achtergrond

Geenstijl

Update Fopstraf Afghaanse VerkrachtVluchteling

Nederland "verbijsterd" over idioot vonnis verkrachtende asielzoeker en "geschokt" over goedpraterij van Peter R. de Vries

Niet (meer) beschikbaar

Hier verder met de berichtgeving over de zum kotzen rechterlijke mafklapperij inzake die Afghaanse rapefugee die zich in hartje Amsterdam vergreep aan een verstandelijk beperkt meisje en een lagere straf kreeg omdatanders zijn verblijfsvergunning in gevaar kwam [uitspraak]. 

Het bleef o o r v e r d o v e n d stil van de kant van de SJW-pamfletfeministes, want de dader was geen witte man met een website. Petertje Parenclub verklaarde gisteravond in RTL Boulevard dat die meisje toch wel een heel kort rokje droeg , en DM-viespeuk en AD-loonslaaf Chris Klomp deelde ook nog even een beuk aan het slachtoffer uit. 

Ondertussen werden op Twitters de activistische doopcelen van de dames rechters helemaal stukgetrokken, en dan vraag je je toch af... wordt er wel eens gescreened daar bij de rechterlijke macht? (Jawel, maar dat geldt alleen voor PVV-ers - groetjes, Coen "Kijken in de Ziel" Verbaak.) En dan hebben we hedenochtend ook nog de NRC-column van Leon de Winter.

Het tart elk rechtsgevoel. Het slachtoffer is licht verstandelijk gehandicapt. Dat zou de straf moeten verzwaren. De dader is een vluchteling en doet een beroep op de goedertierenheid van het Nederlandse volk, wiens dochter hij misbruikt. Ook dat had de straf moeten verzwaren. Het feit dat hij zijn vrouw heeft laten overkomen - dus rekent hij opnieuw op de goedertierenheid van het gastvolk wanneer het gaat om de kosten van de opvang van zijn vrouw en straks een gezin - en zich desondanks zomaar vergrijpt aan zomaar een jonge vrouw, zou je eigenlijk ook een verzwarende omstandigheid moeten noemen.

Ondertussen bij Pauw. Een advocaat!

Busted. Antifa-beftekkel

Belangrijke info dit. Eén van de rechters die de Afghaanse verkrachter strafvermindering gaf "zodat hij niet uitgezet kan worden", heeft een verleden als activiste tegen het uitzetten van asielzoekers. Dan ben je dus niet neutraal als rechter. Schandelijk dat dit kan in dit land.

seven
seven
@seven__

Ze is sterk gekant tegen uitzetting.

Image
327
Reply

IS WEL ZO du Jour

De verontwaardigde mensen waren nodig toen er twee kinderen gered moesten worden, maar nu ze boos zijn op een bizarre uitspraak in een verkrachtingszaak worden ze weer als vanouds door hautain pseudo-progressief Twitter weggezet als domme nono's die geen vonnissen kunnen lezen.

117
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Soedanees al 5 weken in bushokje Ter Apel

Uitgeprocedeerd. Wie geeft m ff een slinger naar Schiphol?

@Pritt Stift | 09-09-23 | 13:37 | 154 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.