achtergrond

Geenstijl

Krakaka. Broer van kroongetuige Nabil Bakkali op klaarlichte dag gestopt met zingen

Gaat lekker in de mocrowereld. In broad daylight is op de NDSM-werf in Amsterdam de broer van Nabil Bakkali omgelegd.

Nabil Bakkali heeft in verklaringen mocrokopstukken Ridouan Taghi en Said Razzouki beschuldigd van betrokkenheid bij een reeks liquidaties. Nu zijn criminelen sowieso niet zo happig op snitches die zingen, maar in de nieuwe werkelijkheid worden zelfs familieleden op klaarlichte dag volgepompt met lood. In casu is Reduan Bakkali de pineut. Broer Nabil kreeg al te horen dat 'iedereen zou gaan slapen' als hij zou gaan 'zingen'. Hele dikke Marokkaanse fuck you naar het OM (en fuckup ván het OM), dat er kennelijk niet in slaagt om familieleden van kroontuigen te beschermen. De mocro's lachen Nederland in het gezicht uit en vestigen hier een alternatieve rechtsstaat waarin degene die het meeste lood in zijn tegenstanders pompt de baas is. Hallo politie. Eis dat geweldsmonopolie eens op, verdomme. Meer ANP-foto's na de breek. AT5 livestream onderstaand.
UPDATE: Sneaky! De moordenaar lijkt een sollicitatie bij het bedrijf van Reduan gepland te hebben, zodat hij met hem alleen zou zijn. Pop pop, en nu onderzoekt de politie een (niet uitgebrande) auto in de omgeving.
UPDATE: Het OM heeft met de familie van Nabil Bakkali gesprekken gevoerd over risico's en mogelijkheden. Reduan wilde 'slechts beperkt van die maatregelen gebruikmaken'.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.