Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Abdelkader Benali is een liegebeest

Abelkader Benali heeft ook een mening over het hele "Grijze Project" van Van der Laan. Die mening is prima: het is dom, het is awkward en het werkt niet. David Kenning is een charlatan en lult met wollig gebazel en een slecht begrepen imago van Spinoza de bruine schoenen in de Stopera om, maar is zo effectief als een natte krant. Zijn we het heulemaal mee eens. MAAR DAN! In de inleiding van zijn column komt een dusdanige hoeveelheid Mohammedaanse slachtofferkak voorbij dat we het niet kunnen laten lopen. In wat voor wereld woont deze zalvende kleautzak die met zijn leugens? Laten we het per zin even doornemen. KLOOSRIED! 

Wanneer je in Amsterdam woont, dan woon je tussen de moslims. 

Daarom verdwijnt de witte middenklasse al decennia naar Purra en in de hipsterenclaves waar het Goede Volk woont valt het reuze mee. Ja, in Bolo is het wel klein Marrakech maar that's the price you have to pay voor een markt met lekkere hoemmoes. 

Inmiddels heeft tenminste één op de vijf Amsterdammers een moslimachtergrond. 

Oh shit. Het O-woord.

Er is niet veel voor ze geregeld.

Behalve dan een miljoenmiljard professionals, deradicaliseringscoaches, "sleutelfiguren", islamitisch onderwijs, fietscursussen voor mocromoekes, moskeeën die met bizar veel half-fraudulente overheidssteun gebouwd worden... Op de UvA zitten hele afdelingen de godganse dag uit te pluizen hoe het verschrikkelijke spook van de "islamofobie" kan worden aangepakt. Het gaat maar door. De bidmat wordt juist disproportioneel veel uitgerold voor het kleedjesvolk. De hele zaak kwam juist aan het rollen omdat het gigantische moslimnetwerk knijterveel duurgeld kost, maar alleen maar baantjes lijkt op te leveren voor moslims maar niet veel doet tegen krimmenelen en ploflims. 

Er is geen museum voor de islamitische beschavingen; er is geen aanspreekpunt voor moslimgerelateerde zaken op het gemeentehuis. 

Dat museum is er niet en dat is best jammer, puntje voor Abdel. Mossels en mooie dingetjes maken gaat immers prima: wat de hoogstaande, urbane islamitische culturen van doen hebben met getransplanteerde, onontwikkelde heikneuters uit een berggebiedje aan de rand van de Islamitische wereld die niet zo lekker aarden in 020 is een raadsel, however. En een "aanspreekpunt voor moslimgerelateerde zaken?" Het hele fokking gemeentehuis is één groot aanspreekpunt voor soepsidie, moskeeknuffelarij, scholenstichtershobby en fietscurssussen voor berggeitmoeders. Wat te denken van al die goedwillende vrijwilligers? Oh, en dan zijn er nog de stadsdelen, waar elke muppet in een jurk aan kan kloppen voor tonnen diversiteitssubsidie. Hoi Faatje! In wat voor wereld leeft die Abdel? 

De grote theaters van de stad houden geen rekening met dit publiek, laat staan de culturele centra. Wie naar de Uitladder kijkt, zou denken dat er geen moslims in deze stad wonen.

Oh, dat is heel gek. Als blanke kunstminnende redacteur weet schrijver dezes dat de kunstwereld over zichzelf heen buitelt om overal maar moslims in te verwerken voor de "maatschappelijke relevantie" en dat je als instelling geen subsidie meer krijgt als je niet jaarlijks een paar klassen nafferkids door je museum laat rausen. Zie de imposante loopbaan van Abdel: die meneer wordt overal voor uitgenodigd voor het Islamitische/Riffijnse Perspectief. Trouwens, de enige goeie grap van Peter Breedveld ooit ging over Abdelkader Benali: "Ik heb geprobeerd een literair evenement te organiseren zonder Abdelkader Benali. Het lukte niet." Niet erg en niet raar hoor, maar het is vreempt om te doen alsof het niet zo is. Anyway, laten we de Uitladder voor dit weekend er even bijpakken en daar zomaar wat moslimgerelateerde dingies in aankruisen. Het is een aardig lijstje geworden. 

-Iswanto Hartono. Kunstenaar uit het grootste moslimland ter wereld (vml. Ons Indië) die dekoloniale kunst maakt.
-
Hiwa K. Koerdische kunstenaar met werk over "conflict en geweld". Aktueel en vast niet moslimvrij, want die hebbie nogal veel daar in de buurt van Koerdistan.
-
Mounira al Solh. Libanese videokunstenaar, tijdelijk in de Bijlmerbajes. Zaten vroeger trouwens ook veel moslims in, die bajes, maar daar zeurt nooit iemand over diversiteit.
-
Musicians for Palestine. Heeeeee! Het favoriete fetisj-onderwerp voor de moezelmannen. Zeiken over een postzegeltje land ver weg met antisemitische ondertonen=moezelhobby nr. uno.
-
Anthony Hüseyin. Turks-Nederlandse protestzanger, onder meer bekend van zijn project tegen eerwraak omdat zijn broers hem een hosmo vonden. Of is dat dan weer antimoslim, want eerwraak=koeltoer? Trouwens ook geen fan van Ome Erdo, nog zoiets.Prachtige zanger, wel.
-
Mehmet Polat Trio. Ook al folk/jazz/fusion/tokkeldeuntjes uit Kebabistan. Je ken venalles segge over die mossels maar zonder hun hadde we nooit de gitaar gehept. Luistertippie voor Spotify.
-Showtime Marrakech Editie. We laten hier de blurb voor zichzelf spreken. "
Zaterdag 4 November keert SHOWTIME terug naar THE BOX, Amsterdam, maar dit keer een MARRAKECH EDITION GROTER DAN OOIT! Met maar liefst 8 MEGA LIVE ACTS, De Beste DeeJays en Exclusieve Entertainment belooft dit een waar spektakel te worden! Dus dit mag je ABSOLUUT NIET missen! LINE UP: L'ALGERINO, DJ HAMIDA, MARWALOUD, TIIW TIIW, BOEF, TWIN n TWICE, F1RSTMAN, EQUALZ And many more...... VIP Voor info, prijzen of reserveringen van VIP arrangementen, gelieve contact op te nemen via: (06)-15482261". Prima avondje om met je sahbi's naartoe te gaan dus.
-
Aleppo. Voor en door moslims kapotgeschoten, nu een expositie in 020.
-
Woestijnjasmijntjes. Hey, deugtheater over vluchtelingen voor de allerkleinsten.
-
Marokkanen huilen niet. Hey, storytelling over Migratie. Zegmaar alles wat Abdelkader Benali al jarenlang uitmelkt. Staat gewoon op de Uitladder. Nouja, zal Abdel wegens boosheid maar over het hoofd hebben gezien: stel je voor, een andere Mocro dan de gezegende Abdel die het monopolie op migratieverhalen breekt! 

Wel moeten de moslims in de gaten worden gehouden.

Ja, want ze stelen je scooter, corrumperen het publieke bestel, trappen je homoseksuele oom in elkaar of vertrekken naar Syrië om daar koppen te snellen.

 Want waar moslims zijn, daar zijn mogelijk problemen. 

Uitstekende conclusie. We roepen het al jaren. Kijk ook eens naar hoe lekker het gaat als het kleedjesvolk in de meerderheid is! Pakistan en Libië zijn echt superleuke landen en nicht, vrouw of vrijdenker zijn is echt overal van de Noordelijke Filipijnen tot het Westpuntje van Afrika een hel wegens mensen met profeethobbies. 

Amsterdamse moslims worden als een bijzondere groep gezien. 

Ja. Amsterdammers zijn kut, moslims zijn kut, Moslimamsterdammers zijn dus een soort powerrangerrobot van vervelende mensen. With our powers combined... 

Een groep met een 'hoog risico'. De extreme hooligans van het beruchte Ajax-vak 410 worden met minder argwaan benaderd.

Haha. Nee. Wanneer is de laatste keer dat een 410-hooligan voor het AD mocht schrijven? Wanneer is de laatste keer geweest dat er tonnen werden uitgetrokken om 410-hooligans naar het Concertgebouw te krijgen? Wanneer is er een woning/werk/wijfprogramma opgezet voor 410-hooligans?

Kortom, de altijd van subsidie en white guilt afhankelijke Abdel houdt hier het beeld in stand van de zielige moslimgemeenschap dat in 1993 misschien nog werkte bij de theedrinkers in de Stopera, maar dat inmiddels al lang is ingehaald door de realiteit. De Berberse waarheidsbeleving slaat ook weer keihard toe, waarbij "eer" en een grote tribale testosteronbek belangrijker zijn dan de feiten.

Kortom, de claim dat er onvoldoende aandacht wordt besteed aan moslims en dat moslims niet extreem hard worden gepusht in de culturele wereld beoordelen wij daarom als ONWAAR. 

Reaguursels

Inloggen

Fraai stuk, waarde Zentgraaff!

Dhr. Benali zou misschien eens moeten kijken naar wat er allemaal aan sociaal-juridische dienstverlening, schuldhulpverlening en aanverwanten wordt verricht voor de mocro-doelgroep (ruim 30 jaar in NL, geen enkel begrip van de NLse taal en zo...).
Allemaal verricht door vaak nog eens onbetaalde 'vrijwilligers' ook.
Lees: die zogenaamde 'boze' 'witte', vaak oudere mannen en vrouwen, die op de reguliere arbeidsmarkt aan de kant zijn gezet, ondanks diploma's en jaren werkervaring.

Oh wacht, dat bedoelt-ie natuurlijk niet. Meneer heeft het over culturele activiteiten en zo. Fraaie bloemlezing hierboven daarover!

Meneer Benali, ik zal het nog één keer uitleggen: ik, en met mij vele anderen, gaan naar een muziek-, kunst-, of aanverwante happening, omdat het GOEDE muziek, kunst, enzovoorts betreft. De achtergrond van de makers kan me volledig aan m'n reedt roesten.
Sterker nog: hoe meer er de nadruk op gelegd wordt dat de makers een zandbak-achtergrond hebben, hoe meer ik denk, "laat maar". Niet vanwege het kleurtje of de achtergrond van de makers, maar gewoon stomweg omdat ik het niet goed of interessant vind.

Ik ga liever naar een metal-concert, of, in incidentele gevallen, de opera, dan dat ik per sé naar een hoop Afrikaanse trommel-negers ga staan luisteren. Dat doet namelijk na vijf minuten gewoon pijn aan m'n oren en/of vind ik slaapverwekkend.
Capisce?

EefjeWentelteefje | 02-11-17 | 13:11

Fraai stuk, waarde Zentgraaff!

Dhr. Benali zou misschien eens moeten kijken naar wat er allemaal aan sociaal-juridische dienstverlening, schuldhulpverlening en aanverwanten wordt verricht voor de mocro-doelgroep (ruim 30 jaar in NL, geen enkel begrip van de NLse taal en zo...).
Allemaal verricht door vaak nog eens onbetaalde 'vrijwilligers' ook.
Lees: die zogenaamde 'boze' 'witte', vaak oudere mannen en vrouwen, die op de reguliere arbeidsmarkt aan de kant zijn gezet, ondanks diploma's en jaren werkervaring.

Oh wacht, dat bedoelt-ie natuurlijk niet. Meneer heeft het over culturele activiteiten en zo. Fraaie bloemlezing hierboven daarover!

Meneer Benali, ik zal het nog één keer uitleggen: ik, en met mij vele anderen, gaan naar een muziek-, kunst-, of aanverwante happening, omdat het GOEDE muziek, kunst, enzovoorts betreft. De achtergrond van de makers kan me volledig aan m'n reedt roesten.
Sterker nog: hoe meer er de nadruk op gelegd wordt dat de makers een zandbak-achtergrond hebben, hoe meer ik denk, "laat maar". Niet vanwege het kleurtje of de achtergrond van de makers, maar gewoon stomweg omdat ik het niet goed of interessant vind.

Ik ga liever naar een metal-concert, of, in incidentele gevallen, de opera, dan dat ik per sé naar een hoop Afrikaanse trommel-negers ga staan luisteren. Dat doet namelijk na vijf minuten gewoon pijn aan m'n oren en/of vind ik slaapverwekkend.
Capisce?

EefjeWentelteefje | 02-11-17 | 13:11

Een museum voor de islam? Dan krijg je een bloed museum, want waar de islam heerst vloeit het bloed en kunnen de buren ook gratis mee genieten.

Flappie2006 | 01-11-17 | 09:27

Het enige argument voor huilie huilie doende moslims want ze worden zooooo achtergesteld, is: vertrek naar betere oorden zoals Pakistan, Afghanistan, Libië, Marokko, etc. etc. Maar dat doen ze nooit, helaas. Je zou verwachten van een bovengemiddeld intelligente moslim als Abdelkader dat hij daar boven zou staan maar nee hoor. Hou op, Kadertje! En je boeken zijn niet te pruimen!

peterdepeter | 01-11-17 | 02:51

Een van de betere close-reads. Miscien wordt het tijd dat GeenStijl zich wat breder in de media gaat presenteren, deze close-read als tafelgesprek bij DWDD b.v. zou best aardig zijn.

Worajai | 01-11-17 | 01:35

Laten we een mooi stukje kosovo in nederland bouwen voor deze immigranten met honger naar overheersing. Kunnen we erna serfje spelen en een oorlogstribunaal in Berlijn. Hitler en Mohamed zagen dat het goed was

rattenvanger XL | 31-10-17 | 20:42

Wat lopen ze toch ontzettend vaak te zeuren dat ze het hier niet naar de zin hebben. Gaat a.u.b. dan naar een islamitisch land van uw keuze, ik houd u niet tegen.

Flappie2006 | 31-10-17 | 20:37

Niet zo negatief over dat museum. We kunnen beginnen met de reconstructie van het borstbeeld van de dichter-filosoof Al-Ma’arri (973-1057), dat in 2013 door Syrische islamisten van zijn sokkel werd getrokken en verwoest. Deze seculiere moslim is de meest verlichte geest die de Arabische wereld ooit heeft voortgebracht. Een mooie plek lijkt me het Weteringcircuit tegenover van Randwijk’s ‘Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…’ Eerst eens kijken hoe lang dit beeld heel blijft.

Bieslander | 31-10-17 | 19:34

Snel trek je laatste knaken uit je zak zodat ze een nieuwe kinderbuggy kan kopen en voor hem een 5 serie met een sticker erop die doet denken aan nazisme. Wacht maar tot we jullie niet meer kunnen betalen en jullie het ook te weinig vinden. Dat heet werken voor je geld. Oh nee , oorlog dat komt eerder bij de tyfusgodreligie aan bod.

rattenvanger XL | 31-10-17 | 18:39 | 1

De enige tegenwerping die hout snijdt, is een optelsom van wat deze moslimfratsen allemaal kosten, en wat de bijdrage van moslims hieraan is.

Bieslander | 31-10-17 | 21:07

Het ultieme bewijs van een wolf in schaapskleren. Een joggende schrijver, mager en randstedelijk hip. Maar dus ook gewoon weer een vazal van de vijfde kolonne. Hij ruikt de zwakte van regressief links en de schouderklopjes van zijn Middeleeuwse achterban. Daar gaat hij voor. Gevaarlijk sukkeltje.

Rest In Privacy | 31-10-17 | 18:33

In de vier grote steden is al >50% allochtoon. ]
Ofwel van niet westerse afkomst. Daarentegen schijnt bijvoorbeeld in Rotterdam en den Haag "maar" 12-14% moslim te zijn. Dus ruim 50% in grote steden is allochtoon maar lang geen moslim terwijl de meeste migranten etc uit Afrika, Midden Oosten en Azië (Afghanistan, Iran, Pakistan, Bangladesh|) allemaal vrijwel moslims zijn.

Gezien de problematiek in de grote steden kan men stellen dat niet alleen de islam maar ook de cultuur een negatieve factor is.
Het werkt gewoon niet, teveel vreemde culturen en geloven toevoegen aan een bestaande en vooral totaal andere (vrije) cultuur. Het leidt tot aanpassing, onderwerping van de bestaande bevolking aan de dominante minderheid en later meerderheid. Gewoon omdat deze nieuwe medelanders onze cultuur en waarden te vaak afwijzen.
China doet dit in Tibet, Indonesië verspreid Javanen over andere eilanden teneinde deze meer Javaans te maken en vooral islamitisch.

Moneytron | 31-10-17 | 18:30 | 1

Lol, ik tegelde dit eigenlijk net in een ander topic maar eigenlijk zou ik er een hele wand mee kunnen tegelen: www.youtube.com/watch?v=6Ncnpe6p93E

D-Fens_1963 | 31-10-17 | 19:00

@Dandruff | 31-10-17 | 18:01
Ja bizar. Beschavingen zoals Babylonie, Soemer, Byzantijnse rijk etc. en toen kwam de islam... Hét recept om beschavingen te vernietigen.

First Contact | 31-10-17 | 18:10

ER zijn geewoon teveel mossels in Europa.
Ook al bevatten ze hier en daar maar 10 of zelfs 5% van de bevolking, ze krijgen vaak het meeste aandacht omdat ze onaangepast gedrag vertonen.Opsporing verzocht hoef je maar twee maal te zien en je weet genoegd. Verder eisen ze vaak dat de autochtoon zijn levenswijze zodanig aanpast zodat dit in de islamitische waarden past.. Ze nemen overal aanstoot aan. In feite proberen ze stukje voor stukje een vrij land om te toveren naar een land alwaar de Koran leidend is. Dat weet die Abdelkader heel goed, maar toegeven, ho maar.

Moneytron | 31-10-17 | 18:03

Het begon nog wel zo goed met Benali. De Marokkaanse slagerszoon uit Rotterdam die als middelbaar scholier een opstel schreef dat hem een jaar lang gratis studeren opleverde (geschiedenis) aan de Leidse universiteit. ‘De langverwachte’, zijn romandebuut, werd door de critici juichend ontvangen. Benali was een literaire belofte, de schrijver die de Marokkaanse gemeenschap een stem gaf. De vele taalfouten uit zijn debuutroman werden voor het gemak maar over het hoofd gezien. Want was het niet geweldig dat deze jonge migrantenzoon een roman in het Nederlands had geschreven?
Daarna ging het langzaam mis. Er verscheen nog wat werk, waaronder een briefwisseling met de inmiddels vergeten literair criticus Michaël Zeeman, waarbij Benali als aangever diende en hoofdzakelijk schreef over zijn Italiaanse vriendin. Hij werd een graag geziene gast bij literaire manifestaties en schreef columns waarin hij niet naliet te melden dat hij marathons liep. Beroepsmoslim werd hij toen hij met een Marokkaanse vrouw trouwde. Er verschenen een biografie van Badr Hari, nog meer columns en talloze interviews. Uiteindelijk bleek hij te lijden aan het euvel waar zoveel moslims mee kampen: een volledig gebrek aan zelfkritiek en zelfreflectie. Tegenwoordig is Benali vooral bekend als kookboekenschrijver

Rosaturbinata | 31-10-17 | 17:58 | 1

Je kunt de Berber wel uit Barbarije halen, maar de barbarij niet uit de Berber. Het is als een slang, die de borst die hem voedt bijt, gewoon omdat hij een slang is, en niet anders kan.

Worajai | 01-11-17 | 01:32

Och, ach en wee; wat hebben moslims het toch slecht in dit land.
In heel West Europa trouwens; daarom vluchten moslims massaal terug naar moslimlanden, toch?

Oh nee wacht, het is precies andersom; moslims willen allemaal hier wonen. Er is nog nooit een moslim West Europa uit gevlucht.
Alleen oorlogsgebieden hebben een enorme aantrekkingskracht op bepaalde moslims; degenen die graag oorlogsmisdaden plegen. En komen daarna gewoon weer terug voor hun uitkering; en voor hun bijdrage aan de islamisering van West Europa.

En maar janken over "islamofobie".
De grootste islamofoben zijn moslims zelf; vrijwel alle op moskeeën gerichte bomaanslagen op deze planeet worden gepleegd door moslims. In landen waar de niet-moslims op of bijna op zijn, gaan moslims er namelijk direct toe over elkaar af te slachten. Een dag niet gemoord is een dag niet geleefd immers; volgens de Religie van de Wrede. Zelfs in West Europa hebben moslims meer te vrezen van andere moslims dan van blanke "islamofoben". Aboutaleb en Marcouch werden bedreigd door moslims, niet door extreemrechts; en in België viel een dode bij een aanslag op een sji'itische moskee, gepleegd door een soennitische moslim. www.bladna.nl/marokkaan-gevangenis-br...

Dandruff | 31-10-17 | 17:46

De schrijver zou het nog veel breder kunnen trekken. Overal waar de islam zich nestelt ontstaan problemen, sociale achterstanden, verdwijnen cultuur en beschaving en ontstaan oorlogen. Wat had het mooi kunnen zijn, zonder de islam...

First Contact | 31-10-17 | 17:35 | 2

Kun je je voorstellen dat landbouw, wiskunde en schrift onder andere in het pre-islamitische Midden Oosten zijn ontstaan?
Ik zeg "onder andere" omdat deze hoogtepunten van beschaving onafhankelijk van elkaar in meerdere regio's zijn ontstaan, bijvoorbeeld ook in Griekenland, China en Midden Amerika. Maar de zandbakkiërs die we nu allemaal Arabieren noemen bouwden ooit wereldwonderen. Nu overleven die landen uitsluitend op onze oliedorst, slavernij, subsidies, "ontwikkelingshulp" en fraude met uitkeringen. Vandaar dat bijvoorbeeld Marokko helemaal niet mee wil werken aan fraudeonderzoeken; dat land verdient er teveel aan.

Dandruff | 31-10-17 | 18:01

De islam dient in Europa zo veel als mogelijk verdreven te worden. een ieder die Allah Akbar roept, een Koran heeft, de profeet als zijn leider uitdraagt dient te worden verbannen naar zandbakkië.
Tja dat is nogal rigoureus en gaat ook te koste van de "goeie". Nou ja diegene die de profeet loslaten en optimaal integreren maken we een uitzondering voor, de rest opzouten want de enige manier om de toekomst van Europa veilig te stellen tenminste als we ook alle Afrikaanse gelukzoekers weigeren.

Moneytron | 31-10-17 | 18:40

"Er is niet veel voor ze geregeld". Ja, in tegenstelling tot de islamitische landen, waar voor de niet-moslims van alles wordt geregeld. Toch?

Schmalz | 31-10-17 | 17:33

Ben ali kan van het geknuffeld worden maar geen genoeg krijgen.

J.Slavink | 31-10-17 | 17:31 | 1

Vraag maar aan Bram Bakker.

Rest In Privacy | 31-10-17 | 20:20

Zentgraaff, wat ben je toch een enorme PVV'er.
Hulde!

Nuchternederland | 31-10-17 | 17:29

Er is geen museum voor islamitische beschavingen omdat de 'islam' en 'beschaving' elkaars tegenpolen zijn en elkaar uitsluiten. De Egyptische beschaving zou zich niet hebben ontwikkeld als het mohammedanisme destijds het daglicht al had gezien. Overigens hoef je voor het aanschouwen van de verworvenheden van de islam niet naar een museum. Gewoon een beetje buiten rondlopen en het nieuws tot je nemen volstaat.

Astimar Teutis | 31-10-17 | 17:05

"Een groep met een 'hoog risico'. De extreme hooligans van het beruchte Ajax-vak 410 worden met minder argwaan benaderd." Meneer vergeet voor het gemak dat er een aparte voetbalwet is voor voetbalsupporters/hooligans. moslims zijn ook zonder meer "Een groep met een 'hoog risico", Tijd om de moslims te "faciliteren" met een eigen moslimwet?

art_is_a_bitch | 31-10-17 | 17:00 | 1

En zo is dat

DouweDabbert | 31-10-17 | 17:22

Tsja, zou hij weten dat hij ook naar een sharia land mag oprotten? Bij deze. Doe jezelf en ons een plezier maatschappij-ontwrichtende leugenachtige middeleeuwer.

ReligionSucks | 31-10-17 | 16:58
-weggejorist-
Hensmunter69 | 31-10-17 | 16:49

".... lekkere hoemmoes."
LOL!
Niet te hachelen voor een Noord-Europeaan die troep.

CoJoNes | 31-10-17 | 16:47

Als we het dan toch even moeten hebben over het tekort aan islamitische musea dan valt mij in dat het al jaren lang ook moslims zijn die hele verzamelingen van historisch en deels wereldberoemde oudheidkundige voorwerpen blijken te hebben vernietigd zoals IS mannetjes bijvoorbeeld. Het zal ongetwijfeld aan mij liggen maar daardoor kan ik niet zo veel aanvangen met de associatie tussen moslims en specifiek moslimgeschiedenis betreffende musea.

unweit | 31-10-17 | 16:43 | 1

Die beroemde musea bij de piramides en de sfinx hebben ook nogal wat te duchten van moslimgekkies. Elk museum dat we voor ze zouden neerzetten zou alleen maar nog meer verdeeldheid opleveren over wat er wel of niet in staat/moet.

zwarte_weduwe | 31-10-17 | 16:53
-weggejorist en opgerot-
Flappie2006 | 31-10-17 | 16:41 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Ondertussen hebben we een minister van Veiligheid en Justitie die aan Korsakov lijdt.

Orakel1958 | 31-10-17 | 16:31

De middelen in Nederland worden verdeeld naarmate men een grote bek op trekt, en/of bereid is geweld te gebruiken. Met het oog daarop heeft Benali wel gelijk, al zou ikzelf liever zien dat die grote bek wat dimt, en het geweld afgestraft wordt.

Peter_K | 31-10-17 | 16:24

Benali: wij willen meer, meer en nog meer, we willen eigenlijk alles.

Abu Bachouca | 31-10-17 | 16:21

Ooit was ik bij een lezing van een Palestijn die charitatief werk deed voor Arabieren in Israël. En hij vertelde hoe hij de Israëlische overheid kon bewegen geld te betalen: "What about your promise of equal rights?" etc. De "guilt ride" dus. Hij lachte erom dat ze daarvoor vielen. Dat gedram en eisen stellen stopt pas als een sterke overheid begint dat gejank te negeren - men doet het er namelijk om.

Non_Smoking_Gun | 31-10-17 | 16:17

"Er is niet veel voor ze geregeld." Holy-fokking-shit... Onder welke steen heb je gelegen als je dit durft te beweren?

Goldfinger | 31-10-17 | 16:15

Moslim en beschaafd, is als water en vuur!

vluchtelingallergie | 31-10-17 | 15:46

Ten eerste vak 410 bestaat niet meer. Ten tweede weet meneer echt helemaal niets stuk moslimvarken. Als er 1 groep stelselmatig gevolgd en gepakt word met onorthodxe maatregelen zijn het hooligans of voetbalsupporters wel. Wat te denken van preventieve massale aanhoudingen tijdens demonstraties, corteo's, rellen of gewoonweg op de verkeerde plek staan. De ME en de politie laat vaak moslim demonstraties met rust of durft nauwelijks mensen op te pakken. ISIS vlaggen worden getolereerd terwijl als je een voetbalshirt aanhebt je al een potentiele hooligan bent en je zonder enige reden opgepakt kan worden op befehl van de burgermeester. Gedwongen vervoer van A naar B, verplichte identificatie wanneer gevraagd, fouillering op behefl van polizei, strikte voorschriften m.b.t. drank, drugs en voorwerpen (denk aan verbod deo, flesjes etc), verplicht plaatsnemen in vakken met hoge hekken en netten. Nee, hooligans hebben deze aanpak op zichzelf gedeeltelijk afgeroepen. Maar nooit maar dan ook nooit mag dit varken zeggen dat een moslim meer benadeeld word dan een gemiddelde voetbalsupporter. Ik woon in Amsterdam maar heb aan veel Islamitische inwoners een gloeiende hekel. Ze willen niet met ons samenwonen of werken, alles draait daar om ik,ik,ik, ik en islam. Fuck em!

Indoneesje | 31-10-17 | 15:44

Waarom moeten er dingen specifiek voor moslims zijn? Dan geef je toch al aan dat alles wat niet-islam is buiten je kader valt? Er staat nergens dat de rest niet voor moslims bedoeld is, hoor. Dus dat discrimineren doe je helemaal zelf.

zwarte_weduwe | 31-10-17 | 15:38

5% van de Nederlandse bevolking is moslim. Waarom, WAAROM gaat het dan f*cking altijd over die gasten?

J. Jarig | 31-10-17 | 15:36

PAS OP mensen: Je mag van onze linkse OvJ's en rechters, volgens hun linkse uitleg van de wet, wel kritiek hebben op de islam (als ideologie) maar niet op moslims (haatzaaien + groepsbelediging). Ze lezen mee.

Wel grappig dat je als voorstander, zoals Abelkader Benali, wel islam en "moslims als groep" door elkaar mag gebruiken. Zijn dan beide hetzelfde.

Positief mag je "islam en moslims" dus wel door elkaar gebruiken. Negatief niet want dan heb je een linkse OvJ en rechter op je dak voor haatzaaien en groepsbelediging.

Jan3863 | 31-10-17 | 15:34

"Er is geen museum voor de islamitische beschavingen" Nee maar er is wel het geschiedenis vervalsende ideologische multikul instituut genaamd het Tropenmuseum. Dat op zich is al erg genoeg. Daarnaast "islamitische beschavingen" is een contradictio in terminus.
.
Ik zie die groep zogenaamde 'Amsterdammers' die qua aantal inmiddels zou bestaan uit één op de vijf bewoners van deze stad graag naar hun uitheemse krochten remigreren.
.
De toegevoegde oftewel verrijkende waarde van de vijfde colonne is NUL!
.
Van der Laan was trouwens een ruggengraatloze druiloor van een burgemeester met zijn geheime grijze campagne ingegeven door die charlatan David Kenning. Laat het nou juist al dit soort maakbaarheidswaanzinnigen zijn die de Abdelkader Benali's en alle overige mohammedanen faciliteren, sponsoren en subsidiëren, 'positief' discrimineren, voortrekken en wegkijken bij alle misstanden gepleegd door deze groep.
Maar nee deze groep (en alle A.Benali's) wentelt zich onbeschaamd in het slachtofferschap met een beschuldigende vinger naar de Nederlander.
Sodemieter toch allemaal een continent verder op!

GeinPonempie | 31-10-17 | 15:32 | 1

Precies wat DENK ook keer op keer op keer doet.

Carryon | 31-10-17 | 17:15

waar is het gemeentelijk aanspreekpunt voor atheisten?

TDB | 31-10-17 | 15:30

410 is al een tijdje niet meer. Sinds ze verplicht werden om op het nieuwe Zuid te moeten staan met de F-side is 410 opgeheven. Lijkt me sterk dat deze mensen dan nog aandacht verdienen.

maSs | 31-10-17 | 15:27

Ik vraag me af: is het Rijksmuseum een museum voor niet-moslims, het Concertgebouw een muziektempel voor niet-moslims? Paradiso? Enzovoorts?
"Wij willen nauwelijks of helemaal niet integreren. Bouw ons onze eigen musea, geef ons een eigen loket. Verschaf ons een eigen wereld." lijkt Abdelkader hier te zeggen. En dan?

Schoorsteenveger | 31-10-17 | 15:25 | 1

Waarom moeten WIJ voor die lui een museum bouwen en waarom moeten WIJ hen een "eigen wereld" geven? Waarom zijn wij het die altijd alles moeten betalen?
Antwoord: Doodgewoon omdat we slappe debielen zijn.

telelezer | 31-10-17 | 15:34

Als meneer tussen de moslims wil wonen en zijn islamitische haatideologie uit wil dragen, mag hij wat mij betreft naar Zandbakkie terug. In alle andere gevallen: assimileren.

Frau Merkel | 31-10-17 | 15:23

dank

ahlmannn | 31-10-17 | 15:23

Kan die gozer niet gewoon zijn bek houwe

roy3573 | 31-10-17 | 15:22

'Islamitische beschavingen.'
'Islamitische beschavingen.'
'Islamitische beschahahahaha!'
Zie je, dat drie keer achter elkaar zeggen lukt gewoonweg niet.

De Vrijlansier | 31-10-17 | 15:20

Een tentoonstelling over Islamitische homo erotische kunst.
Samengesteld door Tofik Dibi.

Kruisruiker | 31-10-17 | 15:20

"Er is geen museum voor de islamitische beschavingen" die vind ik hilarisch. Zijn vrienden in Syrie hebben alles kapot gemaakt....... Moslims houden niet van geschiedenis, mits het in hun zielige boekje voor komt.

chrisjuh | 31-10-17 | 15:20

Heel goed GS, baf. Het blijft een vreemde gewaarwording dat links een naar NL-hatend menneke als dit een podium geeft.

BozePaarseMan | 31-10-17 | 15:19

Best gedurfd... 'islamitisch' en 'beschaving' in één zin...

kibambam | 31-10-17 | 15:18

Ik wilde hier een linkje zetten naar een museum over islamitische beschavingen, maar het wordt niet geplaatst.
In de Verenigde Arabische Emiraten is dus wel een islammuseum.

zwarte_weduwe | 31-10-17 | 15:17 | 1

Natuurlijk zijn er genoeg voorzieningen voor moslims. In Moslimlanden welteverstaan. Als die dus gemist worden is mijn advies om daar naar toe te verhuizen. Ik zou het doen!

BozePaarseMan | 31-10-17 | 15:21

Valt me tegen dat A. Benali nog niet is genoemd onder hashtag me-too. De Marokkaanse schoonzoon van (wijlen) een vriend van mij reageerde ook wel leuk. Toen ik, met pensioen, vertelde geen zin in werken te hebben om het inkomen bij te spijkeren. Je lijkt wel een Marokkaan.

gnor | 31-10-17 | 15:16

Als je er, als enige bevolkingsgroep ter wereld, na drie generaties er nog steeds niet in slaagt om te integreren, dan is het inderdaad hun schuld niet. Echt niet hoor. Dan moet het gewoon de wil van allah zijn.
Dan bestaan de hel inderdaad uit een permanent verblijf in een land dat je hartsgrondig haat. En dat allemaal zonder muzelmuseum.
Arme drommels.

Notenkraker | 31-10-17 | 15:14

Yep.
Ik haalde de narcistische 'schrijver' A. Benali al aan in een vorig topic over de virtuele aanranding van Nanninga van die Afghaanse rapper/schrijver Parool columnist mongool. Benali is een eng mannetje, dat had ik vroeg al in de gaten.

chicago river | 31-10-17 | 15:13

De term 'homeopatische verdunning' dekt het probleem niet. Wij zijn tot in de haarvaten van de geïnfiltreerd. En stapje voor stapje, halal-salamiplakje voor halal-salamiplakje, wordt dit land geïslamiseerd.
-
En voor de plattelands-naïevelingen onder ons die denken dat het fenomeen beperkt blijft tot de grote steden en rondom en paar AZC's: think again. het komt er aan - sneller dan je lief is.
-
Voorbeelden te over in Frankrijk en Spanje, waar tot in het kleinste dorp de zwangere kopvodden het straatbeeld beheersen.

bisbisbis | 31-10-17 | 15:13

Zie, daar komen de eisen al. Meer, meer, meer... weg met ons.

Is dit nog nieuws? | 31-10-17 | 15:09

"Er is geen museum voor de islamitische beschavingen" Dat is voortschrijdend inzicht, moslims staan nogal bekend om het opblazen van cultureel erfgoed.

art_is_a_bitch | 31-10-17 | 15:04 | 1

Sad but true.

Is dit nog nieuws? | 31-10-17 | 15:08

Mijn god een naffer fest daar in The Box op 4 november

Misschien moeten ze die Box daarna maar dicht houden en een zetje richting noord afrika geven.

Releasethehounds | 31-10-17 | 15:01
-weggejorist-
Neta | 31-10-17 | 14:56

Een Moslim een leugenaar noemen is zoiets als een Chinees een rijst-eter noemen: Het is zo evident waar dat het de moeite eigenlijk niet waard is om het te benoemen. Bovendien is het nou niet bepaald een gedraging waar het individu zich voor schaamt, eerder een levensstijl.

stampertje85 | 31-10-17 | 14:53 | 1

Was dat nou een tautologie?

Bobdesloper | 31-10-17 | 17:19

"Er is geen museum voor de islamitische beschavingen"

Waarom een museum voor islamistische beschavingen??

Er is toch ook geen museum die het fascisme en nazisme verheerlijkt??
Islam en fascisme, nazisme (en communisme) hebben dezelfde bouwstenen: gelijkschakeling van de hele maatschappij onder één ideologie + uit de samenleving wegwerken (soms met de dood tot gevolg) van andersdenkenden (vrouwne, homo's, Joden, Christenen, etc). Zie de inrichting van staten als Saudi Arabie, Iran en vele andere islamistische staten.

Waarom een museum voor een dergelijke barbaarse ideologie, vaak ook gedreven op slaven(handel): Toen en nu ( bij bouw stadions Quatar of de "slavenrol" van Filippijnse en Indonesche werkneem(st)ers in deze staten.

Daar een museum voor bouwen? Liever NOOIT!!

Jan3863 | 31-10-17 | 14:53 | 5

Misschien een museum bouwen voor "de slachtoffers van de islam", een herdenkmuseum, dat lijkt me beter.

Jan3863 | 31-10-17 | 15:02
-weggejorist-
Flappie2006 | 31-10-17 | 16:06

Musea zijn voor de meeste moslims haram of het is blasfemie. Ja in Bagdad was een mooi museum maar werd geplunderd. In Mosul en overal alwaar de fundamentalisten kwamen zoals ook in Afghanistan de Taliban werden beelden opblazen. Ofwel de elite onder de moslims zoals Abdel Kader willen misschien wel islamitische musea maar die zijn er genoeg in Saoedi Arabië. En alle musea waar vrije kunst wordt vertoond wordt afgekeurd door meerderheid mossels want die zijn radicaal.

Moneytron | 31-10-17 | 18:48
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
swagmachine | 31-10-17 | 14:51

“Er is geen museum voor de islamitische beschavingen”

Grappig, er zijn ook geen islamitische beschavingen waar je een museum voor nodig zou moeten hebben.

der_feldwebel | 31-10-17 | 14:49

Een museum voor Islamitische beschavingen?
Bij Bo-rent hebben ze nog wel zo'n mobiel toilet te huur. Houd je nog wel ruimte over schat ik.

watergeus | 31-10-17 | 14:49 | 1

Een museum om te laten zien hoe de islam te keer is gegaan tegen oude beelden en gebouwen in Afghanistan en Syrië en vele andere landen heb je een flinke zaal voor nodig.

2voor12 | 31-10-17 | 15:07

Sterk stukkie weer, Zent. Maar zoals u zegt, klagen en hard publiekelijk huilie-huilie doen werkt nog steeds als verdienmodel. In de spiegel kijken en je broer/zus/neef/buur aanspreken dat ze zelf ook wel eens een beetje hun best mogen doen een stuk minder.

Graaisnaaiert | 31-10-17 | 14:47

Als je je voortdurend keert tegen de hier heersende rechtsorde, val je dus op.
Islam is pas tevreden als het op de troon kan zitten. Het is te danken aan die verrotte mentaliteit van het 'onderdrukte joodje spelen' dat ze zich dus altijd achtergesteld zullen wanen. Geen enkele andere groepering zit zoveel te zaniken en te zeuren als de islamgroep.
Tel daarbij op de enorme criminaliteit vanuit die groep.
Tel daarbij op de geschiedenis van 1500 jaar wreedheid en geweld tegen weerloze mensen.
Tel daarbij op dat hun grote roerganger en grote voorbeeld een gewelddadig personage was.
Tel daarbij op de bron die moord predikt.
DUS is de logische conclusie dat deze stroming NUL vertrouwen kan verkrijgen.
Als je je rot gedraagt, en/of een gewelddadige leer aanhangt, ontvang je dus geen vertrouwen, al jank je alles bij mekaar. Tamelijk simpel dus.

marjen | 31-10-17 | 14:46 | 1

Hear, hear!

zwarte_weduwe | 31-10-17 | 15:13

410 hooligans?

Ik wou dat alle moslims als ze samenscholen altijd door politie te paard een veilige richting opgedreven zouden worden, dat zou het idd een stuk veiliger maken op straat voor normale mensen (niet zijnde hooligan of Marrokaan)

Hemmenaar7 | 31-10-17 | 14:45

Uiteraard kan er iets speciaal geregeld worden voor moslims. Een gratis uitreis naar het land van herkomst. Een ultieme win-win situatie.

Glasgow Argus | 31-10-17 | 14:39

Luther zei, vandaag ongeveer 500 jaar geleden: "Mohamed is de eerstgeborene van Satan!"..... Domme man die Luther.....

hetgingperongeluk | 31-10-17 | 14:39

Blijkbaar houden moslims niet van theater en kunst.
Als er een islamitische musical in een of ander theater zou zijn denk ik niet dat heel Amsterdam-West daar te vinden zou zijn.
Moslims houden van hun moederland en voor de rest hebben ze weinig interesses lijkt het.

Kruisruiker | 31-10-17 | 14:38

Niet veel voor ze geregeld?? We hebben zelfs een TV programma voor ze geregeld: Opsporing Verzocht

geile debiel | 31-10-17 | 14:36 | 1

Dat is toch de Marokkaanse versie van Spoorloos?

Basil Fawlty | 31-10-17 | 17:45

Maar heeft hij dan met geen woord gesproken over hoe oneerlijk het is dat er nog geen speciaal verzorgingstehuis is voor analfabeten uit het Rifgebergte? Want daar had hij vorige week nog de bek van vol. Wel voor turuken maar niet voor zijn ouders en dat was oneerlijk voor die mensjes.

jack and friends | 31-10-17 | 14:36

Een aanspreekpunt speciaal voor mossels? Is er dan ook een aanspreekpunt speciaal voor negers? of voor boedhistische invalide homofiele transgenders in een rode regensjas in een rolstoel?
Als het goed is, is dat er allemaal niet!
Wie laat dit soort aperte nonsens toch geprint worden?

Cobalt bomb | 31-10-17 | 14:35

"Er is niet veel voor ze (moslims) geregeld".

Het staat er echt haha.

Naast dat ze (relatief) veel meer gebruik maken van de sociale vangnetten (uitkeringen en gezondheidszorg) krijgen de moslims in Amsterdam-West nu ook psychologen die ze helpen bij het opruimen van al het afval dat ze op straat gooien.

Natuurlijk, moslims zijn de slachtoffers NOOIT de daders. Vandaar "er wordt niets voor ze geregeld", is weer dat slachtofferdenken. Maar ze regelen zelf ook niets. Ze vreten een samenleving leeg, volgens de Belgische wetenschapper en schrijver Wim van Rooy.

Jan3863 | 31-10-17 | 14:35 | 2

Nogmaals: niet mijn woorden, maar van Wim van Rooij. Anders krijg ik misschien voorgedrukte aangiftebiljetten tegen me. En er zijn genoeg linkse Officieren van Justitie en linkse rechters die deze maar al te graag in behandeling nemen en veroordelen als het om de islam en moslims gaat.

Jan3863 | 31-10-17 | 14:37

In interview Jan "gesprek op niveau" Roos met Wim van Rooy.

Jan3863 | 31-10-17 | 14:43

Die David Kenning gebruikt trouwens gewoon de Uri Geller methode. Zeggen dat je voor geheime diensten hebt gewerkt en daar een belangrijke rol hebt gehad. Geen enkele geheime dienst zal zo'n verhaal bevestigen noch ontkennen. Tip voor je eigen cv!

choko | 31-10-17 | 14:33

De slachtofferrol aannemen is onderdeel van de verovering van niet-islamitische gebied.

Staat in de koran.

Dus is het waar.

Parsons | 31-10-17 | 14:31 | 4

Alles wat de ongelovige geld kost of anderszins ongemak oplevert is jihad. Daarom zijn het in mijn ogen ook bijna allemaal jihadisten.

jack and friends | 31-10-17 | 14:39

Aardige link wel.

Cobalt bomb | 31-10-17 | 15:33

Precies, het is een marketing onderdeel van de islamisering strategie. Presenteer jezelf als heel zielig en slachtoffer van, en je krijgt miljoenen subsidies, hulp en juist overdreven veel aandacht. Zodra moslims meer macht krijgen, keert het tij.

martymcfly | 31-10-17 | 17:49
▼ 1 antwoord verborgen

Als ik naar een theater ga, of een concertzaal/-hal of festival of restaurant of zonnig terras, dan zie ik ook nooit moslims. Never, nooit, jamais. Alleen op tv in het publiek bij de NPO en irritante pubers in de bioscoop. Verder is het volledig gesegregeerd door de moslims zelf.

Rest In Privacy | 31-10-17 | 14:30 | 1

mooi toch? wees blij dat er nog plekken zijn die islamvrij zijn. Koester ze, in de toekomst kan dat anders zijn gezien het tempo van islamisering.

martymcfly | 31-10-17 | 17:50

Het valt me nog mee dattie zwarte piet er niet bij haalt. Of is dat voor een ander kluppie ?

Vesta | 31-10-17 | 14:30

De echte amsterdammer is niet kut, de echte hebben mooie humor en ja, moslims zijn wel kut.
Ik woon dan wel in het buitenland maar als ik in Nederland ben staat er altijd een bezoekje aan de jordaan op het programma, heerlijk die ouwe bruine cafeetjes met een rode kater bij de kachel.

ariedeknaller | 31-10-17 | 14:30 | 1

U leeft in het verleden zeg maar 1950.

gnor | 31-10-17 | 15:09

Moslims vragen nu eenmaal veel aandacht. Kunnen ze niets aan doen. Val die lui toch niet zo lastig.

kwark001 | 31-10-17 | 14:28

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl