achtergrond

Geenstijl

'Allahoe akbar schreeuwende' man rijgt mensen aan zijn mes in Den Haag; politie schiet dader neer

n de omgeving van het Johanna Westerdijkplein in #DenHaag zou volgens onbevestigde berichten een schietpartij hebben plaatsgevonden. Op verschillende plekken liggen slachtoffers. Politie heeft de omgeving ruim afgezet en er is een arrestatiem ter plaatse

Image
Image
Image
Image
4
Reply

Ondertussen op Onderdrukkingsdag Bevrijdingsdag in lieve stad Den Haag: in de buurt van de Haagse Hogeschool rijgt een man mensenvlees aan zijn mes. Drie gewonden, politie schiet de man neer. Twee traumaheli's ter plaatse, ook zijn er eindbazen van een arrestatieteam van het bevrijdingsbier weggerukt. En dat doen ze niet voor een Bureau Halt-klantje. In onze linktips zit in ieder geval dit: "Allah hzkbar roepende man steekt 4 mensen in buurt haagse hogeschool. In been geschoten. 1 slachtoffer in nek en rug gestoken. Via politieagent buiten dienst." Later meer.
UPDATE: De boel is afgesloten. "Er is nog gevaar", zegt een agent. Maar wat dan.
UPDATE: Foto (met blur) van de in een plas bloed chillende dader HIER (al schijnt de foto het niet te doen, maar zie de volgende update). Uiteraard bekend van 'verward gedrag' en dan mag u zelf de kwalificatie geven. Check ook de agent van het AT, die tien minuten ervoor in zijn Nike-broekje nog bij de strandtent zat.
UPDATE: Foto zonder blur & hee een baard!
UPDATE: Stelling van de eindeloos typende apen, maar dan met spraak. De dader dreunde volgens omstanders zomaar een paar willekeurige letters op en die combinatie vormde plots 'ALLAHOE AKBAR'. Nou jaaaa zeg wat een toeval!
UPDATE: Video van de aanhouding met krakaka hieronder. Hakbar op 0.08. Ook zijn er sneuneuzen die de politiemensen uitschelden voor kankerjoden. 5 mei, mensen. Wat een wereld.
UPDATE: "Hij leek niet verward". En het is dus een apotheker.

Op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag zijn drie personen verwond door een man met een mes. De verdachte is aangehouden en daarbij door de politie in zijn been geschoten. Onderzoek en hulpverlening aan de gewonden is in volle gang. Nadere info volgt zodra er meer bekend is.

36
Reply

Wat we tot nu toe weten: Er is een steekpartij geweest op het Joh. Westerdijkplein Den Haag waarbij 3 personen gewond zijn geraakt. Verdachte is door de politie neergeschoten. Minimaal 3 personen met spoed naar het ziekenhuis. Arrestatieteam van de politie werd ingezet.

Image
17
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.