hop hop werk uw social media bij en jammen met die grafbak!

Boris Poepnagel | 13-10-18 | 11:00

Hee, we hebben twee keer nummer 6!

Sorry jongens, mijn OCD hakt er weer driftig op los.

Jos Tiebent | 13-10-18 | 10:51

De reclamecodecommissie zou zo'n germaanse lebensbornprojectgezinnetjesfoto meteen afkeuren, want niet representatief voor de multikulsamenleving, dus graag een neger, Aziaat en hoofddoek bij deze 4 de volgende keer en volgende keer een wat dikker wijf met het steeds zwaarder worden der bevolking, want we doen niet aan bodyshamen en fatshamen. Mensen zouden er maar anorexia van krijgen dit soort ideale slanke jonge mensen.

IndoFortuyn | 13-10-18 | 10:41 | 1

En vergeet het blatante ageisme en validisme niet. Dus de ene verzorgende persoon die zich identificeert als vrouw (m/v/x) moet dan boven de vijftig zijn en zichtbaar geamputeerd.

Glasgow Argus | 13-10-18 | 10:47

Ik ga wel met de auto door de wasstraat. Heb zegeltjes gespaard bij de Jumbo voor een gratis wasbeurt.

Eshek | 13-10-18 | 10:39 | 2

Hoop je op schone dames in bikini die je auto gaan wassen? ;)

Rest In Privacy | 13-10-18 | 12:30

Wat een voor(r)uitzicht!

Ad Hominem Tu Quoque | 13-10-18 | 12:32

Op zo'n feestje als de palliatieve zorg wil je nog niet levenloos aangetroffen worden.

Rest In Privacy | 13-10-18 | 10:39

Kap eens met dat "super". Laat die flauwekul aub in de USA.

Eduardo- | 13-10-18 | 10:38 | 1

USA?! Je bedoelt zeker de VS.

Phreack | 13-10-18 | 13:32

Kunnen we het spreekwoord dat zegt dat je geen appels met peren mag vergelijken gewoon eens helemaal afschaffen? Blanke europeanen zijn namelijk heel goed te vergelijken met noord-afrikanen. Of zijn ze niet te vergelijken? Dan moeten we het spreekwoord in stand houden. En daar naar handelen.

Leptob | 13-10-18 | 10:34

Drenthe, altijd +1. Iedereen welkom, als je vanavond maar weer oprot.

DrumPiet | 13-10-18 | 10:31 | 4

Dat is eigenlijk wel standaard, op safari's. Schultenbrau smaakt alweer goed?

Graaisnaaiert | 13-10-18 | 10:37

Kom lekker klimmen op een hunebed; daar zijn die dingen voor.

VanBukkem | 13-10-18 | 10:57

Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:33
En? Mag dat niet dan? Met dit mooie weer staat deze jongen vanmiddag mooi langs de fietspaden, met een harde lul en een set reserve-buitenspiegels voor op de fiets.

skoftig | 13-10-18 | 11:09
▼ 1 antwoord verborgen

"Vergeet niet om naamkaartjes bij de planten te doen die u wilt ruilen. Neem ook voldoende kratten mee om de nieuwe schatten voor in de tuin weer naar huis te vervoeren." U bent gewaarschuwd.

Jan6887 | 13-10-18 | 10:29

Oh... zo grof, een lgbtofobe in de genderrol dwingende hetero bevestigende foto.

Wibowob | 13-10-18 | 10:28

Waarom nou weer zo’n blank gezinnetje?? Kan er geen plaatje van een gemengd homo of lesbo stel met een paar leuke gekleurde adop kindjes? Het ideale NL!?

David000000007 | 13-10-18 | 10:28 | 2

Op bovenstaand plaatje ziet u een ouder en co-ouder.

Van Urk | 13-10-18 | 11:34

En het kleine meisje wil een jongetje zijn,haar broertje genderneutraal.

De Profundus | 14-10-18 | 11:43

Of zoals Robot Jetten zou zeggen:

Ik weet "22 superleuke uitjes voor de laatste zomerdag"
*kopeer en plakken doet de hele riedel ...

Het Licht | 13-10-18 | 10:27

Een bier festival in Nederland? Krijg je daar ook grotere biertjes? Of krijg je er afgeschepte fluitjes van 0,2 l?

Drunken_Pumpkins | 13-10-18 | 10:25 | 1

als je wat verder door rijd, helemaal naar "Nederlandstalig" Ober Bayern, krijg je een goed getapt bier in fatsoenlijke glazen van één liter.
Evenement heet Oktoberfest en het mooiste is, het duurt nog vijf dagen, weer of geen weer, man of vrouw, appel of peer....

