achtergrond

Geenstijl

Buma: "1000 euro voor iedere Nederlander. Geen geld meer voor Afrika & 150 km/h op snelwegen"

Sybrand Buma is onze beste vriend. We vonden het altijd een stijve snijboon met een gek piepstemmetje. Maar de CDA-leider heeft het goed met de Nederlanders voor, blijkt nu. Buma belooft in een onthullend interview met het Algemeen Dagblad een reeks schitterende maatregelen om Nederland nog veel beterder te maken. Eindelijk; iemand met visie. De sterke man is waarlijk opgestaan, en Sybrand Buma gaat Nederland moedig voorwaarts leiden. 

U krijgt allemaal de 1000 euro die MinPres Mark Rutte voor zichzelf hield. Ontwikkelingssamenwerking wordt per direct stopgezet, en er gaat geen cent meer naar Griekenland. Defensie krijgt twee (!) vliegdekschepen, 250 tanks en een Hercules C130 met salafisten-versnipperaar om loslopende IS-terroristen - prrrrrroetttt - boven de Noordzee te distribueren. Er komt een snelweg Hoorn - Almere door het Markermeer, en NPO3 wordt opgeheven. 

Voor heel Nederland geldt voortaan een algeheel hoofddoekverbod en er komen kampementen in Drenthe voor mensen die whatsappen in het verkeer danwel met 70 invoegen op 150 km/h wegen. WC-brillen van genderneutrale universiteits-plees worden voortaan van 220 Volt voorzien, en Erik Mouthaan mag Nederland niet meer in. Toneelgroep Amsterdam wordt afgeschaft, en Zwarte Piet de norm. Luuk Ikink moet trouwen met Marike Elsinga en Eigen Risicio gaat naar 50 euro.

Er komen dikke muren + roodwitte slagbomen bij onze landsgrenzen en 15000 banen erbij bij douane en marechaussee. NRC/Handelsblad wordt verboden, en de Afsluitdijk krijgt weer oranje straatverlichting bij Den Oever en Kornwerderzand. Er komt een verplicht wekelijks praatprogramma over het grensoverschrijdend gedrag van Francisco van Jole bij @BNNVARA om meisjes te waarschuwen voor predators. Vuurwerk wordt volledig vrijgegeven en u ontvangt voortaan subidie voor een houtkachel. Ook schaft Buma de benzine-accijns af en gaat een liter brandstof naar 95 cent.

KLM, V&D en DAF worden heropgericht, en er wordt een extra Waddeneiland naast Texel opgespoten om de Grote Visionaire CDA-leider Sybrand Buma te eren voor zijn schitterende inzet voor dit land dat ons land is. Dat nieuwe Waddeneiland noemen we natuurlijk Sybrandokoog.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.