achtergrond

Geenstijl

"Mark Rutte ❤ Erik Mouthaan"

Dus u dacht dat Mark Rutte met zijn leugentjes en loze beloften de complete Nederlandse bevolking in de kont neemt. Nou dat klopt, maar volgens de Story neemt hij een iemand in het bijzonder.

Die iemand is natuurlijk Erik Mouthaan en dat gerucht is, gaaap, zo oud als de geruchten over het liefdesleven van Mark Rutte. Mouthaan heeft ook al, een soort van, ontkend. Maar ja, de Story heeft Alexander Pechtold ook uit diens lijden verlost met die hallucinante shit uit z'n privéleven. Dus waarom ook niet Mark Rutte - maar daar gaat het nu helemaal niet om. Want stél dat Mark Rutte met zijn premieresque vingertjes de Amerikaanse joystick van Erik Mouthaan heeft ingeplugd in zijn oer-Hollandse computer (of vice versa), stél. Wie is de gever en wie is de nemer?

De nieuwe Story! Naast onder meer de coverinterviews met prinses Annette (van Bernhard) en Truus van Gaal (van Louis): voetbaljournalist sloopt jetsetclub Yo & Wes op Ibiza, dochter Patty Brard verbreekt het stilzwijgen met mooi nieuws, en de zaak Mouthaan/Rutte nader onderzocht.

Image
11
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.