achtergrond

Geenstijl

200 """jongeren""" rondreizende kermis van mishandeling, drugs en vandalisme in 't Gooi

Gastarbeidersverdrag blijkt andermaal grotere ramp dan 1953 en 1968 bij elkaar.

U komt uit de provincie en zond ernstige zorgen in over de staat van het land en de losgeslagen roedels trainingspakkies - we kregen het volgende in de linktips als aanvulling op de berichtgeving rond de terreur op de kermis van Bussum door "jongeren". 

Extra: 200 jongens uit Hilversum en omstreken. Allemaal Marokkanen. Meisje van 15 is haar onderbroekje uitgetrokken in een fuik. Politie wist niet wat te doen. Gemeente ambtenaren benaderd om hulp.

Noodbevel.....

Gebiedsverbod volgt voor alle Marokkanen die eerder vernielingen hebben gepleegd bij MC Donald en de bieb. Een grote Maroc puber terrorisme vlaag.

ME is dag erna ingeschakeld. Natuurlijk rustig verlopen zaterdag. Hordes Marokkanen kwamen met de trein dus ns beelden! Maar nee niet noemen dat het Marokkanen waren. Wij juristen balen.

Kennelijk zijn er dus appgroepen waren Naffertjes elkaar opstoken om in roedels de burgerlijke samenleving kapot te maken. Gaat allemaal weer lekker met die verrijking - en als ze groot zijn promoveren deze jongetjes van de suikerspinners naar de schiettent. De politie meldt niks over afkomst of straf, want in de achtbaan van het multiculturalisme gaan de politiek correcte autoriteiten door zes loopings van zelfverloochening. Sad!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.