achtergrond

Geenstijl

Ayatholla_Buttbanger SPREEKT

Er is audio opgedoken van de door de politie gezochte reaguurder Ayatholla_Buttbanger. Op een cassettebandje. Met een tolk, een audiotechnicus en een stenograaf hebben we het bericht hieronder kunnen ontcijferen:

Nou nou, het is me wat.

Allereerst wil ik de heren/dames/dinges van Geenstijl bedanken dat ze mijn privacy serieus nemen. En de medereaguurders voor de hartverwarmende reacties. Even inhoudelijk over vermeende het MISDRIJF (waar je dus de gevangenis voor in kunt gaan). Eerwaarde collega Castor 12 schetst een hypothetisch figuur. “Je ZAL in die tijd van straat geplukt en onder dienstplicht uitgezonden zijn... etc" Ik ga daar op verder: Ik ZOU (als deze hypothetische figuur zijnde) een paar hypothetische dienstmaten optrommelen, etc. Dubbel hypothetisch dus.

Het was niet mijn bedoeling om een paar ouden van dagen van in de 80 aan te sporen om dit hypothetische scenario ten uitvoor te brengen. Helaas was dit scenario niet hypothetisch voor jongens die het werkelijk overkomen is. En de nabestaanden zouden deze jongens niet mogen herdenken van meneer Graaff?

Dat meneer Graaff en de politie de Nederlandse taal niet machtig zijn en in ieder hypothetisch stijlfiguur een bedreiging zien, is geen excuus voor deze heksenjacht. Want een heksenjacht is het. Heel toevallig komt deze bangmakerij nog geen week nadat GeenStijl onder de juridische paraplu van TMG weg is.

Het lijkt me daarom niet alleen in mijn belang, maar ook in dat van GS om de rug recht te houden. Anders is het snel gedaan met dit forum (wederom geen bedreiging, ik zeg het er maar even bij voor de duidelijkheid). Ik denk niet dat er nog veel mensen hun mening komen uiten, als ze ieder moment de popo voor de deur kunnen verwachten.

Nu ik meen aangetoond te hebben dat van een misdrijf geen sprake kan zijn, heb ik voor de zekerheid toch maar mijn account opgeheven. Dankzij de General Data Protection Regulation moeten jullie immers mijn recht om vergeten te worden respecteren. Is de EU toch nog ergens goed voor. U ziet mij wellicht terug met een andere nick en achter een dikke VPN muur.

Nooit gedacht dat het in Nederland weer eens zo ver zou komen, met dank aan “anti”-fascisten als meneer Graaff.

Hoogachtend,
Ayatholla Buttbanger

Bonus. Hard gelachen om deze mail. Thanks, duck.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.