achtergrond

Geenstijl

Werkloze weigerleraar Ramon Lambregts uit Nijmegen voor Duitse rechter wegens G20-geweld

En dan gaan we nu live naar Hamburg, waar na Peike Sluis de tweede Nederlandse kameraad van Anne Fleur Dekker voor het hekje van de rechter staat wegens terroristisch linksgeweld tijdens de G20: banksurfer en -revolutionair  Ramon Lambregts.

Volgens zijn banksurfprofiel (mirror) zou hij tot 10 juli in Hamburg zijn, maar geschiedenisleraar Ramon "de revolutie begint in Nijmegen" Lambregts is in zijn linkse opmars gestuit door de Duitse politie en zit nu al drie maanden in voorarrest. Vandaag mag ie voor het hekje komen. De aanklacht: Zware mishandeling met risico op de dood van agenten. Hij gooide met beton en flessen naar de politie en stak een barricade in brand, waarbij hij de kans op letsel bij agenten voor lief nam. Peike Sluis kreeg 2 jaar en 7 maanden voor vergelijkbare antifa-tactieken dus de Internationale Socialisten lijken vandaag weer een blogger kwijt te raken aan de cellensystemen van de kapitalistische onderdrukkers van het witte patriarchaat. Ramon Lambregts is overigens een werkloze leraar. Nee, dan wil je echt niet meedoen. Geef 'm maar een paar jaar nablijven in Duitsland.
UPDATE 11u35: De rechter vond het geweld tegen de politie proportioneel aan een jaar en vijf maanden strafregels schrijven in een Duits banksurfcomplex.
UPDATE 11u42: Verdomme. Gelderlanderverslaggever vergat het woord "voorwaardelijk". Luie leraar komt vandaag vrij, de straf wordt alleen opgelegd als ie binnen drie jaar nog eens disproportioneel geweld tegen de Polizei gebruikt. Schade. Wij hadden 'm liever niet terug gehad.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.