achtergrond

Geenstijl

Mailen met Joris!

een goede nerd is bijna even goed als een verre sales medewerkerDe Post! De Post! Wat brengt vandaag de post? Welnu, klachten, bedreigingen, haatmails en scheldpartijen natuurlijk. Naast vele bruikbare tips (over vangrailcamera's, dolfijnen slaughter in Denemarken, de EU is gestoeld op List & Bedrog, GEENSTIJL M.O.E.T. DEZE DIERENBEULEN PAKKEN, Leuke InfoGraphics en Check dit: Little Princess in d'r tietuh!!!!!) zit onze stijlloze inbox elke dag weer tjokvol felgele haat. Als ervaren bloggers zijn wij wel wat gewend; wij hebben na tientallen tours of duty in de voorste loopgraven inmiddels olifanteneelt op onze tenen. En daarbij; dankzij ingenieus ingerichte Gmail-filters (alle mailtjes met daarin woorden als kk, mongool, vroeger, stageplek, hoxha, aanmaning en kreek) krijgen wij veel van die meuk niet eens onder ogen. Soms zit er tussen al die ingezonden haatbagger een groeibriljantje. Deze mailerts worden dan te woord gestaan door onze immer professionele helpdesk-medewerker J. von Loghausen. Toonbeeld van redelijkheid. Baken van vriendelijkheid & altijd bereid de dialoog aan te gaan in deze tot op het bot polariserende samenleving. From: Riza K. To: redactie@geenstijl.nl Subject: De Allochtoon-o-meter Wie denk je dat wel bent, met je kut rasistische site met een zogenaamde allochtoon meter. Je denkt dat alle buitenlanders een schoonmaker zijn he;). Mijn huis wordt schoon gemaakt door een Nederlander. Tja misschien is het wel je moeder, naast schoonmaken geeft ze ook een andere dienst. De Allochtoon-o-meter Tik je postcode in en je weet precies hoeveel allochtoonse buren je hebt. Handig voor recepten uitwisselen en het vinden van een schoonmaakster dicht bij huis ! Maak ook maar gelijk een meter van hoeveel allochtonen jullie Nederlandse meisjes hebben gebalt, want dat is handig om te weten. Op deze manier kunnen wij zien waar we het meest kans hebben per postcode. Succes met jullie site, Stijlloze minderwaardige mensen.

From: Joris von Loghausen
To: Riza K.
Subject: Re: De Allochtoon-o-meter
Hoi Riza, Als je ons aan deze statistieken zou kunnen helpen, zouden we je daar erg dankbaar voor zijn. Groetjes van mijn moeder trouwens. Knuffeltje, Joris -feel the love- Von Loghausen
From: Riza K. To: Joris von Loghausen Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Hoi joris, Ik heb geen tijd voor zulke onzin metingen, daarvoor hebben we jullie toch. Ik hou me bezig met me onderneming. Groetjes terug.
From: Joris von Loghausen To: Riza K. Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Hoi Riza, Dan vrees ik dat we niet kunnen voldoen aan je wens om meer statistieken, toch is het altijd fijn om van een fan te horen. We doen dit voor mensen zoals jij! Groetjes, Joris
From: Riza K. To: Joris von Loghausen Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Aaa dat hoefde je nou echt niet te doen voor mij. Mijn leven is ook perfect zonder jou nutteloze statistieken. Wie ben jij nou om serieus genomen te worden, je zit nog onderaan de ladder. Ik veeg me kont af met mensen die op hetzelfde niveau zitten als jij! Veel plezier met je statistieken.
From: Joris von Loghausen To: Riza K. Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Hoi Riza, Fijn om te horen, met mij gaat alles goed. Overigens heeft de westerse wereld in de loop der jaren een hele hoop nuttige ontwikkelingen ondergaan. Zoals wc papier. Een stuk aangenamer voor de tere huid, en volgens mij een stuk makkelijker om een voorraad van bij te houden. Tevens hebben wij hier gewoon bureaustoelen om op te zitten. Groetjes, Joris
From: Riza K. To: Joris von Loghausen Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Ik weet niet of je ooit van een symbolische taal hebt gehoord, maar dat lijkt me sterk. De westerse wereld neemt tegenwoordig veel over van de oosterse landen. Jij bent gewoon net als hitler je denkt dat jij de beste ras bent. Maar mensen zoals jij zijn gewoon de zielige aardbewoners.
From: Joris von Loghausen To: Riza K. Subject: Re: De Allochtoon-o-meter Hoi Riza, Ook met vrouw en kinderen gaat alles goed ja. Symbolische taal, je bedoelt als in hiëroglyfen? Heb ik wel eens van gehoord, schijnt heel hip te zijn in Egypte en omstreken. Maar ik kon op de basisschool al amper tussen de blauwe lijntjes schrijven, dus ik denk niet dat dat voor mij is weggelegd, ha ha. Groetjes, Joris p.s. is programmeur zijn een ras?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.