Stennislav Heibel | 13-10-18 | 11:49

Ik had mezelf eigenlijk al verzoend met herfstkoude, regen en wind.
Deze zomerwarmte zo laat in het jaar maakt me verlegen.

keestelpro | 13-10-18 | 10:24

Is er nergens een Sinterklaas intocht? Eventueel bij een Jumbo?

kwark001 | 13-10-18 | 10:24

Ik mis de Military, Boekelo (Enschede).

Jan6887 | 13-10-18 | 10:23

In je dagboek schrijven dat je op de boekenmarkt geweest bent in Westerbork, gewoon omdat het kan.

Kapitein Stijlvol | 13-10-18 | 10:20 | 11

Precies Glasgow. Het leek mij ook wel tof om zo’n gele ster als badge te kunnen kopen om op mijn overhemd te naaien... ze denken er maar beperkt in mogelijkheden want je kan zo’n oud kamp echt super goed commercieel uitwonen cq rijk van worden.

overVecht | 13-10-18 | 10:52

@Glasgow auschwitzsouvenirs.com is nog vrij. Dat kan wel een leuke webwinkel worden.

Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:54

Auschwitz, dat was een keer maar nooit meer. Harde bedden, geen ontbijt en bij het uitchecken werden we zo onbeschoft uitgeblaft.

skoftig | 13-10-18 | 10:58
▼ 8 antwoorden verborgen

Ik ga naar de hoeren met de kinderen... hebben ze dat ook eens gezien.

overVecht | 13-10-18 | 10:19 | 1

Koop je dan een tienrittenkaart met kinderen halve prijs?

Glasgow Argus | 13-10-18 | 10:45

Jezus waarom heeft iedereen het over de Jumbo?

Zo zie je maar weer, een advertorial werkt. Bel nu 0900-geenstijl voor een vrijblijvende offerte.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:19 | 4

Ik ook niet. Zo goed werken advertorials dus.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:22

Ik heb geen advertorials.

overVecht | 13-10-18 | 10:23

Ik ga naar de kaasmarkt. Heb nog een pond geraspte kaas nodig en die rotzooi van de Jumbo blief ik niet.

Glasgow Argus | 13-10-18 | 10:42
▼ 1 antwoord verborgen

Is er niet ergens een gesubsidieerd multiculfeestje dat we kunnen gaan verstoren, ik bedoel natuurlijk tegen gaan demonstreren? Ik regel wel een bus. Wel gordels om!

Muxje | 13-10-18 | 10:19 | 1

Top!

De Profundus | 14-10-18 | 11:41

Op deze mooie ochtend ga ik beslist niet naar alle genoemde 'evenementen.'
Mag da?

kwark001 | 13-10-18 | 10:18 | 3

Wellicht een bezoekje aan een supermarkt, komt er al een naam naar boven die uw voorkeur heeft?

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:19

Kaas: Eeeeh.......... Nee, vertel..

kwark001 | 13-10-18 | 10:21

Het rijmt op Jumbo.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:22

Eigenlijk mag ik in Nederland geen enkele Jumbo meer in.
Ze zaten blijkbaar niet te wachten op een echte jumbo.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:14 | 3

Je kan beter naar de COOP gaan, betere winkel, hebben betere Unilever spullen. Of de plus dan heb je kans dat je die dikke tegen het lijf loopt.

Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:17

Betere Unileverspullen, hmmm. Met meer van die additieven die zorgen voor morbide obesitas, diabetes en hoge bloeddruk.

Glasgow Argus | 13-10-18 | 10:44

@Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:17
Die dikke is van de PLUS.

Stormageddon | 13-10-18 | 13:28

Ik ga naar de Jumbo.

Deze boodschap is mede mogelijk gemaakt door Jumbo
Denk je aan een grote boodschap, denk aan Jumbo

Wil je nu ook zo'n superleuke advertorial, vanaf 1 november kan je bij diverse prominente reaguurders ruimte inkopen. Goedkoper dan je denkt.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:13 | 4

Overigens is de Jumbo wel goedkoop. Waar ik bij de Appie twee bananen koop kan ik bij de Jumbo een tros kopen.

overVecht | 13-10-18 | 10:43

Jumbo heeft geen advertorials nodig, het is gewoon een prima winkel waar ze niet elke week het assortiment of de indeling overhoop gooien.

W_F | 13-10-18 | 11:04

Jumbo's horen in de vrije natoer,
niet in een pauperwijk
Laat die dieren toch met rust mense

Tobi | 13-10-18 | 14:30
▼ 1 antwoord verborgen

BBQen, bier drinken, groot vuur maken...

Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:12 | 3

Daarvoor moet je eerst naar de Jumbo.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:13

Dat Olifantje?

Mark_D_NL | 13-10-18 | 10:14

Met zijn slurf.

Kaas de Vies | 13-10-18 | 10:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland