achtergrond

Geenstijl

Juwelier knalt knetterleipe overvaller Hasan dood. Vriend van Hasan: "Een laffe daad"

Ver-van-uw-bed-show want helemaal andere kant van de wereld, maar in België heeft een juwelier een mocrovervaller van zijn vluchtmotor geknald. Hartstikke dood en de juwelier leefde nog lang en gelukkig, zou u denken. Maar nee!

Overvaller Hasan L., wiens achternaam we niet weten dus laten we hem maar Hasan Lul noemen, kwam met een Kalashnikov de zaak van juwelier Filip binnen. Zo'n Kalashnikov werkt bij een overval als een magische kortingscoupon die geldig is voor alle producten, maar toch vonden Hasan Lul en zijn maat het nodig om de juwelier, diens zus en hun 88-jarige vader te mishandelen. "'Laat hem sterven', zeiden de overvallers, waarna ze op de loop gingen met een hele hoop juwelen." Fijne boys dus, ook gezien Hasans geschiedenis met 'zware feiten', gewapende overvallen, knokpartijen met agenten en diefstallen. Enfin, bij de vlucht werd Hasan samen met zijn strafblad van hier tot Marokko van zijn scoobie geblazen door de juwelier.

Aju paraplu en nu mag goede vriend Sabri Bhenia zijn verhaal doen in Belgenkrant Het Nieuwsblad. "Hasan was een bescheiden en vriendelijke jongen, een echte sportman. Zijn daden zijn absoluut niet goed te praten, maar had die juwelier hem echt in de rug moeten schieten? Een laffe daad." Nou nee Sabri, een juwelier overvallen met een AK, een opaatje van 88 jaar in elkaar stompen en nu die arme juwelier met de dood bedreigen, dát is pas een laf. Joehoe Het Nieuwsblad. In de toekomst graag geen zwakzinnigen meer om een reactie vragen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.