achtergrond

Geenstijl

Migranten verkrachten Merkels kabinet crisis in

Kenners noemen het zelfs in deze prille fase al "de grootste Duitse politieke crisis sinds de dood van Paul von Hindenburg." WAT WIL? We wisten het zelf ook niet maar er schijnt nogal wat te doen te zijn om al die migranten naar Duitsland. Merkel is by proxy al verantwoordelijk voor de moord en verkrachting van vier Duitse meisjes, daar bovenop nog een volwaardige rape spree, een violent crime spree(gewoon een keurig Reuters-linkje hoor) en ohja, een op de zes moorden in Duitsland wordt inmiddels door migranten gepleegd. 

Enfin, een en ander op aan te merken dus. En dat heeft geleid tot een stand-off tussen Kanselier Merkel en Minister van Binnenlandse zaken Horst Seehofer en zijn Beierse CSU. Hij presenteerde zijn "Masterplan for Migration", wat neerkomt op: iedereen terugsturen die al ergens anders geregistreerd staat, aka iedereen die de EU via een ander land dan Duitsland betrad. Merkel is het daar niet mee eens, maar wil wel iedereen terugsturen die al actief afgewezen is door de Duitse immigratiedienst. Anonieme bronnen melden dat de kwestie voor CSU serieus genoeg is om erover uit de coalitie te stappen en het drie maanden oude kabinet daarmee ten val te brengen: "The Augsburger Allgemeine newspaper quoted an unnamed senior CSU lawmaker as saying the Bavarian party was considering leaving the parliamentary bloc."

In ander nieuws heeft historicus Niall Ferguson opgeroepen tot haar terugtreden. "Ik zou willen beweren dat geen enkele persoon op het continent verantwoordelijk is voor de kritieke toestand van de EU zoals zij. Ze had al veel eerder haar onmiddellijke ontslag moeten indienen".

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Feynman en/of Feiten – Hotel Drijfzand

Heeft zwangerschap of de Nederlandse nationaliteit nog een status?

@Feynman | 30-03-24 | 20:25 | 277 reacties

GEFELICITEERD. EU sluit Asiel- en Migratiepact

Wij lezen de analyse van de precieze tekst wel in de brievenrubriek van Ongehoord Nederland

@Ronaldo | 20-12-23 | 08:42 | 442 reacties

Feynman en/of Feiten – Wilders1

Kritiek op een geloof is geen belediging of vreemdelingenhaat

@Feynman | 25-11-23 | 20:25 | 391 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.