Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sheik Huppeldepup zaait haat in Haags haatpaleis

GeenSheik SheikWatch! Met een stukje religieuze achterlijkheid kledingadvies naar de vrouwmensen toe. Natuurlijk van Sheik Fawaz Huppeldepup, de Haagse haatprediker en vriend van zowel de Hofstadgroep als Martijn 'Dr. Kromzwaard' de Koning die jaar na jaar ongelovigen de kanker mag wensen, het flatwerpen van homofiloïden propageert en vrouwen opzadelt met polygame driehoeksverhoudingen. Dat laatste stond nota bene in een boekje van Azaanbode-tikgeit Janny Al-Hollandi, dus dan zal het wel waar zijn. Videootje is al een paar weken oud, maar nu is pas bekend dat hij in de Onthoofdstad Hofstad is opgenomen. De Sheik van de Schilderswijk stond begin van de maand weer eens donder en bliksem te prediken tegen onschuldige liberale Westerlingen in een vrij land kk kuffars en hun vuige homohoeren. Moet kunnen. Vrij land. Bovendien gedoogt VVD-coryfee Jozias van Baardsen deze haatpredikende haatimam al jáááren in het As Soenah Haatpaleis in de Shariadriehoek. En daar is alles sociaal-maatschappelijk gezien supergoed geregeld tussen gemeente, politie en de lokale religieuze randdebielen. Niks aan de hand mensen, geen gore opruiende Westenhaat te zien in deze video & screenshots. Gewoon een gezellig islamitisch onderonsje tussen de mannenbroeders van Mohammed. Beetje geiten over de wijven, beetje schaapachtig grinniken om de nichten, beetje roddelen over de geyle rokken. Moet kunnen. Vrij land. Sowieso: welk geestelijk gezond men kan het oneens zijn met de slotconclusie van onderstaande klaagzang? Hup Sjeik Fawaz Jneid, predik haat het! fawaz1.png fawaz2.png fawaz3.png fawaz4.png fawaz5.png

Reaguursels

Inloggen

...en Aboutaleb vraag juist vanavond aan Wilders zijn uitspraak "Minder Marokkanen" uit te leggen....

Nederlanddraaitdoor | 26-07-15 | 23:18

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 18:43
Sorry, dan heb ik het met een te letterlijke bril gelezen....

Politicusincapabelus | 26-07-15 | 21:47

Het zegt zoveel over de mensen die bij het aanhoren van dit soort vocale diarree instemmend zitten mee te knikken. Ik blijf het liefst bij zoveel domheid en intolerantie het verst vandaan.... Dat wordt echter wel steeds lastiger in dit land. Islam is vergif, koran verbieden net zoals mein kampf zou een prima signaal zijn.

lillendvleesch | 26-07-15 | 12:12

pennestront | 26-07-15 | 09:10
Fikkie wordt ingefluisterd door honden uit andere landen waardoor hij vals is geworden. Die hadden nooit door het baasje mogen worden binnen gelaten.

Mahatma | 26-07-15 | 11:23

2009. Dominee bepleit corrigerende tik. Nederland staat op z’n kop. Schande! Kruisverhoor bij Pauw & Witteman, Knevel & vdBrink. Maatregelen. Onderzoek. Onder Toezicht Stelling.
www.youtube.com/watch?v=Y4JWvpfdNaQ
www.youtube.com/watch?v=ncDtZE6gLKg
www.youtube.com/watch?v=u8QXIzvZmPo
-
Maar de man in de jurk met z’n haat-orgasme…
De Politiek Correcte Absolute Waarheid is muisstil hierover.
Alleen hier en daar in de krochten van het internet is enige consternatie te vinden.
Maar dat is niet serieus te nemen. Want dat is extreem-rechts. Racisme. Islamofobie.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/...

Benedict Broere | 26-07-15 | 11:15

@pennestront | 26-07-15 | 09:10
Ieder weldenkend mens gaat geen hyena's, gifslangen of luizen houden. Behalve de goedmens. Doe mij maar een labrador in plaats van een sprinkhaan.

Thunderbird | 26-07-15 | 10:10

Zo langzamerhand begint gelukkig de stemming in NL en andere Westerse samenlevingen te veranderen. Enerzijds zien we viezige dram-imams ons dictaten opleggen en anderzijds groeit het verzet (onder niet-moslims) hiertegen.
NL begint zo langzamerhand uit de maakbaarheidsroes te ontwaken, en ziet dat de maatschappij steeds meer aangepast wordt aan achterlijke reli-idealen.
En duidelijker nog: hij merkt het aan zijn portemonnee. Want moslims houden als huisdier is een begrotelijke kwestie.
Het merendeel van dit volk gedraagt zich als een jonge, valse hond. Hij wil steeds meer vreten en steelt zelfs het eten van de baas uit de ijskast. Ondanks dat hij voldoende wordt uitgelaten vindt hij het leuk om op het tapijt te schijten. Hij stelt zich agressief op tegen andere huisgenoten en visite.
Was het maar zo makkelijk om dezelfde behandeling als tegen valse honden op veel moslims toe te passen.
Maar helaas vinden de policors nog steeds, dat ondanks zijn gedrag, de valse hond met respect moet worden behandeld. Al bijt hij de kat van de buren dood en zet hij zijn tanden regelmatig in je kinderen. Dat zijn incidentjes.
Het gezinshoofd, met de valse hond als huisdier, realiseert zich zo langzamerhand dat de ingeslagen weg een dood spoor blijkt. De hond wordt alleen maar valser en hebberiger van de zachte aanpak. Harde straffen, daar was ons gezinshoofd altijd fel tegen. Hij vond dat een barbaarse oplossing; africhten, training en communicatie zou effectiever zijn.
Steeds vaker realiseert hij zich dat valsheid nooit met wortel en tak kan worden uitgeroeid bij zijn huisdier. Hij overdenkt alle moeite en geld die hij al in zijn idealistische valse-hond-project heeft gepompt. Na de laatste aanvaring, waarvan zijn dochter het slachtoffer werd, heeft hij besloten dat het afgelopen moet zijn. Valse Fikkie gaat maar naar het dierasiel want alle redelijke middelen voor gedragsverbetering zijn volledig uitgeput.
Minder
Minder
Minder

pennestront | 26-07-15 | 09:10

Sodezak (sodemieter op, zak in elkaar), meer woorden ga ik er niet aan spenderen.

Snaptsnappenniet | 26-07-15 | 00:10

-weggejorist-

hetvolkspreek | 26-07-15 | 00:02

Valt het je ook op dat overal waar je kijkt de hoofddoekjes opeens al paddenstoelen uit de grond zijn geschoten? Het is net alsof de hoofddoek de nieuwe norm is onder de 'gematigde' moslims, alsof men terugpakt op deze oude cultuursuiting. Het vreemde is, is dat geen enkel weldenkend mens in deze tijd van ISIS, aanslagen in Europa, Boko Haram, etc., zou denken of überhaupt overwegen om openlijk steun te getuigen aan een dergelijke ideologie als de islam. Kortom, ik zie het als één grote: "Fuck You!" richting het Westen. Maar dat kan uiteraard aan mij liggen.

Kolbjorn Varmann | 25-07-15 | 23:20

Islam is geen religie waar je vredig mee samen kan leven. Helaas empirisch bewezen, heeft niets met onderbuikgevoelens te maken. Was het maar zo. En vergeet niet: gematigde moslims zijn de voedingsbodem waarop de radicale variant gedijt.
Kortom, de voedingsbodem voor de islam dient weggenomen te worden. En dat is: import en financiele ondersteuning middels de verzorgingsstaat in NL.
Waar blijven de spandoeken in NL? Stop Islam!

Kolbjorn Varmann | 25-07-15 | 23:15

Hoeveel mensen bezoeken deze diensten? Om een beter beeld te krijgen van de "gematigde" moslim.

Bram van Ojik | 25-07-15 | 23:12

De Europese mens vindt vrijheid en vrijheid van meningsuiting een goed recht. Ze vergeten echter dat deze rechten in het verleden zwaar bevochten zijn. Meerdere keren is de Islam een kop kleiner gemaakt middels bloederige oorlogen. als dit niet was gebeurd dan hadden we hier allang er anders bijgelopen. Er komt een tijd (en dit zal helaas niet zo lang meer duren) dat het of weer vechten zal zijn voor deze rechten of dat het capituleren zal worden. Een agressief drammerig persoon is niet rustig te krijgen met een kop thee. Het is hem of zijn zin geven (en wachten op de volgende grensverleggende drammerige eis) of deze keihard terechtwijzen en grenzen stellen met een hardere en agressievere actie dan dat hij gedaan heeft en gewent is. Alleen dan zal deze zich aanpassen! Het is allemaal zo simpel, in een wolven troep kan er ook maar 1 leider zijn en de rest mag doen en laten wat hij/zij wil wat binnen de grens valt van de leider maar o wee diegene die niet luistert om wat voor reden dan ook of het idee heeft de leiding over te kunnen nemen......... Hetzelfde met Europa, die flauwekul van 'Nooit meer oorlog' is een leuke gedachte maar niet vol te houden. Er zullen altijd andere landen/ mensen zijn die dit niet volgen om wat voor reden dan ook en dan moet je in staat zijn om tijdelijk niet humaan te willen zijn tegen je tegenstanders om je vrijheid en rechten waar jij voor staat weer te kunnen toepassen.
Nog een voorbeeldje dan,.... Waarom werd altijd het sukkeltje gepakt op het schoolplein? Dit omdat hij niets terug deed en alles over zich heen liet gaan. Uiteraard werden deze treiterijen erger en erger omdat de rest wilde weten waar de grens zou liggen. Op iedere school waar ik voor het eerst kwam sloeg ik er gelijk op los bij die wezels die mij 'even' wilde testen. Het maakte niet uit of ik won of verloor, de grens was direct bepaald en ik werd met rust gelaten of kreeg zelfs de aanbieding om 'bij de club' te horen........
De Islam en al zijn volgers horen hier niet, simpel! Ben ik hierdoor dan een racist? (Vreemd dat je een racist kan zijn als het niet om ras gaat maar geloof maar goed) Ik vind van niet, Hebben we last van bijvoorbeeld Chinezen en Koreanen (en zo zijn er nog wel een aantal op te noemen) etc.? Het antwoord is nee! Deze mensen passen zich aan ondanks dat ze wel hun tradities aanhouden wat hun goed recht is. Hun religie draagt namelijk ook VREDE uit met hard werken en respect voor de ander (O.a. Boeddhisme) Dit is niet het geval bij de Islam en zal dat ook nooit worden omdat deze maar 1 geloof erkennen en de rest is de vijand......... De Islam is net zoals de maffia, sommige hebben het 'licht' gezien en zijn wat we noemen 'gematigder' geworden of zelf een ander geloof aangegaan. Dit kan niet en dus worden deze mensen bedreigt door iedere Islamiet en zelfs eigen familie. Deze mensen krijgen geen hulp van de westerling ( Hier bedoel ik niet geld geven en huis maar door de rest uit het land/Europa te tyfen)dus blijft deze verplicht aanhanger van het Islam wat gevoerd wordt buiten Europa met alle gevolgen van dien.

Rick110273 | 25-07-15 | 23:09

Mazen van de wet...
-haat tegen homo's
-haat tegen vrouwen
-vrijbrief om dit de kop in te drukken
.
Weg met dit, en deze debiel. Wat draagt dit bij heren politici? Zo'n idioot breekt Nederland enkel af. Maar nee, Zwarte Piet...
.
Demonstraties tot deze lul het land uit is! Met al zijn medestanders erachteraan.

Bram van Ojik | 25-07-15 | 23:09

hetvolkspreekt
Leuke reactie hoor, not. De jongens waar jij het over hebt vallen m.n. de meiden van hun eigen volk lastig (m.n. als die vrouwen geen sluier dragen) en dat is slechts een detail.

zijvanhiernaast | 25-07-15 | 22:59

Mijn reactie was gebaseerd op het artikel en de stills. Ik vind, als ik dan reageer, toch ook de preek moet luisteren en bekijken. Ik ben na 1 minuut afgehaakt, ondraaglijk. Respect voor Barak Obama die diplomatieke wegen bewandeld (in Kenia -sencuur-)

zijvanhiernaast | 25-07-15 | 22:52

Hitler maakte ook dit soort speeches. Ik weet het, het is een godwin.

Elmer Fudd | 25-07-15 | 22:45

-weggejorist-

hetvolkspreek | 25-07-15 | 22:32

Bedoelde overgens natuurlijk testosteron.

zijvanhiernaast | 25-07-15 | 22:31

De islam is achterlijkheid die je met grof geweld wordt opgedrongen. En elke zichzelf respecterende cultuur zou het hele handeltje met pek en veren het land uitzetten. Maar het zegt dat het religie is. En dan ineens verandert het in iets dat gerespecteerd moet worden. Dat omringd moet worden met rechten. Dat gastvrij en grootschalig binnengehaald moet worden. En dat ruim baan krijgt om overal heel de eigen cultuur van indoctrinatie in achterlijkheid breed neer te zetten. Dus de zaak is reeds bekeken. We zijn verloren. We zullen tenonder gaan in de ‘overweldigende barmhartigheid’ van de islam. Tenzij het stemhokje nog redding brengt. Maar Wilders is zo vasthoudend en bekwaam gedemoniseerd tot nazi, dat de gewenste grote aantallen hem waarschijnlijk niet zullen bereiken. Dus het ziet er slecht uit voor de moderne open samenleving van Nederland in de toekomst. Met steeds meer van die gekte, die je echt met grof geweld en intimidatie en terreur en indoctrinatie zal worden opgedrongen. Zoals dat al 14 eeuwen een ‘succesformule’ is gebleken. Met 270 miljoen vermoordde andersdenkenden. En de uitwissing van diverse culturen.
www.youtube.com/watch?v=-wugWj42pLI

Benedict Broere | 25-07-15 | 22:25

De pijn zit 'm er uiteindelijk in dat het gedachtengoed uitgedragen wordt door kleding (bedekking) te propaganderen teneinde de zgn. godminnende man onder de knoet te houden. Zeer bedroevend (en ja, bedreigend.)
Mede omdat je iedere dag leeft en werkt met meiden en vrouwen die zich sluieren en gesluierde kindertjes zien we de afgelopen jaren ook toenemen. De instemming van vrouwen in onze samenleving met de obsessieve tostesteron idioterie, ontwikkelde vrouwen ook dus. De mannen die ik ken voelen zich geïrriteerd, omdat ze door de bedekking van deze figuren bestempeld worden als wellustige beesten. Omgekeerde wereld. Btw heb erg genoten vanmiddag van een aantal rake one-liners op deze quote. Laten we wel wezen, deze prediker is niet slechts een clown die zichzelf nog serieus neemt ook, de kerel is gewoon bezit van de satan. Niet gek dat men verbolgen is dat zulks uitvaardigen van wetten gewoon in een 'gebedshuis' in NL gepredikt worden.

zijvanhiernaast | 25-07-15 | 22:24

@Von Mutzenbacher | 25-07-15 | 20:12
Ik zou die opmerking nooit gemaakt hebben. Gewoon laten sjouwen en zweten. Ze zijn toch zo superieur aan de Nederlandse ongelovige honden? Nou dan!

Lupuslupus | 25-07-15 | 22:05

Waarom kreisen die baard-geiten altijd?
Zelfs zonder kop kreist die jurk nog door.

Jan Dribbel | 25-07-15 | 22:01

@von Amsberg | 25-07-15 | 20:10
Typisch des moslims: 5 tegen 1. Smerige lafaards dat het zijn. Neee ik schrijf expres niet "laffe honden" want ik wil de beste en trouwste vriend van de mens niet beledigen.

Lupuslupus | 25-07-15 | 21:59

@Mastermattie | 25-07-15 | 19:02
O.k. ik begrijp wat u bedoelt. Maar ik kleur al 10 jaar het juiste vakje rood. t Schiet alleen helaas niet zoveel op - tot nu toe -.

Lupuslupus | 25-07-15 | 21:55

Die BaardAap is best wel grappig. Je moet het maar durven om in een jurk dor lul te staan in een half-afgebouwd hokkie en dan al die onzin uitkramen in de hoop dat je er geld mee ophaalt.

Baronwater | 25-07-15 | 21:42

Mocro zijn geyt wilde weer eens niet want hoofdpijn...

eerstneukendanpraten | 25-07-15 | 20:29

Picture this: juli 2015 hittegolf.. op bezoek bij een collega die woont in een kansenwijk regio Den Haag.Wachtend op de lift. 2 Mannen gekleed in een soort armloze djellabah met teenslippers;gevolgd door 2 volledig in het zwart geklede zwetende vrouwen( nog net geen boerka)beladen met zware boodschappentassen.. Op mijn opmerking dat de heren op z'n minst de zware tassen van de dames mogen overnemen als antwoord krijgt: dat is hun taak!!
I rest my case

Von Mutzenbacher | 25-07-15 | 20:12

Dit krijg je als je met die achterlijke in zee gaat.

REIMS - Een jonge vrouw is in elkaar geslagen in de Franse stad Reims, omdat ze in bikini lag te zonnen in een park.
Een meisje dat langsliep zei dat ze onzedelijk en te bloot lag. Dat leidde tot een woordenwisseling en rake klappen. Het 21-jarige slachtoffer moest naar een ziekenhuis en kon vier dagen niet werken.

Dat meldde de lokale krant L'Union de Reims zaterdag. Het incident gebeurde afgelopen woensdag. Een zestienjarig meisje vermaande de zonnende vrouw. Die zei terug dat ze weigerde te luisteren naar een religieuze politie, aldus L'Union. Het draaide uit op een handgemeen, waarbij de tiener hulp kreeg van vier vriendinnen. Getuigen ontzetten het slachtoffer en ontfermden zich over haar. Vervolgens werd ze naar een ziekenhuis gebracht.

De politie weet inmiddels wie de vijf aanvallers zijn. Naast het zestienjarige meisje zijn dat vrouwen van 17, 18, 19 en 24. Zij moeten binnenkort voor de rechter komen. Hun achtergrond is niet duidelijk.

De locoburgemeester van Reims heeft gereageerd op het incident. ,,Onacceptabel op ons grondgebied. Ik veroordeel deze agressie scherp'', schreef hij zaterdag op Twitter.

von Amsberg | 25-07-15 | 20:10

Kan die gast niet, ingepakt in een oud stinkend varkensvel naar zijn thuisland worden gestuurd?

Wat een totaal malloot, ga asjeblieft eens gauw dood!

Mijnheer Harmsen | 25-07-15 | 19:57

Kan die gast niet, ingepakt in een oud stinkend varkensvel naar zijn thuisland worden gestuurd?

Wat een totaal malloot, ga asjeblieft eens gauw dood!

Mijnheer Harmsen | 25-07-15 | 19:57

Die ma flodder heeft zeker zijn rubberen kaplaarzen buiten laten staan. Welke aflevering van flodder is dit nou weer.

tweetybird | 25-07-15 | 19:36

Ok, ok, nog eentje dan:
Ik ben gekwetst door wandelende iglotentjes.
Voor mij is het een gevoel van onveiligheid, er kan zomaar een bomgordel onder die hoes verstopt zitten.

Mastermattie | 25-07-15 | 19:28

Tot slot,
Deze man maakt tuinkabouters belachelijk met zijn outfit en gedrag, tuinkabouters, doe eens aangifte!

Mastermattie | 25-07-15 | 19:25

-weggejorist-

ST18 | 25-07-15 | 19:25

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:45
@Joris, stuur ff z'n IP door aan de AIVD, hebben ze wat te doen daar in Zoeterminder.

Mastermattie | 25-07-15 | 19:22

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13
En jouw reactie geeft precies aan waarom Marokkanen niet de nieuwe Joden maar nieuwe Nazi's zijn.
Zwaai Joris maar even uit als 'ie je op het vliegtuig gezet heeft.

Mastermattie | 25-07-15 | 19:18

Andersom... Vrouwen in een tent 'hurt my feelings'... Mag ik ze dan van dat kopvod en tent verlossen (alleen maat 38 en lager)?

bassio | 25-07-15 | 19:15

-weggejorist-

myrna1965 | 25-07-15 | 19:13

Nee en laten we godverdomme vooral niet op de zielen van die Islamitische mannen trappen. Laten we dat vooral niet doen. Het idee alleen al dat er zon imbeciel uit een ver land met een idee van 1000 jaar geleden hier even de peultjes komt opscheppen. Wat denk je klojo als ik weer een van jullie wijven zie rondscharrelen stinkend naar het zweet en een soepjurkbtotvdr enkels link kijkend uit t kiertje in haar burka, wat doet dat met mijn gevoelens? Ik haat het om te zien ik vindt het vrouw onwaardig ze hoeven van mij geen rokjes aan waarbij je tot hun kut naar boven kan kijken maar die scharrelende voddebalen.. Vreselijk

myrna1965 | 25-07-15 | 19:13

"Nog even en we gaan dezelfde verschijnselen zien..."
@Cultuur.Barbaar | 25-07-15 | 15:07
Ik geef u één woord: Schilderswijk

Mastermattie | 25-07-15 | 19:08

Een wijze professor sprak ooit eens:
"Ga maar, u hoeft hier niet te blijven."

Mastermattie | 25-07-15 | 19:07

Please, idd GS, doe eens party organiseren voor die hakbars met een paar lekkere chicks. Please, de knip zal hier met graagte getrokken worden.

RobberenRukkie | 25-07-15 | 19:06

@Lupuslupus | 25-07-15 | 14:54
Laten we eens beginnen met het juiste rondje inkleuren in het stemhokje.
verder heb ik nog wel wat suggesties maar deze laat ik maar even achterwege ten behoeve van mijn stijlloze reaguurderslidmaatschap.

Mastermattie | 25-07-15 | 19:02

Hahaha, wat een mafklapper!

RobberenRukkie | 25-07-15 | 18:55

Ik lees hierboven al het een en ander over provocatie.
Kan GS niet nog een crwodfunding project opzetten om een hele sloot hoeren op vrijdagmiddag rond zo'n haathut rond te laten hangen.
Beetje in de categorie "fight fire with fire"

Mastermattie | 25-07-15 | 18:54

Moslims hebben de hersens van een garnaal.

metagod | 25-07-15 | 18:53

-weggejorist-

verdrietigNederland | 25-07-15 | 18:51

-weggejorist-

verdrietigNederland | 25-07-15 | 18:51

Tja, ook wel typisch dat Asha ten (tuin)Broeke nu haar smoel niet opentrekt #Hypocriet

Mastermattie | 25-07-15 | 18:50

Als ik niet beter zou weten, zou deze man mijn gevoelens ook kwetsen. Maar nu kan ik er maar 1 ding op zeggen: hahahahaha! Mafkees!

Maria.1 | 25-07-15 | 18:48

Politicusincapabelus | 25-07-15 | 16:22
Jammer van de Godwin joh! Ik bedoel het natuurlijk andersom, degene die bedreigd worden zijn onze kinderen en kleinkinderen, en onze vrije verlichte samenleving en manier van denken. Wellicht dat dit filmpje overtuigend is.
youtu.be/qZ-QX8LuKHA

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 18:43

De man ziet er niet uit alsof ie uberhaupt iets van mode weet. Laat staan dat hij advies kan geven.

HetEindeDerTijden | 25-07-15 | 18:42

Als je zo'n besnord, afgeragt inteelt en import boerderij varken met kromme pootjes thuis hebt waggelen zoals de meeste extremo moslims dan kan de aanblik van al dat strakke en onbereikbare westerse of verwesterde moois verdomt pijn gaan doen.

Castor12 | 25-07-15 | 18:23

Maar als je je vrouwen en dochters opsluit in een tent, dan is het niet erg als hun gevoelens gekwetst worden, toch? Want mannen zijn beter, belangrijker, etc. Sterf, achterlijke bejurkte baardaap!

Mike Gaatjeniksaan | 25-07-15 | 18:22

Je mag als man natuurlijk dragen wat je wilt. Maar ik voel me in mijn mannelijke gevoelens erg gekwetst als een kleine bebaarde man een jurk draagt. Daarmee drijft hij de spot met de doorsnee viriele man en doet hem pijn. Dat zou de de enorm geleerde Fawaz toch moeten weeten. Een matige steniging als correctie zou gepast zijn. Burgersheik van Aartsen mag de eerste steen gooien.

batvoca2 | 25-07-15 | 18:13

Je zou er maar "minder minder en minder" van willen ?
Tja,de rechtelijke macht zal je veroordelen en bestraffen !

Nu geen voorgedrukte aangifteformulieren ?
Geen tientallen (s)linkse gesubsidieerde clubjes die oproepen DIT (minder) NOOIT te willen accepteren ?
Geen verontwaardiging bij de NOS ?
Dagbladen zwijgen ook ?

Wat zal die haatbaard Fawaz in zijn islamitische vuistjes lachen zelfs na de fatwa die Theo v Gogh het leven kostte en Hirsi ali deed vluchten mag dit stuk kamelenstr*nt onbelemmerd de maatschappij vergiftigen..... Links Neder land zwijgt behalve als iemand niet zwijgt dan is die de l u l.

The real Flex | 25-07-15 | 18:05

Deze man graag aanmelden voor de nieuw op te richten site islamitischeclowns.nl

Boerkablaffer | 25-07-15 | 17:59

Maar moslims hebben wel het recht te hurten? Niet alleen dat koppensnellen en andere onmenselijke actief van die hufters. De steeds grotere frequentie waarmee ik tegen zo'n boerka of andere kopvod moet aankijken hurt mij. De wetenschap dat onze beschaving over niet al te lange tijd aan ten onder gaat aan die middeleeuwse cultuur hurt mij

De finale eindbaas | 25-07-15 | 17:59

Als een dominee dit zou zeggen zou het COC wél aangifte doen...

PrinsesStoepje | 25-07-15 | 17:51

Sorry, ik kon alleen maar naar z'n sokjes kijken. Wahahahaha.

J. Jarig | 25-07-15 | 17:31


Hoe die daar staat, preekt en schreeuwt, lijkt het net Hitler.

kitkatmini | 25-07-15 | 17:23

O joh, da's Fawaz Jan.
De grote vriend van Jozias...

Hufter | 25-07-15 | 17:20

Dit spul moet het land uit. Zero tolerance voor deze religieize idioten. Oprotten uit Nederland.

Mega Mindie 2 | 25-07-15 | 17:09

Bill Warner, hoogleraar wis- en natuurkunde, heeft zich sinds 9-11 verdiept in de islam en weet er ondertussen meer van dat menig ‘expert’ in de islamitische wereld. Moslims weten weinig van de islam. Moslims weten in het algemeen weinig, want weten is link in de islam. Wat ze moeten weten van islam, dat horen ze in de moskee.Verder heeft Mohammed waarschijnlijk nooit bestaan. En van de koran waren er aanvankelijk verschillende versies. Ook is de koran grotendeels samengesteld uit slechte en niet goed begrepen citaten van eerdere religie en mythologie. Islam is algemeen destructief jegens denken, creativiteit en humaniteit. De Politiek Correcte Waarheid zegt evenwel dat islamkritiek racistisch is en dat over enige tijd de islam probleemloos deel is van de moderne open samenleving. De Politiek Correcte Waarheid moet daarvoor heel veel negeren, niet zien, niet lezen, niet waarnemen, werkelijkheid aan de kant schuiven, het bestaat niet, het mag niet bestaan, religie van de vrede, religie van de vrede, religie van de vrede. Het betreft hier eigenlijk twee soorten waan, die elkaar versterken in de afbraak van de moderne Westerse cultuur.
www.youtube.com/watch?v=SnITHRb3hKc#t...

Benedict Broere | 25-07-15 | 17:03

Mocro dit, Mocro dat.
.
Het mooiste van dit alles? Echte Marokkanen die zich wel zelf in Marokko staande kunnen houden kijken ze met de nek aan.
.
Feitelijk moet niemand ze. Dat ligt natuurlijk aan al die "niemanden". Heus niet aan de onwelriekendheid van de mocrootjes zelf.

Parel van het Zuiden | 25-07-15 | 16:50

-weggejorist-

Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:45

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:24
Veel plezier met je ban, ik ga het niet eens meer uitleggen.
*zwaait*

necrosis | 25-07-15 | 16:44

Als dat een normaal katheder is, dan is die dragqueen in die jurk maar 1.35 meter. Fatwasmurf is er weer!!

legomuis | 25-07-15 | 16:41

-weggejorist-

Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:34

Vrijheid van godsdienst uit de grondwet, wordt al afgedekt door vrijheid van meningsuiting. Stop subsidiëring van religieuze groepen en stop met speciaal onderwijs.
Genoeg is genoeg! Geen gelovige idioten die enige stem hebben in een normaal menselijk bestaan aub.

Tabernakel | 25-07-15 | 16:30

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:24
Ik ben bang dat jij dat niet mee gaat maken. Wat je anderen toewenst roep je over jezelf af. En verder zou ik best wel wat minder minder minder figuren als jij willen zien in Nederland. Ben ik dan een racist? Nee, dan ben ik juist iemand die geen haat en racisme in Nederland wil zien. Jouw mentale gesteldheid laat namelijk nogal te wensen over. Wanneer ga je?

Thunderbird | 25-07-15 | 16:29

-weggejorist-

Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:24

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13
Was hypocriet nog vergeten. Je bent een hypocriete racist. En ook een haatzaaier. Een hypocriete, racistische haatzaaier dus. En dom. Want je verwijt anderen wat je zelf bent. Ik ben trouwens niet Joods, weet ook niet wat dat er mee te maken heeft eigenlijk maar misschien kan jij me dat uitleggen? Ook geen nazi trouwens. Vraagje: draag jij een jurk?

Thunderbird | 25-07-15 | 16:23

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13

Wellicht kunnen u en uw saliva dan elders gaan toeven?
We hebben hier in Nederland een beetje genoeg van onopgeleide, nietskunnende, geitenstrontzakken die zichzelf meer wanen omdat ze een sprookjesboek aanhangen. Een sprookjesboek dat men over het algemeen niet eens kan lezen, want overwegend analfabeet.

Parel van het Zuiden | 25-07-15 | 16:23

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:22
Ik ben beslist tegen alles wat moslims uitdragen en betreur het dat de gutmensen wegkijken c.q. ontkennen, maar wat u schrijft gaat wel ver.
Die woorden gebruikten de Duitsers ook vlak voor de grote krieg, maar toen betrof het een andere bevolkingsgroep.

Politicusincapabelus | 25-07-15 | 16:22

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13
Die vrienden van je met IS vlaggen, die roepen dood aan Joden, daar hoor ik je niet over. Racist.

Thunderbird | 25-07-15 | 16:21

@Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13
Jij bent wat we noemen in de volksmond een vuile racist, een antisemiet, een stuk verdriet. En het meest trieste is dat je zelf niet beseft dat je een racist bent maar anderen er wel voor uitmaakt. Ik zou best wel minder racisme willen zien. Begrijp je het nu?

Thunderbird | 25-07-15 | 16:19

Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13 Rot dan op!

Ga dan! Doei! Dahaaaag! De mazzel! Toedeledokie!

Willianus Wortelus | 25-07-15 | 16:18

Ik wil politici van VVD, PvdA, CDA, D66 nog een dingetje meegeven om over na te denken.
.
"We zien jullie."
.
"We zien wat jullie (niet) doen."
.
"We zullen jullie niet vergeten."

Parel van het Zuiden | 25-07-15 | 16:15

-weggejorist-

Mocrokanaleneiland.k | 25-07-15 | 16:13

Ik ben voor een wet die het legaliseert dat we zulke volslagen idioten mogen bepissen en beschijten.

potloodvent | 25-07-15 | 16:06

Direkt weer roepen dat het een haatsheik is. Ok, hij heeft een jurk aan maar hij kan ook gewoon transsexueel zijn. Niks mis mee. Hadtie lippestift op?

Politicusincapabelus | 25-07-15 | 16:05

Moslims kotsen op Nederlanders.

Als er één ding is waar de moslim totáál geen respect voor heeft is het wel de vrijwillige overgave en de totale onderwerping die thans plaatsvind.

Willianus Wortelus | 25-07-15 | 16:05

@anna-jane | 25-07-15 | 15:43
Hij probeert helemaal niets te zeggen, hij lult alleen de inhoud van zijn fascistische ideologie (de islam), hij mag niet eens twijfelen over de inhoud van zijn islam, dus verwacht van hem ook niet dat ie ooit verstandige dingen gaat zeggen, want zelf nadenken is in de islam verboden(haram), alles is voor hem al 1400 jaar geleden door allah nagedacht, wat hij moet doen is slechts uit zijn nekharen nalullen wat allah hem in de koran en hadith heeft verteld. Dus probeer niet eens in discussie te gaan met de aanhangers van zulke gevaarlijke fascistische ideologie, ze zijn helemaal gehersenspoeld, psychisch gestoord en dus levensgevaarlijk.

Wonderful-Life | 25-07-15 | 16:02

Het zou zomaar een scene uit de moderne versie van 'The Great Dictator' kunnen zijn.

Lampelul | 25-07-15 | 15:58

Een man in een jurk doet pijn aan mijn ogen. Deze man doet mij pijn. Hij heeft het recht niet. Wat zullen we met hem doen?

Thunderbird | 25-07-15 | 15:56

Ik denk dat een dromedarishengst best nog eens geyl van hem zou kunnen worden.

eerstneukendanpraten | 25-07-15 | 15:54

Wat we hier zien is geen geestelijke maar een achterlijke. Of een geestelijk achtergestelde.

Thunderbird | 25-07-15 | 15:54

Dit is het beste nieuws van de week. Doe zelfs de tuin nog in een kokerrok en op hakken en zag dat als een beetje onschuldige afwijking. Maar nu blijkt dat dus voor het goeie doel te zijn!

Poesmobiel | 25-07-15 | 15:51

De haatimam kwetst mijn gevoelens.

p3xxx | 25-07-15 | 15:49

Wat een ontieglijke droplul die man/vrouw.

Bram8918 | 25-07-15 | 15:49

@rode-spa | 25-07-15 | 15:26
Tolerant zijn naar uw tolerante medemens is prima.
Tolerant zijn naar uw intolerante medemens en zijn/haar intolerante ideologie is niet verstandig. Niet doen dus.

Tolerantie, vrijheid en democratie moeten geen naïviteit, zwakheid en lafheid betekenen. Tolerantie, vrijheid en democratie zijn beschaafde normen en waarden, ze zijn te kostbaar en moeten wij ze altijd keihard verdedigen, ze moeten weerbaar zijn tegen barbaarse achterlijkheid.

Daarom:
Intolerante ideologieën verdienen geen tolerantie.
Anti-vrijheid ideologieën verdienen geen vrijheid.
Anti-democratische ideologieën verdienen geen democratie.

Wonderful-Life | 25-07-15 | 15:44

Je mag dragen wat je wilt.
Maar als een vrouw opgemaakt zonder sluier buiten loopt
'dan doet dan pijn bij de man. Een man heeft gevoelens.
Niemand heeft het recht om andere mensen pijn te doen. niemand.

blbllb. En een vrouw heeft geen gevoelens? een man mag ongesluierd buiten lopen?
Want een vrouw kan je geen pijn doen?

Wat probeert deze man nu eigenlijk te zeggen?

anna-jane | 25-07-15 | 15:43

De grootste meest extreme anti-homo predikers, zijn vaak zelf gay. Voorbeelden te over. Dat staat daar maar te ropen in een jurk. Ik heb genoeg gayvrienden maar geen 1 er van draagt er een jurk. En waarom zou die sninkende haatbaard last hebben van homo's ? Proberen ze hem soms dagelijks in zijn achterste te nemen ofzo ? Waar bemoeit die sprookjesgelovert zich mee. Zwakzinnige drol met het IQ van een pinda, dat is het. Met zijn mieterige mutsje.

Rest In Privacy | 25-07-15 | 15:31

Toch heeft Rutte hem 1000 keer liever als buurman dan Wilders .
blauwe zander | 25-07-15 | 15:19
=
"Fijne ramadan"

meneer Q | 25-07-15 | 15:29

Op zich duidelijke taal als je het in context zet.

In een hal in zonnig Nederland ziet het er niet uit, maar met een beetje zand en geiten stront aan je l*l, na de wekelijkse goat-bash-al-zandi en net voor het stenigen van je 15 jarig nichtje omdat ze scheef naar de snikkel van d'r broertje keek tijdens de maandelijkse bad, dan klopt dit wel een beetje.

Ikke? | 25-07-15 | 15:28

-weggejorist-

Rest In Privacy | 25-07-15 | 15:26

Mooi hoor, zulke gastsprekers. Achterlijkheid komt naar u toe, deze zomer.

Stormageddon | 25-07-15 | 15:25

Nabrander; en over kledingkeuze en haardracht gesproken, kijk naar jezelf met dat gestorven ongedierte op je kin en je vod aan!

Claudia M. | 25-07-15 | 15:22

Nabrander; en over kledingkeuze en haardracht gesproken, kijk naar jezelf met dat gestorven ongedierte op je kin en je vod aan!

Claudia M. | 25-07-15 | 15:22

No one has tehe right to hurt another person. Preices, en daarom de islam en boerka's verbieden.

Thunderbird | 25-07-15 | 15:19

Toch heeft Rutte hem 1000 keer liever als buurman dan Wilders .

blauwe zander | 25-07-15 | 15:19

Man, ga alsjeblieft terug naar waar je vandaan gekomen bent en ga daar lekker de beledigde nozem spelen. Als je er allemaal niet tegen kunt, moet je gewoon zelf zo verstandig zijn om weg te gaan en je niet hier dagelijks ergeren aan zaken die absoluut niet veranderen. D.w.z. zolang ik niet in mijn blote toges loop (mag wettelijk trouwens ook niet) trek ik toch echt aan wat mij bevalt en prettig zit, basta!

Claudia M. | 25-07-15 | 15:19

Wordt echt tijd dat in Nederland wordt overgegaan tot sluiting en afbraak van deze haat predikende skeeën. Moeten ze dit soort so-called imans maar niet uitnodigen. Overheid/gemeenten staan erbij, kijken ernaar en gaan over tot de orde van de dag. In wat voor land leven we?

Jan, Leiden | 25-07-15 | 15:19

Nou meiskes... geen hotpants of mini-jurk meer aan anders worden de haatbaarden zeeeer boos.

meneer Q | 25-07-15 | 15:18

Altijd leuk, dat 'behalve'.
Je mag dragen wat je wil, behalve....
Je mag zeggen wat je wil, behalve....
Je mag doen wat je wil, behalve....
Je mag tekenen wat je wil, behalve.....
Waarom zijn er nu zoveel die in dit soort verhaaltjes geloven zonder kritisch te zijn?
Snap dat echt niet.

helaas nederlander | 25-07-15 | 15:17

Het geschreeuw van die mafkut jurk met een eierdop op zijn overigens leeg hoofd, is kort samen te vatten; fuck islam.

Daistwasloos | 25-07-15 | 15:16

@Lupuslupus | 25-07-15 | 15:06

Hear hear!

Desmoulins | 25-07-15 | 15:14

@Frans Bierings | 25-07-15 | 14:51

Weer het bizarre idee dat het christendom en de islam met elkaar te vergelijken zijn. Hiermee wordt dus voorbij gegaan aan het fundamentele verschil tussen een religie en een politieke ideologie die zich voordoet als een religie.
Wij hebben in Nederland nooit maar dan ook nooit een zelfde tijdperk meegemaakt. Een misconceptie van epische proporties.
We kunnen ons wel blijven geruststellen met een hoop die werkelijk nergens op gebaseerd is en feitelijk ook onjuist is, maar uiteindelijk zullen we de realiteit toch onder ogen moeten zien...

Desmoulins | 25-07-15 | 15:13

Fawaz is een fascist die de haat tegen Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh aangewakkerd heeft.
Met dodelijk resultaat.
Had al lang het land uitgezet moeten zijn.

L. Rijk | 25-07-15 | 15:12

Wat een mafkees, oppakken, uitzetten en nooit meer binnenlaten. Wordt overigens ook eens tijd dat ze in NL, zoals ook in Oostenrijk is ingevoerd, alleen de landstaal en Engels mogen prediken, daarmee hou je sowieso een hoop van die idioten buiten de landsgrenzen.

dutchdj | 25-07-15 | 15:08

Het lijkt net een haatkabouter in een te grote kinderstoel. Maargoed, dit soort gif wordt er dus verspreid in de moskee's. Nog even en we gaan dezelfde verschijnselen zien als in de UK en Frankrijk. Waar de oorspronkelijke bewoners aangevallen worden, alleen om het feit dat ze ongelovigen zijn. Waar no-go area's worden gevormd waar shariapolitie rondloopt om autochtonen te bedreigen en aan te vallen onder het mom van dit is moslim gebied, maar links europa wil het niet zien. Slaap lekker allemaal.

Cultuur.Barbaar | 25-07-15 | 15:07

Deze verschrikkelijke man met even verschrikkelijke denkbeelden mag wat mij betreft so fort het land uitgetrapt worden....

Arietjuh | 25-07-15 | 15:06

Gelukkig zijn we daar goeddeels overheen gegroeid, op grosso modo de biblebelt na.
Ik heb toch nog hoop dat de moslim gekkies die slag ook nog wel zullen gaan maken, hoewel, zolang we dit soort achterlijk volk blijven importeren zal dat nog heeeeeeeel lang gaan duren.
Frans Bierings | 25-07-15 | 14:51
.
Ja "gelukkig" zijn "we" daar goeddeels overheen gegroeid met als gevolg daarvan: het Christendom verguisd en belachelijk gemaakt en daarvoor in de plaats de alles vernietigende islam gekregen. Van harte gefeliciteerd hoor.
En vergeet maar rustig dat de islam zich zal laten vernederen, belachelijk maken en wegjagen zoals bij het Christendom is gebeurd door de christen-haters.
Bijzonder "verlicht" ook door het Christendom te vergelijken met de islam. Maar daar komen ze vanzelf achter. Zodra ook hùn hoofd op het hakblok ligt.

Lupuslupus | 25-07-15 | 15:06

Als kind, in een zwarte kousenkerk, zat je elke zondag voor meer als èèn uur te luisten, probeerde je, naar dezelfde taal en inhoud. Ouders spraken van een goede preek als het schuim van zondaren er af vloog, letterlijk.

biltong | 25-07-15 | 14:57

@Lupuslupus | 25-07-15 | 14:50
Dat was meer hoopvol bedoeld, uiteraard weet ik heel goed wie er het eerst aan hun stutten trekken als de pleuris uitbreekt.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:56

Nou baardmans, opkankeren naar IS grondgebied voor jou dus.Het doet je blijkbaar pijn hier over straat te waggelen in je stinkjurk.

Ploertendodert | 25-07-15 | 14:55

Hé Lul van Aartsen... Nog steeds trots op Den-Hagistan?

R.B.Scott | 25-07-15 | 14:55

@ST18 | 25-07-15 | 14:50
Ben het wel met uw reactie eens maar *wat* zouden we moeten doen dan? Hebt u suggesties?

Lupuslupus | 25-07-15 | 14:54

Wat een vreselijke achterlijkheid. En weet je wat zo erg is, er zijn mensen, wellicht liberale moslims die zich dit soort tirades van de achterlijke baardapen toch nog laten aanleunen en zich weer "terug bekeren" naar de "ware islam". Dat schiet dus niet op.
Overigens hebben wij hier in NL een zelfde tijdperk meegemaakt toen de achterlijke pastoors, kapelaans, dominees en anderen van dat soort religieuze gekkies hetzelfde soort donderpreken hielden welke door de toenmalige kwezels en hun aanhang ook voor god's woord werd aangenomen. Gelukkig zijn we daar goeddeels overheen gegroeid, op grosso modo de biblebelt na.
Ik heb toch nog hoop dat de moslim gekkies die slag ook nog wel zullen gaan maken, hoewel, zolang we dit soort achterlijk volk blijven importeren zal dat nog heeeeeeeel lang gaan duren.

Frans Bierings | 25-07-15 | 14:51

@Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:40
Ja dat kan ik mij wel herinneren, 9/11. Toen zijn mijn ogen open gegaan. Mede door de "feestelijkheden".

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:51

-weggejorist-

ST18 | 25-07-15 | 14:50

Opdat wij niet vergeten maar vooral onthouden wie er straks verantwoordelijk gehouden moeten worden.
Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:37 |
.
Mijn inschatting is dat de verantwoordelijken tegen die tijd al "über alle Bergen" zullen zijn. M.a.w.: het hazenpad gekozen hebben, net zoals in 1940. Zie hoe de regering (incl. het koningshuis!) blijft kruipen voor de islam.

Lupuslupus | 25-07-15 | 14:50

Donate? Nieuwe crowdfunding actie GS? Zeker voor een kapstok, zodat z'n jas niet meer op de verwarming hoeft?

Watching the Wheels | 25-07-15 | 14:50

@Lupuslupus | 25-07-15 | 14:40
Het is naar mijn idee niet eens dat _alle_ mensen doorslapen, het is meer door politiek correcte indoctrinatie en door de islam zelf ingegeven angst dat mensen er zich niet over durven uit te spreken. Als je op je werk of in de kroeg iets zegt over "buitenlanders" dan ben je direct een Hitler. Als je het over moslims hebt dan kijken mensen schichtig rond of er geen een in de buurt is.
Voor de politiek geldt hetzelfde: de angst regeert.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:49

tijd voor een nieuwe kruistocht, deze keer hoeven we niet zover te rijzen, tenminste niet in het begin.

gentle_giant_58 | 25-07-15 | 14:47

You may wear what you want but not at the expense of other people's feelings.

As a man goes out wearing a dress he hurts other mens feelings and should be thrown out of our country.

bergsbeklimmer | 25-07-15 | 14:44

Wat een mafkees.

Bejaardenhuis | 25-07-15 | 14:44

Ik zie een kleine kleuter in een te grote kinderstoel die roept dat hij geen worteltjes lust en ijs eist.
Heeft gelukkig niks met de islam te maken.

Schietmijmaarlek | 25-07-15 | 14:43

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:33
Inderdaad, zie het maar als pure provocatie, net als de "feestelijkheden" destijds door deze bevolkingsgroep na 9/11.

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:40

Laten we het naast haatpredikers eens hebben over haatfaciliteerders. Werden NSB-er's niet net zo verguisd als de nazi's zelf?
.
Dus de burgemeester, de gemeenteraad, de toehoorders in de moskee, het moskeebestuur mogen van mij met naam en toenaam aan de schandpaal.

Parel van het Zuiden | 25-07-15 | 14:40

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:28
Ja u wel, en ik ook. Maar de meerderheid zit nog steeds met de kop in het zand en zegt dat het zo'n vaart niet zal lopen.
Ik vind het zelf ook verschrikkelijk hoor, vooral voor mijn kinderen en kleinkind. Maar kijk hoever de islam in Nederland al is gevorderd in de laatste 20 jaar... Ze zitten letterlijk overal, bij de politie, in het leger, in de stadsbesturen tot en met de 2e kamer.
.
Elke hoofddoek en elke soepjurk die u op straat ziet is een vlag van de fundamentalistische islam. Elke moskee is *islamitisch grondgebied*. Maar het grootste deel van de bevolking blijft gewoon doorslapen. Dàt is nog het allerergste.

Lupuslupus | 25-07-15 | 14:40

Mannen met jurken in de straten van Nederland vind ik offending.

De waard zijn gast | 25-07-15 | 14:39

@Lupuslupus | 25-07-15 | 14:28
Je koopt er niets voor, mee eens. Maar voor mijn gevoel is het belangrijk om het gedachtegoed van Janmaat, Fortuyn en van Gogh te blijven uitdragen. Opdat wij niet vergeten maar vooral onthouden wie er straks verantwoordelijk gehouden moeten worden.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:37

Een man in een jurk en Charlie Chaplin voeten die schreeuwt over homoseksualiteit krijgt van mij geen aandacht verder.

Balletje Mayo | 25-07-15 | 14:37

Prima, maar beetje jammer dat dat volk zich altijd zo repectloos gedragen. Niet tegen mij, want sla ze meteen de eeuwige harem in maar wel tegen mijn dochters die er trouwens netjes bijlopen.

Mayer001 | 25-07-15 | 14:37

@rode-spa | 25-07-15 | 14:24

De islam is dan ook geen religie maar een politieke ideologie.

Desmoulins | 25-07-15 | 14:34

@VerenigingVanDieven | 25-07-15 | 14:20
*luid applaudisseren doet*

necrosis | 25-07-15 | 14:33

@Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:22
Het wordt hier in Den Haag met de dag erger. Iedere keer als de spanning oploopt, bijvoorbeeld recentelijk door de ramadan-rellen en Charlie Hebdo, dan zie je steeds meer hoofddoekjes en mannen in jurken.
Wil dan ook z.s.m. weg uit Den Haag, hoeveel pijn mij dat ook doet als Hagenees. Allemaal met dank aan Jozias c.s.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:33

Jammer dat het simplistische boekwerk van de profeet Mohammed (nee bedankt) zo diffuus en complex is, voor zowel Gutmenschen als moslims, dat er altijd zo'n akelige sheik aan te pas moet komen om de domoren uit te leggen hoe het allemaal in elkaar zit.

Jan Passant mk2 | 25-07-15 | 14:32

Gelukkig worden islamitische haatzaai.. eh islamitische sprekers goed in de gaten gehouden door onze waakzame en dienstbare overheid. Ik ga rustig slapen.

Maria.1 | 25-07-15 | 14:32

@Martin_rsd | 25-07-15 | 14:19

Zelfislamisering.
Wat zijn volgens u wetenschappelijk bewezen feiten?

Desmoulins | 25-07-15 | 14:31

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:20
Hans Janmaat was zijn tijd héél ver vooruit en heeft in *alles* wat hij zei gelijk gekregen.
Maar ja, wat kopen we daarvoor, niets toch? Geert Wilders wordt net zo gedemoniseerd als Janmaat in zijn tijd.

Lupuslupus | 25-07-15 | 14:28

-weggejorist-

übersap | 25-07-15 | 14:28

@Lupuslupus | 25-07-15 | 14:20
Dat klinkt als een heel eng doemscenario. In elk geval zal ik mij er met hand en tand tegen verzetten.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:28

Euh, me huis waait bijna om ...

Piet Karbiet | 25-07-15 | 14:26

@Dutch_Holland | 25-07-15 | 14:10
Waarom denk je dat ze in een fantasie verhaal geloven...? 0,0 zelfvertrouwen, geen zelfkennis en al helemaal geen doorzettingsvermogen. Het is schandalig dat de goede linkse sujeten deze psychische gemankeerde mensen nog verder de grond inschoppen door de islam te vergoelijken.

Mark_D_NL | 25-07-15 | 14:24

@Martin_rsd | 25-07-15 | 14:19
Wetenschappers geloven dat leven ontstaan is uit levenloos materiaal en dat de Big Bang voortkwam uit de energie van een vacuum. Het is beter om religie achter de voordeur te houden - wat je verder gelooft mag je zelf weten.

VerenigingVanDieven | 25-07-15 | 14:24

-weggejorist-

Rest In Privacy | 25-07-15 | 14:24

Nou volgens minister Asscher zijn moslimhaat en islamofobie de grote problemen die momenteel spelen. Volgens de gemeente Utrecht zijn het pas haatpredikers op het moment dat vuige blogjes, zoals GeenStijl, deze spirituele heren betitelen als haatpredikers. Zij projecteren slechts een beeld op zichzelf dat wij, onwetende ongelovigen, hen aanreiken.
Ergo: het is onze schuld. Als we lang genoeg net doen of dat er niets aan de hand is zullen deze spirituele mannen met baard uiteindelijk vanzelf inbinden en het ware woord van de islam prediken, en dat is zoals ons voortdurend op het hart gedrukt wordt door arabisten en islamdeskundigen zoals Pechtold, van Aartsen en Rutte, louter vrede en barmhartigheid.

Desmoulins | 25-07-15 | 14:23

@Botte Hork | 25-07-15 | 14:20
Dat bekt lekker, "islanazi's"!

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:23

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 13:56
Ik zag er gisteren hier ook 1 in het dorp, soepjurk, gehaakt stink keppeltje, en vieze geiten sik. Vrouw zwaar gesluierd ernaast. 2 kleine kinderen erbij, daar had ik overigens wel mee te doen. En reed in een vrij nieuwe Mercedes, dat dan weer wel. Zulke taferelen zijn hier in Brabant in de kleinere steden en dorpen nog geen gemeengoed, maar je ziet het helaas ook hier steeds vaker. Wat dat betreft is de Randstad ons voorland.

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:22

Hoe kan iemand zo'n baard in jurk die in een houten dixi staat te raaskallen serieus nemen?

Eduardo- | 25-07-15 | 14:21

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:10
"De moskeeën zijn onze kazernes, de minaretten zijn onze bajonetten (*plus* al het wapentuig dat in de "kazernes" ligt opgeslagen) en de gelovigen zijn onze soldaten".

In bovenstaande uitspraak maakt Erdogan er geen geheim van waarom islamieten in de wereld (en in Europa) zijn: op veroveringstocht. En met tienduizenden per jaar komen ze ons land binnen. Dus binnen een jaar of 10 hebben we hier een burgeroorlog waarbij de autochtonen in de minderheid zullen zijn. Zij mogen zich immers niet bewapenen.... Waarmee de overheid de bevolking *willens en wetens* uitlevert aan de islam.

Lupuslupus | 25-07-15 | 14:20

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:18
De Islanazi's? Laten we die gebruiken.

Botte Hork | 25-07-15 | 14:20

Er hoeft niet zoveel aan die kansel verbouwd te worden om er een schavot van te maken.

VerenigingVanDieven | 25-07-15 | 14:20

@Hufter | 25-07-15 | 14:13
Ik pleit voor een dresscode in heel Nederland! Moddervette fatsige korte gillende blanke wijven in strakke leggings en korte rokjes is net zo verschrikkelijk als die Burka's ! Als mensen niet uit fatsoen voor zichzelf kunnen zorgen, moet de Roverheid dat dus noodgedwongen maar doen, en regels opleggen hoe men zich straatbeeld positief verhogend buiten de deur dient te kleden!!! Daarnaast een verbod opleggen voor religies, ergens in geloven wordt strafbaar, slechts aan wetenschappelijk bewezen feiten mag men filosoferen maar niet grenzeloos! Alle problemen zijn zo simpel op te lossen!!

Martin_rsd | 25-07-15 | 14:19

@basweetutwel | 25-07-15 | 13:37
Het is de mode uit 1438. Vandaag de dag noemen we mannen in jurken gewoon Gaylord.

Botte Hork | 25-07-15 | 14:18

@Botte Hork | 25-07-15 | 14:15
Moffen vind ik nog té veel eer.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:18

Lege zakken lege zakken het zijn allemaal lege zakken en kost de werkende gemeenschap veel geld en haat, vooral HAAT tegen de westerse beschaving en dat wort alleen maar erger.

Neuswiel | 25-07-15 | 14:18

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:10
Klopt, de nieuwe nazi's. Oftewel de Islammoffen.

Botte Hork | 25-07-15 | 14:15

Ik discrimineer niet, maar weet je wat ik nou aanstootgevend vind?
Streng islamitische kleding in het NLse straatbeeld.
Ik krijg daar een naar gevoel bij.
In niks en niemand heeft het recht om de ander een naar gevoel te geven....

Hufter | 25-07-15 | 14:13

Lijkt wel een opstandige kleuter in een kinderstoeltje.

Shewitdeedee | 25-07-15 | 14:12

@Mark_D_NL | 25-07-15 | 14:08
Ha, hier hetzelfde. Geen brood in huis maar geen zin om door de storm te gaan. Als ik straks maar geen rare dingen ga doen ;)

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:12

En deze idioot moet niet namens alle echte mannen spreken, ik als man, krijg vooral pijn in mijn ogen en word er niet vrolijk van als ik een beetje bedekte vrouw zie en ik krijg helemaal de neiging om te kotsen en wordt er depressief van als ik een hoofddoek zie. Dus, ik word juist heel vrolijk en blij zodra ik schaars geklede vrouwen zie en het liefst huppelen ze overal in bikini rond.

Alleen homo's vinden schaars geklede vrouwen niet leuk, hij is dus homo, alleen moet hij nog uit de kast komen, maar dat doet ie weer niet, want mag nie van zijn Allah. Kan me dan wel voorstellen dat ie zulke kudt leven heeft en hard schreeuwt uit frustraties.

Wonderful-Life | 25-07-15 | 14:11

@Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:04
Mooi woord, bigotterie! Als ik ze in vol uniform zie lopen dan draait mijn maag om, letterlijk en figuurlijk. Het zijn de SS uniformen van de nieuwe generatie nazi's.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:10

Waarom zijn moslim mannen zo jaloers.
Mijn vrouw heeft altijd kokerjurkjes aan, laat andere mannen maar lekker kijken naar die kont.
Zielig als je zo weinig zelfvertrouwen hebt.

Dutch_Holland | 25-07-15 | 14:10

ik vind mannen in wijven kleren vies en dan ook nog in een kapotte babystoel gaan zitten,islam is vies.. islam is een gezwel,en we gaan net zo lang door met het in de zeik zetten van dat sprookjesboek tot het zwarte doosje in mekka is ontploft.

ShoveASockinit | 25-07-15 | 14:09

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:00
En als ik honger heb moet je ook oppassen!1!...

Mark_D_NL | 25-07-15 | 14:08

Fawaz is weer erg opgewonden na het lezen van de koran, wat een onfatsoenlijk mens.
Wie heeft deze man het Nederlanderschap toegekend?

topsporter | 25-07-15 | 14:07


@R. E. Calcitrant | 25-07-15 | 14:01
Pechtold is verloren. Die heeft geen vrienden gemaakt door zo opvallend geld en macht boven democratie te verkiezen. Hij heeft als de wind andere gaat draaien geen "vrienden" meer over. Want hij snapt niet dat hij gebruikt word en als hij op is en niet mer usefull zal men hem heel snel laten vallen. pechtold is een usefull idiot. Die moet je gewoon links laten liggen.

Mark_D_NL | 25-07-15 | 14:06

Die prekende mongool kwetst mijn gevoelens als vrouw wanneer hij van mij verwacht dat ik een hoofddoek draag omdat ik anders de gevoelens van mannen kwets.

Ik flikker hem met plezier van het dichtstbijzijnde dak af.

RepubliekNederland | 25-07-15 | 14:05

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 13:56
Daar is een prachtig Nederlands woord voor:
Bigotterie dan wel kwezelarij, oftewel overdreven en gespeelde vroomheid.. Bij de vrouwelijke tegenhanger bij de religie van de vrede is het precies het zelfde laken een pak, letterlijk en figuurlijk..

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 14:04

@Martin_rsd | 25-07-15 | 14:01
Dat ook. Machteloze woede kan ook heel link zijn.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:03

Lekker schuin weer, niemand heeft het recht om iemand pijn te doen. Maar vervolgens wel de vrouw(en) pijn doen die je 'pijn' doen.

Abu Plofbaard | 25-07-15 | 14:03

@Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:00
Mensen die niets te verliezen hebben, dat zijn de gevaarlijkste.

Martin_rsd | 25-07-15 | 14:01

Wat een grapjas.
Ik zeg: Geef die man een podium!

VanBukkem | 25-07-15 | 14:01

Nou meneer Pechtold. Voor de komende uitzeng van politieke partijen machtig mooi beeldmateriaal. Waar staat uw D immers voor. Wat zult u hier dankbaar gebruik van maken. Toch?

R. E. Calcitrant | 25-07-15 | 14:01

Het erge is, en dat merk je hier ook in de comments, demense gaan zich steeds machtelozer voelen. En machteloze mensen, die zijn het meest gevaarlijk.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 14:00

Dus vrouwen mogen geen jurk dragen maar hij wel? Wat een homo!

Steinway | 25-07-15 | 13:59

Vrij gay-gedoe allemaal dit soort jurkenmeetings

Tobi | 25-07-15 | 13:59

swassannuf | 25-07-15 | 13:57
Melanie???

swassannuf | 25-07-15 | 13:58

Die burka babes kwetsen mijn gevoelens... tyf toch een eind op kerel.

BozeHenk | 25-07-15 | 13:58

swassannuf | 25-07-15 | 13:56
Dat je die vanuit elke hoek niet meer kan zien zeg maar.
Zou dat kunnen Melanie?

swassannuf | 25-07-15 | 13:57

Welke toegevoegde waarde geeft de aanwezigheid van Islam gelovigen aan de Nederlandse maatschappij eigenlijk?

Martin_rsd | 25-07-15 | 13:57

swassannuf | 25-07-15 | 13:55
Of meteen maar die hele moskee ermee overgieten is nog beter toch Melanie?

swassannuf | 25-07-15 | 13:56

-weggejorist-

ST18 | 25-07-15 | 13:56

Van de week zag ik hier in Den Haag een groepje jonge mannen van rond de 20-25 jaar in vol uniform over straat gaan. In vol uniform is: vlassig baardje, lange jurk, sandalen en moslimhoedje. Daarbij aantekenend dat het niet eens vrijdag was. Het is gewoon pure provocatie. Kijk ons eens moslim zijn. Kijk ons eens "vroom" zijn. Het is werkelijk waar om te kotsen. Regelmatig zie ik hier ook zwarte brievenbussen voorbij schuifelen. Soms is de klep zelfs ook afgesloten.

Ze horen hier gewoon niet thuis, PUNT. Met hun "niemand heeft het recht een ander te kwetsen". Waarmee bedoeld wordt: "moslimmannen mogen anderen kwetsen maar niet gekwetst worden". Met hun "eer". Pftoe.

Dhr. de Wit | 25-07-15 | 13:56

Wonderful-Life | 25-07-15 | 13:51 In de roze fantasiebloemetjesweide van onze zelfgekozen politici gaat het allemaal prima samen en hoeven we ons geen zorgen te maken.

Willianus Wortelus | 25-07-15 | 13:55

Kan hij nou ook met een soort van spiegelend materiaal overgoten worden Melanie?

swassannuf | 25-07-15 | 13:55

Hij is in ieder geval een echte moslim, want dat is de echte islam, vinden wij dat niet acceptabel?! Oké, dan moeten wij geen islam importeren en geen islam tolereren, want de islam is een haatdragend, gewelddadig en fascistisch ideologie, mooier wordt het niet.

Willen wij graag vrijheid en democratie? Dan moet de islam verboden worden.

Willen wij graag fascisme en onderdrukking? Dan moet er nog meer islam geïmporteerd en getolereerd worden.

Dus, het is kwestie van OF OF, niet EN EN. Want de fascistische islam en het vrij democratische westen gaan nooooooit samen. Proberen wij ze toch samen te laten gaan?! Dan gaat het vroeg of laat flink fout.

Wonderful-Life | 25-07-15 | 13:51

Paar spijlen in dat ding en je hebt een Papegaaien kooi.

Mark_D_NL | 25-07-15 | 13:51

Ik zie een peervormig lichaam, niet welkom in het midden oosten,ons land vergiftigen.

topsporter | 25-07-15 | 13:49

Hij zegt: "no one has the right to hurt another person"

Behalve als het een moslim is, dan mag hij alle ongelovigen afslachten.

Dutch_Holland | 25-07-15 | 13:48

Mijn gevoelens worden gekwetst door rare mannen in witte jurken met een kek hoedje op.
En nou?

barf | 25-07-15 | 13:47

Haha, dat wordt lachen straks, met al die links stemmende feministen, als de sharia hier wordt ingevoerd...

Poekieman | 25-07-15 | 13:46

-weggejorist-

Wachtmeester R | 25-07-15 | 13:46

Wat een lutser in zijn soepjurk.
Echt onvoorstelbaar dat zulke religieus gemankeerde figuren hun verbale diarree nog steeds mogen spuien hier in ONS land.
giphy.com/gifs/sparta-11b700y1OsNQcg

In de vergeetput zulke haatbaarden.

Gaul Shaarad | 25-07-15 | 13:46

"Religie brengt u en anderen rondom u ernstige schade toe"

Mastermattie | 25-07-15 | 13:44

"No-one has the right to hurt another person"
Oké, top! Als moslims ophouden met aanslagen en oorlogen ben ik helemaal blij.

Nietvoordekat | 25-07-15 | 13:44

@Lewis Lewinsky | 25-07-15 | 13:41
Scherp.
Of een Duitse helm.

Piet Karbiet | 25-07-15 | 13:43

Welk een verrijking van onze cultuur, die islam.

Barani517 | 25-07-15 | 13:43

Religie doet pijn aan het verstand, zal derhalve verboden moeten worden.

johoost | 25-07-15 | 13:43

Dus als de dames er een beetje lekker bijlopen zouden ze mijn gevoelens kwetsen ?? Denk het niet. Die ingepakte pinguïns, die kwetsen mijn gevoelens.

Der Schnitzeljäger | 25-07-15 | 13:43

Haal em eruit en bekijk em

NACademicus | 25-07-15 | 13:43

Even afwachten wat de mening van Peter R. de Vries hierover is.

meneer der meneren | 25-07-15 | 13:42

Salamis, I like em!

NACademicus | 25-07-15 | 13:42

Wat een dom achterlijk mens staat daar toch te schreeuwen om aandacht. En de mensen die daar naar luisteren zijn natuurlijk nog idioter.

Mark_D_NL | 25-07-15 | 13:42

@Piet Karbiet | 25-07-15 | 13:38
In dat spreekgestoelte is het silhouet van een vrouwenborst gefiguurzaagd. Just saying.

Lewis Lewinsky | 25-07-15 | 13:41

It shirts = it hurts

Itastijl | 25-07-15 | 13:40

Wat een walgelijk, ergerlijk, bemoeizuchtig kutwezen. Kunnen wij daar nu echt niet van af komen?

langzullenweleven | 25-07-15 | 13:39

Wat schreeuwt die man. Heel vermoeiend.

brutus68 | 25-07-15 | 13:39

Weet je wie er ook stond te schreeuwen op een podium?
Juist ja, maar in ieder geval had die een Hugo Boss kostuum aan, i.p.v. een soepjurk waar je zaakje zomaar naar Mekka en terug loopt te zwieberen...

King of the Oneliner | 25-07-15 | 13:39

Aggut, hij is door de katheder gezakt.

Piet Karbiet | 25-07-15 | 13:38

We hebben veel te weinig van dit soort sprekers in Nederland.

Fantastisch om te zien hoe een warme deken van tolerantie, verdraagzaamheid naar elkaar en begrip voor elkaars afwijkende standpunten wordt neergelaten over een grote groep moslims die niets liever willen dan participeren in een samenleving die deze kernwaarden uitdraagt.

Willianus Wortelus | 25-07-15 | 13:38

Stop talking bullshit. It shirts.

Itastijl | 25-07-15 | 13:37

Ik vind dat ie wel een beetje gelijk heeft. Ik moet ook altijd even wennen aan mannen in kleding die meer bestemd lijkt voor de andere sekse.

Tjongejongeplong | 25-07-15 | 13:37

Die jurk kan echt niet hoor.

basweetutwel | 25-07-15 | 13:37

Hij doet mij pijn door zulke domme dingen te zeggen.
Moet hij nu de hand aan zichzelf slaan?

Dezenaamhier | 25-07-15 | 13:36

Dus dan heb je als man het volste recht de vrouw wel fysiek lastig te vallen & pijn te doen... man, man, man

Bastardsuiker | 25-07-15 | 13:36

S.v.p. het land uitzetten, die Sjeik Afwas Nijd. Technische term: *ongewenst vreemdeling*.

Lewis Lewinsky | 25-07-15 | 13:35

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland