achtergrond

Geenstijl

EU-NepnieuwsCommissie volgt De Cockslut Buning met Orwelliaanse propagandavoorstellen

Jawoor. De Fake Niels-commissie van de EU heeft een rapportje over nepnieuws op de intertubes en gilt moord en brand: NIETS DOEN IS GEEN OPTIE! Want kennelijk zijn de burgers (en dan vooral de "jongeren") erg dom en zien ze het verschil niet tussen nepnieuws en door factcheckers goedgekeurde juichverhalen over de EU. Dus moeten er "onafhankelijke factcheckers" komen (lol) en moeten jongeren beter opgeleid worden om desinformatie te herkennen. Ook krijgen we weer "gedragscodes", "convenanten" en andere codevanbordeauxachtige bullshit waar systeemslaven van de machtspijpende dode bomen alsook staatsomroepen zich mee kunnen tooien maar die verder niet zoveel van doen hebben met onafhankelijk en gewetensvol journaleren. Uiteraard krijgen de Vandermeerschjes en Laroesjes van deze wereld onder het nieuwe regime subsidie, want desinformatie en propaganda vanuit de EU mag u best wat geld kosten.

Uiteraard moet ook facebook het ontgelden want ze hebben in Brussel bedacht dat de weerzin tegen de massamigratie van economisch schadelijk en maatschappelijk ontwrichtend islamitisch tuig komt door kwade genii met een advertentiebudget op de socials. Goed, natuurlijk is niets doen een optie, maar niet voor een bureaucratie met handelingsdrift en een flinke teringhekel aan burgers met gezond verstand die de Habsburgse machinaties van BXL wantrouwen. Reken maar dat er binnen een paar jaar ineens alleen nog maar juichverhalen staan in de Nurk en op de NOS over de toetreding van criminele haatstaten, over de Frambozische staatsbedrijven en over de blijde verrijking van miljoenen postkoloniale cadeautjes uit Afrika en het Midden-Oosten. 

Kortom, de bizarre bureaucratische en vrijheidshatende adviezen van Kafka Orwellogren-vriendinnetje De Cockcockcock Buning worden gewoon overgenomen door de Brusselse klaplaven. Verdrietig.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.