Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Peak SJW-links. De vluchteling turned kuttenknutselaar

'Ik was in Irak goed in handenarbeid. Nu wil ik transgenderchirurg worden.' Laat deze kop even op u inwerken, beste lezer. Gewoon, eventjes rustig in en uitademen. Gewoon bij de Staatsomroep, even een doldriest berichtje waarin ALLE thema's van the far left over seks, racisme en vluchtelingen gewoon in één topic worden gepleurd. Ergens in het land is een poster boy opgeduikeld voor zo ongeveer alle bizarre en perverse linkse hobbies van het decennium en uiteraard wordt deze kuttenknutselmoezelman overladen met prijzen en aandacht. Wie niet in wil zien dat mensen als Muhammad het nieuwe normaal zijn, is een dino, zo wil de compleet gestoorde propaganda van de progressieve horden ons doen geloven. Denk er maar het uwe van hoor maar, wie gelooft nog dat de NOS een bron van objectief en betrouwbaar nieuws is als er dit soort ideologisch gedreven journalistiek op de site verschijnt waar ome Goebbels nog van zou denken also also also? Goed, Big Brother is hier, hij woont op het Mediapark en laat zich as we speak ombouwen door een team Eritreese handwerkers naar Big Sister.

Reaguursels

Inloggen

Walgelijk! Echt om te kotsen dit. Dit moet goedverdoemme écht stoppen! Zoals ik zelf al heel lang roep en wat Zentgraaff hier ook zegt: van dit soort smerige propaganda zou Goebbels een keiharde paal krijgen. "Nou nou Verlosser, dat valt toch wel mee?" Nee, het valt NIET mee! Het is niet alleen dit, het is item na item na item. En niet alleen bij het NOS journaal, zelfs bij het Jeugdjournaal worden met enige regelmaat regelrechte leugens verkondigd. Het smerige zit 'm vooral in het feit dat bij dit soort 'feel good' artikelen altijd maar de halve waarheid wordt verteld. Quote: "Ik heb bijvoorbeeld wel eens meegemaakt dat ik door mijn naam op marktplaats moeilijk dingen kon verkopen, of bij een sollicitatie dat mijn naam toch in mijn nadeel werkt." Dat wordt dan gelinkt aan 'vooroordelen en discriminatie' en heel SJW'end Nederland knikt geestdriftig mee en heeft de gutmensch tranen in de ogen staan over zoveel rechts racistisch onrecht.

De realiteit? Ik zal me beperken tot Marktplaats. Iedereen die regelmatig op MP koopt of verkoopt weet dat namen als "Muhammed Al-tamimi" doorgaans garant staan voor gezeik. Een belachelijk laag bod doen en dan boos worden (met de bijpassende kk verwensingen) als je het afwijst bijvoorbeeld. Of proberen bij ophalen toch weer te onderhandelen over een vooraf overeengekomen prijs en agressief worden als je dat weigert. Op het afgesproken tijdstip niet komen opdagen, de volgende dag alsnog op de stoep staan en dan boos worden omdat je het inmiddels aan iemand anders hebt verkocht. Of gebruikersnaam 'Johan' en dan alsnog een onguur Arabisch type op je stoep hebben die je écht niet binnen wil hebben als je dure electronica en andere waardevolle bezittingen je lief zijn. Dat zijn geen vooroordelen, dát is de dagelijkse realiteit.

"Maar Verlosser, hij heeft het over VERkopen!" Precies. En dat maakt dit zo'n enorm bullshit verhaal. Marktplaats gaat over vraag en aanbod; daar valt geen peil op te trekken. Ik zet zelf ook regelmatig dingen op MP waarvan ik denk dat ik ze zo kwijt ben voor die prijs maar die desondanks niemand wil. En 3 maanden later plaats ik dezelfde advertentie opnieuw en is het item dezelfde dag nog verkocht. Los daarvan: ik ken heel weinig mensen die hun eigen naam als 'verkoper naam' gebruiken. Weet je namelijk mijn achternaam i.c.m. mijn woonplaats, dan weet je ook mijn adres. Zeker als je waardevolle objecten aanbiedt wil je dat echt niet. En daar weer los van: ikzelf koop per definitie niks van mensen die nog maar korte tijd op Marktplaats actief zijn, tenzij ik het kan ophalen en eventueel ter plekke kan testen. Door schade en schande, helaas.

Je kunt dus alleen maar beweren dat je 'wel eens mee hebt gemaakt dat je door je naam op marktplaats moeilijk dingen kon verkopen' als meerdere mensen expliciet tegen je hebben gezegd dat de naam 'Muhammed Al-tamimi' ze doet afzien van de koop. Dan moeten ze dus al gereageerd hebben op een advertentie. Reageren mensen niet op je advertentie, dan kun je sowieso niet zonder meer stellen dat dit aan je naam ligt. Wellicht is je vraagprijs gewoon te hoog? Of zijn je foto's onscherp? Of wellicht heeft er op dat moment gewoon niemand behoefte aan wat je aanbiedt? Ook het feit dat er mensen zijn die interesse tonen en dan opeens niks meer laten horen is geen enkele indicatie. Onbeschoft? Ja. Racistisch? Nee. Want het overkomt mij ook regelmatig.

Een dergelijke nuance is aan de MSM echter al jaren niet meer besteed. We kunnen het onderhand beter de MSP noemen: Mainstream Propaganda. Het is 'the noble savage' all over again. Dat de betreffende 'wilde' één van de weinige uitzonderingen is die de regel bevestigen, dát mag niet benoemd worden. Uiteindelijk zal zich dat gaan wreken en zal deze opgedrongen politieke correctheid als een boemerang terugkomen. De bocht is al gemaakt. Linksch heeft met haar eigen polarisatie (alles rechtser dan GL is per definitie een nazi en alle kritiek is per definitie racistisch) en door haar pertinente weigering om reële problemen zelfs maar te willen erkennen zélf de poten onder de multiculturele samenleving vandaan gezaagd, daarbij welwillend terzijde gestaan door de MSM. Die met dit soort fantastische verhalen (lees: halve fantasie verhalen) inmiddels juist het tegenovergestelde bereikt van wat ze willen bereiken: ernstige irritatie en zelfs nauwelijks meer verholen woede. Vroeg of laat gaat dat compleet mis.

Jezus van Nazareth | 08-10-17 | 14:10 | 3

The truth, the whole truth, and nothing but the truth.

Kaasvangegeten | 08-10-17 | 15:43

Lol, ben jij een karikatuur van jezelf of meen je dit allemaal? Eerst geef je aan dat je niet gelooft in "vooroordelen en discriminatie" op martkplaats en de arbeidsmarkt. Vervolgens zeg je het volgende: "edereen die regelmatig op MP koopt of verkoopt weet dat namen als "Muhammed Al-tamimi" doorgaans garant staan voor gezeik." LOL. Eerst zeg je dat het onzin is en vervolgens zeg je dat IEDEREEN op marktplaats zo handelt. Wat jij beschrijft is de definitie van vooroordelen en discriminatie: je behandelt iemand anders op basis van zijn naam (vooroordeel), omdat die naam een bepaalde afkomst suggereert (discriminatie). Kan je jezelf echt serieus nemen?

Thomas4057 | 08-10-17 | 19:13

@Thomas4057 | 08-10-17 | 19:13
Jawel hoor. Heel goed zelfs. De vraag is meer: hoe goed ben jij in begrijpend lezen? Ik denk namelijk dat daar het één en ander aan schort. Ik zeg sowieso nergens dat ik niet geloof in vooroordelen en discriminatie op MP en de arbeidsmarkt. Geen idee derhalve, waar je dat vandaan haalt. Ik geef enkel aan dat het maar de vraag is in hoeverre er daadwerkelijk sprake is van 'vooroordelen' (en daaruit volgende 'discriminatie') en spreek daarbij uit eigen ervaring. Hetgeen ik ook aangeef. Daarbij heb je kennelijk het woordje 'doorgaans' gemist, dat impliceert dat er uitzonderingen zijn.

Daarbij had ik het dus over ervaringen. Bijna bewonderenswaardig hoe jij daar in je gebrainwashte hoofdje iets compleet anders van weet te maken door opeens te stellen dat ik beweer dat 'iedereen op MP zo handelt'. Mag je mij aanwijzen waar ik dat zeg. Ik gaf enkel aan dat mensen die op MP handelen de voorbeelden (bij verkoop) zullen herkennen. Meer niet. Nergens heb ik iets beweerd over 'kopers anders behandelen op basis van zijn naam, omdat die naam een bepaalde afkomst suggereert'. Hoe zou ik überhaupt met eigen ervaringen kúnnen komen als ik kopers met een dergelijke achternaam per definitie af zou wijzen, snuggere Henkie?

Door dat überhaupt te stellen geef je al een enorm brevet van onvermogen af, omdat je blijkbaar niet begrepen hebt dat mijn verhaal helemaal niks met afkomst te maken heeft en alles met gedrag. Laat ik dat eens simpel uitleggen, zodat zelfs mensen als jij het zouden moeten kunnen snappen: als jij 10x onbevooroordeeld je hand in een bak met een gifslang steekt en je 9x gebeten wordt, vertrouw jij er dan nog steeds op dat je de 11e keer niet gebeten zult worden? Of acht je dan de kans zeer groot dat je wéér gebeten zult worden en laat je het wel uit je hoofd? En dan de eigenlijke vraag: als je de 11e keer weigert je hand in de bak te steken, is dat dan vanwege je eigen vooroordelen en discrimineer je dan alle gifslangen terwijl er toch ook eentje was die niet beet? Of ben je dan gewoon verstandig?

Nu ging het in dit geval om VERkopen via Marktplaats. Mijn argumenten daarover ga ik niet herhalen, die zijn volstrekt helder en elke enigszins ervaren MP handelaar zal ze beamen. Het enige wat ik derhalve zal herhalen is mijn conclusie: je kunt alleen maar beweren dat je 'wel eens mee hebt gemaakt dat je door je naam op marktplaats moeilijk dingen kon verkopen' als meerdere mensen expliciet tegen je hebben gezegd dat de naam 'Muhammed Al-tamimi' ze doet afzien van de koop. En dan ga ik het niet eens hebben over het stukje 'wel eens'. "Ik bood een keer een verse hoop onwelriekende stront aan op Marktplaats, maar niemand reageerde. Terwijl ik er 10 hele duidelijke foto's had bijgedaan. Zal wel komen omdat ik onder de naam 'Muhammed Al-tamimi' adverteer." Ga toch weg.

Tot slot. Mijn laatste alinea, beste Thomas, was specifiek gericht aan het adres van mensen als jij. Wellicht moet je er eens over gaan nadenken, in plaats van hier je totale incompetentie op het gebied van begrijpend lezen te etaleren. Maar hé, neem van mij vooral niks aan. Want je bent het niet met me eens, dus moet ik wel een racistische nazi zijn. Toch?

Jezus van Nazareth | 08-10-17 | 20:42

Transgerchirurg. Verwacht je niet, he?
Irak, dan denk je toch meer: Hoofd-transplantaties.

Wel goed met messen natuurlijk, dat wel. Maar of je de Iraakse praktijken nou ook wil toegepast op je edele delen is weer wat anders, natuurlijk.

Moeten patienten vanaf nu ook een oranje pakkie aan, trouwens? Vragen, vragen...

Rest In Privacy | 08-10-17 | 13:51

Kon dit bericht niet versleuteld worden? Ik vrees nu voor Nederland een islamitische tsunami aan gevluchte keukentafelcircumcisten en gootsteenontstopperbeunhazen.

dedeurs | 08-10-17 | 13:50

De commentaren hier maken erg duidelijk wie nog de moeite neemt om daadwerkelijk te lezen, en wie al zodanig is verblind dat die moeite niet meer wordt genomen (wat eng is).

Natuurlijk is de NOS-propaganda irritant en gevaarlijk, maar deze meneer IS al arts, toont ambitie en inzet, en zal gezien zijn beoogde specialisme bepaald niet behoren tot de categorie halfgare woestijnwilden met doorgeslagen Middeleeuwse 'religie'. Sterker nog, hij lijkt te behoren tot de zeldzame groep`(kinderen van) èchte vluchtelingen.

EefjeWentelteefje | 08-10-17 | 13:31 | 1

Dacht ik ook toen ik artikel las.

Benesha | 08-10-17 | 14:35

Mensen uit een oorlogsgebied hebben vaak de meest afschuwelijke verminkingen. Het tegengaan van zulk leed door plastische chirurgie lijkt mij uitermate nobel en nuttig werk. Daarmee vergeleken is het ombouwen van vrouwen tot mannen en vice versa een luxe-activiteit die geen prioriteit zou moeten hebben.
Het jeukt bij mij dat uitgerekend een Irakees zich niet geroepen voelt om het eerste te doen, maar zich wil specialiseren in het tweede.

JvanDeventer | 08-10-17 | 12:30 | 1

Deze heer wil graag uitgezonden worden door Amnesty International om de verminkingen daar [vooral van kinderen] te helpen oplossen en genezen.
Dus niet voor BAKKEN met GELD luxe problemen van de witte mens hier oplossen. Hierin moet de linksche mensch zich toch kunnen vinden!

meneer Q | 08-10-17 | 12:42

Ik weet eerlijk gezegd niet eens meer wat ik hier op moet antwoorden. Kijk eens naar buiten NOS. Geheel andere wereld. Dag in. Dag uit. NOS : Nog Ongeloofwaardiger Schrijven. Dag in. Dag Uit.

Dagdief | 08-10-17 | 11:26

Het punt is hier niet dat deze man geen voorbeeld van min of meer geslaagde integratie zou zijn.
Het bericht zou leuk zijn als tegenwicht tegen alle negatieve berichtgeving over de immigratiegolf. Maar zo is het nu juist niet. De kranten en de TV, en zeker de NOS, doen in meerderheid hun best om tegen de klippen op positieve berichten te brengen over fijne, ambitieuze vluchtelingen die een verrijking zijn voor NL.
Om erachter te komen dat 95% van die fijne jongens in de bijstand zit moest ik bij Elsevier zijn. Dat is andere koek dan al die opgewekte praat. Zo'n artikel over een vluchteling die zich voor de verandering nu eens niet opblaast maar in principe iets nuttigs met zijn tijd heeft gedaan is dus geen tegenwicht, maar een exemplaar uit een lange serie die beoogt een vertekend beeld te geven.
Ik wens die jongen succes in zijn loopbaan, maar ik zou willen dat hij geen kuttensmid wordt en iets doet om zijn eigen land te helpen opbouwen.

JvanDeventer | 08-10-17 | 11:17 | 1

Klopt dat dit geen tegengewicht vormt maar daarom zou ik deze jongen nu ook niet veroordelen en tenminste het voordeel van de twijfel willen geven.

Benesha | 08-10-17 | 14:38

Toch positief van die jongen: veel beter dan de ambitie najagen van treitervlogger

poppetjepop | 08-10-17 | 09:56 | 1

Hoewel die treitervlogger al ideaal snijgereedschap op zn kop heeft zitten..

schoon-schip-maken | 08-10-17 | 10:10

Ik heb, zoals Zentgraaf adviseerde, de kop van dat stuk heel goed op mij in laten werken.
Ook het stuk tekst dat onder de kop stond gelezen. Ik was woest, want blijkbaar is de toelatingseis voor Irakezen om chirurg te worden dat die goed zijn in handenarbeid, ik denk dan aan het knutseluurtje op school. Dan te weten dat de meeste handige Harrie's onder de Nederlanders niet verder dan timmerman of metselaar komen, dacht ik: een sterk staaltje van voortrekkerij.
Maar toen las ik het stukje bij de NOS en zag dat die handige Mohammed al was afgestudeerd als arts én dat hij blijkbaar zo goed is dat hij een prijs heeft gewonnen en zich verder aan het specialiseren is.
Had ik mij toch bijna in de luren laten leggen door zo'n stukje waar alles is uitgehaald wat we als Nederlanders toch zo graag willen: Een vluchteling die slim is, de Nederlandse taal beheerst, zo slim dat ie al klaar is met een studie geneeskunde, en die de Islam niet als een allesoverheersende levensvisie ziet en nu nét voor een specialisatie durft te kiezen die haaks staat op wat de Islamaanhangers vinden.
Is er eindelijk een chirurg komen aanwaaien in Nederland, wordt ie belachelijk gemaakt. Het is ook nooit goed. Wél goed is dat de link naar het artikel was bijgevoegd want anders was ik blijven hangen met het idee dat hier weer sprake was van een knutselaar die zichzelf overschat.

Louise-in-de-pels | 08-10-17 | 09:44 | 6

@Bier en worst: Ga eens in een groot ziekenhuis kijken. Daar lopen heel wat buitenlandse artsen rond, ook moslims, die de maatschappij een echte dienst bewijzen. Maar omdat deze moslim zijn specialisatie koos binnen de Staatsopgelegde, Gender-ideologische doctrine wordt hij bejubeld in en geëerd met een eigen item in het Staatsjournaal. Om te kotsen.

VanEndehoven | 08-10-17 | 11:11

Dacht precies hetzelfde toen ik de video van NOS bekeek. Clickbait titel.

Buurman80 | 08-10-17 | 11:40

@Louise-in-de-pels
+ nog meer!

En ja, die NOS-kop is idioot, net als het door GS klakkeloos overnemen.

EefjeWentelteefje | 08-10-17 | 13:33
▼ 3 antwoorden verborgen

Goed in handenarbeid. Dan valt er in Irak genoeg te doen in de wederopbouw. Mocht hij goed zijn in het fijnmotorische werk, dan zijn er daar een hoop afgehakte koppen die weer terug op de romp moeten worden gezet, al was het maar voor de begrafenis. En aan andermans geslachtsdeel morrelen, dat kan hij daar ook wel doen.

JvanDeventer | 08-10-17 | 09:22

Zo'n droom had ik als 12 jarige ook....

ondertussen draag ik al een dikke 35 jaar af van mijn salaris om de dromen van dit soort lieden te bekostigen..

fikkieblijf! | 08-10-17 | 09:20

15 jaar wachten op een huurwoning. sorry we zitten vol.

ogeon | 08-10-17 | 08:33

Het gaat hier niet om deze jongen. Het gaat erom dat de NOS dit publiceert als lijkende een van de vele voorbeelden van verrijking van onze maatschappij en dat we helemaal niet zo negatief moeten zijn of denken dat alle migranten gevaarlijk zijn, etc. Zie hier! Nou ik vraag me af hoe ze deze hebben gevonden! Wat een propaganda!

pjisonline | 08-10-17 | 08:29 | 1

Als je kunt kiezen uit 1 miljoen allochtonen die de afgelopen 15 jaar binnen zijn gekomen, zitten er ook wel_geslaagden tussen. Dus die vind je wel met goed zoeken.
Heeft alleen niets te maken met de doorsnee immigrant.

Nuchternederland | 08-10-17 | 09:09

Ikzelf ben ook erg handig, knutsel graag en niet te moeilijke dingetjes in huis lukken me ook nog wel... maar ik kan niemand aanraden zich door mij een hersentumor te laten verwijderen.
Het voordeel van deze meneer is dat je na afloop niet weet wat hij van je gemaakt heeft totdat je in de spiegel hebt gekeken.

mallekater | 08-10-17 | 07:28

Moet denken aan het oktoberfeest in Munchen 2016 Die Welt had ook een geweldig voorbeeld van integratie een mooie Syriese vrouw met grote pullen bier en boobies boven haar dirdljurk uit ,bleek later inde reacties dat ze christelijk is en op de vlucht voor gore moslims waar ze nu nog meer last van had

van den Bos | 08-10-17 | 06:14

Zijn verhaal is wel echt en hij zal wel als Echo Award winner ook verplicht zijn tot wat propaganda items als knuffelmoslim.
Dance monkey dance voor onze deugd.
Je schaamt je gewoon voor de NPO.

Uiteindelijk zal hij het als plastisch chirurg van zijn echte skills moeten hebben en niets anders. Maar of er tegen die tijd robots zijn werk gaan overnemen en of er nog steeds een markt is voor wens-identiteiten kunnen wij niet weten helaas.

MistaRazista | 08-10-17 | 01:33

Het is ook nooit goed. Dit lijkt me het toppunt van integratie. Irakees komt naar Nederland als klein joch, gaat geneeskunde studeren en wil als chirurg een steentje bijdragen aan de individuele vrijheid. Die jongen onderschrijft westerse verlichtingsprincipes beter en daadkrachtiger dan de meeste reaguurders.

koter | 08-10-17 | 00:40 | 8
-weggejorist-
Al met pensioen | 08-10-17 | 01:54

Zou iemand eens kunnen uitzoeken wat al dat gezeik over het vervangen van een waterkraan of brievenbus ons allemaal kost?

Al met pensioen | 08-10-17 | 01:54

Ik ben het in dezen helemaal met u eens. Feit is natuurlijk wel dat het niet een taak van de NOS/NPO is om aan positive roll-modelling te doen door dit soort uitzonderingen met nadrukkelijke vermelding van afkomst op een schild te hijsen en alle ellende weg te drukken, totaal weggeanonimiseerd en gebagatelliseerd alleen bij hele grote excessen op pagina 3.

Rommelende Onderbuik | 08-10-17 | 09:05
▼ 5 antwoorden verborgen

"De mensen die negatief reageren, zeggen me vooral dat het lichaam een creatie van God is en dat ik daar niet aan hoor te zitten." Maar dan wel jongens (en vaak ook meisjes) besnijden omdat God het wil. Ik snap het even niet.

batvoca2 | 08-10-17 | 00:36

Een moslim die, omdat hij in Irak goed was in handenarbeid, hier transgenderchirurg wil worden. Een staaltje propaganda van het geheel door de genderlobby geregeerde NOS,-journaal, zo volslagen over de top dat het op de lachspieren werkt. En wij nu natuurlijk allemaal vinden van wow, blijkbaar toch hele toffe peren, die moslims, bereid om hard te studeren teneinde een stel verknipte homo's van een stel siliconentieten en een van leuterresten in elkaar geflanste nepkut te voorzien. Wat een bijdrage aan onze maatschappij, echt, nu zie ik het ineens, zulke mensen hebben we nodig!

VanEndehoven | 08-10-17 | 00:17 | 8

En van wie 'weet' u dat dan wel? 'Kennis' opgedaan van de NOS of het COC is propaganda-gestuurd en derhalve van nul en gener waarde. Zelf haal ik mijn kennis liever uit vaststaande biologische feiten. Waarbij de samenstelling van de chromosomen bepaald of iemand man of vrouw is, of, in zeldzame gevallen, beide. Al het andere is ijdelheid. Hedonistische decadentie die zoals de geschiedenis ons leert slechts de val inluidt van een beschaving die ver over zijn top is.

VanEndehoven | 08-10-17 | 11:36

'bepaald' = bepaalt. Ook hier in Brabant.

VanEndehoven | 08-10-17 | 11:38

VanEndehoven | 08-10-17 | 11:36
Hahaha, hilarisch. Hieronder confronteerde ik je al met wat vaststaande biologische feiten die niet in je straatje pasten en toen vond je jouw "mening" toch zwaarder wegen. Dat het volgens de wetenschappelijke feiten toch wat ingewikkelder met sekse ligt dan jij veronderstelt, kan je hieronder nalezen. medium.com/@juliaserano/transgender-p...

succes!

Naomi71 | 08-10-17 | 14:26
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik ben een blanke man en ik heb het goed.
Daar hebben de linksmensen een hekel aan.
Ze nemen mij kwalijk dat ik mijn afspraken nakom, dat ik mijn geld niet vergok, dat ik het niet verzuip en de kroeg en dat ik geen hoerenloper ben.

Orakel1958 | 08-10-17 | 00:10

Kon vroegeh goed door een vergrootglas kijken.Zou dat mediapark best wel eens heel erg groot willen maken ,echt heel erg groot.

gelukzoeker | 07-10-17 | 23:57

Hai hoi. Ik ben Ronnepon en ik ben goed in vingeren. Later als ik groot ben (geschapen) wil ik gynaecoloog worden

Ron van Zon3948 | 07-10-17 | 23:47 | 1

Doe niet zo neerbuigend. De man is afgestudeerd arts, en gaat zich specialiseren. Alle goede chirurgen zijn goed in handenarbeid. Is een voorwaarde voor het vak. Waarom GS daar opgeklopt over moet doen, begrijp ik niet.

Worajai | 08-10-17 | 01:40

Op de kop van het NOS artikel na, zie ik het probleem niet zo.
Als hij nou met zijn handenarbeid niet verder was gekomen dan een asbakje kleien, dan was zijn ambitie een beetje te hoog.
Maar hij is ondertussen dus bijna klaar met zijn studie geneeskunde.
En hij zegt dat hij ook wel eens discriminatie ervaart en dat zijn keuze om genderchirug te worden ook negatieve reacties oplevert.
Geloof ik graag, helemaal als ik zo bepaalde reacties hierboven lees.
Nergens staat echter dat hij niet dankbaar is (dat MOET hij blijkbaar zijn) of dat hij alle Nederlanders beschuldigd van discriminatie. Dat wordt er voor het gemak maar even van gemaakt.
Maar blijkbaar is het VERBOTEN voor de NOS om een positief stukje neer te zetten over een vluchteling.
Dat is dan blijkbaar gelijk links of iets dergelijks.
Nee, als het gaat over 'den Buitenlander' dan MOET het gaan over overvallen op oude vrouwtjes, afrekeningen in het criminele circuit of buurtterror!
Dat is blijkbaar het enige nieuws wat rechts wil lezen, anders klopt hun wereldje niet meer.

Tarmac | 07-10-17 | 23:43 | 2

Wat mij betreft horen ze hier niet te vertoeven. Ga lekker thuis lopen kudtknutselen.

HaatbaardKnipper | 07-10-17 | 23:52

Daar gaat het natuurlijk helemaal niet om. De nos plaats dit stuk in een patroon van "positieve" berichten over vluchtelingen om maar te kunnen duiden dat niet alle vluchtelingen eigelijk geen vluchtelingen zijn en van staatsgeld zullen leven.

Sceptische_autist | 08-10-17 | 12:40

Ah, klein vraagje: kan hij uberhaupt lezen en schrijven? Want dat heb je niet echt nodig voor handenarbeid. Ik mag natuurlijk niet de vraag stellen of hij ook Nederlands kan spreken en schrijven want als ik dat doe dan ben ik een white privileged, xenofobe, homofobe, rascistische, fascistische tokkie oid. Of God forbid, nog veel erger, een Wilders stemmer of misschien wel een Baudet stemmer. Lang leve de roze pony dream-on clubjes!

LaatmaarLu? | 07-10-17 | 23:25 | 1

Je bent in ieder geval blijkbaar ongeletterd. De man is volgens het artikel afgestudeerd arts, en gaat zich specialiseren als plastisch chirurg. Daar is niets vreemds aan.

Worajai | 08-10-17 | 01:42

Er zullen er best een klein aantal zijn die het goed gaan doen en zich aan ons aanpassen, maar het grootste deel zal hetzelfde doen als thuis namelijk niks, want das hier namelijk lekker makkelijk. Die hebben iets van Bed, Bad en Brood gehoord en dat willen ze ook voor altijd.

Umberto die trotzoni | 07-10-17 | 23:00

Wat mij vooral opviel was het statistiekje onderaan de NOS-pagina. De wereld is/gaat naar de kl...., letterlijk én figuurlijk.

ivanhoe bergs | 07-10-17 | 22:17 | 2

Neem aan dat je doelt op die piek in 2015, maar er staat duidelijk in het kadertje daarboven waardoor dit komt.

Tarmac | 07-10-17 | 23:15

Gemiddeld 100 maal per jaar fysiek ombouwen op een bevolking van 17 miljoen noem ik niet een ineenstortende wereld, dat zijn marginale correcties van eerder gemaakte weeffouten. De piek in 2015 betreft een wetswijziging ter registratie van genderverandering, dus zonder lichamelijke ingreep.

Worajai | 08-10-17 | 01:46

In Den Haag kom ik op verschillende plaatsen een stikker tegen met de tekst
( zet het NOS journaal uit en zet je verstand aan ), vaak bij verkeerslichten.
Briljant niet!!

Neuswiel | 07-10-17 | 22:07 | 1

Die is briljant idd.

schoon-schip-maken | 07-10-17 | 22:15

En de NOS zag dat het goed was........ en dat moeten jullie g.v.d. ook vinden!!!

benjeallanggek | 07-10-17 | 22:05

Ik ben een Koekebakker, ik wordt koekiefabriekdirecteur.

rattenvanger XL | 07-10-17 | 21:59

Het is een goed verhaal, maar gezien de geschiedenis van selectieve dan wel verdraaide berichtgeving kan ik dit niet vertrouwen.

litebyte | 07-10-17 | 21:49

Totaal van het padje, meer kan ik er niet van maken. De goegemeente denkt totaal anders maar blijkbaar praat men daar niet mee.

reddeloos verloren | 07-10-17 | 21:41

Ondanks dat erg zware racistiese bestaan in Nederland kan hij hier wel een studie geneeskunde doen en plastisch chirurg worden. Daar zal dan wel een aantal straten uit de schilderswijk vol bijstandtrekkers tegenover staan. Want bijna geen een asielzoeker komt aan de bak. Als je de taal niet spreekt wordt het moeilijk en je diploma's gelden niet door andere eisen. Hun kinderen kunnen wel volop aan de bak, als ze de kans krijgen Nederlands te worden tenminste en de handen uit de mouwen willen steken. Zoals deze man. In andere landen is het niet anders met vluchtelingen.

Nichtsneues | 07-10-17 | 21:25 | 2

Ja deze gast is volgens mij op jonge leeftijd hier gekomen. Dat is wat anders dan de jongvolwassen figuren die hier aanmeren. Daarnaast waarschijnlijk opgroeit in een wat atypisch milieu tov zijn achterbangenoten, of zich al lang en breed niet meer in dat milieu begeeft. Tofik Dibi, Ali B, Soundos el Ahmadi. Helaas blijven ze zich wel met die doorsnee moslim identificeren ipv er kritiek op te geven.

oorwormpie | 07-10-17 | 21:43

Hij kwam op 6 jarige leeftijd naar Nederland met zijn hoogopgeleide ouders. Voor de verandering een echte vluchteling voor een politiek regime, waar de asielwet eigenlijk ook voor bedoeld is. Daarbij heeft hij het over " enig racisme", op grond van zijn naam b.v. Ik wordt als blanke man ook al mijn hele leven "enigzins racistisch" benaderd, omdat vrouwen, lesbo's en allochtonen voorgaan bij sollicitaties. Potato, potato.

Worajai | 08-10-17 | 01:51

De SJW messias is opgestaan.

IslamPislam | 07-10-17 | 21:16

Ik neem aan dat dit artikel niet gelogen of in scene gezet is door de NOS. Ik ben fel tegen de massa-immigratie, en zie de toekomst niet rooskleurig in door de Islamisering van de EU. Maar dit is toch een prachtig voorbeeld van een persoon buiten de EU die niet uit is op alleen maar een uitkering, de islam niet wil opdringen, sterker nog: juist het tegenover gestelde? En ook nog een bijdrage levert aan de zorg binnen NL, in plaats van er alleen maar gebruik van te maken?

Geenstijl, blijf objectief. Sorry, maar dit vind ik nou puur racisme.
.

Joris-nummer-zeven | 07-10-17 | 21:14 | 7

Nah, niet mee eens, het collegegeld dekt bij lange na niet de kosten van een universitaire studie, daar moet gewoon belastinggeld bij.
Geneeskunde heeft nog steeds een numerus fixus, die plek had ook een Nederlandse student kunnen krijgen terwijl Muhammed weer terug was gestuurd naar Irak.

gas-man | 07-10-17 | 21:37

Waarmee je aangeeft, dat ook jij gevoelig bent voor dit soort mediagereutel. Je moet niets zomaar aannemen voor waar. Vraag jezelf altijd af "wie zegt het en waarom"

Rest In Privacy | 08-10-17 | 11:50

Ik vind dat hele libertaire idee van "zolang ze een aanwinst zijn mogen ze blijven" maar wat vaag. De meeste van dit soort lui (jij bijvoorbeeld) rijmen dat dan weer met " maar ik ben tegen massaimmigratie"

Nou vraag ik je: stel je voor dat iedere immigrant een gigantische aanwinst zou zijn voor dit land, nog beter dan de Nederlanders zelf een aanwinst zijn, zou je al deze immigranten willen accepteren of is een land meer dan een stuk grond en wat economische gegevens?

Sceptische_autist | 08-10-17 | 12:46
▼ 4 antwoorden verborgen

Puur uit interesse: voelt nog iemand zich thuis in het lichaam waar hij of zij in geboren is? Vroeger zag je incidenteel een transgender, nu lijkt het wel een epidemie (met alle respect voor mensen die dit moeilijke traject bewandelen).

MickeyGouda | 07-10-17 | 21:11 | 3

Je hebt goed kans dat mensen zich niet thuis voelen in een moslim lichaam. Dat snap ik maar al te goed.

artie | 07-10-17 | 21:19

Neuh niet echt. Voel me al 10 jaar een 16 jarig meisje uit Ghana van 1.65cm met blauwe ogen maar dat mag dan weer niet in mn paspoort. Das alleen voor andere malloten weggelegd..

schoon-schip-maken | 07-10-17 | 21:36

Ook dit is een industrie geworden waar geld aan verdiend wordt. Ze worden van heinde en ver hierheen gehaald. Zoveel zelfs, dat de eigen transgenders op een wachtlijst belanden. Of dacht je dat zo'n megastijging plots spontaan opkwam? Ben benieuwd wie zich durft over te leveren aan deze meneer trouwens.

Rest In Privacy | 08-10-17 | 11:46

Fijn dat een allochtoon ook eens een nuttige goed betaalde baan na een nuttige opleiding (geneeskunde) weet te bereiken, maar het politiek correcte propaganda-gehalte maakt me spontaan misselijk.

Gut, je hebt "gender studies" gedaan in de VS. Dat is dan weer een peperdure totaal nutteloze opleiding. Je bent wel eens met achterdocht behandeld op Marktplaats omdat je moslim bent met een moslimnaan. Hoe zou dat komen, denk je? Waarom had je dat niet gehad wanneer je naam Chi Chang was of Jagdeep Balamalakrishnan? Misschien door het gedrag van je naam- en geloofsgenoten? Of is dat ook weer de schuld van het "racistische" Nederland waarheen je vader is gevlucht uit het gebroederlijke Irak en haar vredelievende Arabische cultuur?

En zo opzienbarend is een moslim die niet tegen geslachtsverandering is ook niet. In de Sji'itische Islamitische Republiek Iran, u weet wel, waar je als homo wordt opgehangen of als overspelige vrouw gestenigd, is het gewoon toegestaan en "geaccepteerd", al sinds Khomeini tot de conclusie kwam dat het nergens in de Koran verboden is...

Wol | 07-10-17 | 20:56 | 2

Iran is dan ook een zeer vreemde eend in de islamitisch bijt/wereld. Sjiieten zijn voor moslims wat mormonen zijn voor christenen. Totaal niet representatief dus.

koter | 08-10-17 | 00:26

koter | 08-10-17 | 00:26
Ik snap je punt, maar getalsmatig zijn ze als groep in verhouding wel véél groter dan mormonen versus andere christenen.

Wol | 08-10-17 | 15:34

Ik begrijp niet goed wat het probleem is. De meneer in kwestie heeft toch gewoon zijn geneeskunde studie afgemaakt? Wat is dan het probleem? Los van het idiote artikel dan. Dat is te stom voor woorden.

MagIkAlWeer | 07-10-17 | 20:49 | 1

Het artikel dus... De hijgerige, belerende, bijna wanhopig aandoende poging van de NPO om "nieuws te duiden" i.p.v. objectief te rapporteren, door stelselmatig de algemene trend van immigratie (zeker van bepaalde groepen) te negeren en alleen de paar krenten uit de zure, geschifte pap te pikken, aan de tafelgenoten voor te houden en zeggen: kijk dan, lekker zoet toch?

Wol | 07-10-17 | 21:01

Was laatst ook een afgestudeerde arts uit Syrië aangenomen bij VUMC met een prachtige bul. Bleek later een dierenarts te zijn. Waarschijnlijk één die operaties deed op ezels, met bakstenen.

artie | 07-10-17 | 20:48 | 3

Nep nieuws.

MagIkAlWeer | 07-10-17 | 20:50

Dat van die bakstenen was inderdaad "humor" en nep nieuws. Het eerste niet.

artie | 07-10-17 | 21:15

Dan toch wel bronnen graag.

VanEndehoven | 08-10-17 | 00:59

Mooi zo. 11 oktober heb ik intake voor de geslachtsoperatie, na al 2,5 jaar bezig te zijn met mijn transitie. De man is basisarts in plaats van knutselaar en dit specialisme is echt hard nodig, want de toename van de hoeveelheid aanvragen voor deze procedure is grofweg 400% in een paar jaar tijd, terwijl de capaciteitstoename van VUmc dus 20% was. Hij is keihard nodig en het is de reden dat alle artsen die er coschappen lopen mijn intieme delen mogen bekijken.

Naomi71 | 07-10-17 | 20:33 | 23

Daar heb je deels een punt. Ik hoop ook niet dat het overkomt alsof mijn wil wet zou moeten zijn want die handschoen durf ik niet aan te trekken.
Wel wordt ik beetje ziek om ons mensen te behandelen of we de natuur ontstegen zijn. Dat heeft de recente geschiedenis wel aangetoond dat dat niet zo is. Het laagje beschaving is dun..
Wat die antaliaanse en surinaamse kids betreft staan die bovenaan in velerlei misdaadlijstjes evenals onze arabische vrienden. De ene wijt ik aan t ontbreken van een vaderfiguur de andere aan desinteresse van de vaderfiguur.
In grote natuurparken waren grote onverklaarbare neushoornsterftes. Bleek dat door het overplaatsen van de grote bullen (olifanten) die puberzonen die neushoorns begonnen te mollen. Kan mij niet wijsmaken dat dat bij mensen zoveel anders werkt. Goed voorbeeld doet goed volgen en wat dan persé dat goede voorbeeld is kunnen we over twisten idd.
Ik kom van het platteland en werk/woon al een ruim decennia in de stad en durf toch wel te stellen dat het afhankelijkheids/slappezakken gehalte in de stad het platteland op alle fronten ruimschoots overstijgt. Ze zijn ruimdenkender idd maar daar liggen dan ook veelal de problemen. Teveel keuze maakt velen identiteitsloos en depressief want daar kunnen ze blijkbaar veelal helemaal niet mee omgaan.
Ben ik toch meer van t niet lullen maar poetsen principe. En ja, ook ik heb vaak zat mn twijfels over van alles en nog wat. Is meer of en hoe je erin blijft hangen denk ik

Ik probeer slechts duurzaam te denken willen we deze planeet nog lang kunnen bewonen.
Zelf heb ik 0 kinderambities terwijl ik zeker zou weten dat ik er 100% voor zou gaan als ik met zo'n kleine schreeuwlelijk in mn handen zou staan. Bij de huidige afwezigheid acht ik mezelf daartoe te egoïstisch dus mocht ik niet voor t blok gezet worden zal ik mezelf ook opheffen uit puur egoïstisch zelfbehoud. Niks mis mee en een logisch gevolg van mijn keuzes of juist het uitblijven ervan.

Verder vind ik homofoob en transfoob niet zoveel te maken hebben met xenofoob daar de dreiging van een heel andere orde is.
Vind het eerder raar als je als homo of trans geen xenofoob zou zijn. Dat komt uiteindelijk gewoon overeen met zelfmoord als je t mij vraagt.

Enfin. Blijft een boeiend onderwerp maar ergens zal er een grens mbt het acceptabele getrokken moeten worden. Doe we het zelf niet dan zal Darwin het doen en die lijkt me over inhumanere opties te beschikken..

schoon-schip-maken | 08-10-17 | 14:00

schoon-schip-maken | 08-10-17 | 14:00
Daarom zei ik "xenofoob in letterlijke zin", dus angst of afkeer van wat je vreemd is. Ik ben zelf hartstikke xenofoob in de gewoonlijk gebruikte SJW zin. Al is het niet echt een fobie als het een angst of wantrouwen is dat op feitelijk gevaar berust. Ik ben niet het soort politiek correcte homo die uit wens om te "deugen" de andere kant opkijkt als het gaat om het homofobe, of eerder homohatend gedrag en misogyne, xenofobe (!) mentaliteit van grote groepen immigranten. Wie niet voor gelijke vrijheden voor ieder mens is, is niet welkom in "mijn" land. Met degenen die al binnen zijn zitten we helaas opgescheept, tot ze drupje voor drupje hopelijk eindelijk eens integreren of vrijwillig uit deze "vijandige" biotoop vertrekken en een beter passende biologische niche opzoeken.

Dat gedrag van Anti's, Suri's en Mocro's is denk ik deels ook cultuur of biologie. Het zal niet helpen, maar of het puur en alleen de afwezige of niet geïnteresseerde vaders als oorzaak heeft zou ik niet één op één durven concluderen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut niet tegen een monogaam gelukkig huwelijk of het nu een hetero, homo of bi-stelletje is en ook niets tegen kinderen die gelukkig en stabiel opgroeien. Maar als ik kinderen zou hebben zou ik willen dat ze opgroeien in een vrije wereld waar ze niet hun keuzes moeten laten dicteren door de kans op een bepaalde goede of slechte uitkomst. Waar jij gelukkig ook niet voor lijkt te zijn.

Wol | 08-10-17 | 15:30

Daar sluit ik me wel bij aan.
Tot in het volgende draadje want deze raakt over datum..;-)

Avé

schoon-schip-maken | 08-10-17 | 15:47
▼ 20 antwoorden verborgen

Nieuw woord voor in de vandale: 'Geslachtsveranderingsgolf' (in 2015)

pa_niek | 07-10-17 | 20:26

Het is natuurlijk een drogredenering waarin de linkse staatsmedia ons in wil laten geloven. Een afgestudeerde Muhammed maakt niet dat al die andere Mohammeds zulke toffe lui zijn. Akkoord, onze Muhammed heeft een lulverhaal, maar geef hem eens ongelijk, men prijst hem daarvoor de hemel in, omdat er eindelijk een lekker verhaal is te maken van de mythe van de instroom van hoogopgeleiden. Was dat maar waar. Ik heb liever deze jongen dan het leger van incompetente broeders dat met hem binnen is gelopen. Ik begrijp overigens niet dat er weer een Godwin moest worden ingezet.

Buerman | 07-10-17 | 20:25

Wat was eigenlijk de katalysator van deze aandacht voor gendertransfers? Toen rsi net in was had ook meteen iedereen daar last van. Zelfde met fybromyalgie. Gezondheidskwesties, maar ook de medische wereld zelf, zijn modegevoelig. Het begint vaak met de erkenning door de Wereldgezondheidsorganisatie, maar welke media-aandacht heeft uiteindelijk voor de hype gezorgd?

mozaard | 07-10-17 | 20:24

Heeft ambitie, niets mis mee toch?

Mark_D_NL | 07-10-17 | 20:24

Ehm.... hij is bijna klaar met zijn studie geneeskunde.... wil zich specialiseren... Gezien de genderhysterie zal er wel vraag naar zijn. Titel dekt hier niet echt de lading.

gooischetrut | 07-10-17 | 20:16 | 1

Inderdaad

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 20:16

Nou Hassan, eerst zes jaartjes medicijnen studeren en als je slaagt, nog zeker 4 jaar doorstuderen voor chirurg. Voordat je mag snijden in patiënten ben je 12 jaar verder.

Je kan ook in een halal-slachterij gaan werken. Mag je binnen een jaar koeien, kalveren en schapen bij hun volle bewustzijn hun kelen doorsnijden. Dan werk je ook met je handen toch?

Of je meldt je aan bij de gemeentereiniging. Vuilnis ophalen. Lekker altijd buiten en je werkt ook met je handen. Let maar eens op, in de wijken waar de bevolking voor 80% of meer allochtoon is, is meer dan 90% van de vuilnismannen autochtoon! Daar ga jij dan verandering in brengen! Geweldig hè? De Nederlandse bevolking die jou zo liefde
vol en ruimhartig asiel verleend heeft zal je eeuwig dankbaar zijn!

Dag Hassan!

P.S. Hoe staat het met je Nederlands?

Rest In Privacy | 07-10-17 | 20:10 | 3

Zozo, zeiken op iemand met ambitie? Wees blij dat iemand inzet toont. Prutser!

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 20:14

Wat is er mis met gelijke monniken gelijke kappen??

schoon-schip-maken | 07-10-17 | 20:19

Leg wat ambitie aan de dag qua wederopbouw eigen land. Medici zijn daar hard nodig.

HaatbaardKnipper | 08-10-17 | 00:00

Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen..

schoon-schip-maken | 07-10-17 | 20:06

Sorry, ik mag niks meer vinden of denken. Sleepnet enzo.

Creaguurder | 07-10-17 | 20:05 | 1

LoL

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 20:13

Het is een slim stukje proza. Voor wie het niet ziet, het is toch te mooi om waar te wezen. Een zwaluw maakt nog sowieso geen zomer en voor de rest voel je dat het beste aan als je de tekst niet hardop zonder te lachen kunt uitspreken.

Rest In Privacy | 07-10-17 | 20:03 | 1

Precies. Over een tijdje zal vast het artikel over Muhammedina, de transgenderchirug gaan verschijnen...

aarsoxidatie | 07-10-17 | 20:14

Een apotheker eist omscholing in een rascisties en discriminerend land van melk en honing. En gaat vervolgens tekeer als een ayatolla die een scheet heeft gelaten en de buurman de schuld geeft. Wie het snapt mag het zeggen.

Rest In Privacy | 07-10-17 | 20:01

En mensen twijfel en ridiculiseren anderen welke de vinger naar de Kalergi-plannen en dergelijke rommel wijzen. Als westerse Nederlander (ongeacht huidkleur, maar de blanken moeten overduidelijk net wat meer hun bek houden) moet je dit soort rommel maar geloven.
 
Heel het Linkse mediapark is dom naïef of kwaadaardig briljant, ik neig steeds meer naar de laatste variant.

HaatAth3ist | 07-10-17 | 19:59 | 1

Helemaal eens. Geen toeval die EU maar geniale opzet. De Europese bevolking staat erbij en kijkt ernaar, een enkeling daargelaten. Wordt tzt met verbazing op teruggekeken.

HaatbaardKnipper | 08-10-17 | 00:04

Weer zo'n geïndoctrineerde volgeling van een linkse studie zoals "Gender Studies".
Hij kon een keer iets niet verkopen op Marktplaats vanwege z'n naam. Oh wat een trauma, en het is natuurlijk weer de schuld van Nederlanders dat ze patronen kunnen herkennen en niet de schuld van z'n naamgenoten die constant iedereen proberen op te lichten en uit te schelden op Marktplaats.

letters_of_cijfers | 07-10-17 | 19:54
-weggejorist-
Hans_Joachim | 07-10-17 | 19:49 | 1

Basisarts die zich wil specialiseren op zich niets mis mee. Heb ergens mijn bedenkingen over transgender gedoe met name dames die gaan puberen ervaren dat als eng en bedreigend om dan meteen om te gaan ombouwen tot neutraal is me ook zo wat. Iedere omgebouwde zit ook heftig aan de hormonen. Anderzijds hoe eerder je met hormonen begint hoe appetijtelijker het eindresultaat eruit ziet. Ben een beetje bang voor een vluchtelingenindustrie effect plus het effect dat het superhip is om als ouder een transgender kind te hebben. Dat alles gezegd hebbende ben ik er niet op tegen dat mensen zich om kunnen laten bouwen.

bijna_raak | 07-10-17 | 19:49

Wensdenkend-links is niet iets wat je bent, het is iets wat je hebt. Is de hijjbfielevcoordinator-diversiteit al gevonden trouwens

Bokito ergo sum | 07-10-17 | 19:45

Even zonder gein.
Natuurlijk verdient deze vent ieders respect.
Ontzettend knap van hem.
Alleen jammer dat bij elke uitzondering links Nederland er bovenop duikt.

Kruisruiker | 07-10-17 | 19:44

Het is een schande dat de NOS het geslacht, de voornaam en zelfs de achternaam van deze persoon vermeldt.

smdyasc | 07-10-17 | 19:43

ik bel gelijk vriend Kim Jong, of hij Alsjeblieft.Nu.Een.Waterstof.Bom. wil gooien op dit kutland en de rest van dit kutcontinent erbij.

Ir. Wilhelmus | 07-10-17 | 19:43

Vandaag stond er op nos.nl ook een item over herfstdepressie. Wat een bullshitverhaal. Ik, als arts, zou echt de geraadpleegde bronnen van de inhoud willen weten. Lichttherapie in de ochtend (met specifiek niet UV-vrij licht) werkt wel degelijk (reguliere geneeskunde). Vitamine-D niet. Er is geen enkele studie die dit duidelijk heeft aangetoond. Maar zit wel in mindset van het volk door reclamecampagne van D-reizen (vitamin-D). Het item heeft mijn totale beeld op de betrouwbaarheid van de NOS-berichtgeving veranderd. Negatief. Zeer negatief. Stagiaire?
De NOS berichtgeving is daud.

Allemaalvanmij | 07-10-17 | 19:40
-weggejorist-
Tgroenekroontje | 07-10-17 | 19:42

Uhm, tegelijkertijd 3 banen (kijk naar de jaartallen), voltijdsstudie medicijnen aan de VU en 2 vrijwilligersfuncties ? Heeft 'ie de hele familie in zijn cv opgenomen ?

mr Fawlty | 07-10-17 | 20:06

Jij denkt dat zijn medische bekwaamheid hier centraal staat? Way to miss the point...

oorwormpie | 07-10-17 | 21:17

Snijden in mensen en of geslachtsdelen is koeltoer.... Dus waarom niet gewoon je werk maken?
.
Pragmatisch wel.

Parel van het Zuiden | 07-10-17 | 19:40

Ik neem aan dat deze man na zijn studie zijn vak in Irak in praktijk gaat brengen. want in Nederland met al die discriminazies,...

miko | 07-10-17 | 19:39

Als die man ervoor kan zorgen dat Mark geen l*l meer is, mijn zegen heeft hij.

Watching the Wheels | 07-10-17 | 19:38 | 3

Is het trouwens een man?

Watching the Wheels | 07-10-17 | 19:39

Watching the Wheels | 07-10-17 | 19:39
Kan jij dat herkennen?

Ongeblustekalk | 07-10-17 | 19:40

Maakt dat uit? Vrouwen kunnen ook best chirurg zijn.

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 20:16

"Negatieve reacties zijn er ook, daar trek ik me niet zo veel van aan.
Het motiveert me alleen maar meer."
Dus kijk uit met wat je reaguurt.

bodemloos | 07-10-17 | 19:37 | 1

Okay, komtie: "Hey Mo, dikke zeurkous! Wees blij dat je de brains hebt om te studeren. Veel mensen kunnen dit niet. Wees blij dat je dat dankzij dit land en haar belastingbetalers kunt doen. Verheug je vast op je giga salaris als plastisch chirurg en stop met zeiken. Straks lach je iedereen uit in je villa met zwembad en Bentley in de garage."
Zo goed?

OetSodom | 07-10-17 | 19:43

Mooi dat Mohamed zijn kansen pakt en doorzettingsvermogen heeft daar bij.

Het enige jammere is dat hij aan de ene kant klaagt over discriminatie en aan de andere kant een discrimenerende prijs 'De Echo Award' in ontvangst neemt. Een prijs die blanke Nederlanders niet kunnen krijgen, vanwege hun afkomst.

tipo | 07-10-17 | 19:34

Ondertussen in de wachtkamer van dr. Mohammed Koetlül..

netniet | 07-10-17 | 19:33

Die gozer is arts en gaat zich specialiseren. Wat is punt?

Risingson | 07-10-17 | 19:33 | 3

Dat ie op kosten van de belastingbetaler zijn studie kan doen en grootverdiener zal worden en dan nóg loopt te klagen.

OetSodom | 07-10-17 | 19:39

Sodom.. u bent ook chirurg? Ga fietsen.....

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 20:12

Dat hij ook specialist is in spookverhalen over Nederland dat vol Saddammetjes zit die Saddamig doen tegen genderswappers. Moeilijk he.

oorwormpie | 07-10-17 | 21:14

In 'het stukje' maar liefst in vijf (!?) alinea's het verwijt dat hij in dit land zoveel racisme en discriminatie tegenkomt ('net als de transgenders').
Meneer moest vluchten uit eigen land, studeert hier en heeft alle mogelijkheden en vrijheden. Dit is zijn dank.

atheïstisch stemvee | 07-10-17 | 19:29 | 3

Zal ie het echt gezegd hebben?
Kun je ook nog aan twijfelen.
Dan is het echt stank voor dank.

Kruisruiker | 07-10-17 | 19:33

De juiste conclusie lijkt dus te zijn dat racisme en discriminatie, hem op het goede pad hebben gezet. Dan heeft het dus ook hele goede kanten. Dus.

netniet | 07-10-17 | 19:37

De juiste conclusie lijkt dus dat dit racistische rotland hem en zijn familie heeft opgevangen, onderdak heeft verschaft en hem alle mogelijkheden biedt zich ten volle te ontplooien. Dus.

atheïstisch stemvee | 07-10-17 | 19:51

Even los van mijn persoonlijke mening over gender verandering, deze jongen is vermoedelijk slimmer dan 95% van de reaguurders.....

Mather | 07-10-17 | 19:29 | 3

M'n conclusie is dan dat jij ook tot die vijfennegentig procent behoort omdat je meent te kunnen inschatten tot welke groep begaafden 'de reaguurder' zal behoren.

Dr. Blechtrummel | 07-10-17 | 19:43

Dat niveau haalt hij dan aardig onderuit door medewerking aan dit stompzinnige NOS verslag.

oorwormpie | 07-10-17 | 21:08

Kan je nog zo slim zijn, zolang je je eigen broek niet op kunt houden ben je gewoon dom.

schoon-schip-maken | 07-10-17 | 22:23

Een moslim die transgenders wil verbouwen. Wat is het nieuws? Hij is zijn betonschaar verloren of zo?

Henri-Bardouin | 07-10-17 | 19:28

NOSop3 is het afvoerputje van de journalistiek. Die poepen regelmatig dit soort quotjes van zelfverklaarde zielenpoten als 'nieuwsartikel'. Deze genderboy is ook lekker fluid in zijn standpunten. Eerst onderschrijven dat zijn achterban een kut mentaliteit heeft, en dan dat diezelfde achterban heel zielig is omdat mensen die kut mentaliteit niet motten hebben.

oorwormpie | 07-10-17 | 19:27

Haha. Begin langzaam het gevoel te krijgen dat de NOS redactie niet meer is dan/als een troll. Vraag me af hoever ze hierin kunnen gaan, voordat ze teruggeroepen worden door een objectiviteitsopzichter.

Luckystriker | 07-10-17 | 19:26 | 1

@Luckystricker. Dan heb je het niet begrepen : De Nos doet gewoon wat D66 en de salon-linksen willen : het volk wijsmaken dat allochtonen best wel integreren en geen uitkeringstrekkers zijn . DAT moet erin gestampt worden.

daytripper | 08-10-17 | 03:11

Een ding is zeker:
Hij raakt gebiologeerd door vagina's en fallussen.
Waarom niet je van obsessie je beroep maken?
Goed plan.
Klein probleempje lijkt me wel dat ie weinig moslimvrienden over zal houden met dit beroep.
Waarschijnlijk is ie homo, dus maakt niet uit.

Kruisruiker | 07-10-17 | 19:17 | 3
-weggejorist-
Hans_Joachim | 07-10-17 | 19:20

Privé sfeer?

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 19:27

Inderdaad, je zal meemaken dat dit soort figuren kinderen gaan opfokken. ben je klaar mee als samenleving.
Alles andersom omdat het kan, westerse waarden 2.0.

Ongeblustekalk | 07-10-17 | 19:27

'Ik was in Irak al goed in slap lullen.' ...

pjotr nicknaamtov | 07-10-17 | 19:17

Die man zit in zijn laatste jaar geneeskunde en wil zich gaan richten op bepaalde onderdelen. mooi toch? niks mis mee. beste man gaat bakken geld verdienen dat dan weer wel.. daar zal de schoen wel wringen..

Adriaenszoon | 07-10-17 | 19:15 | 1

Het gaat om een allochtoon. Wel negatief blijven aub.

Erikjan79 | 07-10-17 | 19:16

Ome Goebbels denkt, was ik maar na de oorlog geboren, dan was alles zo veel makkelijker geweest.

smdyasc | 07-10-17 | 19:15

Ik was in Oost-Duitsland goed in orders opvolgen, nu wil ik hoofdredacteur worden...

Pimp my Voortuin | 07-10-17 | 19:14

Dat staat nu dus voor eens en voor altijd vast, het zijn stuk voor stuk hoogopgeleide en ontwikkelde zielen. Nou bek houden en belasting betalen, het salaris van onze redactie moet ergens van betaald worden.

Panos88 | 07-10-17 | 19:11 | 1
-weggejorist-
Hans_Joachim | 07-10-17 | 19:16

Ehm, hij wil chirurg worden is wat anders dan zelf ombouwen?

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 19:11 | 1
-weggejorist-
Hans_Joachim | 07-10-17 | 19:19
-weggejorist-
Hans_Joachim | 07-10-17 | 19:08 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Bijna gestikt in broodje shoerma,bedankt hoor.

van stampij | 07-10-17 | 19:07

Zover van het padje. Zo ontzettend ver van het padje.

Rollins | 07-10-17 | 19:07 | 1

Que?

Is dit nog nieuws? | 07-10-17 | 19:25
-weggejorist-
webmiep | 07-10-17 | 19:06

Artikel slaat echt nergens op geen kop en kont verhaal. Waar is de onderbouwing?

webmiep | 07-10-17 | 19:06

Ik eet wel eens, geef mij een baan als 5 sterren chef-kok.

Tgroenekroontje | 07-10-17 | 19:06 | 4
-weggejorist-
Tgroenekroontje | 07-10-17 | 19:34

@pvpb

Nee. Dit artikel BEWEERT dan deze man studeert.

omanders | 07-10-17 | 21:25

Het is een kudtbaan, blij dat hij het wil doen.

marcoplarco | 07-10-17 | 21:55
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl