Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Baudet dineerde met racist. MSM gaan apeshit

THIERRY BAUDET GING ETEN MET EEN NAZI!, schreeuwen de MSM op basis van een Corrie-reconstructie. En toen? Ja, toen niks. Niemand weet waar het over ging. MAAR BAUDET GING WEL ETEN MET EEN NAZI! EN ER ZAT IEMAND MET EEN NEDERLANDS VLAGSPELDJE BIJ!!1!

Social

De Correspedant heeft weer eens 100.000 woorden nodig om het verhaal te vertellen dat Thierry Baudet in oktober dineerde met ene Jared Taylor. Dat is, zo leerden wij op wikipedia, een Amerikaanse oprisping van racistische suprematie die dikke boeken met lange titels schrijft om zijn ouderwetse rassenhaat de valse schijn van superioriteit te geven. Typical Terry om daar een fascistenflirt mee te hebben, want we zagen 'm al vaker met twijfelachtige types. Maakt dat Thierry zelf een fascist? Heeft de Corrie dat nu bewezen? Nee. We hebben namelijk geen idee wat Thierry & Taylor besproken hebben. De Corrie weet het niet, Terry doet een Pechtoldje en noemt het een privékwestie, en in het verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie kunnen we niets terugvinden van het bekrompen gedachtegoed van Jared Taylor. 

Dat weerhoudt de NOS, Teletekst en heel verontwaardigd twitterend MSM er niet van om er bovenop te duiken. En dat doet ons weer grinniken, want toen Alexander Penthouse uit de Kadasterkast werd getrokken, kwam de MSM pas in actie toen ze Pechtolds smoesjes konden citeren, waarna iedereen en z'n broekpak bij de parlementaire pers 'niks aan de hand'-stukjes ging tikken. De MSM-bias stinkt weer to high hell. Weet je wie trouwens ook ook met Jared Taylor dineerde? De quinoa-SJW's van VICE, die hele goeie vragen stelden aan Taylor. En CNN deed het ook. Vragen stellen, toch beter dan door de gordijntjes naar binnen turen om te kijken of iemand een speld met de Nederlands vlag op de revers draagt.

De auteurs en de bronnen van de Correspondent zijn zelf ook niet onverdacht. Dimitri Tokmetzis is een activistische leugenaar met een Sargasso-verleden, die naar rechts kijken voordat je oversteekt al een racistische daad vindt. Voor dit verhaal werkte hij samen met de extreemlinkse en antidemocratische (dixit AIVD) actiegroep Kafka, en met de anonieme, gestoorde blogger twitteraar 'Ikje Ergens'. Blader een paar minuutjes door zijn/haar timeline en vraag je dan af hoe serieus de visie is van iemand die Sietske Bergsma al "extreemrechts" noemt en Wierd Duk een fascist vindt maar zelf warme banden onderhoudt met agressieve vitriooltrollen. Hallo andere uiteinde van het hoefijzer. 

Baudet kan beter niet met supremacisten gaan dineren. Niet als ie wil dat zijn FvD blijft groeien als 'partij van de liefde'. Blijf weg van de shagrokende nietsnutten van NVU en Stormfront, laat je niet verleiden door de witte wijndrinkers van Erkenbrand en hoed je voor quasi-intellectuele boekjesracisten uit het buitenland. 

Maar toch. Wij kennen Thierry een beetje, en hij is gewoon een intellectuele paradijsvogel die weet dat degene met de felste veertjes de meeste aandacht krijgt. Dat vinden we leuk aan 'm - het is véél levendiger dan het stijve gemeneer-en-mevrouw van die door Haagse PR-krampachtigheid bestuurde trekpoppen met sticks up their asses. Maar dat is het enige waar de media tegen bestand zijn. Saaiheid en voorspelbaarheid, zodat ze kunnen blijven denken dat ze het narratief begrijpen en dat ze een streepje slimmer zijn dan de rest. Al die humorloze en extreem ernstige linksmensen bij de MSM denken bovendien dat iedereen in de wereld net zo ideologisch is als dat ze zelf zijn, en ontkennen daarmee het soort intellectuele flaneur dat een nazistandpunt net zo geestig vindt als een opvallende das. Daar worden ze altijd enorm voorspelbaar boos en bekrompen van in de MSM.  Vandaar dat Baudet altijd in opperste verbazing reageert als hij wordt overvallen door journo's die opheldering eisen over dat ie met iemand gepraat heeft die zij op voorhand zouden uitsluiten. Omdat hij niet snapt waarom ze daar wat achter zoeken. 

En verder wat Sywert zegt. Maar vráág het dan eens aan 'm, in plaats van achter het gordijn te schuilen om te spioneren met wie hij aan tafel zit. En nee, Tokmetzis, 'waar Baudet ideologisch staat' is NIET beantwoord door dit artikel in de Corrie.

Social

Update 12u00. Verklaring FvD aan GeenStijl:

Summier!

OK. Tikkie summier, nog steeds niks over het etentje zelf, informeren over alt-right kan ook op internet, maar soit. Kous af, terug naar Pechtold.

Social

Reaguursels

Inloggen

Zelfs mensen met een tint snappen wat hij bedoelt met een voorkeur voor een overwegend blanke (westerse!) cultuur. Niks mis mee, het houdt voornamelijk in dat wij voortborduren op waar wij vandaan komen het christendom en ons niet laten domineren door een primitieve midden oosten religie beleid door primitieve aanhangers. Baudet nodigt ieder uit om vooral mee te doen met onze samenleving, ongeacht kleur, maar dan wel méëdoen! Als dat racistisch is is de hele wereld het

letopuwzaak | 21-12-17 | 01:52

De correspondent. Bahhh. Zolang het maar niet over Pechtold gaat. Zij kiezen vaak hun 'momenten' voor bepaald 'nieuws', walgeljke club geworden

letopuwzaak | 21-12-17 | 01:43

Baudet moet gewoon z'n eigen plan trekken en zich niets aantrekken van 'hoe links zal gaan reageren' op een uitspraak, mening of actie. Dit is precies hoe links al decennia te werk gaat: demoniseren - met hulp van de eveneens linkse media- van alles en iedereen die niet binnen hun eigen ideologische kaders valt. Deze continue linkse hetze zorgt ervoor dat alles en iedereen automatisch steeds verder naar links opschuift. Niks van aantrekken, doe je eigen ding.

KlunsJohannus | 21-12-17 | 00:52

Ik heb wat denkbeelden bekeken van Taylor en snap de ophef niet, maar ik zal inmiddels wel een racist zijn geworden. De volgende punten die hij noemt kan ik me allemaal in vinden of zijn tenminste goed onderbouwd:

- Rassen verschillen in intelligentie. (veel wetenschappelijke onderbouwing voor)
- Verschillen tussen rassen worden hoofdzakelijk bepaald door nature, niet nurture. (Helaas! Ook wetenschappelijk bewijs voor. Tenminste debateble).
- Rassen zoeken elkaar op, voelen zich comfortabel bij elkaar. Zie je OVERAL in de wereld. Alleen in rijke maatschappijen wordt door de overheid diversiteit gepropageerd. M.i nergens een echt succesvolle invulling daarvan.
- Rassen verschillen cultureel ook van elkaar. Dat heeft ook gevolgen voor in hoeverre een ras in staat is een goede samenleving te bouwen. West-Europeanen (+VS) en Oost-Aziaten zijn hier het beste in, andere rassen volgen daar achter.
- De V.S. is een land met een blanke meerderheid. Die meerderheid is een belangrijke reden voor de welvaart in het land. Een verschuiving naar een blanke minderheid zal gevolgen hebben. Hoe groot is een vraag die je kunt stellen.
- Freedom of association is een groot goed.
- Een overheid mag niet discrimeneren. (zegt hij bij herhaling).
- De slavernij was verkeerd.
- Het effect van slavernij op de welvaart wordt enorm overschat. (Noorden van Amerika rijker dan zuiden, terwijl dit een praktijk in het zuiden was. Canada is ook rijk, etc.). Effect van blanke beschaving op welvaart is DE sleutel geweest naar welvaart.
- Rassenwetten in het algemeen zijn verkeerd.
- Geweld is verkeerd.
- Rassen achterstellen is verkeerd.
- Als mensen zelf willen mengen met andere rassen, dan moet dat kunnen en is dat geen enkel probleem.

Ik kan me hier allemaal goed in vinden. Waar het in de kern op neer komt is dat hij onderscheid maakt tussen rassen en opkomt voor het behoud van het blanke ras, omdat hij blank is. Het heeft gevolgen als een blanke meerderheid een minderheid wordt. Ook voor de andere minderheden.

Bvdb | 20-12-17 | 22:49 | 1

Het demoniseren is weer begonnen. Lekker iemand zwartmaken door hem voor nazi en fascist uit te maken zonder enig bewijs. Tot 1 van je eigen linkse bruinhemden hem met geweld uit de weg ruimt. En erna spreken ze er allemaal schande van. Deze hele slinkse, laffe en achterbakse tactiek werkte voor Pim. Geert loopt al 15 jaar met beveiliging rond en ze gaan het ook weer volle bak proberen bij Baudet.
100% zeker dat FVD mijn stem krijgt!

omwenteling | 20-12-17 | 20:44

Geweldig nieuws dit, dat Therry praat met dit soort grote denkers. Daarmee verwerft hij nog meer het respect van dat deel van het electoraat dat veroordeeld was tot Geert Wilders. Fantastisch hoe FVD die beweging van vergane glorie Geert nu homeopathisch gaat verdunnen. Veel leuker om naar te kijken straks, het FVD met al die leuke opstartproblemen zoals we dat gewend zijn van dit soort bewegingen. Kom maar door!!!!ik verheug me er enorm op!!!!

Frankasd | 20-12-17 | 20:15

Gisteren trouwens Halbe Zeilstra bij Jinek dat we in gesprek moeten blijven met dictators en ongure regimes, maar Thierry die een gesprekje heeft met een 'foute mening' och och wat worden we daar boos van.

GroetenVanUrk | 20-12-17 | 19:25 | 1

Kan het alleen maar gruwelijk met je eens zijn. Ook met je bijdrage hieronder.

zwarte_weduwe | 21-12-17 | 01:14

Thierry Baudet wil intellectueel uitgedaagd worden. Met rechts kan hij in gesprek, van links krijgt hij ismes en foben naar zijn hoofd geslingerd.

GroetenVanUrk | 20-12-17 | 19:18

En hoe gaan 'zij die de wijsheid in pacht hebben en hoeder van 's-lands normen en waarden zijn' Thierry Baudet duiden indien hij na een aantal uren praten met Jared Taylor tot de conclusie kwam dat Jared Taylor's denkbeelden totaal zot zijn en geen enkel raakvlak hebben met hetgeen Thierry en zijn FcD voorstaan?

devil13 | 20-12-17 | 18:37 | 1

Als dom. Baudet heeft die stakkers van ALT-right helemaal niet nodig. Het is mij daarom ook een raadsel waarom Baudet zich met zulke gasten inlaat. Het kan alleen maar tegen hem werken.

grancolombiano | 20-12-17 | 19:12

Was de man van wijlen koningin Juliana ook geen Nazi?, en onze oudere oosterburen waarmee we vriendschapsbanden op landelijke en regionale hoogten hebben?
107.

steekmug | 20-12-17 | 18:35

Ach gut Thierry heeft gepraat met iemand die "fout" is. Dan is Thierry natuurlijk ook fout en hoeven we niet het meer over ons maatje Pechtold te hebben.

Rest In Privacy | 20-12-17 | 18:33

Doe net als walgelijke Pechtold: "Ontmoeting en eten was een prive-aangelegenheid. Daar kun je blijkbaar ALLES mee verklaren en uitleggen. Doe eens vaker een Pechtoldje; wegkijken en niet benoemen schijnt fatsoenlijk te zijn. Thierry mag eten met wie hij wil. Dat die persoon eventueel ook andere dingen doet.... boeien. Is prive toch Alexander ? En zelfs al dineerde Thierry met een overtuigde racist en declareerde het diner (jha, er zijn ook mensen die wel transparant en eerlijk zijn), klaag dan de "ogenschijnlijke racist aan (iemand is toch onschuldig tot het tegendeel BEWEZEN is ???????? of geldt dat nu niet meer ?) of hou je linkse muil. Dus.

Rest In Privacy | 20-12-17 | 18:28 | 1

Ter aanvulling: ik hoorde net van Jared Taylor dat Baudet met hem gedineerd heeft om hem op het hart te drukken dat alle extremistische en racistische ideeën en acties volkomen en overtuigend not done zijn. Baudet heeft dus blijkbaar dit diner aangegrepen om Jared Taylor er van te overtuigen om fatsoenlijk, eerlijk en oprecht te blijven handelen. Je moet Baudet nageven dat het hem enorm siert om die boodschap over te dragen. Wat voor punt wilde de tegenstanders van dit diner eigenlijk maken ? Hadden die critici dan liever gewild dat Baudet geen poging had gedaan om Jared eens goed uit te leggen dat we democratische processen geweldloos en met respect naar elk ander mens toe zijn ? Thierry probeert dat blijkbaar oprecht en overtuigend op een fatsoenlijke manier middels een diner. Wat deden Pechtold, Rutte, Klaver en Buma ? Nou ? Die deden NIETS. Respect voor FVD die het debat op een fatsoenlijke manier aan gaat. Wedden dat Thierry geen ondergetaxeerde Penthouses achterbaks op zijn naam laat zetten............ dat "recht" blijft voorbehouden aan vieze pro-EUers. Merry X-mass..... everyone.

Rest In Privacy | 20-12-17 | 18:40

BREAKING NEWS :
Zowel Churchill als Roosevelt hebben met Stalin aan tafel gezeten en Beatrix met Hirohito ......

Mazoeza | 20-12-17 | 18:17

Ach, bij de NPO spreekt men ook wel eens met een imam. Is dat in veel gevallen ook niet hetzelfde?

Nelis SplitBloes | 20-12-17 | 17:57

Thierry Baudet houdt er van om die 'Linkserds' op de kast te jagen, heeft ie toch gezegd! Daar is hij nogal goed in, zo te zien.
Ik vind leuk, als ex linkse gozert.

BadLieutenant | 20-12-17 | 17:56

In gesprek gaan. Jezelf informeren. Heel goed.

Bat-Adam | 20-12-17 | 17:08

De antifa's van het NPO hebben het weer gretig opgepikt, oh oh wat erg allemaal, Baudet spreekt met een rechtse spreker, uit den boze, ze buitelen weer over elkaar heen in hun valse deugdzame retoriek!
Je wordt zo langzamerhand dood en doodziek van het politiek correcte gewauwel van deze lieden, Baudet heeft een uitstekende reactie gegeven, hij doet het open en bloot het is geheel legitiem. Waar we echt op moeten letten is de rest die zich stiekem laat fêteren bij de EU corrupten , die alvast hun zakken vullen buiten het zicht van de oh zo geweldige Nederlandse journaille!

lanexx | 20-12-17 | 16:54

Er is geen land ter wereld waar de agenda en de waan van de dag in zo'n krankzinnig doorgeslagen mate bepaald worden door linkse 'actiegroepen' en lobbyorganisaties.
-
De complete vaderlandse politiek, alsook het complete bestuur, is horig aan de larie die de milieubeweging, de medemenselijkheidshandel, de dierenbeschermerts en de charitas dicteren.
-
Wat zou dit toch een prachtig land kunnen zijn als ons bestuur niettelkens weer de oren liet hangen naar iedere willekeurige hersenscheet van een aantal bewust ongeïnformeerden.

bisbisbis | 20-12-17 | 16:24

Heeft Terry bij die gelegenheid van die Amerikaanse meneer een koffertje geld cadeau gekregen, of de eigendomsakte een appartementje in Scheveningen (ik noem maar iets...)?
Nee? Oh.
Heeft de Correspedant al iets geschreven over een fractievoorzitter van een middelgrote coalitiepartij die wél een appartementje cadeau heeft gehad van een buitenlandse diplomaat, en een vliegreisje van een bevriende chocoladeboer uit Oekraïne?
Nee? Goh.

Misschien is het tijd om naast het vrijwillige geschenkenregister voor kamerleden, waarbij privécadeautjes in privékwesties van privévrienden niet ingedragen hoeven worden, ook een dinerregister in te voeren om precies bij te houden met wie onze parlementariërs en ministers allemaal een vorkje prikken, een harinkje happen, of een patatje oorlog delen. Ik ben daar wel benieuwd naar in het geval van ene Kees V., Kajsa O., Mark R., om maar een paar te noemen.

Stormageddon | 20-12-17 | 16:19 | 1

pechie heeft een vliegtuig te leen gekregen van een onbekende vriend kan ook gehuurd zijn door de ned.regering om naar de cocoladeboef te gaan om wat te bespreken?

gsm | 20-12-17 | 16:44

Ze worden op links steeds meer hysterisch. Echt hysterisch.
En ze komen er ook niet meer van bij.
Als aangeslagen elementen draaien ze hun eigen baantjes rond hun eigen gelijk als een satelliet in de ruimte.
Dus zonder benen op de grond.
En elke poging weer af te dalen naar het normale 'op aarde' wordt afgestraft door verbranding in de dampkring wegens niet functionerend hitteschild; ze zitten in de val van hun zelf opgezochte isolement 'daar ergens boven in'.
Waaraan is hysterie te herkennen, nou, heel simpel, als de feiten niet meer doorslaggevend zijn, en de symbolische associatie de doorslag geeft.
Is dat echt waar (?), ja, dat is echt waar. Daar zijn zelfs proefjes over gedaan bij kinderen en volwassenen.
1e Geef 'n klein kindje een glas limonade met 'n vlieg erin, en 't kind drinkt 't toch.
Tot 't kind opgroei tot peutertje (het eerste besef van hygiëne)
2e Geef 'n peutertje een glas limonade met 'n vlieg erin, maar haal daarna de vlieg uit 't glas, en de peuter drinkt 't toch, (want dan is de vlieg toch weg?);
Tot 't kind opgroeit tot kleutertje (dat weet, dat ook als de vlieg weg is, de limonade toch vies blijft)
3e Geef 't kleutertje een schoon glas limonade en 't drinkt die limonade; ook als de schone limonade wordt aangeboden in een schoon ander voorwerp.
Tot zover de normale stadia van hygiënisch besef, maar blij volwassenen blijkt er 'n hysterische 'overdrive', die niets heeft te maken met de limonade, en ook niet met de hygiëne.
4e Geef 'n puber, adolescent en zelfs 'n volwassene keurig schone limonade in 'n keurig schone pispot (die nooit als pispot is gebruikt), en die puber, adolescent en volwassene zal tóch 'hysterisch' reageren als die weigert uit de schone pispot de schone limonade te drinken, want *negatieve associatie bij drinken uit 'n pispot*.
Wie dus echt niet uit 'n 100% schone pispot de 100% schone limonade wil drinken is hysterisch qua hygiëne.
Dan doen de feiten er niet meer toe, maar dan gaat 't alleen nog om 't idee, waar 't wel eens mee te maken zou kunnen hebben.
Zo reageert de politieke media ook 'hysterisch' als 't gaat over keurige analyse van wat fascisme -ook- is; en zo reageert de politiek media ook 'hysterisch' als het gaat over te bespreken rassenverschillen met -gemiddeld- wat verschillende eigenschappen, zonder dat die verschillen hoeven te leiden tot oneerlijke behandeling of oneerlijke beoordeling van groepen mensen van 't ene of andere ras.
Eh, er bestaat dus echt 'n redelijke vorm van fascisme als tegenhanger tegenover communisme; zoals er ook suiker en zout bestaat; alles met mate en vooral niet 'puur' tot je nemen.
En er bestaat dus ook echt heel fatsoenlijk racisme als onderscheid waarbij de rassen wat van elkaar verschillen (genetisch; organisch, en cultureel), zonder dat die verschillende eigenschappen ergens doorslaggevend moeten leiden tot walgelijke generalisaties. (keurig racisme is dus gekaapt door hele onfrisse slechte logica-makers, ter rechtvaardiging van slechte praktijken)
Ik bedoel, niemand veroordeelt Darwin als belangrijke grondlegger van zijn Darwinisme, terwijl iedereen ook wel weet, dat hele slachte mensen die kennis hebben misbruikt voor verderfelijke vormen van 'sociaal darwinisme', waarbij de zwakkere mensen maar gewoon moesten uitsterven door gebrek aan 'survival of the fittest'.
Maar dat Nederland, en de linkse media, totaal hysterisch reageren op 'fascisme', en hysterisch reageren op 'racisme', geeft alleen maar aan, dat die linkse media nog niet uitstijgen boven het denkniveau van pubers, adolescenten en primair-associatief-gebleven volwassenen.

Der Paulie | 20-12-17 | 16:06 | 8

De Koreaanse Slet
Dank voor je onbedoelde ondersteuning.
Als jij je ergens tegen keert, is dat voor de meeste mensen 'n helder teken, dat het wel snor zit, met waarover jij, eh, je best doet er 'n plasje overheen te doen.

Der Paulie | 20-12-17 | 17:03

Klinkt wel alsof je een beetje gehuild hebt....

SuqMadiq | 20-12-17 | 17:19

Ik vond dit een te lange comment, maar toen ik las de de KS er negatief tegenover staat, ben ik het maar gaan lezen.
Ik ben het met je eens.

C10H12N2O | 20-12-17 | 19:41
▼ 5 antwoorden verborgen

Kiesprogram FvD ziet er voor staatsomroep niet best uit , alles in stelling tegen deze bedreiging en framing zoals de Blonde Finse D66 takketrol bij Jinek maar blijft herhalen dat Baudet niet meedoet aan het debat. Ze hebben zelf niet in de gaten dat dit totaal geen geloofwaardig effect meer heeft op de bevolking.

peter van dijk1186 | 20-12-17 | 15:55

Wij vinden dat ventje Pech.... rare vrienden heeft.Als vrienden onder elkander schuiven ze elkaar de laatste tips toe hoe je de boel het beste kunt belazeren.Aftreden zou hem beter staan en de Nederlanders kunnen dan verder naar de Haagse Fabeltjes krant kijken tot de volgende in opspraak komt.

hetwerktniet | 20-12-17 | 15:39

MSM??

Petroselinum crispum | 20-12-17 | 15:39 | 4

Geenstijl is TMG

Stompe_Loeres | 20-12-17 | 16:21

MSM is alles wat niet ongenuanceerd rechts uit de hoek komt zetten. Alles wat ruikt naar genauanceerdheid, enerzijds anderzijds, meerdere invalshoeken is links, is MSM en daarmee slecht. Nog erger is als je deugt, wat zoveel wil zeggen als je deugt helemaal niet maar doet alleen alsof om je beter voor te doen dan een ander. Dat er werkelijk mensen zijn die wel eens iets goeds herkennen of zien bij iemand die niet per se rechts, blank of oerhollands is is ondenkbaar: Het is allemaal maar ijdelheid. Dat wil men zeggen met "deugmens". Eigenlijk deugen die mensen helemaal niet want zijn ze precies zo haatdragend, onverdraagzaam en ijdel als wijzelf, nuchtere reaguurders van het eerste uur en van de blanke top der duinen, hoezee!

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 16:23
-weggejorist-
SuqMadiq | 20-12-17 | 17:15
▼ 1 antwoord verborgen

Hebben die idioten die zich journalisten noemen van de MSM niet door dat ze hiermee Terry en de FvD alleen nog meer populair maken??

RonnieKray | 20-12-17 | 15:30

Baudet moet gewoon leren dat politiek iets anders is dan een filosofische discussie. Als jij op een bepaald denkniveau debatteert en zaken als homeopatische verdunning in een interview op tafel legt kun je er donder op zeggen dat Jan-in-de-straat daar totaal andere associaties bij heeft dan mede-filosofen, om het maar even simpel te zeggen. Verschil tussen boekenkennis en straatkennis dus. Vandaar ook dat hij in debatten regelmatig onhandig overkomt als hij door bijvoorbeeld een door een Dijkhoff meteen van repliek wordt gediend, of het antwoord nou ergens op slaat of niet. Boeken praten niet terug, en niet iedereen heeft dezelfde boekjes gelezen: daar zal Thierry aan moeten werken wil hij echt doorstoten naar een solide partij met 25+ zetels.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 15:28 | 4

Ik vond Dijkhoff erg grappig toen hij Baudet afserveerde met dat PSV spelers ook niet van het hockeyveld kwamen aflopen.

Baudet is een intellectueel, dat wil zeggen: Dat pretendeert hij door zich een beetje geleerd voor te doen. Dan dat gedoe met die paino's, die dure pakken en wijntjes en die aardappel in de mond, het lijkt allemaal heel wat, maar op echte inhoud heb ik hem nog niet kunnen betrappen, behalve op wat nazwatelen van dubieuze filosofen en opiniemakers. De maisjes vinden het allemaal prachtig natuurlijk, vooral de linkse maisjes want volgens Hans Teeuwen zijn die in hun broekje allemaal hartstikke rechts.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 16:31

@RonnieKray: Let maar eens op: Baudet buiten zijn comfort zone die moet improviseren/schakelen is als een hertje dat in de koplampen van een aanstormende auto kijkt. Nogmaals, geen diskwalificatie maar een verbeterpuntje.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 16:37

@ Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 16:31
Alleen op uiterlijk en indruk afgaan zegt meer over u dan over Baudet. Allemaal inhoudelijke standpunten hier:
forumvoordemocratie.nl/verkiezingspro...

duh! | 20-12-17 | 18:25
▼ 1 antwoord verborgen

Eerst Janmaat, toen Fortuyn, daarna Wilders, nu weer Baudet.

Mensen in ons democratische Nederland worden bedreigd door een groep links radica anti Nederlanders, wat haar weerga niet kent.

Wordt het niet eens tijd dat die 16.5 miljoen Nederlanders, die hélemaal niks met dit groepje te maken willen hebben, die querulanten gaat "overrulen"?
Want het zijn maar een paar honderd idioten, die de kwaliteit van het leven in Nederland kapot willen maken.

outdoor | 20-12-17 | 15:08 | 3

Je alu-hoedje mag weer af.

Scapos | 20-12-17 | 15:15

Welke paar honderd bedoel je in godsnaam?

SuqMadiq | 20-12-17 | 15:45

Janmaat was ook gewoon een beetje waus toch? Inhoudelijk hebben deze politici mijns inziens weinig gemeen, alleen dat ze tot sympathisant van 'extreem-rechts' bestempeld zijn.

Stompe_Loeres | 20-12-17 | 16:20

Net op Vara radio een VVDer die een boek over populisme geschreven heeft
en terry een prototype is van een populist want luistert naar onderbuikgevoelens van volk (SP dus niet?) En manipuleert die gevoelens(SP dus niet?)
Denk dat ik maar een parij program van Terry ga lezen. Ik weet dat hij hele goeie ideen heeft over belastingen.

jaap932057795966 | 20-12-17 | 14:51 | 3

Ja mooi he dat gemanipuleer ; je zorgt via msm dat het woord 'onderbuikgevoelens ' gelinkt wordt aan mensen die niet policor zijn en die ook nog eens niet kunnen nadenken over oorzaak en gevolg ( volgens policor Nederland dan . Dan voeg je het woord populist erbij en kan het voor politiek correcte mensen niet meer stuk ...... deze mensen zijn geen stem waardig . Dit terwijl policor mensen alleen maar policor zijn omdat dit veel eenvoudiger( go with the flow ) is en vaak lucratiever is vanwege het policor netwerk van baantjes.

Koning BongoBongo | 20-12-17 | 15:21

luisteren naar de gevoelens van de bevolking lijkt me een pre voor een democraat.

Janneus | 20-12-17 | 16:46

Overigens goed dat dit akkefietje nu plaatsvindt. Nu kan Baudet zonder veel schade ervan leren dat geheime etentjes met ongure figuren dom zijn. Als dit een week voor de verkiezingen zou zijn gebeurd, dan zou het keiharde zetels hebben gekost. Een betere stok om mee te slaan tijdens verkiezingstijd is er bijna niet.

grancolombiano | 20-12-17 | 14:48 | 1

Geheim? In een openbaar restaurant, in een vrij land, tijdens normale openingsuren, in het volle zicht? Geheim? Als het geheim was, dan wist niemand er van. Geheim zou zijn: 20 kilometer buiten een grote stad, dat vinden de Kafka-krakers vaak al te ver fietsen. En las er dan ook geen station is waar ze zwartrijdend naar toe kunnen, dan is het “geheim”.

Stormageddon | 20-12-17 | 16:28

Ik ken de heer Taylor en zijn gedachtengoed niet, maar ik zie dat @Beste_Landgenoten er nogal tegen is dus de man zal wet wat nuttigs te zeggen hebben.

Merkelfapper | 20-12-17 | 14:37 | 5

Kijk maar eens een youtube videootje van de man: Het duurt niet lang of de beschaafde toon waarop hij de dingen zegt verbloemt niet meer wat hij zegt. Hij beweert dat het beter is dat mensen maar bij hun eigen groepje blijven. Ras, of cultuurverschillen ziet hij als iets heel erg bedreigends en dan met name voor de blanke medemens. Dat mag hij natuurlijk allemaal zeggen en ik begrijp dat de meeste GS lezers het wel met hem eens zullen zijn.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:28

Zo Beste_Landgenoten ,
U heeft dus een videootje van de man bekeken , en dan nog flink lang ook ?
Dat zijn nogal onfrisse dingen die u op het internet opzoekt en vermoedelijk geen toeval, waarom doet u dat eigenlijk en kom nou niet aan met een verhaal dat u wil weten wat voor vlees u in de kuip hebt ?
Vieze racist !

Castor12 | 20-12-17 | 16:46

Castor12 | 20-12-17 | 16:46
Je wil maar zeggen: "baudet wil;de zich alleen maar op de hoogte stellen van zijn ideeen". Dat is natuurlijk een behoorlijk laf standpunt van Baudet. Uit eten gaan met zo'n figuur doe je niet omdat je iets wil weten over zijn gedachtegoed. Dat kan ook door wat over hem te bekijken, te lezen en dan weet je eigenlijk al meer dan voldoende, zoals ik dus deed.

Baudet is gewoon een enorme sufferd dat hij met zo iemand in discussie gaat, dat is helemaal niet nodig ook als hij had gweweten wat voor vlees hij in de kuip had.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 17:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Nog iemand die NIET denkt dat deze poging tot framing en guild bij association een opzetje is van de de kartellisten om de aandacht van Pechtold en Penthousegate af te leiden?

Janneus | 20-12-17 | 14:36

De Nederlandse samenleving is veranderd in een multi-culturele samenleving. Er zijn legio problemen, en er worden miljarden uitgegeven om die op te lossen, maar de situatie wordt niet beter. In reactie wordt wel heel makkelijk racist en extreemrechts geroepen. Laten mensen maar eens onderbouwen wat die man allemaal fout zegt, en wat dan wel correct is. www.youtube.com/user/AmRenVideos

Peter_K | 20-12-17 | 14:34

Ik neem aan dat Baudet wel eens in gesprek is geweest met Rutte ,maar maakt hem dat extreem links ?

Koning BongoBongo | 20-12-17 | 14:32 | 6

Links is voor mij : welkom immigranten , hoera voor de EU ,het steunen van stablilisatie van Syrie met 60 miljoen euro ,eigen volk laatst , ouderen in de steek laten , eeuwig gesodemieter met pensioentekorten en al het geld naar Meditterane landen sturen middels de EU.... dat is het wel zo'n beetje..

Koning BongoBongo | 20-12-17 | 14:50

Nou KoningBongoBongo, prima dat je een eigen definitie bepaald, maar dit heeft niets te maken met de normale links/rechts definitie.

Immigranten zijn hier in eerste instantie door rechts partijen en bedrijven (tijdelijk, wat niet tijdelijk was) naartoe gehaald.
Pro en tegen de EU is gelijk over links en rechts verdeeld. SP en Partij voor de Dieren tegen EU op links, op rechts zijn dat SGP, PVV en FvD. Het grote midden is dus vooral voor de EU, niet zozeer links dus,
Het bemoeien met Syrie komt vooral van rechts om de VS te volgen, Wetten voor goed pensioenvoorzieningen en ouderenzorg komen veel meer van links dan van rechts.
En al het geld naar het zuiden sturen is een fabeltje waar veel mensen in geloven maar nog lang geen werkelijkheid is, buiten de bestaande regionale steun voor bv infrastructuur of de Griekse steun (dit laatste is op dit moment nog steeds een lening waar NL tot nu toe aan verdiend heeft, al wordt dit anders als er wordt afgeschreven).

Scapos | 20-12-17 | 14:59

Rutte links. Dan heb je een raar beeld van de politiek vriend.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Komisch, al die lieden die meteen "racisme!" roepen, in de veronderstelling dat dit een toverspreuk is die de tegenstander subiet in rook doet opgaan. Helaas voor hen werkt deze toverspreuk niet meer zo goed. Misschien moeten ze nog maar eens de fabel van "de jongen die wolf riep" herlezen, en de afloop van dat verhaal in gedachten houden.

Argyronauta | 20-12-17 | 14:29
-weggejorist-
Mocro070 | 20-12-17 | 14:18 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

De lichtere huidskleur is ontstaan door evolutie. Een fysiek voordeel bij minder zonlicht. De groep die uit Afrika trok om het Noordelijk halfrond te bevolken heeft zich moeten aanpassen wat wellicht een natuurlijke drive heet veroorzaakt om meer te onderzoeken en kennis te vergaren waardoor de meeste wetenschappelijke ontdekkingen werden gedaan. Het is biologie en feiten uit het verleden waar niets racistisch aan is als in een racistisch vooroordeel. Er zijn biologische verschillen tussen mensen. Relatief klein, anders waren er wel verschillende soorten die geen nakomelingen kunnen krijgen wegens een onoverbrugbaar genetisch verschil...
Op onderzoek en verschillen bloot leggen staat zo'n beetje de doodstraf. Lijkt een beetje op de ontdekking dat Homo's een "ander" brein hebben: Swaab werd in 1989 bekend met zijn ontdekking dat een klein gebied (later scn genoemd) in de hersenen bij homoseksuele mannen anders is dan bij heteroseksuele mannen. Dat verschil verklaarde Swaab als een gevolg van de invloed van testosteron op de ontwikkeling van de hersenen in de baarmoeder.
---
Enorme ophef ten gevolge.
Het gelijkheidsbeginsel, alle mensen zijn gelijk, blijkt in beton gegoten waardoor onderzoek naar verschillen zonder nazi vooroordeel nauwelijks mogelijk is.
De eerste man op de maan was blank, Newton was blank, maar tevens mens onder de mensen. Ik heb de indruk dat de racist roepers zelf de racist aanjagers zijn gebukt gaande onder een enorm racistisch vooroordeel.

dijkbewaker | 20-12-17 | 14:10 | 3

Warrige verhaal. De westerse cultuur (voor zover je over zoiets kan spreken) is voor een groot deel gebaseerd op de Griekse en Romeinse beschaving - Zuid-Europa. Dit zijn betrekkelijk donkere blanken. De mensen uit dit gebied zien er meer Midden-Oosters uit dan Noord-Europees. Een groot deel van de intellectuele voorhoede in Europa waren Joden... van origine geen Europees volk maar afkomstig uit het Midden-Oosten. Om over het Slavische deel (meest homogene deel en minst succesvolle) van Europa nog maar te zwijgen.

koter | 20-12-17 | 14:48

Die ontwikkeling is pas gekomen in de jaren dat de religie hier werd afgeserveerd als allesbepalend. Had niks met genetische superioriteit te maken. De Verlichting heeft geleid tot een enorme toename in wetenschappelijke kennis, die daarvoor min of meer gelijk over de wereld verdeeld was. Ook wederom niks blanks aan. Religie is de killer van kennis, niet ras of afkomst.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:33

De ballade van de dubbele moraal.
Gloria Wekker: "An allem sind die Weissen schuld". Applaus, overheidsprijs
Jared Tayler: "An allem sind die Schwarzen schuld". Shock! Iedereen die met hem praat is een nazi!

arbanafal | 20-12-17 | 14:08 | 4

@Peter_K, mijn commentaar is meer een parodie van opgeworpen argumenten. Als men JT A toeschrijft op basis van zeer indirecte inferenties dan kan men niet onverschillig blijven bij GW die een prijs krijgt voor haar A openlijk en onverhuld zeggen

arbanafal | 20-12-17 | 15:00

Zoveel applaus krijgt Wekker anders niet. Haar stellingen worden flink aangevallen en terecht. Taylor mag ook op die kritiek rekenen. Baudet ook, als hij aanschurkt tegen dit soort denkers.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:34

@Beste_Landgenoten maw, mensen die geen dubbele moraal hebben hebben geen dubbele moraal. Het idee waar mijn bericht over gaat staat letterlijk in de eerste zin van dat bericht.

arbanafal | 20-12-17 | 16:36
▼ 1 antwoord verborgen

Doet 'ie een Pechtoldje? (vervuilde grond, stukken niet lezen, volk voor zak hooi uitmaken, land wegsmijten, schenkhuisje aannemen en niet aangeven).
OF Noemt Terry dit een privékwestie?
Je moet kiezen.
En de poppenkast moet omvallen, liefst vanmiddag nog, vanwege onhoudbaarheid.

hallevvezool | 20-12-17 | 14:01

Van mij hoef je niet liev te zijn voor anderen,verwacht niet dat anderen dan jou liev en aardig gaan vinden.Die Taylor heeft een verwrongen wereldbeeld.
www.youtube.com/watch?v=u0WH5-IlSYk

kzegje | 20-12-17 | 13:58 | 1

Prima reactie van het FvD. Het feit dat Thierry met Rutte praat betekent ook niet dat hij het ineens eens is met de VVD, of wel? Nou dan.

spamtarget | 20-12-17 | 13:57 | 1

Nee een enorm laffe reactie. Zo van ik heb alleen maar met hem gepraat dat betekent niet dat ik het met hem eens ben. Je hoeft maar op de homepage van de FvD te kijken om te weten dat Baudet het in alle opzichten zeer eens is met Taylor. Maar daar komt hij niet voor uit. Slapjanus is het.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 17:38

'FVD staat voor een open, tolerant, democratisch Nederland waar individuele eigenschappen bepalend zijn; en niet sociale klasse, huidskleur, ras, geslacht of seksuele geaardheid'.
Je liegt Thierry 'Ik wil graag dat Europa dominant, blank en cultureel blijft zoals het is' Baudet. Hij begint al op een echte politicus te lijken. www.youtube.com/watch?v=KsKSZ5XpQi0
Misschien even handig om deze video onder die nep-verklaring te zetten, voor de volledigheid. Straks gaan mensen Thierry nog op zijn puppy oogjes geloven.

Ardbeg | 20-12-17 | 13:53 | 9

Ardbeg | 20-12-17 | 14:16
Nederlands spreekwoord: de ogen zijn de spiegels der ziel (=in de ogen van een persoon herkent men het karakter)

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-12-17 | 14:23

Ardbeg | 20-12-17 | 14:21
Sinds in mijn optiek dat open en tolerante gedoe heeft geleid tot narigheid en wegkijken omdat je anders niet deugt ben ik het in dit geval met hem eens. Een zekere mate van conservatisme, en zelfs oud-christelijke religie, is heel goed voor nederland. Het heeft ons gemaakt tot wat we zijn nu, een van de meest welvarende landen ter wereld. Sowieso heb ik 100x liever de christelijke mores (gij zult niet doden, stelen, roven en verder gewoon nice doen) dan bv de islamitische (alles mot kapot als het niet des allah's is)
En je snapt heel goed wat ik met blanke cultuur bedoel. Heeft niks met huidskleur te maken maar alles met mentaliteit en normen en waarden. Dat die hier zo goed zijn en dat we met z'n allen ontiegelijk blank zijn zou je aan elkaar kunnen linken maar dát is dan wel weer racistisch. En onjuist, zoals te zien is aan bv aziaten en andere geimporteerde groepen kan het heel goed werken en doen ze binnen 2 generaties zonder gezeik mee met wat er is. Ongeacht huidskleur dus, maar wel afhankelijk van hoe je in het leven staat en wat je verwacht van je omgeving.

elfenstein | 20-12-17 | 14:44

elfenstein | 20-12-17 | 14:44
Nou je past prima bij de FvD. Holland weer zuiver. De vlag weer fier in de wind, kies het ruime sop frisse jongens. Bij de marine! Vlag en de driekleur, de kaasmarkt, de witte duinen en de stoere zeewering. Weg met vreemde smetten, we houden hier ons eigen stoepje schoon. En dat gespuis daar moeten onze Jannen opaf. Zal ze leren.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 17:41
▼ 6 antwoorden verborgen

Zie mijn reactie onder mijn plempsel van 12:39. Deze cijfers kloppen an sich wel, maar zijn niet 1 op 1 overdragelijk. Als in, een Ivoriaan met een iq van 62 is niet zwakbegaafd, althans, hoeft dat niet per definitie te zijn terwijl een Westerling met een iq van 62 is zwakbegaafd en kan absoluut niet voor zichzelf zorgen.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 14:05

Ik zie hier de nodige linkse trollen reageren en heb wel een opmerking/vraag voor jullie.
Vinden jullie het ook zo opvallend dat jullie hier gewoon je mening kunnen verkondigen, terwijl bij Jeaup (Joop. red.) elke onwelgevallige mening (zonder uitleg) niet door de censuur komt? (Ook dus, als deze gewoon aan de huisregels van Jeaup voldoet.)

benjeallanggek | 20-12-17 | 13:39 | 2

Jeaup gonna jeaup. Links laten liggen. De dag dat die geen censuur meer toepassen op al te rechtse tegels is de dag dat hun achterban afhaakt. Die willen dat niet zien daar, die willen enkel hun eigen gelijk bevestigd hebben. Ik zou best eens willen weten hoeveel reaguursels er daar niet door de ballotage komen, op sommige topics zou dat best een meerderheid kunnen zijn. Misschien eens om opheldering vragen daar, wie er eigenlijk de moderators zijn en hoe druk die het hebben?

elfenstein | 20-12-17 | 13:52

Nou mijn eerste account werd hier ook geband vanwege onwelgevallige mening, kwam omdat het toen ook nog een Zwitsaltje was. Echter dit bericht is gewoon raar, waar gaat de MSM dan apeshit? Ik lees dit bericht echt nergens terug buiten hier op Geenstijl en bij de Correspondent

Scapos | 20-12-17 | 14:12

Wanneer gaat Thierry met Erdogan, Kim Jung Un en Assad dineren? Even wat visies tot hem nemen, misschien zit er wat interessants tussen. Mugabe heeft zich helaas af moeten melden.

Ardbeg | 20-12-17 | 13:37 | 13

Ik zou graag zien dat politici zo breed mogelijk orienteren, als ze dat niet doen krijg je juist wat je nu ziet bij links, volharden in het eigen deugen en alles erbuiten zonder kennis van zaken of inlevingsvermogen terzijde schuiven als zijnde eng en jakkiebah.
Ik begeef mij ook graag in brede kringen en heb zelfs goede vrienden aan beide zijden van het spectrum, van keiharde activistische linksridders tot grofgraaiende grootgrondbezitters. Juist daardoor kan ik in de huidige tijd van snel nieuws en hokjesgeest redeljk snel de zaak afwegen tegen argumenten van links en rechts. En dat zouden meer mensen moeten doen in plaats van veroordelen omdat de figuur Baudet je toevallig niet aanstaat of erger nog, je van je besloten wereldje moet vinden dat hij eng is.

elfenstein | 20-12-17 | 14:03

@elfenstein | 20-12-17 | 14:03:
Klopt, maar om je in iemands ideeen te verdiepen hoef je niet met hem te gaan dineren, boeken, websites en fora zijn daar ruim voldoende voor. Zo heeft mijn kennis over de Holocaust een enorme boost gekregen door revisionistische beweringen te onderzoeken ( even voor de duidelijkheid, er klopt weinig van die stellingen, zijn voornamelijk woordspelletjes en eenvoudig te debunken beweringen. Ze grasduinen naar hartelust uit een hele hoop data, gebruiken dat naar eigen inzicht en projecteren dat niet 1 op 1 maar op een door hun gekozen ander onderwerp, even heel simpel gezegd ) maar om nou aan een ronde tafeldebat met negationisten deel te nemen, nee dank u.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 14:48

Of Pol Pot, oh jee die is al dood, misschien met Trump, kan Nieuwsuur weer over de kling gejaagd worden!

lanexx | 20-12-17 | 19:19
▼ 10 antwoorden verborgen

Die gek moet zijn gekleurde brillenglaasjes eens afzetten. Als je dit topic doorleest komt je de meest tegenovergestelde meningen tegen, ipv eenrichtingsverkeer en het oproepen tot lynchen van iedereen die het tegen Zijne Heiligheid Baudet opneemt. Dat is het mooie hier, debat, discussies, met linkjes en onderbouwingen. Niet alleen maar vruchteloos sentiment en ongefundeerde kreten de ether in slingeren maar debat en discussie. Van links tot rechts, progressief tot conservatief, Pro EU tot contra EU, kosmopoliet tot nationalist, religieus tot atheist, van blank tot zwart enzovoorts. Om dan GS als Alt-rechts weg te zetten, sja, dan diskwalificeer je jezelf enorm...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:59

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:59
Je moet het GS nageven dat ze niet direct een ban aan je broek hangen omdat je mening ze niet bevalt, zoals bij Joop gebeurt.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:11

Bij de Joop kom je er niet eens door, heb ik de indruk. En ik heb met mijn ISlamkritische geluid ook liever niet dat mijn ip-gegevens etc. bij de aktievistiese vriendjes van Anne Fleur terechtkomt. Hoef je hier niet bang voor te zijn...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 14:51
▼ 2 antwoorden verborgen

Ojee, Baudet negatief in het nieuws, GeenStijl op de barricaden voor hun nieuwe knuffelpoliticus. Kan dat gejengel over de MSM wat zachter aub. want we weten allemaal dat Baudetje een beetje onfrisse gedachtensporen heeft. Ja, het klinkt allemaal wat intelligenter dan gaat-hij-nog-op-de-thee Wilders, maar het is grotendeels hetzelfde gejammer.

evil_n9ntje | 20-12-17 | 13:33 | 6

@ Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 13:54
Je bericht hangt van de aannames aan elkaar. Zo krijg je de kranten wel vol natuurlijk. Maar ik vind dit geen groot nieuws. Ben jij ook zo benieuwd naar contacten van GroenLinks met linkse extremisten? Ik niet. Maar ze zijn er vast, al lees je er nooit iets over.
Wie zijn eigenlijk die types die kennelijk vijf uur op de loer liggen? Wordt Baudet geschaduwd? En dat vinden media die hierover schrijven acceptabel? Graag bronvermelding! En opletten AIVD?

duh! | 20-12-17 | 14:08

duh! | 20-12-17 | 14:08
Nee misschien heb je gelijk, ging het tafelgesprek alleen over de hobby van Jared: Hondentrimmen. Rashonden dan he.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:22

@ Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:22
Ik denk dan eerder dat het over witte herders ging, Zwitserse witte herders die mogen stemmen in referenda waarschijnlijk.

duh! | 20-12-17 | 14:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Volgens mij betrapt Pechtold zichzelf in die pica op homo-erotische gevoelens voor die Slavische beer.

Wachtmeester R | 20-12-17 | 13:30 | 4

Zo van 'zullen we een flatje doen?'

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-12-17 | 14:14

Een flatje doen? Zo deskundig ben ik nou ook weer niet op het gebied van homo-erotisch dingsbumsen.

Wachtmeester R | 20-12-17 | 15:37

Dat beeld heb ik ook, rutte kwam toen terplaatse klaar. Take care.

PopeyeKamper | 20-12-17 | 16:45
▼ 1 antwoord verborgen

Francisco -witte gelevlek onderbroek- poneerde zojuist op NPO radio 1, dat de turkse edelgermanen/turken van Denk het 'n stuk beter gedaan hebben dan Baudet.....

Mazoeza | 20-12-17 | 13:28

Zoals Baudet op 19 november j.l. aan de Volkskrant heeft verklaard, werpt hij racistische en/of antisemitische denkbeelden verre van zich. Ook als partij wil Forum voor Democratie met dergelijke denkbeelden niets te maken hebben. FVD staat voor een open, tolerant, democratisch Nederland waar individuele eigenschappen bepalend zijn; en niet sociale klasse, huidskleur, ras, geslacht of seksuele geaardheid.”

Zit geen woord Chinees (no offence) tussen. Over tot de orde van de dag, lijkt me!

benjeallanggek | 20-12-17 | 13:27 | 1

En dus moet Baudet zich verre houden van Jared Taylor. En anders wordt het geen FVD meer voor mij.

grancolombiano | 20-12-17 | 14:32

Geen wonder dat de kloof tussen de verschillende politieke kleuren steeds groter wordt. Iedereen die het waagt een gesprek aan te gaan met een andere kleur wordt 'ontmaskerd' alsof hij al die tijd al die andere kleur had.

zwarte_weduwe | 20-12-17 | 13:26

Kijk naar die PoroPechfoto en zie het voltooide leven van zo'n D66 boegbeeld in een flits voorbijtrekken: flatje-kamer-flatje-kamer-flatje----even ertussenuit: PoroPech---flatje-kamer-flatje-kamer

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-12-17 | 13:15

Wat een enorme losers daar bij de NOS (staat zelfs op teletekst) en de correspondent. In pure angst (vooral voor hun eigen hachje?) verlagen ze zich tot dit soort guilty by association.
En waar blijft het weergeven van de reactie van FVD, zoals bij berichtgeving over Pechtold direct meegenomen in het bericht??

duh! | 20-12-17 | 13:13 | 7

@ Ardbeg | 20-12-17 | 13:46
“Constateert iets”: dit is toch geen voorpaginanieuws man!
De media zouden zich beter bezig kunnen houden met onze contacten op regeringsniveau met corrupte ongekozen staatshoofden die er niet voor terugdeinzen om hun politieke tegenstanders in het gevang te laten gooien. Maar daar hoor je niks over..

duh! | 20-12-17 | 14:03

duh! | 20-12-17 | 14:03
Ik mis een beetje gezond wantrouwen tegenover de politiek bij je. Je bent niet echt kritisch op de macht.

Ardbeg | 20-12-17 | 14:14

@ Ardbeg | 20-12-17 | 14:14
Lezen is niet je sterkste kant? Mijn tegel was gericht tegen de macht (contacten op regeringsniveau). Of denk jij dat de macht berust bij partijtjes met twee zetels?

duh! | 20-12-17 | 14:19
▼ 4 antwoorden verborgen

Tja, politicus van het jaar. Je kon wachten op weer een bericht van MSM over hoe slecht en gevaarlijk Baudet wel niet is. Het lijkt er echter dat heel veel mensen er doorheen prikken. Net als bij Trump zie je bij Baudet dat het zwart maken een averechts effect heeft. MSM en linksche gedachtenpolitie zullen er aan moeten wennen dat hij Here to stay" is. En dat hij alleen maar zal groeien. Simpelweg omdat hij het gelijk voor een heel groot gedeelte aan zijn kant heeft.

Graaier | 20-12-17 | 13:11 | 1

Precies dat, wedden dat er bij alle grote media een mapje smut klaarligt om eender welk succes van greet en terrie dan ook te kunnen pareren?
Dus als wilders als poezenliefhebber wordt geportretteerd, baudet politicus du jour wordt verklaard of z'n partij alweer meer zetels pakt bij maurice dan kan je er donder op zeggen dat er tegengif geinjecteerd wordt. Zouden ze ook onderling elkaar de scoops gunnen, zo van "hier correspondent, deze is voor jullie" ?

elfenstein | 20-12-17 | 13:36

Zat die Taylor vroeger niet in Duran Duran?

LJBrinkhorst | 20-12-17 | 13:08 | 2

LOL!

benjeallanggek | 20-12-17 | 13:28

Nee, hij was President van Liberia.

Mark_D_NL | 20-12-17 | 13:31

Je kan zo'n man moeilijk een White supremacist noemen als hij zegt:
Taylor argues that Blacks are generally less intelligent than Hispanics, while Hispanics are generally less intelligent than whites, and whites are generally less intelligent than East Asians: "I think Asians are objectively superior to Whites by just about any measure that you can come up with in terms of what are the ingredients for a successful society. This doesn't mean that I want America to become Asian. I think every people has a right to be itself, and this becomes clear whether we're talking about Irian Jaya or Tibet, for that matter".

Hemmenaar7 | 20-12-17 | 13:07 | 6

@PeterD
Je deelt iemand, zonder diegene te kennen, meteen even in bij een groep en hangt daar vervolgens duidelijk een waardeoordeel aan. Volgens mij ben jij een tikkeltje racistisch!

benjeallanggek | 20-12-17 | 13:49

zwarte_weduwe | 20-12-17 | 13:35
Het propageren om maar bij "je eigen soort" te blijven is uitermate racistisch. Dat mag allemaal best en je mag dat zelf ook vinden maar ik vind het een onzinnige gedachte. Het ligt heel erg dicht aan tegen allerlei superioriteitsgedachten, die eerder tot vreselijke ellende hebben geleid. Uiteraard bedoelt Taylor dat je als zwarte geen blanke moet trouwen, of aziaat of indiaan. Het idee van "ras" is trouwens achterhaald. Rassen bestaan niet, we hebben allemaal hetzelfde genetisch genoom. Bij planten heb je rassen omdat die genetisch verschillen. Mensen niet (tenminste niet binnen de soort). Uiteraard heb je wel uiterlijke verschillen en mogelijk verschillen in intelligentie. Maar dat koppelen aan de wenselijkheid die verschillen als leidraard te kiezen voor een indeling is nou precies racisme.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:00
▼ 3 antwoorden verborgen

Opgetekend door mensen die zelfs Alex van Veen een fascisten rechts extremist noemen. Gaat goed met het journaille in Nederland.

miko | 20-12-17 | 13:06

Zwak punt op links (en dat geldt bij andere religies ook enigszins) is dat je niks mag onderzoeken. De opvattingen zijn heilig en de duivel is bekend. Daar praat je dan niet mee op risico te worden uitgesloten. Net als de vrijheid van meningsuiting, heeft tolerantie zo z'n grenzen. Zo zien ze dat.

wingload | 20-12-17 | 13:03 | 1

Hun tolerantie en behoefte zaken te onderzoeken reikt niet verder dan hun eigen mening.

duh! | 20-12-17 | 13:15

Ik zat er over te peinzen. Maar ik ga het toch zeggen. Baudet is een onzekere aandachtshoer. Een media-geile nietsnut en blaaskaak. Och misschien heeft hij een mooi kopje maar in dat rijk-geboren elitaire nep-rebelletje zit gewoon helemaal niets. Hij heeft geen idee, geen plan.

Ik ga overigens lid worden van FvD. Mijn eerste vraag zal zijn. Nexit. Hoe gaan we het doen, en gaan we een Brexit-drama voorkomen? Mijn tweede vraag zal zijn kan je me cijfer voor cijfer precies uitleggen hoe we er per saldo rijker en beter van worden. Mijn derde vraag zal zijn ... nee laat maar. Er kan geen antwoord komen op de eerste twee vragen want daar heeft Thierry geen seconde over nagedacht. Gewoon omdat het een ego-trippende nietsnut is.

De Koreaanse Slet | 20-12-17 | 13:02 | 6

Het bezoek van Willem-Alexander aan de begrafenis van koning Abdullah in Saudi-Arabië vond ik dubieuzer eerlijk gezegd.
iew | 20-12-17 | 13:15
.
Om het maar helemaal niet te hebben over het bezoek van het koningshuis aan Oman (was het toch? In ieder geval zo'n islamitisch hellhole) waar Beatrix en Maxima zich met hun kopvod onderwierpen aan de islam. En dat voor een zogenaamd 'christelijk' vorstenhuis! Een AFGODS tempel bezoeken!! Alle door de islam vermoorde Christenen (ongeveer 10 miljoen personen) draaien zich om in hun graf.

Lupuslupus | 20-12-17 | 13:37

@Iew: Oliebelangen. Niet meer, niet minder. Koninklijk Huis heeft behoorlijk wat aandelen in Royal Dutch Shell...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 15:13

Slet, die vragen zou je ook moeten stellen bij elke andere partij.

Het ontgaat mij waarom een lijsttrekker alle antwoorden zou moeten hebben. Pechtold kan niet eens vragen over zijn eigen woning beantwoorden.

O2Neutraal | 20-12-17 | 19:51
▼ 3 antwoorden verborgen

Wie zijn ooit op audiëntie geweest bij:
Mugabe, Assad, ....... vul lijstje maar in.

MarcS | 20-12-17 | 13:00 | 4

Wat maakt het uit waar een politicus op bezoek gaat? Dat lijkt mij ook deels een taak die wij aan ze hebben gegeven. Beatrix heeft zo ook thee moeten drinken met de Saudi's om maar een voorbeeld dicht bij ons allen te noemen. WA is met een aantal ministers naar Rusland geweest en heeft daar Poetin gesproken. Waarom zou dat niet moeten kunnen? Er moet toch ooit iemand met die Koreaan praten (bedoel niet onze lokale slet, maar de mysterieuze knakker uit NK).

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:00
▼ 1 antwoord verborgen

De stoomboot van de FvD vaart midden door de vaargeul en laat links op links en rechts op rechts. Dat gestigmatiseer van FvD = extreem rechts is een koekoekseimisbakseltje van flat-erende D66ers die hun flatbedenksels aanzien proberen te geven door FvD met hun struis te besmeuren. Volle kracht vooruit Thierry!

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-12-17 | 12:56 | 1

Ja ja ja de Trump-train. Klinkt aardig tot je er over na gaat denken.

De Koreaanse Slet | 20-12-17 | 13:04

** Nederlands vlagspeldje koopt **

Bergbloempje | 20-12-17 | 12:53 | 1

Ik heb een mooi rood.wit.blauwe sticker op mijn nummerborden over die SS-sterren geplakt. Ben daarna al 2 x aangehouden i.v.m. verkeerscontrole, de stickers zijn geen enkel probleem.

Lupuslupus | 20-12-17 | 13:59

Ik ga ook wel eens in gesprek met extremisten zoals bijvoorbeeld Berbaar of DKS hier op GS. Ben ik daardoor ook een extremist?

IslamPislam | 20-12-17 | 12:49 | 2

En u heeft daarvoor niet eens een Olllooogrrr-vergunning aangevraagd: verdacht, heel verdacht..............

Eeuwig..Op..Vakantie | 20-12-17 | 12:59

LOL. Klein verschil, ik ga niet met zulke lieden in gesprek. Zijn mijn kostbare tijd niet waard.

Lupuslupus | 20-12-17 | 13:17

Stuitend..

Pechtold: Het duurde een PAAR DAGEN, tot de NOS er echt niet meer omheen kon, het door geenstijl aangegeven verhaal over Pechtold, de NOS er ook pas mee naar buiten kwam: "niets aan de hand".

Baudet: Binnen een PAAR UUR heeft de NOS het verhaal van de linkse Correspondent, op internet en Teletekst, overgenomen.

Het blijkt maar weer NOS is ultralinks. De lijntjes met andere linkse media zijn wel héél erg kort. We worden links verziekt door onze linkse MSM, met jullie belastinggeld.

Jan3863 | 20-12-17 | 12:48 | 2

Ik gun de redactie op GeenStijl dit jaar een knallend nieuwjaar. Volgens mij staan de flessen al klaar. De MSM media is op kookpunt gekomen en ik hoop dat alle daude bomen (behalve een paar levens verwekkende) volgend jaar tot stilstand komen. Op na 2018!

Rest In Privacy | 20-12-17 | 12:54

@ Matwetwe

Inderdaad: Ga zo door geenstijl!! Capeau... op naar 2018. Het worden mooie tijden.

Jan3863 | 20-12-17 | 13:29

.. maar goed, ik ken persoonlijk een prima wethouder van de PvdA. Een volkomen abjecte partij met een visie die dwars staat op de belangen van de bevolking van dit land.
Met de leef- en spreekregels van de Gutmenschen in acht nemende zou het onmogelijk zijn om een normaal gesprek met zo'n man te voeren, omdat hij als paria behandeld en vermeden zou moeten worden. Waanzinnig volk!

Jan Passant mk2 | 20-12-17 | 12:46 | 1

Met een visie die dwars staat op wellicht uw belangen. Niets mis mee. Maar spreek niet namens "Het Volk". Ik ben het namelijk 200% met u oneens, en hoor toch bij het volk. Zo zijn er meer. ongeveer 80% om precies te zijn.

PeterD | 20-12-17 | 12:49

Komkommertijd in december! Maar links moest wel wat "non news" brengen, nadat er de laatste tijd links en rech... eh opnieuw links wat lijken uit de D'66 kast kwamen vallen. (Arrogander Pechtold stulpje in Scheveningen, referendum wat door D'66 om zeep werd geholpen, Ollongren die op 1984-wijze wil bepalen wat echt is en wat niet, etc) En er mogen natuurlijk nog even geen nieuwe verkiezingen komen, want er moet eerst iets vrijkomen of worden gecreëerd voor Rutte op het Brusselse pluche.

benjeallanggek | 20-12-17 | 12:46

Nu we het toch over ontmoetingen hebben: Hitler heeft in 1941 de grootmoefti van Jeruzalem ontmoet. Samen hadden ze het over hun gezamenlijke aversie tegen Joodse mensen. De moefti zei dat het jammer was dat hij er niet de mogelijkheid toe had maar Hitler moest met al zijn macht toch zeker de Joden in de onderworpen gebieden kunnen uitroeien? En zo geschiede. Toen dit verhaal een paar jaar terug weer viral ging haastte Merkel zich om te verklaren dat de Endlösung helemaal niets met de islam te maken had en dat de nazi's helemaal zelf op dat idee waren gekomen. En nu we het toch weer over Pechtold hebben (hoi DrumPiet), deze idioot zei op de radio live in de uitzending na één van de aanslagen in Parijs dat hij het het allerergste vond dat deze aanslagen weer zo slecht afstraalden op de islam. Ach, je moet maar denken, in Parijs lopen nog genoeg levende mensen rond dus een paar doden meer of minder is niet zo'n ramp maar van de islam heb je er maar eentje! Pechtold, je spoort niet en zoek hulp...

eerstneukendanpraten | 20-12-17 | 12:45 | 2

In het vervolg even beginnen met "Of topic: "

DrumPiet | 20-12-17 | 13:40

Sterker nog: was er geen Duitse journalist die veroordeeld werd omdat hij een foto op de sociaal mediaas deelde van Onkel Addie en die grootmoeftie? Dat was een ongewenst beeld de kleinste associatie met nazisme. Maar als je een politiek (niet correct) concurrent kunt uitschakelen met de nazi-vergelijking is het prima geoorloofd. Daar word ik nou ongelooflijk boos van (zonder apeshit te gaan op winkelruiten. Ik weet mij netjes te gedragen).

Europees_Aanbesteed | 20-12-17 | 16:37

Baudet moet een klein beetje op gaan passen. "Kut" roepen, eten met alt-right mafketels en uitschelden van oud-ministers breken hen op. Ik sta nog achter mijn stem op FvD, maar hoop echt dat hij zich niet gaat diskwalificeren door zich te overschreeuwen. Hij moet toch een beetje het verwaande, pedante mannetje met welgemanierd taalgebruik blijven. Geen Wilders 2.0.

Mosselprikker | 20-12-17 | 12:42 | 3

Baudit is een racist van het allerergste soort. Namelijk de "nette" racist en ideale schoonzoon, waar je je als "nette burger" bij aan kunt sluiten. Een rattenvanger van Hameln.

PeterD | 20-12-17 | 12:48

Prikker: Ga dan ook achter extreemGroenLinks staan. Veilig, onbesproken, mainstream links. Niemand bij de MSM die daar een onvertogen woord over zal schrijven of roepen. Al poepen zij op je stoep - dan nog is daar wel wat groens & duurzaams van te maken.
Met de kloon van Justin Trudeau in je twitter/facebook komt geen enkel sleepnet je vangen.

Jan Passant mk2 | 20-12-17 | 12:53

@ Jan Passant mk2 | 20-12-17 | 12:53
Hoezo ben je meteen Groen Links als je Baudet een abject geval van fascist vindt? Ik durf hier ook wel te zeggen dat er bij de Groenen iets teveel mafklappers rondlopen met een ongezonde verering voor de doodscultus van het communisme.

PeterD | 20-12-17 | 13:15

Het is vandaag Baudet-bash day bij radio1, eerst Groenhuizen, daarna Schaap, het is inmiddels wel een hetze te noemen. Zelfs al zingt Thierry 'die Fahne hoch' terwijl hij geniet van zijn dagelijkse lavendel bad, quod non, dan nog ben ik overtuigd van zijn zuivere motieven. Schaap mekkert.

isitsoornot | 20-12-17 | 12:41 | 2

Die Baudet-bash day heeft hij dit keer aan zichzelf te danken door met een nietszeggend antwoord te komen dat eerder bij Pechtold past dan bij de openheid waar FVD zegt voor te staan.

grancolombiano | 20-12-17 | 12:47

@granc Baudet geeft altijd plausibele verklaringen i.t.t. zijn opponenten, die zelf steeds schaamteloos etaleren een vooroordeel te hebben ter grootte van een kropgezwel, immers, Den Schweinen wird alles Schwein!

isitsoornot | 20-12-17 | 13:00

Nou is die gast dus wel degelijk een enge racistische vent waar Baudet niet op de koffie zou moeten.

barryvantiggele | 20-12-17 | 12:41

Verschil in iq zit hem met name in het abstracte denkvermogen. Aangezien dit een redelijk gecompliceerde, abstracte maatschappij is waar veel debat, instanties en papieren zijn waar je als inwoner van dit land rekening mee te houden hebt is dat abstracte denkvermogen, toekomstdenken, plannen etc. een eerste vereiste. het is daarom ook niet verwonderlijk dat mensen uit andere continenten ( m.n. Afrika en de Halvemaangordel ) zich hier moeilijk tot niet kunnen redden. In Afrika is het overleven, daar bouw je een hut en als hij instort heb je pech, hier kun je nog geen overkapping plaatsen zonder toestemming zus en bestemmingsplan zo, zijn er eisen aan bouwmaterialen etc. En in Halvemanie wordt het zelfstandig denken en jezelf ontplooien vanwege de sociale controle van de stam en je familie, en daarboven komt nog eens de allesverstikkende dictatuur van dat rotboekie van ze. Helpt je als volk ook niet vooruit.
Een maat van me heeft migranten wel eens vergeleken met een klein kind wat met een lolly in de hand op de Dam wordt gedropt en wat zichzelf dan maar moet zien te redden tot aan zijn pensioen. Gaat hem niet lukken, want hij snapt er geen bal van en heeft dat overzicht, denkniveau en denkpatroon ook niet.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:39 | 5

@grancolombiano
Eigenlijk zeg je dus ook dat multiculti niet werkt!

benjeallanggek | 20-12-17 | 13:21

Wat ik vergat te melden, iq is geen vast iets, het is te trainen en te verwaarlozen, uiteraard wel binnen bepaalde marges maar een nederlander met een iq van 80 geldt als zwakbegaafd terwijl een Afrikaan met een iq-score van 70 dat absoluut niet is of hoeft te zijn... Die cijfers zijn relatief en niet 1 op 1 te vergelijken...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:23

@benjeallangek: Niet in de mate waarin migratie nu plaatsvindt, nee. Naar mijn mening is de kracht van dit land onze "dominante" cultuur, met duidelijke afspraken van wat mag en wat niet en wat er van je wordt verwacht en waar je aan moet voldoen. En dat is bij geringe en/of gerichte immigratie prima op te vangen, maar zoals het nu gaat is het dramatsich voor de kwaliteit van de samenleving, sociaal, maatschappelijk en economisch. Een tikkende tijdbom imho.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:30
▼ 2 antwoorden verborgen

"Taylor has "strenuously rejected"[11] being called a racist, and maintains that he is instead a "racialist who believes in race-realism".[26][27] He has also said he is not a white supremacist, describing himself as a "white advocate",[28] and contends that his views on nationality and race are "moderate, commonsensical, and fully consistent with the views of most of the great statesmen and presidents of America's past". En zo is het...
Luister naar dit eerlijke gesprek, niets anders dan de waarheid :
www.youtube.com/watch?v=U2RVIi6M7oM

truthwarrior | 20-12-17 | 12:37 | 3

Dank voor de link!

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:40

Het zal allemaal wel, maar Baudet moet er dan niet zo geheimzinnig over doen. Ik dacht altijd dat het Forum een voorstander van transparantie was. Handel hier dan ook naar. Dat je als Baudet zijn in het geheim gaat dineren met Jared Taylor is al dom. Geen duidelijke verklaring willen geven als het toch uitkomt (en zulke zaken komen altijd uit) is nog dommer.

grancolombiano | 20-12-17 | 12:44
-weggejorist-
PeterD | 20-12-17 | 12:45

Chapeau hoe snel jullie die feiten bij elkaar gezocht hebben!

whetherthouwouldbe | 20-12-17 | 12:36

Het is corebusiness voor de MSM om apeshit te gaan. Etiketten plakken en poep gooien horen daarbij. De lijst met "omstreden" mensen is lang en uitsluitend rechts, wat volkomen geassocieerd is met het socialisme van die snor van vroegah.
Meneer Baudet jaagt dat schoftentuig helemaal in de gordijnen met zijn meningdelicten.

Al die opgeklopte verontwaardiging en volksophitserij went zodanig, dat het achtergrondruis werd. Ruis, die overigens flink afneemt wanneer je linkse apparaten als TV en Radio bekijkt als toestellen waar jijzelf alleen met de "uit" knop nog invloed op kan hebben. Zelfs de financiering van deze propaganda is verplichte nering die je toch zal betalen, zoals dat in aanzwellende dictaturen normaal is.

Wel fijn dat de monteur uit 1984 nog niet de "uit" knop onklaar heeft gemaakt. Vrijheid!

Jan Passant mk2 | 20-12-17 | 12:36

Het betekent doodgewoon censuur over alles wat wat buiten het linkse boekje valt. Je mag niet naar een ander luisteren die onwelgevallige meningen hebben, de MSM hier zijn compleet van het pad, hun ziekelijke zucht naar nep deugdzaamheid is zo doorzichtig dat ze geen enkele bestaansrecht hebben. Walgelijke en slechte journalistiek!

lanexx | 20-12-17 | 12:34 | 6

@ Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:04
En ik ben jou en je politiek correcte mening meer dan zat! Trek jij je daar nu iets van aan?
De opkomst van partijen rechts van D’66/VVD ophangen aan angst is echt veel te makkelijk, dan heb je er niks van begrepen.

duh! | 20-12-17 | 14:16

duh! | 20-12-17 | 14:16
Als ze nou ECHT iets te zeggen hadden? Maar het blijft bij heel erg simpele redeneringen alsof alles de schuld is van de immigratie, van de EU, van de "linkse" partijen (alles links van FvD en PVV dan), van de "deugmensen". Terwijl, en dat zijn de droge feiten, 80% van de Nederlanders tevreden is, denkt dat het beter gaat en bovendien staat ons land al decennia in de top van de beste landen om te leven ter wereld.
Het is dat negatieve toontje, dat klagerige zeuren over niet gehoord worden, niets mogen zeggen, dat me tegenstaat. Als iemand luidkeeld heeft laten weten wat ze denken dan is het de rechts-radikale hoek wel geweest.

En als dat nou gepaard zou gaan met allerlei persoonlijke initiatieven om mee te doen, deel te nemen aan de (plaatselijke) politiek en zich kandidaat te stellen dan was het nog wat. Maar nergens is de weerzin om zelf iets te doen, aan te pakken zo groot als bij PVV en FvD stemmers.

Klagen kunnen ze daarentegen als de beste.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:57

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:04
Er word ook niet naar hen geluisterd. Ze hebben geen invloed in de regering, ze hebben geen eigen media en nu hebben ze dadelijk ook geen referendum meer (dat overigens helemaal niet zo eng was, waarom de zittende partijen daar bang voor zijn is echt een groot raadsel, hypocriet en een schande op zich). Of heeft u dat niet in de gaten?

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:05
▼ 3 antwoorden verborgen

interviewster*

truthwarrior | 20-12-17 | 12:29
-weggejorist-
Upendo | 20-12-17 | 12:29

Ik wed dat de helft van de reaguurders geen idee heeft wie Taylor is. De man is geen racist maar heeft het wel over verschillen in iq tussen bevolkingsgroepen, iets wat Sam Harris ook onderschrijft. Maar ja geenstijl, het zogenaamde rebelse blog zet iedereen die iets meer te zeggen heeft over de multiculturele maatschappij dan 'islam is stom' weg als kaalkopje.

Ga en wat dieper dan dat en beargumenteer je standpunten, of je nou met asha of Taylor van doen hebt. Mijn stem heeft baudet alleen maar meer verdiend, ga zo Door ouwe

Sceptische_autist | 20-12-17 | 12:27 | 8

"Een existentiële crisis bedreigt het voortbestaan van de Nederlandse samenleving."

Daar begint de FvD al. Wat een totale onzin! Als onze samenleving al bedreigd zou worden is het door klimaatverandering, overbevolking en destabilisatie van buitenaf. Niet door een handvol buitenlanders dat hierheen komt of door de islam. Hoeveel doden zijn de laatste jaren in NL gevallen door terrorisme? Door zonnesteek gaan er meer dood.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:00

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 14:08
Als u zo begint dan ontbreekt het elke partij aan visie en inhoud. Wellicht blijft de SP over, want die hebben een visie (een hele enge, maar toch).

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:07
▼ 5 antwoorden verborgen

Neen. Deze interviewer laat aan de kijker zien wat voor type mijnheer Taylor is. Dat hoort bij de normale journalistiek, ook je tegenstander aan het woord laten. Iedereen kan daar, in de volle openbaarheid, naar luisteren.

PeterD | 20-12-17 | 12:40

@ PeterD | 20-12-17 | 12:40
Misschien hoort het ook bij een normale democratie om iemand met wie je het niet op alle punten eens bent te spreken? Al bij je opgekomen?

duh! | 20-12-17 | 13:28

Ik wordt zo gallisch van onze hoernalistiek, Kan men niet weer een leuke tekening van de profeet maken of zo? Dat ruimt de burelen zo lekker op, welverdiend.

Fuck die politiek, eerst schoon schip maken bij het journaille, met de botte bijl, alles en iedereen d'r uit! Zonder onafhankelijke controlerende macht kan er nooit wat veranderen. Die zieke verstrengeling van de macht is door het hele lichaam heen gekankerd, in laten slapen en op nieuw beginnen.

Abject | 20-12-17 | 12:25 | 1

Kan het alleen maar met u eens zijn.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:39

G*dT, VVD senator Schaap gaat los op populist TB op de staatsradio!
Het rancuneuze gif...
De populistische verleiding is zijn nieuwe boek. Toespeling op de totalitaire verleiding;-)
Massa mens huiveringwekkend verschijnsel aldus Siebe Schaap een Spaanse filosoof citerend...
*CcMed*

kapitein oosterlng | 20-12-17 | 12:25

Die Jared Taylor zal vast ook wel een boek hebben geschreven (iets dat gek genoeg nog altijd populair is) en er is hoe dan ook veel materiaal van hem te vinden op internet. Om zijn ideeën tot je te nemen, hoef je dus geen etentje met hem te hebben.

FVD-leden zullen Baudet hier vast op gaan aanspreken. Het Forum trekt steeds meer respectabele mensen aan en die willen niet met ongure types als Jared Taylor geassocieerd worden. Ik hoop dat Baudet het nu eindelijk eens heeft geleerd en alle banden met dit soort types verbreekt. Indien niet eindigt Baudet als Pechtold, die er nu slecht op staat vanwege contacten met corruptieverdediger Porosjenko. Als dit zo doorgaat, verdwijnt mijn sympathie voor het Forum.

grancolombiano | 20-12-17 | 12:24

Tegendraads denken? Je bedoelt echt tegendraads denken en niet alleen rond verkiezingstijd? Nou, dat lijkt me in het huidige politieke klimaat een enorme aanbeveling. Juist hierom heb ik bij de vorige verkiezingen al niet meer op de VVD maar op Forum gestemd. Zelfs het stembiljet van mijn demente moeder ben ik voor de gelegenheid gaan ophalen.

Linkse allergie | 20-12-17 | 12:24

Typisch gevalletje van 'guilty by association'. Wat maakt het uit of Baudet een ontmoeting met Taylor heeft? Het feit dat ze van gedachten wisselen wil nog niet zeggen dat Baudet het met hem eens is.
Maar de msm-meute duikt bovenop ieder stukje rood vlees dat bij Baudet in de buurt ligt. Baudet moet stuk, Baudet is de nieuwe Wilders. Wat zeg ik? De nieuwe Hitler of Mussolini.
Het wordt tijd dat ze die gast beveiliging gaan geven, anders gaat-ie Fortuyn achterna. En dan gaan alle politici, bestuurders en andere leden van de elite achter de schermen weer een rondedansje maken van vreugde, en daarna met uitgestreken gezichten verklaren dat ze het uiteraard 'verschrikkelijk' vinden. Hypocriet zootje!!

KeesBruin | 20-12-17 | 12:23

Ja, maar ehh dat was niet in oktober....

ja,diedus! | 20-12-17 | 12:23

Jawel! Oktober 2015.

bisbisbis | 20-12-17 | 16:16

Wat het blanke ras betreft, in principe krijgt men de best nakomelingen door zover mogelijk buiten de deur een partner te vinden. Zou je het tegenovergestelde aanhangen -daar is deWO2 vergelijking- dan gaat de mensheid tenonder aan inteelt. Dat verkoop je het best met de term 'superras'.

Einde van de Domheid | 20-12-17 | 12:21 | 1
-weggejorist-
timmey | 20-12-17 | 12:23

In het kader van de beeldvorming zou Thierry zich gewoon niet met dat soort white supremacists moeten inlaten. Op rechts ben je sowieso al gevoelig voor de nazikramp waarin velen meteen schieten en wat maar al te graag als ammo wordt gebruikt om iemand buiten het politieke correcte mainstreamgeneuzel te framen, moet je de kat niet op het spek binden.
Als je core business uit de EU en soevereiniteit en zelfbeschikking zijn, als je paal en perk aan migratie wil stellen moet je het daarop gooien en niet neuzelen over homeopatische verdunning etc. En moet je de Erkenbrandjes, Stormfronters, Identitairen en leuteren op de IJzerwake gewoon ver van je weg houden, daar heb je politiek gezien alleen maar last van.
Vrijwel iedereen in dit land vindt ( op een paar verdwaalde Groen Linksers na ) dat we inmiddels wel genoeg "vluchtelingen" hebben opgenomen en dat migranten die economisch uit de sociale ruif blijven vreten en/of zich structureel misdragen gewoon uitgezet moeten worden en wel a.s.a.p . Koester dat en doe er wat mee, heb je geen witte puntmutsengedachtegoed voor nodig. Levert je veel meer op als je je daar juist tegen afzet.
Filosoferen en debatteren kan, zeker in de privesfeer, maar niet als je zoals Thierry onder een vergrootglas ligt.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:21

Haha. Die foto van Poroshenko en die onderdanige kop van Pechtold. Dat zegt alles. Pechtold moet gewoon beter zijn best doen (was de opdracht) en tadaaa, een flat in Scheveningen. De lijntjes lopen gewoon van Poroshenko via de Canadese ex-ambassadeur (die nog steeds vele touwtjes stevig in handen heeft) naar Pechtold. Alleen een blinde kip ziet dat niet.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:21 | 1

Niburu-aluhoedjes zijn weer te koop hoor.

DrumPiet | 20-12-17 | 12:34

Eva Braun heeft ook wel eens thee gedronken met A. Hitler.
Dat maakt haar ook nog niet gelijk een nazi.

King of the Oneliner | 20-12-17 | 12:19 | 2

Was Eva Braun een nazi? Stond ze achter het beleid van Hitler?

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:23

Eva Braun geen Nazi? Hahaha

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 13:15

Als het geheim was zouden ze natuurlijk ook in een publieke gelegenheid afspreken en gezamenlijk vertrekken.

scrag | 20-12-17 | 12:18

Als die gast zelf zegt dat Baudet het uit de publiciteit wilde houden moet Baudet leren dat je met iedereen kunt praten, maar dat dan niet in het geheim dient te doen.
Wat Kafka betreft, ..... zucht.......

Einde van de Domheid | 20-12-17 | 12:18 | 3

Mja... Baudet doet inderdaad heel erg moeilijk en controversieel... De USA is echt heel anders dan hier. Wat ze daar doen kan je niet zomaar hierheen brengen. Wat daar kan, kan hier gewoon niet...

Príncipe | 20-12-17 | 12:29

Als er ergens voldoende ingredienten voor een rassenoorlog bijeen zijn gesprokkeld is het wel in de VS. Hier niet, absoluut niet zelfs. De dreiging - en die is zeer serieus - is ISlamgerelateerd, en dat zal niet rasgebonden zijn, er zal hooguit een conflict ontstaan tussen de extreme versie van de ISlam ( Salafisten en jihadi's ) en het Westen maar de Huis- tuin en keukenfatima zal hier niet gedeporteerd of weggepogromd worden en zal ook geen bomgordels plakken om mee te doen met de jihad tegen ons.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:46

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:46
Ik ben het inderdaad direct met je eens dat de USA gigantisch explosief vat is. En de situatie hier en daar totaal niet met elkaar te vergelijken zijn.

Hmm... ik denk dat er een oorlog aan de gang is in de USA tussen de verschillende geheime diensten. NSA(Rep/Pol/Voat) vs CIA/FBI(Dem/Reddit/Zeronet). Mja... dat is echt speculeren...

Príncipe | 20-12-17 | 13:10

Nou nou er wordt hier weer lekker stijlloos gemeten met twee maten...

Bakje Friet | 20-12-17 | 12:15 | 1

Twee maanden bedoel je zeker ?

ja,diedus! | 20-12-17 | 12:19

NSB66 is dus nu de pitbull van de VVD, niet meer en niet minder

Rest In Privacy | 20-12-17 | 12:14

Ik zag laatst op tv een CDA-kamerlid met een Nederlandse vlagspeldje. Dus dat was een nazi?

batvoca2 | 20-12-17 | 12:13

Moet je eens luisteren wat een plagiaat die Jared Taylor uitkraamt:
"Taylor (66) waarschuwt zijn publiek dat het ‘blanke ras’ op het punt staat van uitsterven. Westerse politieke leiders hebben zich tegen de eigen bevolking gekeerd. Het toelaten van massa-immigratie is een ‘suïcidale’ keuze geweest, de dodelijke combinatie met rassenmenging maakt dat ‘blanken’ wereldwijd in een minderheid veranderen."
Dat heb ik hier al zo vaak gelezen in de topics!
Daarvoor had Baudet alleen maar GS hoeven te lezen...

Nuchternederland | 20-12-17 | 12:11 | 4

Roodharigen sterven nog veel harder uit. Is dat erg? Alleen als je op redheads valt.

JTKDM | 20-12-17 | 12:26

Nou, Jared Taylor klinkt als een wijs man.

Linkse allergie | 20-12-17 | 12:28

Blanken zijn altijd wereldwijd een minderheid geweest. Dat is geen probleem, omdat wij cultuur gestuurd dingen goed kunnen organiseren (heeft niks met raciale superioriteit te maken). Daarom hebben we hier beter voor elkaar en hebben we barbaren buiten de poort weten te houden.
Dat de poorten nu wagenwijd opengezet worden is echter wel een probleem

Rest In Privacy | 20-12-17 | 12:32
▼ 1 antwoord verborgen

Op Joop BNN Vara ( arme Bart ) staat uiteraard een uitgebreide verslaglegging over Baudet alsof ze er zelf bij zijn geweest in oktober .... Staat al enkele uren online en nog geen enkele reactie. Blijkbaar zijn de reacties niet wat gewenst is door de Joop-censuur, gezien de lege commentvakken.

ja,diedus! | 20-12-17 | 12:10 | 1

Je ziet steeds minder reacties onder de joop artikelen, en de comments die je ziet is van het bekende antifa of islamitische trollenleger, al dan niet zelf werkende op de joop redactie. Of de censuur viert weer eens hoogtij, of de pageviews zijn hard gedaald.

martymcfly | 20-12-17 | 12:12

Bij Arrogander is de waterleiding gesprongen, wat doet het kartel? Ze steken het huis van buurman Baudet in de fik! En iedereen is rent gelijk daar naar toe...

number668 | 20-12-17 | 12:09 | 2

Hahaha. Wat een geweldige vergelijking. Heb er smakelijk om moeten lachen maar u hebt natuurlijk volkomen gelijk.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:26

Nou hier gebeurt precies het omgekeerde: In een stukje over Baudet die gaat eten met een racist wordt heel erg verwezen naar Pechtold.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 13:20

'Privékwestie' wordt tegenwoordig gezien als Gandalfs "You shall not pass". Maar hee, ik zou ook niet willen dat de hele wereld wist dat ik glijmiddel op Alexander P's aambeiden smeerde. Moest smeren, anders mocht ik niet meer chauffeuren.

dedeurs | 20-12-17 | 12:08

pfff zo'n etentje is toch gewoon een prive aangelegenheid?

Mesmer | 20-12-17 | 12:05

Komt de oude sokken NSB brigade van de NOS nu mee aanzetten. Nieuws uit oktober, is allang al een keer gepubliceerd geweest. Hoe zit het eigenlijk met die 60 miljoen bezuiniging?

Rest In Privacy | 20-12-17 | 12:03 | 2

Precies, zie update GeenStijl.

Rest In Privacy | 20-12-17 | 12:04

Lijkt “ Opsporing verzocht “ wel , ook zo lekker actueel.

ja,diedus! | 20-12-17 | 12:12

Inderdaad weer typisch hoe NOSkou, nadat ze Pechtolds appartementje vakkundig hebben genegeerd, nu moord en brand schreeuwen omdat Baudet gegeten zou hebben met iemand waar ze tot het moment van googlen nooit van gehoord hebben.

Irnerius | 20-12-17 | 12:03

Wat een ontzettend zuur verhaal zeg. Je kan toch niet zeggen dat dit echt meer media aandacht heeft gehad dan het stulpje van Pechtold?? Wat een geklets dat het verhaal van Pechtold ook lang duurde. Toen jullie er maandag middag mee kwamen, was het 's avonds al bij 1 vandaag. Kranten worden niet overdacht herdrukt en er is tot vandaag uitgebreid aandacht voor, terwijl dit verhaal over Baudet alleen in de zijkaternen te vinden is. Beter gezegd ik had het nog nergens gelezen zonder de verwijzen die hier staat, terwijl je overal het nieuws van Pechtold ziet.

Zo hou jezelf het zielige verhaal in stand dat de MSM media allemaal tegen jullie is, huil huil wat zijn we weer zielig. Als je altijd wil klagen over de 'zielige linkse pers' mag je zelf ook wel een keer wat minder kinderachtig en zuur gaan doen.

Scapos | 20-12-17 | 12:01

Ik heb wel eens met een communist gedineerd.

Zeddegeizot | 20-12-17 | 12:00 | 2

Borsjt, haring en wodka?

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 12:07

Precies. En niet eens demonstraties voor de deur door vrienden van democratie.

Zeddegeizot | 20-12-17 | 13:36

Het is wel duidelijk, Baudet wordt te groot en moet stuk....

RenHoek | 20-12-17 | 11:56 | 5

Over superieur gesproken , waarom is er in Australië , ook superheet & dor geen honger , water genoeg en geen ontwikkelingshulp en in Afrika wel ? Zomaar een vraag hoor.

ja,diedus! | 20-12-17 | 12:16

Het blanke ras is ook superieur. Dat blijkt wel uit het feit dat alles wat niet blank is deze kant op komt. En niet eens om het kunstje af te kijken want zelfs daar zijn ze te stom en te lui voor. En is dit racistisch? Ongetwijfeld maar daar heb ik inmiddels lak aan. Ik was geen racist maar ze hebben me een racist gemaakt met hun wegkijkpolitiek en hun naziroepende achterban.

Linkse allergie | 20-12-17 | 12:35

Linkse allergie | 20-12-17 | 12:35
.
Ha. Helemaal mee eens.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Reaguurders die Baudet bij zijn voornaam noemen zijn van hetzelfde allooi als reaguurders die van Geert spreken i.p.v. het over Wilders te hebben.

Skunk57 | 20-12-17 | 11:56 | 3

?
We hebben het toch ook vaak over Mark en Alexander?

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:58

Ik denk dat je in de war bent met Greet.

Guido | 20-12-17 | 12:03

Ohoh 57, wat errug he, waar gaat het toch naar toe met deze wereld!

Nalek | 20-12-17 | 12:13

Niet super handig van Baudet. Prima dat hij met mensen eet die een wat andere mening erop nahouden, maar wees er dan gewoon open over. Je weet dat linkse media lopen te smullen als hij kleine misstap maakt. Wees ze dan gewoon voor en vertel dat je met zo'n man gaat praten, en dat je benieuwd bent naar zijn beweegredenen. Plan daarna gewoon gesprek in met iemand die tegenovergestelde mening heeft en er is niks aan de hand.

Maar als je maar geïnteresseerd bent in 1 kant van het (extreme) verhaal, dan speel je jezelf in de kaart.

Dr. Zed | 20-12-17 | 11:55 | 2

In de hoogste kringen zitten lieden die de schoenzolen hebben gelikt van Hoxha en Honecker, en iets daaronder lieden die Mao, Castro en Che G. verafgoden. Zolang nergens uit blijkt dat Baudet die rare, racistische alt-right-idee:en omarmt, moeten 'we' (en vooral 'ze') zich niet zo druk maken.

Guido | 20-12-17 | 12:07

Hoxha? Echt? Wie dan? En Honecker? De andere namen ok, daar kan ik in mee gaan. maar sidekicks als Hoxha en Honecker, daar geloof ik dus niks van.

dyslexieman | 20-12-17 | 14:42

Het lijkt me dat juist Baudet ver van dit soort mensen moet blijven want zo maakt hij het wel heel makkelijk voor de racisme en fascisme roepers .
Als het waar is vind ik zelfs een dinertje om wat voor reden dan ook met zo´n onfris type uitermate dom , hij geeft ze zo een bevestiging en een stok om mee te slaan .

Castor12 | 20-12-17 | 11:55 | 3

Exact mijn mening. Het is je corebusiness niet, het is politiek totaal onhaalbaar, maakt je tegenstanders alleen maar sterker en schrikt potentiele kiezers af dus gewoon geen tijd, energie en moeite insteken.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:27

Dus dan maar net als het partijkartel gaan doen? Juist dat wil hij doorbreken.

2voor12 | 20-12-17 | 12:31

Heeft niets met het partijkartel van doen. Hij zou zijn tijd beter kunnen steken in het onderzoeken van de loopbaan en het cv van 300 steeds wederkerende kopstukken uit het bestuur en de diverse RvO's, de momenten waarop ze ergens voor hebben gelobbyd, hun stemgedrag etc. Is veel werk, maar tussen zijn achterban zitten plenty onderzoekstudentjes die dat maar al te graag voor hem willen doen. Heb je veel meer aan dan aan het uitwisselen van gedachtes met iemand waarvan je weet dat die hier heel slecht gaat vallen.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:10

Hoe meer Terrier met dit soort types omgaat, hoe groter de kans is dat ik op hem ga stemmen (ooit).
Omdat hij een rascist is?
Nee, omdat hij dan overduidelijk geen VVD-verzinsel is die als bliksemafleider moet fungeren.

Nuchternederland | 20-12-17 | 11:54 | 1

Scherp!

Pierre Lebon | 20-12-17 | 12:09

Ik heb eens een docu over Hans Janmaat gezien, maakt dit je meteen een racist? Denk het niet. Kan zijn dat baudet gewoon met die kerel heeft gepraat, als het gebeurt is hetgeen ik betwijfel want linkse media, en achteraf heeft gedacht... wat een onzin, daar doe ik dus niks mee.

Alleen maar kudo's dat hij een ruime blik heeft en zich niet door het partijkartel laat sturen.

RenHoek | 20-12-17 | 11:54 | 5

Janmaat hief vrolijk het glas met de weduwe Rost van Tonningen...

JTKDM | 20-12-17 | 12:24

Elke rechtse partij wordt al snel omringd met figuren die zich nog in de periode 1933-1945 wanen en die je beweging meer kwaad dan goed doen. Moet je preventief op inspelen. Rechts is niet hetzelfde als racist, nazi, white supremacist etc, moet je je tegenstanders ook geen aanleiding geven om je zo weg te zetten. Intellectueel misschien interessant om met dat soort figuren van gedachten te wisselen - ik zit er niet op te wachten, maar goed - maar politiek gezien uitermate dom.

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Als je dialoog wil, moet je praten met mensen met wie je het niet eens bent. En ja, ook bij een diner. Desnoods bij kaarslicht.

dr Rechts | 20-12-17 | 11:54 | 1

Dat snappen ze ter linker-/SJW-zijde niet, want dialoog is daar een dictaat.

Guido | 20-12-17 | 12:23

Teletekst: "Baudet distantieert zich de laatste tijd van Erkenbrand en Alt-Right". De spin zit in de overbodige frase "de laatste tijd". Daarmee suggereert de NOS dat ie dat gedachtengoed ooit omhelsd heeft. Smerig. Laf. Verachtelijk.

dr Rechts | 20-12-17 | 11:52 | 1

Raad eens wie er wil bezuinigen op de NPO, dat moet toch niet leuk voelen als je in de peilingen blijft stijgen voor het daar aanwezige stukjestypvolk.

Bozepanda | 20-12-17 | 12:41

Beetje zwak verhaal, want Baudet die gaat eten met zo'n mafkees is uiteraard indicatief voor waar zijn interesse naar uitgaat. Baudet liet zich toch al kennen als een jongen die nogal omhoog zit met de cultuurzuiverheid en dat soort dubieuze zaken, dus dat hij zich inlaat met zo'n racist (want dat is het overduidelijk) is behoorlijk maatgevend voor de FvD voorman.

En dan een beetje met de vinger gaan wijzen naar Pechtold of weet ik wie is zoals dat heet "whataboutism", een goedkoop trucje om de aandacht te verleggen.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:51 | 4

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:55
Ja maar daar gaat dit verhaal dus NIET over. Zo is het ook niet erg dat er buiten een keutel op straat ligt want een appartement aannamen is erger.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:57

leg eens uit, wat is de overeenkomst tussen met iemand gaan eten die gedachtegoed omarmt wat niet algemeen aanvaard is en wat wellicht discutabel is, en een gift van 180.000 van een ex-ambassadeur van een vreemde mogendheid ontvangen en niet melden in het daarvoor bedoelde register om schijn van belangenverstrengeling tegen te gaan?
De een verruimt zijn blik misschien een beetje, de ander zijn portemonnee enorm.
Het ene heet studie, en het andere heet corruptie.

Nuchternederland | 20-12-17 | 11:58

Nuchternederland | 20-12-17 | 11:58
Alsof die zaken iets met elkaar te maken hebben. Daar gaat het juist om: het is afleiden van het onderwerp dat Naudet gaat eten met een racist. Omdat Baudet natuurlijk (zoveel is duidelijk uiteraard) zelf ook erg houdt van dat soort ideetjes. Raszuiverheid, cultuurbehoud, noem maar op: Baudet is een racistje.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 12:09
▼ 1 antwoord verborgen

Ik vind Baudet eigenlijk wel een vermakelijke Alan B'stard-kloon en een welkome aanvulling op het dichtgetikte progressieve en Unilever-establishment, zeker nu Wilders vanwege zijn jarenlange isolement aan het schuimbekken is geslagen. Maar hij moet eens ophouden met dat voetjevrijen met die extreemrechtse engnekken. Alexander Pechtold is overigens gewoon nog steeds een lul.

Ad Hominem | 20-12-17 | 11:50 | 1

Jaja, en Hiddema zeker Piers Fletcher-Dervish... en dat hij dan zijn handen op de la mag leggen als hij wat fout doet.

RenHoek | 20-12-17 | 11:56

Thierry kan gewoon z'n schouders ophalen en iets mompelen in de richting van: we hebben raakvlakken maar over het algemeen kan ik me totaal niet vinden in het gros van de ideeen van Taylor, iets wat dat gesprek al heel snel duidelijk maakte.

Adversary | 20-12-17 | 11:50 | 1

Maar er toch mee uit eten gaan. Zijn boek lezen moet al voldoende zijn om te weten dat je niks hebt met zo'n gast. Kennelijk heeft Baudet dat wel.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:52

Goh, wat toevallig.... FvD piekt in de peilingen, Alexander Pechtold krijgt klappen en "opeens" verschijnt dit nieuws. Met vriendelijke groet, uw onafhankelijke media.

Goldfinger | 20-12-17 | 11:47 | 2

Nou niet opeens.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:57

U ziet het goed Goldfinger. Ben benieuwd naar de peilingen vlak voor de nieuwe verkiezingen. Vind het trouwens wel vermakelijk hoor. Hapje, drankje en genieten maar.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:51

Als Taylor een racist is, zijn aanhangers van de black lives matter beweging dat ook. Een ieder die een andere mening is toegedaan, discrimineert.

Astimar Teutis | 20-12-17 | 11:47 | 1

Nee, black lives matter is cool en hip en inclusief verbindend.
Niet Fool en sip en intensief verblindend.

Nuchternederland | 20-12-17 | 12:01

Ik volg American rennaissaince op youtube, super goede video's oordeel zelf!

Antifamongool | 20-12-17 | 11:43

Ik ken die Jared Taylor niet, maar aangezien in de VS iedereen rechts van Michael Moore al als 'extreem rechts' wordt bestempeld, neem ik claims over zijn vermeend racisme met een flinke korrel zout.

quantumcollider | 20-12-17 | 11:42 | 2

Dan moet je hem toch even googelen.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:58

Niet googlen!
Ooit komt jouw internetgeschiedenis in vreemde handen. En ja, als je achtergronden hebt opgezocht, dan ben jij gelijkgestemde.

MarcS | 20-12-17 | 12:52

Wat zegt die Jared Taylor nu eigenlijk? Dat witte mensen over het algemeen slimmer zijn dan zwarte mensen? Tja.. Is het racisme, is het de waarheid of is het allebei? www.targetmap.com/viewer.aspx?reportI...

Wasbakplasser | 20-12-17 | 11:42 | 5

Volgens mij is dat juist een schoonheidsideaal van de Jappen. Wit gezicht, en grote ronde ogen.

Wasbakplasser | 20-12-17 | 12:16

Schoonheidsideaal van de meeste Aziaten. Met als resultaat dat ze er naar mijn mening meer en meer als een soort van matig in elkaar geplakte halfzombies uitzien met hun geknipte oogleden, verbouwde neus en ongezonde huidskleur. Maar ja, cultuur he...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 13:05

Maar wat is de oorzaak? Niet het feit van wit of zwart zijn, maar goede voeding, scholing etc.
Van Urk | 20-12-17 | 12:12

Hier haal je volgens mij oorzaak en gevolg door elkaar.

sarcastro | 20-12-17 | 13:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Schijnt dat den Uyl in z,n jonge jaren sympathiseerde met de ideeën een zekere Adolf H. hoorde men tot na overlijden brave borst never iets over, bedoel hoe selectief wil je het hebben tog!

william7055 | 20-12-17 | 11:41 | 2

den uyl deed ook een #pechtold avant-la-lettre door zichzelf een stuk grond in buitenveldert in volle eigendom te verkopen, terwijl hij als wethouder ruimtelijke ordening bezig was de hele wijk te ontwikkelen op erfpachtgrond.

Glasgow Argus | 20-12-17 | 11:44

@Glasgow Argus
Inderdaad een wijkje met huizen gebouwd voor "mensen zoals wij." maw zijn salonsocialistische kliek.

Basil Fawlty | 20-12-17 | 13:20

Alles om de aandacht van peggold af te leiden.

RenHoek | 20-12-17 | 11:40 | 2

Precies.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:41

Nee, alles om de aandacht van Baudet af te leiden, dus.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 11:58

Jared Taylor is niet zo racistisch als de media hem wegzetten, hij constateert dat verschillen tussen mensen de fundamentele oorzaak zijn van alle conflicten die mensen met elkaar hebben en maakt zich terecht zorgen over de problemen die er in de samenleving zijn ten gevolge daarvan.

KeyofKnowledge | 20-12-17 | 11:39 | 6

2voor12 | 20-12-17 | 12:29
Je mag het overal over hebben uiteraard. Maar ik zal nooit op dat soort salonracisten stemmen als Baudet.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 12:54

@Beste_Landgenoten
Feiten mogen benoemd worden, ook als die gaan over verschillen tussen rassen. Onderscheid maken tussen rassen is het erkennen van verschillen, daar is niets mis mee. Hysterisch 'racisme' roepen als de feiten je niet aanstaan maakt de werkelijkheid niet minder waar.

KeyofKnowledge | 20-12-17 | 14:08

KeyofKnowledge | 20-12-17 | 14:08
Feietn benoemen mag altijd. Daar is ook niks mis mee. Maar een samenleving willen inrichten naar die "feiten"(die overigens behoorlijk minder hard zijn dan Taylor beweert) is een tweede. Maar daar gaat het die Taylor wel degelijk om: Propageren dat "de rassen" vooral maar beter gescheiden kunnen leven (anders gezegd: laat hen lekker daar blijven) is nogal ranzig. Baudet vindt dat kennelijk interessant genoeg om de man voor uit te nodigen.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:06
▼ 3 antwoorden verborgen

Hypocriete figuren. Bah bah.

van Oeffelen | 20-12-17 | 11:39

"De Correspondent zegt dat Baudet de ontmoeting met Taylor niet wilde bevestigen. "Ik doe geen uitspraken over de vrouwen met wie ik naar bed ga en de mensen met wie ik uit eten ga."
Lijkt toch een beetje op Pechtold, die de appartement-affaire ook als privé beschouwt. Als het nepnieuws is moet Thierry dit gewoon zeggen en de "tegenpartij" met bewijzen laten komen. Als hij na een ongetwijfeld oriënterend gesprek inderdaad tot de conclusie is gekomen dat hij afstand wil nemen van het gedachtegoed van Taylor, kan hij dit toch toegeven? Je weet dat je als politicus onder het vergrootglas ligt, maar wegduiken lijkt me niet zo handig. Zeker niet als je ook kritisch bent richting Wilders in de kwestie Hegedüs.
Met de berichtgeving op NOS.nl en Teletekst is niets mis. En plaats als GeenStijl Baudet niet op een voetstuk, maar benader hem op dezelfde kritische manier als anderen. Dat is de kracht van GS.

Mannes | 20-12-17 | 11:37 | 4

Nee, dineten dat is precies hetzelfde als een appartement krijgen van Taylor. Man man Mannes

kaasfondue | 20-12-17 | 11:43

Dus jij klaagt ook niet als een Anja Meulenbelt weer eens een hapje gaat eten met een Hamas lid?

dyslexieman | 20-12-17 | 11:44

dineren. Eten. Niet dineten.

kaasfondue | 20-12-17 | 11:44
▼ 1 antwoord verborgen

... wordt verleidt? Kuch.

marjen | 20-12-17 | 11:37 | 1

Zal jou niet snel overkomen. Verleid worden, bedoel ik. Spelfouten maak jij nooit, ouwe spelnazi.

Zeddegeizot | 20-12-17 | 12:04

Het mediakartel gaat los, vriendjespolitiek; d66 krijgt het voor elkaar!

tata1981 | 20-12-17 | 11:37

Links (of wat daar tegenwoordig voor moet doorgaan) is een echo bubbeltje, dat door gebrek aan intellectuele input exponentieel kleiner en kleiner en kleiner wordt.
Totdat het een fenomeen wordt, waar niemand meer een touw aan vast kan knopen. De eerste tekenen zijn al zichtbaar. Bijna iedere week komt er weer een nog waanzinnig plannetje uit die hoek waar iedereen zich aan MOET confirmeren.
Jammer. want in plaats van zich bezig te houden met gender-neutrale wc's zouden ze zich bezig kunnen houden met het ondemocratische karakter van de EU ,de schandalige discriminatie van de vrouw binnen de islam of de beroving op klaarlichte dag van zorgverzekeraars.

Rest In Privacy | 20-12-17 | 11:35

Geen slimme actie van Baudet. Ik zie liever dat hij zijn eigen weg bewandelt zonder zich met zulke bedenkelijke figuren op te houden. Dit kan hem stemmen kosten terwijl dit nergens voor nodig is.

grancolombiano | 20-12-17 | 11:34 | 1

Navelstaren en je vooral niet laten informeren door mensen met een afwijkende mening verdient inderdaad sterk de voorkeur.

crk | 20-12-17 | 11:44

Theiry Baudet denkt bij zo een diner, "Ach, 1 Tessalonicenzen 5:21"

tipo | 20-12-17 | 11:34 | 1

Onderzoek alles en behoudt het goede.... :-)

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:49

Kunnen er lang of kort over lullen. Thierry moet zich als volksvertegenwoordiger zich niet inlaten met dit soort types. Ik vind het onguur, ik wil er niet meer geassocieerd worden, ik wil niet dat mijn stem er mee geassocieerd wordt.

Interesse in keiharde maatschappijkritiek mag, het sociale randje opzoeken mag, maar dit soort sujetten boetseren een dun laagje intellectueel vineer om hun intrisiek racisitsche/antisemitische inborst. Daar moet Thierry niet mee willen omgaan, al is het alleen om dit soort 'Guilt by Association' artikeltjes van "Goede Mening" brigade te voorkomen.

Linkse Zakkenvuller | 20-12-17 | 11:33 | 3

Precies hoe ik er ook over denk. Stop hiermee Thierry!!!

grancolombiano | 20-12-17 | 11:35

Precies. Het partijprogramma van FVD is sterker dan de leider die het uitdraagt. En je hebt dit soort figuren en denkbeelden niet nodig, om je oprecht zorgen te maken over massa immigratie, cultuursverandering en een gebrekkige democratie in Nederland. Sterker: vernieuwende ideeën om deze problemen op te lossen, ga je bij Jared Taylor niet vinden. Al praat je een week met hem.

Dr_Prepper | 20-12-17 | 11:41

Hear hear! Er zijn legio mensen, instituten, en groeperingen die als extreem rechts weggezet worden wat echt onzinnig is (bijv. Jordan Peterson) maar dit is er niet eens van.

dyslexieman | 20-12-17 | 11:48

Ik kan niet wachten op de dag dat Baudet ontmaskerd wordt. Wat zal het rustig zijn op gs.

beau van rtl | 20-12-17 | 11:33 | 13

Heeee vriend baski. Ik miste je al een tijdje. Leuk dat je van de leiding weer even op de p.c mag.
Hou het netjes he. En fijne feestdagen.

beau van rtl | 20-12-17 | 14:01

Copy dan eens je eerste , tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, zevende, achste of negende uitleg, en paste die eens hier? Of post eens een link waar dit vermeld staat? En als je het toch over zuipen hebt, ik heb de in de maand december nog geen alcohol gehad. Dus het is mij een raadsel waarom U mij als een zuiper inschat. Maar wel leuk geprobeerd, dat werkt soms goed als je weer eens geen argumenten hebt!

Drunken_Pumpkins | 20-12-17 | 16:05

Drunken_Pumpkins,
"ik heb in de maand december nog geen alcohol gehad. Dus het is mij een raadsel waarom U mij als een zuiper inschat."
Ik schuddebuik. Je hebt jarenlang de dronken tor uitgehangen. Ik ben er nooit ingetrapt, in die zogenaamde dubbelslaande typvingers. Ik trap dus ook niet in je tegenwoordig vrijwel foutloos geschreven plempsels. Doei, Pompoen.

dedeurs | 20-12-17 | 17:29
▼ 10 antwoorden verborgen

Heeft het AD al 1 (een !! ) artikel aan Pechtold zijn appartmentje gespendeerd?

Drunken_Pumpkins | 20-12-17 | 11:33

Ah.. de demoniseringsmachinerie komt op stoom, wellicht zijn er al 'liefhebbers' die zich geroepen voelen meer 'inhoud' te geven aan wat links Nederland als haar ultieme doel ziet: een leuk goelach archipelletje op de wadden voor boze witte mannen, met Silvana als kamp führer.

fred upstairs | 20-12-17 | 11:31

Het is voor links natuurlijk onmogelijk om voor te stellen dat Jared een goed argument heeft.

Daarom zijn de video's van American Renaissance op YouTube ook als eerste in limited state gezet en is Jared Taylor in de #TwitterPurge als eerste verwijderd, omdat hij prima feiten en argumenten op tafel legt.

Hulde aan Thierry!

anansi | 20-12-17 | 11:28 | 1

Hup Thierry.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:58

Kom op, Jared Taylor is niet zo maar een rechtse denker. Dit is old school racisme. Z'n boeken en site zeggen genoeg. Kan je fijn eens van gedachten gaan wisselen, maar je gaat toch ook niet met ISIS, Scientologists of Noord Koreanen babbelen om hun standpunten eens te bespreken? Die staan toch netjes opgeschreven in niet mis te verstane bewoordingen.

dyslexieman | 20-12-17 | 11:27 | 8

@dyslexieman
Grapperhaus vindt dat anders een prima idee, met ISIS in gesprek gaan.

Braboblanke | 20-12-17 | 13:46

De stap die Taylor maakt is die van multi cultureel als probleem (waar ik een heel eind in mee kan gaan) naar multi raciaal als probleem (het stellen dat iemands ras iemands waarde bepaalt). Dat is in mijn ogen een stap, als je die zet, dan kom je in de categorie Constant Kusters.

dyslexieman | 20-12-17 | 14:22

@Braboblanke Ja, en die is dan ook niet helemaal goed wijs... Lijkt wel vaker voor te komen bij CDA mensen op justitie: cartoonisten oppakken, godslastering strafbaar maken, Shariah is ok als de meerderheid dat vindt.
Maar elk weldenkend mens weet toch genoeg, en beseft wat je met IS en co moet doen? Quarantaine en kapot maken.

dyslexieman | 20-12-17 | 14:34
▼ 5 antwoorden verborgen

Het grote "demoniseer" spel is weer begonnen, hoe doorzichtig...
Net als met Fortuyn en Wilders, andere mening, gaan succes krijgen...
Hoppa, alles weer uit de kast halen om iemand de nek om te draaien.
Als dat niet lukt, huren ze een Volkert in, Nederland is een heel erg eng land.

Wienerschnitzel mit | 20-12-17 | 11:26 | 4

Thierry mag wel bewaking krijgen want anders gaat het slecht met hem aflopen. De demoniseerders en hun laffe, onwetende, papegaaiende voetvolk zijn gevaarlijker dan ooit. Thierry, watch your back!

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:01

De "demoniseerders". Och och och, alsof die jongens van suiker zijn. Als je het hard speelt kan je harde kritiek verwachten, zo zit dat. En dan de suggestie dat Volkert een opdracht van boven heeft gehad, het waanzinnige idee.

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:24

Beste_Landgenoten | 20-12-17 | 15:24
Volkert heeft nog nooit verteld waarom hij tot zijn daad kwam, dus voorlopig kunnen we niet overgaan tot dat idee waanzinnig noemen. Overigens is dat etentje niet echt handig te noemen. Niets vergeleken bij de blunders van d'66 (afschaffing referendum, sleepwet en alles met Pechtold), maar slim is het allemaal echt niet te noemen.

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:28
▼ 1 antwoord verborgen

Laatst zag ik Freek Vonk bij DWDD met een pissebed. Ergo, Freek Vonk is een pissebed.

dulcinea | 20-12-17 | 11:24

Ik vind de ophef wel meevallen. De MSM is nog veel te druk met Thierry knuffelen om uitgebreid aandacht te geven aan een avondje schedelmeten tussen een Nederlandse parlementariër en een Amerikaanse alt-right racist. Ik schrik niet van zo'n ontmoeting, als je ziet welke bronnen Thierry regelmatig checkt en soms zelfs retweet, daar zit veel gespuis tussen. Niet voor niks zijn het FvD, PVV en DENK die de meeste tweets verwijderen omdat ze regelmatig bullshit blijken te zijn en gedebunked worden. Verder wat Sywert zegt, wat er op neer komt dat Thierry (net als bijvoorbeeld Joost Niemöller) een ouderwetse complotdenker is die in zijn wantrouwen tegen de gevestigde orde (wat tot een bepaald niveau natuurlijk super gezond is) zo graag zijn eigen gelijk van een allesomvattend spannend world domination complot bewezen wil zien worden dat er zich de meest wilde theorieën onder zijn aluhoedje afspelen. Als de hele Westerse wereld A zegt, dan zegt Thierry B, want... partijkartel, Bilderberg, MSM, Demmink, Soros, Hillary.... etc. etc. Kan zeker gezond en van toegevoegde waarde zijn, maar het probleem is dat er mensen blind en kritiekloos achter Thierry aanlopen. En dat is niet gezond, wantrouw Thierry Baudet lieve mensen zoals u ook Alexander Pechtold wantrouwt.

Ardbeg | 20-12-17 | 11:24 | 4

Net zoals ik u terecht wantrouw. Ik voel me zeer gezond, dank u

ristretto | 20-12-17 | 11:28

Moet je dat "com" zo langzamerhand niet weglaten? Gewoon "plot". Iedereen ziet toch inmiddels wel een beetje wat er gebeurd is? Schulden in VS verhoogd na vanaf mei 2002 onder Bush www.youtube.com/watch?v=QYvtvcBKgIQ en deze door CDA'ers van het ABP/APG op laten kopen 925.nl/archief/2009/02/05/pensioenfond... de zoveelste pensioenroof door het CDA. De oorlog in Irak geleuter massavernietigingswapens, Commissie Davids. Daarna de crash in 2008 en het geld bij drukken (QE) in de VS. Vervolgens jarenlang geen geld bij drukken in de EU om die dollar te ondersteunen ondanks het printen. Daarna 2 Italiaanse mannetjes van Goldman Sachs (dat Griekenland de EU in rommelden) aangesteld bij de ECB (Monti, Draghi) en het stokje overgenomen van de VS om nog een tweede keer van spaarders te roven (80 miljard per maand printen en nu nog altijd de helft of zoiets, waardoor 1,2% box 3 belasting niet terug te verdienen is; feitelijk confisceren van geld na belastingen, na 10 jaar 12% nog los van inflatieverlies). Daarnaast afbraak van democratie, afbraak referenda, uitbreiding EU met landen zoals Oekraine om geopolitieke doelen, mogelijk ook om energiebelangen. En maar leuteren over de ijsberen en het milieu. Iedereen ziet toch dat het gaat om behoud van macht voor welgestelde westerlingen uit de elite? En dan zijn van die types die elkaar appartementen geven waarschijnlijk nog de minste erge van het stel.

Watching the Wheels | 20-12-17 | 11:42

Ardberg, goed punt wat mij betreft. Iedereen moet gewoon zelf nadenken. Ik ben het natuurlijk wel oneens met uw duiding van complotdenker, dat kunnen we niet beoordelen omdat onze media tegenwoordig veel filteren. Het is echt verdomde lastig om neutraal nieuws te krijgen. We worden als kleuters behandeld en soms juist weer onnodig bang gemaakt. Het is echt te waanzinnig wat mij betreft.

De media zijn stuk en daar worden we allemaal slechter van. Sollidariteit neemt af en corruptie neemt toe (want toekomst is onzekerder, zijn onderzoeken naar gedaan).

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:39
▼ 1 antwoord verborgen

Dat MSM apeshit gaan lijkt me lichtelijk overdreven. Je ziet wel twitterend links dit met beide handen aangrijpen.

Hoe dan ook; een journalist mag hier natuurlijk vragen over stellen, want handig is het zeker niet. Baudet heeft alle kans gehad te verklaren wat hij daar deed. Als je niet extreem-rechts genoemd wil worden, moeten je niet naar dit soort bijeenkomsten gaan.

jawor36 | 20-12-17 | 11:21 | 3

Hoezo niet handig? Ik ben niet links maar wil wel graag hun meningen horen. Omdat het me dan tegenargumenten geeft. Idem dito met andere extreme stellingen.

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:26

De mening van flat out racisten vind ik niet bijster interessant. Daarnaast niet handig omdat hij er altijd zo van baalt als extreem-rechts weggezet te worden. Dit soort acties versterkt dat frame alleen maar en in dit geval is hij daar volledig zelf verantwoordelijk voor.

jawor36 | 20-12-17 | 11:31

Ach, die meuk die ISIS de wereld in slingert kan ik ook niet serieus nemen, maar het geeft wel een goed beeld van de plannen en hun gedachten.

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:32

Meest opvallende is dat niemand van die media een kick geeft als ex-voetballers met Mugabe flirten, een PvdA-er/SP/Jessias met een communist, Marxist of Maoist... met een dubieuze Palestijn (Abbas) of rel-Griek... of Arafat destijds, echter als het Beaudette betreft zijn de rapen gaar (“spreekwoordelijk dan he, geen echte rapen...”).

hfakker | 20-12-17 | 11:21 | 3

"Dan waren de poppen aan het dansen geweest, ja spreekwoordelijk natuurlijk ... geen echte poppen."

Watching the Wheels | 20-12-17 | 11:28

Mooie - en zeer terechte - voorbeelden. Geeft de smerige hypocrisie van de media aan.

En waar o waar is die zo vaak geroemde maar in feite NIET bestaande VVmU? Waarom zou Baudet niet mogen praten met Taylor? Oproepen tot geweld is toch de grens? Verder vind ik 'alt right' afbranden net zo goed een brevet van onvermogen. De situatie in de VS is in geen enkel opzicht te vergelijken met die in Nederland.

Dit is gewoon weer spijkers op laag water zoeken. De mensen hebben gewoon veel te weinig te doen - b.v. alle zeilen bijzetten om simpelweg te overleven, zoals in zoveel landen -.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:38

Lol!!! VvMU en "smerige media" in één zin.

DrumPiet | 20-12-17 | 11:57

Maakt hem ook een terrorist. Toch? Links?

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:25

Er staat duidelijk op teletekst vermeld dat Thierry afstand neemt van extreem rechtse figuren. Hij heeft vast ook eens met Antifa gesproken. Streker nog, Antifa Anne Fleur Dekker geilt op hem. Als politicus moet je weten wat er speelt in de samenleving. Breed oriënteren noemen we dat.

Rheia | 20-12-17 | 11:19 | 2

Niet volgens links. Die zijn zo beperkt in hun denken dat iedereen met een andere mening "kaltgestellt"moet worden. Daarom kan je ook nooit met hun discussies voeren. Bijvoorbeeld:
Grenzen open? Hoeveel mogen er nog binnenkomen? 1000? 100 000? 100 000 000?
Simpele vraag omdat ergens een grens ligt. Maar alleen alleen almdi vraag stellen krijg je al facist om je oren geslingerd en met hoofdletters "daar gaat het nu niet om, iedereen is welkom!".
Tja....

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:24

" alleen al

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:24

Als EU met erdogan praat is dat slim. Je moet immers het gedachtengoed van jou opponent (anders dan tegenstander) in het debat kennen.
Als Wilders of Baudet zoiets doen, verklaren ze zich meteen akkoord met gedachtengoed van de ander.
Toch berbaar en drumpiet?

MarcS | 20-12-17 | 11:18 | 11

beau van rtl | 20-12-17 | 11:27
He jij daar! Ga je dit soort kromme uitspraken ooit nog onderbouwen met bewijzen of blijf je iedere keer maar raak roepen?
Ik weet gelukkig het antwoord al, want ballen heb je niet.

Baski | 20-12-17 | 13:52

Baski. Altijd eerst een beetje bijlezen voordat je begint met schelden.

beau van rtl | 20-12-17 | 14:16

Waar scheld ik dan? En hou eens op met dat verbergen achter comments om de hoofdzaak te ontwijken.
Kom nu eens met onderbouwingen en bewijzen, om je geblaat in de rondte te ondersteunen. Zo lijkt het nergens op. En dat weet je best.

Baski | 20-12-17 | 15:03
▼ 8 antwoorden verborgen

Met iemand praten is echt een privékwestie

kapotte_stofzuiger | 20-12-17 | 11:18 | 1

Zó is dat. We leven hier niet in Noord-Korea toch? Tòch?!

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:06

Kijk: en DAAROM doet Wilders er slim aan om géén vereniging met leden te worden. Krijg je alleen maar last van frauderende penningmeesters en interne kaalkopjes (tokkievariant dan wel met een diploma dorpsnotaris). En het is nogmaar zéér de vraag of Thierry in zijn jeugdig optimisme die geesten in hun flessen zal weten te houden.

bisbisbis | 20-12-17 | 11:18 | 3

Nou dat laatste denk ik niet. Er zijn zóveel krachten aan het werk om FvD kapot te maken - nu al - dat de mollen zich zéker zullen aandienen. Als lid uiteraard. En zeg dan maar dag met je handje.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:21

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:21
Hou toch op met je Calimeroreaguursels.

DrumPiet | 20-12-17 | 11:27

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:21
Hou toch op met je Calimeroreaguursels.
DrumPiet | 20-12-17 | 11:27
.
Ik heb *niet* met u in de zandbak gespeeld dus hou die jijbakken maar bij je. En wat ik hier wel of niet schrijf maak ik helemaal zelf uit. Daar heb ik uw advies niet bij nodig.

Lupuslupus | 20-12-17 | 12:08

Pssst, ik hoorde laatst dat hij een achterkleinzoon is van Hitler met de zus van Mussolini.
En dat er 666 op zijn schedel staat.

Barbarous_Relic | 20-12-17 | 11:17 | 1

Kan niet want die zus is mijn tante dan had ik het neefje geweest.

ristretto | 20-12-17 | 11:24

Een VI kijkende FvD stemmer is vandaag al twee keer racist genoemd.
Iets zegt me dat het woordje een beetje aan inflatie onderhevig is, en daarmee de leegte van 'progressief' Nederland perfect illustreert.

Harry Turtle | 20-12-17 | 11:17 | 1

De mensen die anderen onterecht van racisme beschuldigen maken zich zelf schuldig aan het gedrag dat racisten vertonen: demonisering, uitsluiting.

Rheia | 20-12-17 | 11:22

Niks mis mee met praten met iemand die er ook kwalijke gedachtegangen op na houd. Dat scherpt de geest en wil zeker niet zeggen dat je er in mee gaat.
Maar links is zo gewend alleen in hun eigen kringetje gelijkgestemden rond te dwalen dat dit gewoon botweg niet bij ze zou opkomen.

2voor12 | 20-12-17 | 11:16 | 1

Andere meningen dan links is per definitie facist, racisme, populisme en kan worden weggehoond met lalalalla! Bord voor de kop.

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:20

Ja en Kajsa Ollongren ging eten met Beatrix.

Rheia | 20-12-17 | 11:16 | 7

Oh ja! Brunel! Leuk sharia staatje.

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:34

En nog een lekker biertje met Putin.

gato | 20-12-17 | 12:49

Nou heb ik meer op met Poetin dan met Bea.

beau van rtl | 20-12-17 | 13:11
▼ 4 antwoorden verborgen

Stel dat je Pechtold wel eens hebt gesproken. Maakt je dat dan ook meteen corrupt?

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:15 | 3

LOL :)

Wasbakplasser | 20-12-17 | 11:59

Nee, maar check wel je vestzakken, hetzij voor Oekrainese chocodollars, hetzij voor een EU-traceersysteem...

Graaisnaaiert | 20-12-17 | 12:54

Als je hem een hand hebt gegeven, zou ik wel je vingers natellen.

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:43

Wat berbaar zegt
indien waar een vrij domme actie, wat heb je te zoeken bij het soort soort complotdenkers als Jared Taylor cs.

Tobi | 20-12-17 | 11:14 | 2

Kennis. Wat is daar mis mee. Ik praat ook met iedereen, ook met ex ISIS gekkies. Betekent niet dat ik een jodenhatert ben. Maar ok, zie dat jij ook om bent en bent gevallen voor Ollongren en haar 1984 agenda..

Mark_D_NL | 20-12-17 | 11:18

Ach welnee, ik heb niets met zwarte freule Ollongren en haar club's gedachtengoed of plannetjes
en met iedereen -nu ja, niet helemaal iedereen- praat ik ook doorgaans,
Hoewel dat, zoals je weet, in aardig wat gevallen onbegonnen werk is qua uitwisselen van inzichten
Ik zou me wel verre houden van types als Taylor, simpelweg om wat je achterban er van vindt, erdoor mogelijk in verwarring komt
En het ging net zo goed, verpest het dan niet blijf gewoon uit de buurt van bepaalde lieden, voor de peilingen wellicht wel zo handig

Tobi | 20-12-17 | 11:53

Wordt steeds leuker. Baudet stopt niet meer en de goed menschjes kunnen niet mee terug. Waar gaat dit eindigen.

Mark_D_NL | 20-12-17 | 11:14 | 1

Geen idee maar fraai wordt het niet.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:25

die naar rechts kijken voordat je oversteekt al een racistische daad vindt. :)

ItisIAgain | 20-12-17 | 11:14

Diegene die in de kamer zetelen of zelf minister zijn en al met dictators, mensenrechtenschenders , saoudisch etc gedineerd hebben mogen anders ook opstaan.

Lt-Kol Kilgore | 20-12-17 | 11:13 | 2

Koninklijke familie....

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:15

Iemand moet toch met mensen in gesprek blijven en we kopen er ook onze olie. Moet gewoon gebeuren. Als iemand denkt dat de oranjes voor hun lol daar heen gaan, dan denk ik dat ze zich vergissen.

O2Neutraal | 20-12-17 | 20:45

gelukkig. de media hebben een aanleiding om pechtoldgate te begraven. om de slasi-praktijk van ollongren te vergeten. om de leugens van rutte op de europese top niet te noemen.

terry spreekt een rassisist! we hebben hem!

wanneer links met iets meer intelligentie te werk zou gaan, dan zou het de publieke opinie in de eigen richting kunnen leiden. lekker vol op het orgel tegen terry is meer zetels in de peiling.

Glasgow Argus | 20-12-17 | 11:12 | 1

Laat de marxisten alsjeblieft verder blunderen, de tyfus voor ze. Dat zogenaamde racisme is in dit geval voornamelijk het roepen dat ras als een “social construct” dikke pleurisonzin is, kan ik wel achter staan als je achterlijkheid ziet Afrika en Midden-Oosten.
.
Hoe meer van deze propagandisten zichzelf zo kenbaar maken des te beter. Overigens zijn het diezelfde marxisten die het altijd over PoC’s en identiteitspolitiek bedrijven, doe een semi-welbespraakt en vlak man hetzelfde en je wordt het stempel opgedrukt; het is duidelijk wat de agenda is van het slinkse volk.

HaatAth3ist | 20-12-17 | 11:49

Wat een verschil van toon met de Pechtoldtopics.
Beide zijn prima wat mij betreft. Thierry moet gaan eten met wie hij wil, Pechtold moet giften aannemen die hij wil. Erg slim is het allemaal niet, maar dat zal hij zelf ook al wel hebben uitgevogeld.

DrumPiet | 20-12-17 | 11:11 | 2

Verschil tussen praten met over een diner en het ontvangen van een flat.
Nogal een verschil.

Is dit nog nieuws? | 20-12-17 | 11:16

Nee hoor. Voor beide mag je verantwoording afleggen. Als het mag mag het. Dan pas is het prima. Ik zou de laatste zijn om te zeggen dat A pechtold niet mag praten met een Oekraiense chocoladeprins. Hij moet zich daar wel voor verantwoorden als die chocoprins zijn vliegticket betaald heeft.
Als je een eed hebt gezworen dat je geen schenkingen aanneemt en je neemt dat toch aan moet je je verantwoorden.

ristretto | 20-12-17 | 11:22

Het topic dat je wist dat het komen zou. Baudet móet kapot!

eerstneukendanpraten | 20-12-17 | 11:10 | 2

Baudet moet gewoon doorgaan waarmee hij bezig is - no matter what - en zich nergens iets van aantrekken. Wie een hond wil slaan kan en zal altijd wel een stok vinden. Zelfs al is het een klein taktje, meppen zullen ze.

Misschien gaat hij nu ook eens beseffen wat zijn collega Wilders al meer dan 10 jaar moet meemaken en dan heb ik het nog niet eens over de 24/7 beveiliging maar simpelweg over de bakken stront die over de PVV en haar leider worden uitgestort.

First they laugh at you, then they fight you, then you win.

Lupuslupus | 20-12-17 | 11:19

Het topic dat je wist dat zou komen. Pechtold moet kapot!

DrumPiet | 20-12-17 | 11:22

Het topikkie dat je wist dat zou komen :)
Nu moet Thierry doen wat hij niet laten kan maar slim is het niet.

Berbaar | 20-12-17 | 11:09 | 2

Die fascisten hebben ook zoveel invloed hè!? Poeh! Wa errug!

Sarcastisch varken | 20-12-17 | 11:20

Wat begrijp je niet aan zijn uitleg?
En dan nog dit:
"... in het verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie kunnen we niets terugvinden van het bekrompen gedachtegoed van Jared Taylor."

Maar nu horen we je niet roepen dat het niemand iets uitmaakt of dat iemand er op zit te wachten.
Ik noemde je gisteren een smerige hpyocriet en daar blijf ik bij.

Baski | 20-12-17 | 13:50

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl