achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Duitsland kantelt. Scholz en zelfs Die Grünen en Duitse @D66 klaar met 'islamisme'. Brede steun voor uitzettingen naar 'onveilige landen'

Islamisten, de rekening komt

Landelijk partijleider (!) Die Grünen: "Islamisme is bedreiging vrije samenleving"

"DEUTSCHLAND DEN DEUTSCHEN"? En niet alleen "islamisten" [moslims die islamitische geschriften gewoon belichamen en uitdragen, red.] - lopen in de richtkijker van de staatsrechtelijke Panzerfaust. Want bijna de helft ( ! ! ! ) van alle criminaliteit in Duitsland staat op naam van 'Duitsers'.

Maar goed, dit krijg je dus na decennia aan islamitische provocatie, openlijke kalifaatoproepen, seksueel geweld en nu weer een islamitisch mes dodelijk in de nek van een Duitse agent door een in 2014 al afgewezen Afghaan.

Dan beginnen zelfs Die Grünen en Duits66 (FDP) bij zinnen te komen. En zelfs zij steunen nu voorstellen dit schuim gewoon uit te gaan zetten, zelfs als dat naar 'onveilige landen' als Afghanistan, Irak of Syrië is - want dat is waar ze horen.

En we hopen toch dat deze 'Duitse' TikTokker die de fatale steekpartij luidkeels vierde, steunde en hoopte dat "ex-moslims", "alle islamcritici" en "Kemalistische Turken" hetzelfde overkomt, zich inmiddels al in een bagageruim bevindt. Daar hebben die Turken overigens wel een antwoord op, vermoeden we zo.

Ondertussen kopt EenVandaag: "Hoe de extreemrechtse partij AfD social media inzet om de achterban te bereiken: 'Leger aan supporters'". Benieuwd!

Update - De sociale wetenschap heeft gesproken: moordenaar agent handelde uit "radicaal-islamitische motieven", (namelijk de koran).

Nog meer Grün verzet tegen "islamisme"

Duitse D66 (FDP) plaats richtkijker op "islamisme"

Meer Vrijlinkse woede

Niet (meer) beschikbaar
Niet (meer) beschikbaar

Iraanse Duitser: DUITSLAND MOET DUITS BLIJVEN

Kanselier Scholz kondigt zware maatregelen aan tegen islamisten, 'wees bang'

Actie ontmoet reactie, er zijn gewoon grenzen

Palestijnse imam over Duitsland: "Wij zullen hun vrouwen bevruchten en hun landen veroveren"

En deze stuiptrekking: Antifa verstoort wake vermoorde politieagent

Ondertussen op de NPO

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Het belangrijkste Europese instituut van deze eeuw: 'Abteilung 6' van Duitslands Bundesamt für Verfassungsschutz

Ook wel Duitslands Federale Bureau ter Bescherming van de Grondwet; toch wel iets meer dan enkel een Europese binnenlandse inlichtingendienst

@Spartacus | 13-11-23 | 20:30 | 274 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.