achtergrond

Geenstijl

Te wapen. EU verbiedt flesjes hotelshampoo en mayonaisezakjes

Zo wordt u ontmoedigd, ontworteld en herkneed ja dat is een woord verdomme

"There is a line beyond which they must not advance"

Alle sjeu aan de 'samen''leving' onttrekken en het vervangen met shampoo uit veel te grote flessen die open gaan in uw reistas met alle gevolgen van dien. Of met die opzettelijk ontmenselijkende shampoo-pompen aan de muur waardoor u niet langer kunt ontkennen wat u werkelijk bent: een laboratorium-duif die enkel nog op een hendeltje kan duwen om iets te krijgen. 

Bovendien mogen we hópen dat deze ramp zich tenminste vertaalt naar een prijsmindering, want die flesjes shampoo, conditioner, bodylotion zijn gewoon uw eigendom. En als we dat niet terugzien in de prijs, drie keer raden wie z'n handdoeken, badjassen, slippers, toiletpapier, kledinghangers, waterkoker en glazen niet meer terugziet op de kamer. 

Oké dat durven we misschien niet, maar wat we wél durven en bovendien bindend adviseren is het meenemen van lege groothandel-shampooflessen en die tot aan de rand vullen voordat er ooit aan uitchecken gedacht wordt.

Maar goed, dit alles is al rampzalig genoeg, de echte doodssteek is natuurlijk de ontzegging van het mayonaisezakje. Mayonaise is de primordial soup waaruit elke mannelijke interactie ontstaat en elke denkbare inperking van mayonaisemobiliteit is een mensenrechtenschending. En hieruit valt dus enkel te concluderen dat de EU mannen geen mensen vindt.

En u dacht dat de WAANZIN hier eindigde nou denk opnieuw. 

Want er komt ook een verbod op het plastic sealen van uw koffers en daarmee dus een de facto verbod op géén onverhoopte coke-ezel zijn.

En verder? "Verder moet een koffiekiosk op het station of een snackbar straks verplicht consumenten de mogelijkheid bieden om hun eigen mok of bakje mee te nemen. Lidstaten moeten volgens het akkoord alle horeca stimuleren om kraanwater te serveren."

Wel pas vanaf 1 januari 2030 maar reken maar dat we 6 jaar lang WOEDEND zijn voordat we het ons alsnog laten overkomen.

Ja.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.