Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gelekt: Route D66 Diversiteitswandeling Den Haag

Lekker Dramwandelen!

D’66 wil de woorden van Stef Blok over de multiculturele samenleving KAPOTWANDELEN met een diversiteitsdans door Den Haag. We onderschepten de route van de wandeling, inclusief de vele valkuilen die ze moeten omzeilen:

Hee hallo goedemiddag en welkom allemaal! (nog even in zestien talen opschrijven - Div66)

We gaan vandaag een wonderlijke wandeling vol diversiteit maken door multicultureel Den Haag, om aan Stef Blok te bewijzen dat er niks aan de hand is. Om dat vol te kunnen houden, moeten we ons wel goed aan de route houden. Een politiebusje met een mooie diversiteitsvlag er op en een speciaal ordeteam er in zal ons begeleiden.

We verzamelen op Holland Spoor, daar stapt Sophie uit de trein uit Brussel. We zullen daar, bij de herdenkingstegel, stilstaan bij de moord op Rishi, maar moeten tegelijk oppassen dat we niet geconfronteerd worden met moslima's die mishandelingen verzinnen. Daarna kunnen we op pad en lopen we met een grote veilige boog om het Verwarde Malekplein heen, langs het pand waar vroeger diversiteitsvereniging "De Hofstadgroep" huisde, en langs het oude redactiekantoor van multiculturele website De Ware Religie. Er zit ook nog een parel van een verborgen boekwinkeltje. Pas wel op voor een soort straatverkopers die je willen ronselen voor reisjes naar het Midden-Oosten, zij hebben geen ANVR-keurmerk! Lopen we dus fluks verder:

Na die succesvolle ontkenning doen we een koffiestop in het stulpje van PvdA-coryfee Adri Duivesteijn, die zal voorlezen uit wegkijkwerk van succesburgemeester Jozias van Aartsen. Bij het naar buiten komen moet je niet denken dat iemand "kankerjoden" roept hoor. Een paar straten verder, aan de Hoefkade, is het zaak om bijtijds watjes in de oren te doen om te voorkomen dat de pakkende salafistische meezinger "Khaybar Khaybar ya yahud, Jaish Muhammad saya'ud" zich tussen de oren nestelt, want voor je 't weet sta je te pleiten voor volkerenmoord op joden en dat is echt niet heel divers. Kijk bij het oversteken richting de As Soennah moskee, onze volgende stop, ook goed naar links, naar rechts, en weg van Hitlergroetende "jongeren". Let op: grote zwarte vlaggen kunnen het zicht op de oversteek belemmeren en dan zie je soms de rondvliegende stenen te laat aankomen. Ook op de stoep kan het trouwens wat riskant zijn, het is vaak nogal vol druk in de Schilderswijk. 

Vlak voor we via het altijd levendige Hobbemaplein bij de As Soennah komen, waar we thee drinken met de politie, luisteren naar de bekende Sheik Fawaz, en waar Janny Groen een lezing zal verzorgen over de geneugten van deze moskee, komen we nog langs een ander ijkpunt van diversiteit: de Hindoetempel waar altijd de ramen open staan. Na de lezing zijn we wel zo'n beetje aan het einde van onze warme wereldbeeldwandeling. Wie wil, kan dan bij de slager nog even wat lekker halal vlees halen. We besluiten de dag tenslotte met een mopje inclusieve muziek & samenzang. Dat zal Stef Blok leren!

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Patatter | 30-08-18 | 22:48

De mannelijke fractieleden hand in hand huppelend met een Prinsenvlag door de Schilderswijk. Anders is het verspilde moeite.

His Lordship | 30-08-18 | 17:00

Die route is genant. Het grootste deel lopen ze door rijkere buurten en het centrum. Alleen de laatste twee straten zijn " wat D66 divers noemt" . En dan is dat ook nog een deel waar beperkt ellende is. Ze komen NIET in de Schilderswijk en maar klein stukje Transvaal. Wat een statement zeg.

SamV | 30-08-18 | 15:28 | 1

Geen hoeren op de route. Die zijn toch ook inclusief?

Tapioca pudding | 30-08-18 | 16:52

Dus gisteren was het allemaal de schuld van het bedrijfsleven dat 3e en 4e generatie Nederlanders-met niet westerse achtergrond- geen behoorlijk Nederlands kunnen spreken, lezen noch schrijven, en zo geen stageplek krijgen

En vandaag laat D66 zien dat de parallelle samenleving 'gewoon' een feit is.
Misschien moet men toch de betekenissen van 'Parallel' en 'multicultureel' maar eens bestuderen?

De lafheid! "met een grote groep durven ze wel" .. klink bekend nietwaar?

Ik daag GS uit om dezelfde route te lopen! doe dan!
's Avonds, Een man alleen, een vrouw alleen, twee vrouwen, twee mannen (hand-in-hand), met een keppeltje, bedenk het maar...

Dit uiteraard heimelijk gefilmd EN met onzichtbare daadkrachtige 'beveiliging' (sluipschutters desnoods)
Ik ben heel 'benieuwd' hoe deze multiculturele, all-inclusive, tolerante wandeling zal eindigen...

Of gaat heel SJW-Nederland dan weer lopen jammeren dat dit onnodig provoceren is?, dat de 'gevoelens' van de NL-er MNWA worden 'beledigd' als men zich, als NL-staatsburger, het geldende recht uitoefent om zich vrij en ongehinderd in de publieke ruimte te begeven?

Vergelijk dit maar met de cartoon-wedstrijd
Zelfs MP Rutte onderstreept dit recht
Ook hier staat JSW te toeteren 'provocatief, onnodig, beledigend' ... terwijl in hun land hele wijken al 'no-go area's' zijn geworden

1/2
Een cartoon is een 'tekening' die een misstand toont, met als doel te prikkelen en aan te zetten tot introspectie

In de Rode hoek - de Islam -
Ongeveer 1400 jaar oud, de profeet heet Mohammed en de grootste noemt men allah
Er is maar 1 Mohammed en maar 1 koran, maar er zijn tientallen stromingen van de islam die elkaar met liefde een kopje kleiner maken
Gelijkheid van man en vrouw kent men niet, vrouwen moeten een hoofddoek dragen maar het liefst geheel bedekt gaan, zelfs het belijden van hun religie moet gescheiden
Uithuwelijken van vrouwen (kinderen) is gewoon, de 'vrouw' onderwerpt aan de man, in het geval van (vermoeden) overspel (praten met een man of verkrachting) heeft de vrouw schuld en is haar getuigenis niets waard, ook kent men 'eerwraak' waarop stokslagen, zweepslagen, verminking of steniging volgt. homo's moeten sowieso dood of eigenlijk iedereen die zich niet onderwerpt aan de islam
Baby's krijgen direct na de geboorte al het gebed te horen en vervolgens 5 x daags

2/2
In de Blauwe hoek - Geert Wilders -
54 jaar, politicus in de 2e kamer bij de PVV, de op één-na grootste partij in NL met 20 zetels.
De populariteit van Wilders is grotendeels te danken aan zijn uitgesproken mening over immigratie en de multiculturele samenleving, met name het afwijkende 'normen en waarden stelsel' waar bepaalde etnische groeperingen zich na 3 generaties nog aan vasthouden.
An sich geen bezwaar, ware het niet dat de NL'se samenleving steeds vaker te maken krijgt met schendingen van haar rechten (criminaliteit) voortkomende uit religieuze overtuiging van genoemde groeperingen
De reactie van deze gemeenschap(pen) op de uitgeroepen cartoon-wedstrijd, welke geheel binnen de wetgeving valt! is die van geweld en doodsbedreigingen waarmee de intolerantie nogmaals onderstreept wordt
Feitelijk komt Wilders op voor de -universele rechten van de mens- , maar als dat een reli-gekkie beledigd is SJW-NL vooral bang!
... zonder te beseffen dat dit in NL al tijden aan de gang is

Joost2B | 30-08-18 | 15:26 | 2

Duidelijke uitleg. Jammer dat we alweer een topic of vier verder zijn . Dan hadden meer mensen dit gelezen. +1.

ja,diedus! | 30-08-18 | 15:36

@Jadiedus
Waar?
voel je vrij te C?P-en

Joost2B | 30-08-18 | 15:43

Dram 66
?

Is dit nog nieuws? | 30-08-18 | 15:10

Wordt er ook mg.een moment stil gestaan bij het penthouse van de megadrammer penthousepechteld?

bosmaloot | 30-08-18 | 14:59

"Volgens D66 Diversiteit, dat de wandeling organiseert, laten 180 nationaliteiten in de hofstad elke dag zien dat ze in harmonie samenleven".

Ongelofelijk dit.

Sowieso bestaan er helemaal geen 180 soevereine (internationaal erkende) staten, dus "D66 Diversiteit" heeft er blijkbaar een paar bijverzonnen.

Onzin erbij verzinnen is D66 blijkbaar niet vreemd, want hoe kom je anders op zo'n volstrekt belachelijke opmerking dat alle nationaliteiten "elke dag in harmonie samenleven". Nemen deze Wandelfantasten misschien een aantal Koerdische vlaggen mee? Dan gaat het namelijk nog echt leuk worden daar in de Schilderswijk. Tip: neem lichaamsbeschermende zaken mee wanneer je massaal Turkse vlaggen aan de balkonnen en langs de ramen gedrapeerd ziet. Zo'n handgebaar met twee vingers omhoog en drie tegen elkaar is ook een teken aan de wand.

Beste Wandelfantast, maak toch gewoon eens een informeel praatje met de lokale buurtagent in een van die Haagse Prachtwijken, off the record dus zodat de beste man/vrouw geen gezeik krijgt met de leiding. Er gaat dan werkelijk een hele nieuwe wereld voor je open. Minder mooi, veel cynischer, maar het geeft je een realistiche kijk op zaken. Kun je daarna gelijk mooi als bonus je wandelschoentjes thuislaten.

Tenzij je carriere wilt maken bij D66, dan heb je geen andere keus dan meedoen aan dit openlucht theater natuurlijk. Sophie doet uiteraard dit keer ook mee, want 23 mei 2019 zijn er alweer verkiezingen voor het EP.

Kompromat | 30-08-18 | 14:58

De grote met D66 naar de klotenloop.

De Briemusketier | 30-08-18 | 14:30

Hoe is het mogelijk dat er nog echte Nederlanders zijn die op dit stelletje minkukels stemt.

henk vintage | 30-08-18 | 14:05

En allemaal vingers in de oren, blinddoek voor en zingen tralahlahlahlahlahllahlahlhalal.

henk vintage | 30-08-18 | 14:04

Ze hoeven alleen maar keppeltjes te dragen tijdens die wandeling en Het Gelijk Van Stef is bewezen.

Tapu | 30-08-18 | 13:59 | 1

Volgens mij is het gelijk van Stef Blok al 40 jaar bewezen.

ja,diedus! | 30-08-18 | 14:00

Je kunt als flapdrollenpartij wel willen deugen , maar als je goed wilt deugen hang dan gelijk goed zichtbaar het prijskaartje van je deugen in het zicht. Dan kan iedereen zien wat al dat gedeug de afgelopen 40 jaar heeft gekost en nog gaat kosten. Deugen van het geld van anderen is nepdeugen.

ja,diedus! | 30-08-18 | 13:52

Samen onderweg met het 'ministry of silly walks'..

Pierre Lebon | 30-08-18 | 12:59

Liepen al die D66-ers ook niet hand in hand na het zoveelste homogeweld? Dat heeft supergoed geholpen... not. Als D66 nu eens begint met erkennen ipv ontkennen.

BozePaarseMan | 30-08-18 | 12:53

Wat een stel sneuneuzen bij D666. Het mislukken van de multiculturele samenleving blijft men ontkennen en het tegendeel zal elke Nederlander door de strot worden geduwd. Uiteraard gaan die Deugertjes66 op klaarlichte dag wandelen door de "bekende" wijken, omgeven door bewaking en duidelijk herkenbaar als politici. Ongetwijfeld zal een ingehuurde Turk een ambachtelijk gebakken stukje brood gaan aanbieden en roepen dat het hier zo fijn is. als het helden waren en de werkelijk zouden willen zien, gaan ze onaangekondigd 's avonds eens alleen, zonder beveiliging op pad. Eens kijken hoe dat gaat uitpakken. Waarschijnlijk zal er weer sprake zijn van incidenten en heeft het niets met de multiculturele samenleving te maken. Dat is namelijke een succesverhaal en iedereen die dat niet vindt is gewoon stom. als Deugertjes66 wil zien dat het allemaal geslaagd is mbt integratie, dan zullen ze dat ook zien, kostte wat kost. Deugdrammertjes66 snapt nog steeds niet dat Nederlanders al lang weten dat de mislukte multiculturele samenleving Nederland weinig tot niets heeft gebracht afgezien van een bak ellende. Zou de overheid dat nu eens erkennen, dan pas is er een oplossing mogelijk van de problemen. het stelselmatig ontkennen van een probleem staat een oplossing nu eenmaal in de weg, maar waarschijnlijk is dat idee iets te hoog gegrepen voor politici.

Ruikbaard | 30-08-18 | 12:45 | 2

Mee eens. +1

ja,diedus! | 30-08-18 | 13:42

Zomaar 2 voorvalletjes die de krant wel halen:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2498172/gebroken-knie-voor-man-die-sigaret-weigert
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2498149/jongeman-in-nek-gestoken-in-eindhoven

ChatBot | 30-08-18 | 13:44

Graag een aantal D66 mensen tijdens de tocht een keppeltje op laten zetten. Vervolgens graag twee mannen hand in hand laten lopen. En tenslotte graag een mooi topstagiaire in een te kort rokje door de bekende wijken en straten laten lopen. En niet snel lopen, maar een uurtje wat ronddwalen. Ben heellll benieuwd naar hun ervaringen. Stelletjes lafbekken zal het wel niet aandurven.

Graaier | 30-08-18 | 12:38 | 1

Dat durven ze alleen op het zwaarbewaakte binnenhof

bozeboep | 30-08-18 | 12:49

Mag ik een nieuw land alsjeblieft? Het huidige is kapot...

deus u vult | 30-08-18 | 12:29 | 2

Nederland zoals het nu is ruilen met Suriname ? Gelijk oversteken. Alleen hardwerkende autochtonen met 1 paspoort , gevluchte blanke boeren uit Z.A en de schouders eronder. Dat land gaat dan binnen de kortste keren het meest welvarende en welzijnbiedende land in de regio worden. Uiteraard zonder islam.

ja,diedus! | 30-08-18 | 13:46

Zo zit ik wel eens te denken over emigreren naar Madagaskar. Leuk weer, aardige mensen, mooie beestjes, eiland. Volgens mij, met een aantal geen stijlers/ ondernemende types kunnen we best iets van dat land maken...

deus u vult | 30-08-18 | 14:03

Ook nog een wandelingetje door de Schilderswijk om het wonder van 50 jaar intergratiebeleid te aanschouwen.

Goedverdoemme | 30-08-18 | 12:25 | 1

50 jaar alweer ? Ik ben echt oud aan het worden.

ja,diedus! | 30-08-18 | 13:53

Dus een wandeling door de etnisch gesegregeerde wijken van Den Haag moet gaan bewijzen dat de multiculturele samenleving wél bestaat? Volgens mij gaat het vooral het tegendeel bewijzen. Laat ze maar lopen.
Van Chinatown rond de Wagenstraat naar Holland Spoor, langs klein Ankara rond de Hoefkade naar Klein Bombay in Transvaal naar de negertjes in Valkenbos en dan richting Klein Marrakech in Morgenstond. Ben er al bijna 20 jaar weg, maar het zal qua etnische verdeling niet heel veel veranderd zijn.

Stormageddon | 30-08-18 | 12:21 | 1

Op deze routebeschrijving zijn komen geen originele Nederlandse naambordjes meer voor al de oorspronkelijke bewoners zijn de wijken ontvlucht.

Goedverdoemme | 30-08-18 | 12:32

Ja een georganiseerd evenement is met organisatie van beveiliging en cherrypicking over wie er mee mag doen is de perfecte manier om aan te tonen hoe het dagelijks leven werkt

Klap van de molenwiek gehad zeker die gasten

niemand specifiek | 30-08-18 | 12:20

Doen ze ook dat illegaal tassenatelier aan van die Somaliër Omar Munie om de lijm en naaislaven bemoedigend toe te spreken en het volgend generaal pardon al schoorvoetend voor te stellen?

bwanabanjo | 30-08-18 | 12:03

En dan volgend jaar met de hele deug-bups in bussen van Ali Baba Tours naar de buitenwijken van Marseille in het kader van weekendjes internationale stedentrips, D66 regelt dan voor iedereen Ipads, voor het fotografisch vastleggen van het hele evenement. Alvast een voorproefje: "Linkse knokploegen met zwarte bivakmutsen over hun gezicht steken als vaste prik politieauto’s in brand, om maar wat te noemen. Dat doen ze in Bos en Lommer ook, zegt u dan. Klopt, maar in Frankrijk doen ze het met de agenten er nog in." Quote: Alexander van der Meer. nieuws.tpo.nl/2017/07/07/bericht-fran...

onesizefitsall | 30-08-18 | 12:03

Als de rattenvanger van hamelen , voorop loopt,zijn we van deze gestoorden af.
Stef blok heeft ze flink voor de kiezen gehad,toen hij
de waarheid vertelde,maar dat wisten we al.
Dat politiek list en bedrog is,zie wat de verkiezing belofte is , en wat ze doen.

soledad | 30-08-18 | 11:54

Rond dit thema: Thilo Sarrazin heeft weer een nieuw boek („Feindliche Übernahme - Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht“) afgescheiden. Ik verheug me op de hartaanvallen die het Duitse deugtuig zal ondergaan. Persco hier www.welt.de/politik/video181358288/Fe...

Boer Kini | 30-08-18 | 11:43 | 2

mmm, Smullen!

Cobalt bomb | 30-08-18 | 12:11

Spijtig dat er nog altijd geen Nederlandse vertalingen van de werken van Sarrazin zijn. Duits lezen is toch een te grote stap voor de gemiddelde Nederlander.

Bigi Bana Boy | 30-08-18 | 13:35

Enige goede van deze regering is dat D66 er alles aan doet om de VVD het bloed onder de nagels vandaan te trekken. Heerlijk!

funkyd | 30-08-18 | 11:43

Kijk, wij gaan wandelen en het kan gewoon... zie je wel... snel.. maak een foto als ik een Surinamer aanspreek en zeg dat ie hier mag zijn.
Schandalige naam dat D66 Diversiteit. Alsof diversiteit bestaat. Variatie, verscheidenheid, rijkdom aan soorten, verschillen....
Diversiteit is een sociale constructie. We zijn verdikkeme allemaal één. Er zijn geen verschillen, er is geen variatie, we zijn allemaal gelijk, allemaal mensen. Wat een racisten die lui van D66 Diversiteit. Moet ervan huilen.

RickTheDick | 30-08-18 | 11:41 | 1

De term ‘diversiteit’ wordt gebruikt om discriminatie tegen blanke mannen te legitimeren. Het is de opvolger van ‘positieve discriminatie’. Die laatste term werkt niet meer goed legitimerend omdat het woord ‘discriminatie’ erin zit. ‘Diversiteit’ klinkt lekker positief en werkt goed voor diegenen die hun voordeel met racisme en seksisme willen doen, bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt, bij beleid en bij subsidie aanvragen.

radiatorknopje | 30-08-18 | 14:19

D'66 moet zichzelf eerst maar eens diverser maken. Alleen maar witte hoogopgeleide consultants, beleidsambtenaren of rechters.

batvoca2 | 30-08-18 | 11:41

Take a long walk on a short pier, zoals de Engelsen zeggen.

Nuchternederland | 30-08-18 | 11:39

"Met een wandeltocht door Den Haag wil een groep D66-leden komende zondag een statement maken tegen de uitspraken van minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken."
"De tocht gaat vanaf 13.00 uur van het Vredespaleis naar het Surinamefestival in het Transvaalkwartier en duurt een uur."

Hahaha!. D66 kasplantjes gaan door de Schilderswijk en het Transvallkwartier wandelen. Eén heel uur maar liefst. Om te protesteren tegen de uitspraken van Stef Blok.

Om na de wandeling weer schielijk in hun Audi's en BMW's te springen en er als een haas vandoor te planken naar hun eigen hagelwitte wijken en stadjes, waar ze het zo getroffen hebben met al hun OSM buren, en ze hun kinderen elke dag met de bakfiets of de Audi naar hagelwitte schooltjes brengen.

Dit zijn de mensen die Stef Blok bedoelde toen hij zoiets zei als dat de multiculturele samenleving best gezellig is voor mensen die op zondagochtend een lekker warm brood bij de Turkse bakker gaan halen en daarmee terug fietsen naar hun "eigen" wijken waar geen allochtoon te bekennen is.

Dr_Johnson | 30-08-18 | 11:36 | 1

En na afloop allemaal een ijsje met spikkels. Kees betaalt.

Dr_Johnson | 30-08-18 | 11:49

Kan Pechtold eindelijk hand in hand lopen met zijn vriend buiten het Binnenhof

hotbrasil | 30-08-18 | 11:33 | 3

.. and maybe go all the way this time ..

ChatBot | 30-08-18 | 11:35

U bedoelt Mark?

The2Amendment | 30-08-18 | 11:36

Ik denk dat ze allemaal een andere allochtoon aan de hand meevoeren. En dat ze dan vanaf de zijlijn steeds bloemen krijgen toegeworpen en dat de Hagenezen zwaaien met diversiteitsvlaggetjes. Zoiets zal het zijn.

marjen | 30-08-18 | 11:46

hoop dat het mooi weer is kunnen de dames in korte rokjes.
wat dan het gesis gaat opleveren van onze hormoon gestuurde Moslimbroeders.
Altijd grappig

harries | 30-08-18 | 11:33

Symboolpolitiek van populisten.
De "ode aan de ambtenaar van Yasser", nu de "diversiteitswandeling" van Sophie, straks uiteraard nog de "lange Mars"van Buma en een "zwemtocht over de maas" van Rutte.

Ik hoop dat ze allemaal cultureel worden verrijkt op de een of andere wijze!

ChatBot | 30-08-18 | 11:32

Wat zijn die gasten toch volhardend in het wegkijken hé? Panzerplaat dikker dan die van een KönigsTiger voor hun politiek korrekte kop. Niet te geloven. Die blijven nog in hun utopie geloven als ze tot hun middel ingegraven staan om gestenigd te worden.

Bigi Bana Boy | 30-08-18 | 11:25

Wat een ongelooflijke naïviteit heeft zo'n muts toch ook....

Mr.Phaeton | 30-08-18 | 11:22

Laat ze er allemaal 3 maanden gaan wonen.
Pas dan hebben ze recht van spreken.
Een deugwandeling op zondagmiddag en dan gauw weer terug naar de grachtengordel/vinexwijk druipt van het dédain voor de gewone man.

nietvaneergister | 30-08-18 | 11:22

Frank Zappa zei het al: "go play your bongo's in the dirt!".

Beefbus | 30-08-18 | 11:21 | 1

Great googlymoogly!

Slough | 30-08-18 | 12:09

@ Van Rossem | 30-08-18 | 10:03
Wandeling door Den Haag? Pas maar op dat de tasjesrover van burgemeester Krikke niet achter je staat, want aangifte doen is zoooo vorige-eeuws

telelezer | 30-08-18 | 11:21

"Diversiteit"

Hahaha. D66 heeft de zelfvernietigingsknop gevonden, zie ik.

omanders | 30-08-18 | 11:20 | 3

ik hoop het van harte

telelezer | 30-08-18 | 11:22

Laten we ervan uitgaan dat er al weer een paar paki's op het vliegtuig zijn gestapt om hun eigen bijdrage te leveren aan deze mars van de inclusiviteit en de vrede.

The2Amendment | 30-08-18 | 11:25

Ik las zelfvernietigingskamp

Knufter | 30-08-18 | 12:02

.. maar goed. Ik wens dat stelletje farizeeërs een fijne inclusieve reality show toe, het warme gevoel in mijn broek zou ik er wel bij kunnen plassen. Zodra ik in een isoleercel op het D66 kantoor zit voor mijn heropvoeding, maar dat is gelukkig nog maar een warme wens van deze goede Gutmenschen.

Jan Passant mk2 | 30-08-18 | 11:19

Schaf dan verdomme wintertijd af. Nu in de winter ga ik weg als het donker is, en kom ik thuis in het donker. Terwijl anders heeft men even uurtje om nog even dagelijkse kleine klusjes rond om het huis te doen. Plus het word ook al om half 10 donker in de zomer. Blijf verdomme van mijn daglicht af

Schraapmaad | 30-08-18 | 11:18 | 2

Ook zonder de wintertijd ben je verdwaald.

TheseDays00 | 30-08-18 | 11:19

Haha, dank u. Er is nog niets gebeurd en ik haal alles al door elkaar.

Schraapmaad | 30-08-18 | 11:28

Omdat deze tocht landelijk in het nieuws komt voorspel ik dat er tijdens de tocht meerdere groepsverkrachtingen zullen plaatsvinden . Ook zullen vrouwen bespuugd worden en homo's van het dak worden gegooid . Tenminste.... ik neem aan dat het business as usual is tijdens de wandeling in deze voorbeeldbuurten.... toch ?

Koning BongoBongo | 30-08-18 | 11:18 | 2

Klopt. Overdags, grote groep mensen, camera's, vooraf aangekondigd. Door het zo te doen laat je inderdaad de ware aard van de buurt ('s nachts, vrouw(en), zonder camera's, onaangekondigd) goed zien!

JackStick | 30-08-18 | 11:24

Ik gok op een paar bomgordeltjes hier en een burqaa daar, met plaatselijk een buitje hoofddoekjes.

The2Amendment | 30-08-18 | 11:26

Benieuwd hoe dat eruit ziet, zo'n wandeling waar FvD, PVV, Pegida en Antifa uiteraard ook voor uitgenodigd zijn. Stelletje kudt-wensdenkers.

netniet | 30-08-18 | 11:16

Loopt Kees V met zijn Josta ook mee... als je het hebt over multiculti is deze verbindingscombi een grote publiekstrekker..

fikkieblijf! | 30-08-18 | 11:09

Dankzij Sylvana S is discriminatie kapot (lees: alles is discriminatie). Nu gaat de partij van de dood diversiteit kapot maken (lees: niemand wil het woord diversiteit nog horen).

Eddy67 | 30-08-18 | 11:09

Door het groots en aangekondigd te doen krijg je natuurlijk geen beeld van hoe het ècht is. Ik zie dus niet in wat het punt is dat D66 hiermee denkt te kunnen maken.

JackStick | 30-08-18 | 11:08 | 1

Dat moet je niet zeggen. Kijk, een Greet kan niet zeggen waar hij zal zijn op die en die dag om die en die tijd. Dit om zelfmoordaanslagen te voorkomen van de religie van de vrede- aanhangers. Maar D66 kondigt nu wel mooi aan wanneer ze waar zijn. En dan loop je dus een risico op een ontploffende burqaa langs de route.

The2Amendment | 30-08-18 | 11:23

De zebra's doen een mars voor het herbivorisme.

Knufter | 30-08-18 | 11:07

Zondaagsche Deugwandeling voor een selectief en elitair groepje witte hbo'ers. Verbindend ?

suscrofa | 30-08-18 | 11:06

ik durf te voorspellen dat er na de wandeling niets is veranderd.

yeps | 30-08-18 | 11:06 | 2

De klok is dan teruggezet, 45 jaar, 65 jaar, 75 jaar, 1400 jaar. Naar gelang.

TheseDays00 | 30-08-18 | 11:18

Yep, dat is minstens zo zeker als dat het vanavond donker zal worden. Overigens al eens een baantje in de politiek overwogen?

Jan Passant mk2 | 30-08-18 | 11:28

een wandeling om de uitspraken te ontkrachten en dit in een anderhalf uur tijd waarvan een uur op een festivalterrein..
na, daar ga je dan met jaren onderzoek naar de integratie in dit land. De Miljarden die zijn geïnvesteerd. In een uur tijd op een feestvierend festival met Surinaamse muziek en belevenissen aantonen dat de multiculturele samenleving heel goed is gelukt.

oke, de integriteit transitie van de bovenonsgestelde is ook goed gelukt, tis maar net hoe jeje onderzoek doet.

fikkieblijf! | 30-08-18 | 11:04 | 1

Niks mis met een bigi dansi hoor!

Bigi Bana Boy | 30-08-18 | 11:28

Al trek je de nieuwe fascisten een zachte inclusiviteiten-pyjama met Disneyfiguurtjes aan en laat je ze bidden in elke tempel van elke buitenlandse godheid, het blijven fascisten.
Ook als ze altijd vooraan staan met vochtige ogen bij de jaarlijkse herdenking van Auschwitz. Stel ze maar eens vraag over levende joden - pardon - levende zionisten. Of over gewone mensen die eens niet van schaamte ineen willen krimpen vanwege hun blanke Nederlandse identiteit.
D66? (inter) Nationaal Socialistische Beweging

Jan Passant mk2 | 30-08-18 | 11:04 | 1

Overigens is die koe van een Blok ondertussen wel helemaal leeggemolken voor de geëtaleerde Deug-delijkheid van alles dat met politieke oplichting zijn/haar/hets boterham verdient.

Jan Passant mk2 | 30-08-18 | 11:23

vermoed dat met 50 cameras erop van de npo het wel gaat, lukken, kusjes van goed geintegreerde moslims onderweg.

normaliter zijn er delen van de route waar wandelen niet slim is, rennen ok, er hard voorbij rijden in een lelijke auto is beste

pantera | 30-08-18 | 11:02

Jammer dat Blok zijn mooie keutel heeft ingeslikt. Verder vind ik hem een slappe lul.

Pislinq | 30-08-18 | 10:58 | 1

Ingeslikt? *proest*

atheïstisch stemvee | 30-08-18 | 10:59

Ik mis het laatste onderdeel. De groepsverkrachting zoals in Keulen.

Musashi | 30-08-18 | 10:57 | 1

Ha ha! Gelukkig helpt een armlengte afstand.

Boer Kini | 30-08-18 | 10:59

Europa en de VS stonden tot eind vorige eeuw lonely at te top wat betreft macht, wetenschap, techniek, filosofie, eigenlijk alles, door dingen bijna uitsluitend door blanke mannen te laten regelen.

Diversiteit is het volgende rampzalige wensdenk dingetje dat na de multiculturele samenleving het westen verder naar de kleaute gaat helpen.
Waarom toch?

Rest In Privacy | 30-08-18 | 10:57 | 2

Europa heeft zichzelf vorige eeuw al twee keer geprobeerd te vernietigen (eerst met nationalisme/kerk, toen communisme/fascisme), deze keer lijkt het te slagen (met politieke correctheid/multiculti).

Zware Guy | 30-08-18 | 11:17

DIe vernietiging heeft te maken met teveel potentieel op een te klein territorium. De Britten en Fransen gunden de Duitsers geen deel van de wereldkoek.

Rest In Privacy | 30-08-18 | 12:35

Een bezoek aan het Benoordenhout - hagelwit - zou ook wel geestig zijn; daar woont o.a. Laurens jan Brinkhorst (ook D666) die zo'n uitgestreken gezicht heeft dat het karikaturaal is. Ook Rutte ("Ramadan Kareem') woont er. De wijk wordt vrijgehouden van AZC's door contacten in de gemeenteraad. Bij de wandeling zal men moeilijk vooruit komen; deze 'stroop' waar men door heen moet waden is de gestolde schijnheiligheid van D66 en VVD.

Boer Kini | 30-08-18 | 10:56 | 1

Misschien gelijk even eer betonen aan al die autochtone Nederlanders die geen geweld gebruiken hoewel ze steeds bestolen worden van alles wat hen dierbaar is.

marjen | 30-08-18 | 11:10

Wat een hypocriete partij is dit eigenlijk. Als zij echt zo diversiteitsgeil zijn, laten zij dan een keer het woord bij de daad voegen en zelf eens een paar jaar in de fantastische diverse multi-culturele wijk de Schilderswijk gaan wonen. Maar hey, zo zijn de ondemocraten '66 aanhangers niet getrouwd dat laten ze liever over aan het gepeupel, de gewone burger waar zij dan over kunnen oordelen en veroordelen hoe racistisch en intolerant zij wel niet zijn. Walgelijk dit soort lieden.

De Evangelist | 30-08-18 | 10:50

Ja, dat was het dan he. De tegenstanders van diversiteit staan te bibberen, moslims wereldwijd doen publiekelijk afstand van de nare delen van hun geloof (het deel dat overblijft blijk grappig genoeg dunner dan de Donald Duck, Geert weer gelijk gehad), neo nazi's knuffelen lesbische zionisten. Donald Trump adopteert een Mexicaanse Chinees.
Wereldvrede! Pure en enorme wereldvrede! Bedankt D66! En dat allemaal door een mars!

dyslexieman | 30-08-18 | 10:49

Komt meteen achter de stoet, de Koets van WimLex en Maxi? Is alles compleet..... dan de fanfare , achternagezeten door boze w*tmensen.....

hetgingperongeluk | 30-08-18 | 10:49

Dat vind ik dan ook het grappige vanzo’n site als JOOP: de ene helft van de artikelen gaat over het feit dat Blok ongelijk heeft en de andere helft gaat over (vaak) vermeend racisme in Nederland.

En ze zien het zelf niet!

Rico Tampeloerus | 30-08-18 | 10:45 | 1

Dat is het dingetje wat moslims en links met elkaar gemeen hebben. feiten die met elkaar botsen, straal negeren om het fantasietje geen geweld aan te doen.

Rest In Privacy | 30-08-18 | 11:10

Loopt Krikke ook mee met haar handtasje?

Dutchbeaurouge | 30-08-18 | 10:44 | 1

Er werd een tijdje terug door de politiek ook aangedrongen op een beetje meer diversiteit bij opsporing verzocht

Rest In Privacy | 30-08-18 | 11:12

Ik kom daar weleens. Vlak naast de moskee El Islam, die hier abusievelijk de As Soennah word genoemd, ( die is nabij de Fruitweg), heb je twee kroegen. De Bellamy, en aan de overkant De Wereld. Daar hoort de diversiteitswandeling te eindigen.

hotnot | 30-08-18 | 10:43

Werken als politicus. Je moet het maar kunnen.

atheïstisch stemvee | 30-08-18 | 10:42 | 1

Als je een goede babbel hebt en nog beter kunt liegen en draaien is politicus worden een uitgelezen kans. Verder zijn er geen vereisten volgens mij...

Koning BongoBongo | 30-08-18 | 11:26

En de weersverwachting : opkomende sluierbevolking.

artie | 30-08-18 | 10:40

Ik mag hopen dat die herdenkingstegel van Rishi een grap is; anders zou ik het echt heel extreem vinden van D66. Die Rishi was een crimineel die bijdroeg aan de onleefbaarheid op straat voor gewone burgers! Ik vond het zelfs al raar dat dolgedraaide links-extremisten (AFA, IS ed) uitgerekend dit figuur tot martelaar probeerden te verheffen.

Rest In Privacy | 30-08-18 | 10:39 | 2

En dat er ooit een pro-IS demonstratie werd gehouden. Nog steeds vind ik dat totaal krankzinnig en uiting van totaal moreel verval. Bedenk hoe die club mensen martelde en doodde op de meest beestachtige wijze; erger dan de nazi's nog.

marjen | 30-08-18 | 10:47

Cultuur Marxisme. Mensen met een ander kleurtje zijn ALTIJD slachtoffer

Rest In Privacy | 30-08-18 | 11:16

Newspeak in de praktijk - diversiteit betekent dat iedere kleur, gender of geaardheid hetzelfde denkt, verbinding betekent dat iedereen alle anderen negeert.

In de echte Orwelliaanse traditie betekenen alle slogans en buzzwords precies het tegenovergestelde van het in het dagelijks gebruik gangbare begrip.

De d66-jugend is zo overtuigd van de maakbaarheid en het sociale construct dat ze de werkelijkheid nog ontkennen wanneer ze head-first van een penthouse in scheveningen worden gegooid.

Glasgow Argus | 30-08-18 | 10:39 | 2

Als diversiteit echt een universele waarheid zou zijn, dan zou de natuur geen ongedierte moeten kennen.

JackStick | 30-08-18 | 10:57

De grootste onverbeterlijke totalitaire monocultuur aller tijden, een voet tussen de deur geven dmv diversiteit

Rest In Privacy | 30-08-18 | 11:22

Ze moeten die route eens afleggen als het donker is s'avonds....

Shalalieshalala | 30-08-18 | 10:37 | 2

of 's avonds eens doen.

Pislinq | 30-08-18 | 11:02

In een gepantserde touringcar met een Davidsster en een roze driehoek er op.

Rest In Privacy | 30-08-18 | 11:25

Niet even bejast , goedgemutst en besluierd
naar scheveningen ?

nemeton | 30-08-18 | 10:37 | 1

Wel via Duindorp om even kennis te maken met de lokale bevolking, langs de haven en de inmiddels ingepakte vuurtoren....

hetgingperongeluk | 30-08-18 | 10:42

Wandel dan ook gelijk even over de Delftselaan om een multicultureel shotje heroine of lijntje cocaine te scoren.

Nog mooier zou het zijn om ook een Turk en een Koerd uit te nodigen om mee te wandelen, bij voorkeur langs elkaar clubhuis, nu ze er toch in de buurt zijn.

Maya de Blij | 30-08-18 | 10:36 | 1

Volgens mij hebben ze bij D66 veel sterker spul in hun bureau liggen..

puszuiger | 30-08-18 | 10:44

I love the smell of napalm in the morning!

benjeallanggek | 30-08-18 | 10:36 | 2

When I say it's safe to walk then it is safe to walk !

sprietatoom | 30-08-18 | 10:39

If I say its safe to surf this beach, Captain, then its safe to surf this beach! I mean, I'm not afraid to surf this place, I'll surf this whole fucking place!

benjeallanggek | 30-08-18 | 10:50

Politiebusje mee?
Dus ze wéten dondersgoed in wat voor 'n kötomgeving ze rondlopen.

Met 'n peloton me-ers achter me durf ik ook die Badr Hari uit te dagen ......

Mazoeza | 30-08-18 | 10:34

Met al die ambassades zit je al snel aan -tig culturen. En zo mooi: die culturen slaan elkaar niet de hersens in, hoe mooi toch allemaal.
Alleen hoor ik wel over geweld vanuit de islam en precies daar zit dus het probleem.

marjen | 30-08-18 | 10:34 | 1

@marjen
Op weg naar de 2 miljard[*] en nog noemen ze het een minderheid.

[*] 1950 433 miljoen, verwachting 2020 2.050 miljard, zie www.ijesd.org/papers/28-D437.pdf even googelen voor de andere werelddelen.

kindapaas | 30-08-18 | 10:53

en dan nog een gezellige wandeling over de Vaillantlaan en Hobbemastraat en een kopje thee in het multicul-multi-gesubsidieerde linksdraaiende Theater Vaillant. Echt een dagje om niet te vergeten; wij van "66 kunnen niet wachten om nog een keer te komen.

krelus | 30-08-18 | 10:33

Maar is een witte paraplu verantwoord of een zwarte? Ik ben blij dat ik een ongeneerde rascist ben. Blank en Brabants, het beste van het beste.

BrabantsVerzet | 30-08-18 | 10:33 | 1

Het is droog vandaag. Ik zou mij over andere dingen zorgen gaan maken.

TheseDays00 | 30-08-18 | 10:40

En wij maar denken dat we met het wegvagen van de PvdA van dit soort wereldvreemde volksvertegenwoordigers af waren ...
Multiculturaliteit werkt niet, heeft nooit gewerkt, en zal niet werken, omdat het(ontluisterend simpel) geen onderdeel is van de menselijke natuur. Ongeacht ras of cultuur. Waarom kunnen die mensen dat niet in zien? Waarom moet alles stuk?

Jahowiseffe | 30-08-18 | 10:32 | 1

Omdat ons spaargeld de economie draaiende moet houden via een aantal ondoorzichtige trucs. Men is de oplossingen voorbij en is begonnen aan financiële kannibalisatie.

kindapaas | 30-08-18 | 11:03

En die mevrouw op de fiets, met dat lekkere korte rokje. Loopt die ook mee?

artie | 30-08-18 | 10:32 | 1

Nee, ze fietst.

Pislinq | 30-08-18 | 11:04

Wandelen pm iets te veranderen. Het is een beetje regendansen. Of voodoo.

Knufter | 30-08-18 | 10:31 | 2

Nee joh, ze vieren juist dat het zo'n succes is.

Pislinq | 30-08-18 | 11:06

Juist, ze willen niks veranderen, maar heel deugmenserig aantonen dat ze zo blij zijn met deze diverse "samenleving". Met politiebegeleiding natuurlijk..

Binkoo | 30-08-18 | 12:50

Diversiteit en verbinding. Daar zijn de lege marketingwoorden weer. Niks, maar dan ook niks aan inhoud. Ik eis diversiteit en verbinding. En dan?

TheseDays00 | 30-08-18 | 10:30

Analoog aan de leugen , wordt dat een snelwandeling voor deze principeloze elite....

Mazoeza | 30-08-18 | 10:30

Geen bezoek,
aan de shariadriehoek?

Einde van de Domheid | 30-08-18 | 10:29 | 1

Dan moeten ze eerst 483 antisemitische leuzen en zo van de muren verwijderen. Er zijn grenzen.

Eric Newby | 30-08-18 | 10:32

Wat ging er door Jozias van Aartsen heen, veel kritiek daar en dan nog dat dunnetjes overdoen in 020.....

Einde van de Domheid | 30-08-18 | 10:27

Ach kijk nu. D666 gaat aan de wandel. Om aan zichzelf te laten hoe fijn al die culturen zich bewegen in Den Haag. Gaan ze ook gesprekken voeren, of gaan ze alleen een beetje opzichtig rondlopen om aan iedereen te laten zien hoe niet-blank ze allemaal zelf zijn.
Wat een ontzettend nutteloos gebeuren en wat een vreselijke partij.

marjen | 30-08-18 | 10:27

Ik neem aan dat de tocht eindigt met een champagne borrel in een niet nader te noemen penthouse in scheveningen ?

The2Amendment | 30-08-18 | 10:25 | 1

En Kees deelt softijsjes met diversiteitkraaltjes uit.

Man.man.man | 30-08-18 | 11:01

In Duitsland herhaalt zich de hele h... geschiedenis.
Grappig.

rein9576 | 30-08-18 | 10:25

Als ze er echt zo in geloven laat dat busje van de politie en het orde team dan thuis en wandel gezellig door de Schilderswijk

Rest In Privacy | 30-08-18 | 10:21

Laat één vrouw die wandeling doen zonder cameraploeg en journalisten, met iemand met een verborgen camera erachter. Deden ze in Brussel ook eens, levert een fijn inzicht in de inclusiviteit in de no-go area, en je weet weer waarom het no-go area's zijn.

Koning Willy | 30-08-18 | 10:20 | 1

Precies. Want wat ze nu voorstellen is als in de dierentuin voor het hek bij de leeuwen staan en roepen: "Zie je wel dat leeuwen niets doen."
En vervolgens denken dat dit bewijst dat je alleen het leeuwenverblijf in kunt stappen.
Een beetje als hand in hand op het zwaarbeveiligde Binnenhof lopen.

Franker | 30-08-18 | 11:04

Ik neem aan dat de vrouwen wel gescheiden lopen van de mannen toch? Poeh want stel je voor. Handenschudden is er ook niet bij, ze doen allemaal neusje neusje. Tjonge jonge wat zijn die D’66’ers toch een enorme kneuzen. En als afsluiting een enorme swinger party met de Nederlandse kechs!

Rdock | 30-08-18 | 10:18

Gezellig en fijn ook dat je zonder gevaar door multiculti den Haag kunt lopen!! Kunnen ze mooi Greet eens meenemen zonder beveiliging, Heeft die jongen er ook weer eens een uitje. Oh nee......

osolemio | 30-08-18 | 10:18 | 1

Dat zouden ze wel willen. Dan hoeven ze de beveikiging nietvzelf te regelen. Dat staat dan ook geloofwaardiger.

nikolaos | 30-08-18 | 10:25

Sophie had toch gewoon mee kunnen gaan met de wandeltocht die Geert Wilders en Philip de Winter in haar Brussel door Molenbeek maakten ? Oh nee die werd verboden..

sprietatoom | 30-08-18 | 10:16

Hahaha... ik lig hier dubbel. Geweldig goed geschreven, GS.

Amsterdamsko | 30-08-18 | 10:15

Ik ben best voor diversiteit, maar wandelen en stille tochten zijn wel vrij triest. Morgen denkt er niemand meer aan, ga ff echt werk doen om zaken op orde te krijgen dan.

menage | 30-08-18 | 10:14

Nou na deze kinderwandeling zal Nederland vast een stuk meer divers en inclusief zijn.

Net zo zinvol als een oproep tot "mediteren voor wereldvrede", of dat uitgekauwde kudtlied van John Lennon gaan zingen als de straat weer eens bezaaid ligt met uiteen gereten lijken.

Wat een geestelijke een creatieve armoede straalt er toch van dit soort volkomen nutteloze initiatieven af. Al die ontkenning tegen de feiten in; het levert niemand ook maar iets op.

Dutchbeaurouge | 30-08-18 | 10:14

Oei diversiteit, dat is toch een ernstige belediging voor Moslims. Islam alleen en alleen Islam wordt getolereerd. Heeft Pakistan al haar kernkoppen in gereedheid gebracht?

Tapioca pudding | 30-08-18 | 10:13 | 1

Moslims willen ein Reich, ein Führer.
En das Allah.

Carmelita | 30-08-18 | 11:50

Geef dat meisje met de gitaar een metronoom of zo. En een andere tekst. En neem gelijk de gitaar in beslag. En neem het publiek ook maar gelijk mee.

Jos Tiebent | 30-08-18 | 10:11

Ok. Wie valt GS aan? Zoveel vijanden, onbegonnen werk.

Ashtrey | 30-08-18 | 10:11

Wedden dat ze niet over de Hoefkade gaan? Ze zouden ballen hebben als ze zouden eindigen op het Jacob van Campenplein.

JWZ_JMK | 30-08-18 | 10:08

D66, het nieuwe PVDA/GL

Mastermattie | 30-08-18 | 10:08

Nederland is echt een land van extremen.
Op rechts vinden ze alle buitenlanders kut en de multiculturele samenleving een mislukking en op links vinden ze dat de wereld van iedereen is en kent het medelijden met andere pigmenten en culturen geen grens.

keestelpro | 30-08-18 | 10:07 | 2

Hele grote middemoot die gewoon bezig is met zijn huisje boompje beestje en geen fuck op social, fora en twitter zoekt. Zijn ook veel gelukkiger meestal.

Soms vraag ik me gewoon af of die middenmoot niet eens gewoon moet zeggen, pleur op met je extremen en wat actiever wordt, gewoon links en rechts bestaat niet meer in de discussies.

menage | 30-08-18 | 10:17

Als die passieve middenmoot nou eens opschoof naar rechts en wat actiever werd... dan is Nederland misschien nog te redden.

T. Rammel(l)an(d)t | 30-08-18 | 19:27

Ik ga alleen mee als Jesse ook meegaat en al freestylend overal odes aan brengt.

Harry Turtle | 30-08-18 | 10:07

En meteen weer een vlaag van DDoS66

Glasgow Argus | 30-08-18 | 10:07

Belangrijk: draag ALLEMAAL een keppeltje....!!!!

Mazoeza | 30-08-18 | 10:06

Wat een onzin! Dat Stef Blok een zwartgallig mannetje is neemt niet weg dat hij op sommige punten gewoon de waarheid sprak.

keestelpro | 30-08-18 | 10:05 | 2

Ik weet dat het. schrikken is bij een politicus maar er was zelfs geen enkel woord gelogen. Geeft het topic ook wel een beetje aan vind je niet?

Lucifer | 30-08-18 | 10:08

Daar gaat het niet om. Het is krankzinnig dat Stef Blok zijn woorden moest terugnemen. Wat hij zij over Suriname was ongenuanceerd en erg zwart wit maar grotendeels had hij gewoon gelijk. En dat mag NIET gezegd worden. Te gek voor woorden!

keestelpro | 30-08-18 | 10:12

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen