achtergrond

Geenstijl

Brussel torpedeert NL vissersvloot met nepnieuws

Een zootje overbetaalde landrotten in Straatsburg heeft zojuist de Nederlandse vissersvloot getorpedeerd: Pulsvissen wordt verboden. Een zware slag voor Onze Vissers, die daar juist flink in geïnvesteerd hadden.

Gevalletje bureaucratische oorlogsvoering tussen Noord-EU en Zuid-EU dit. De Nederlandse vloot heeft veel poen gepompt in pulsvissen, een methode waarmee vissen met elektrische pulsen van de zeebodem gewekt worden, waarna ze in het sleepnet geschept kunnen worden. Minder bijvangst (= moord) en geen zinloos zeebodemvandalisme omdat er geen sleepkettingen meer over de vloer geveegd hoeven worden. Iedereen wint, zou je denken. Behalve de Frambozen, want die hebben /niet/ geïnvesteerd in moderne vistechniek, in tegenstelling tot onze braafste vissers van de school. En de Franse lobby blijkt sterker dan de onze, want het handjevol NL MEPs in dat EU Nepparlement kon niet voorkomen dat Brussel zojuist voor een verbod op pulsvissen heeft gestemd. Fun fact: ze hebben zich daarbij gebaseerd op wat Annie Schreijer-Pieriek (die bonnetjestrut, ja) omschrijft als FAKE NEWS. Nou ja, fun. Dit kost de Nederlandse vissersgemeenschap dus hun inkomsten. Uit naam van de Europese "Eenheid", wordt het brood uit de mond van Onze Vissers gestoten. HALLO JOSEPH OLLONGOEBBELS. Mag deze zak nepnieuws ook mee in je onmogelijke & onwinbare kruistocht tegen Wat Waar Is en Wat Niet?

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Oerdom geblaat van stelletje milieuterroristen. Jullie weten heel goed dat er visquota zijn en dat de bestanden daardoor beschermd worden. Wat jullie doen is puur en alleen treiteren. Komt geen enkel feit aan te pas en dat is een #feit!

Partij voor de Dieren Europa
Partij voor de Dieren Europa
@PvdDEuropa

Yep! Enige Nederlander die het verzet tegen pulsvisserij steunt is @anjahazekamp. @PartijvdDieren is tegen de race naar de zeebodem en tegen nieuwe methodes om de zee zo snel mogelijk leeg te vissen. ad.nl/binnenland/fra…

21
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

LeesTip: Dagboek van visserman Dirk Kraak

beugen, bokkers, scheepskamelen, ruige zee & niet-werkende windmolens

@Pritt Stift | 24-01-24 | 20:00 | 70 reacties

GEFELICITEERD. EU sluit Asiel- en Migratiepact

Wij lezen de analyse van de precieze tekst wel in de brievenrubriek van Ongehoord Nederland

@Ronaldo | 20-12-23 | 08:42 | 442 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.