Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Annus Horribilis 2023 - De laatste stuiptrekking van de schrijvende aap Don Arturo (31)

fap fap fap 

Donderdag 3 augustus 

Het is jammer dat de reaguurders nooit over hun seksbeleving schrijven. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je hele avond in je man cave naar Kane, DI-RECT en Coldplay zit te luisteren zonder even naar Pornhub en Xhamster te surfen. 

Ik heb altijd frank en vrij over masturbatie geschreven, in de traditie van Philip Roth, Jan Cremer, Jan Wolkers en Jean Genet. Op een gegeven moment werd dat een beetje pathetisch, een goedkoop trucje, en de reacties werden steeds meewariger. Toen ben ik maar kritisch over de islam gaan schrijven om de achterban te pleizieren. 

In Portnoy’s Complaint staat natuurlijk het beste fapmoment: 

“Then came adolescence-half my waking life spent locked behind the bathroom door, firing my wad down the toilet bowl, or into the soiled clothes in the laundry hamper, or splat, up against the medicine-chest mirror, before which I stood in my dropped drawers so I could see how it looked coming out…I once cored an apple, saw to my astonishment (and with the aid of my obsession) what it looked like, and ran off into the woods to fall upon the orifice of the fruit, pretending that the cool and mealy hole was actually between the legs of that mythical being who always called me Big Boy when she pleaded for what no girl in all recorded history had ever had. Oh shove it in me, Big Boy, cried the cored apple that I banged silly on that picnic. Big Boy, Big Boy, oh give me all you’ve got, begged the empty milk bottle that I kept hidden in our storage bin in the basement, to drive wild after school with my vaselined upright. Come, Big Boy, come, screamed the maddened piece of liver that, in my own insanity, I bought one afternoon at a butcher shop and, believe it or not, violated behind a billboard on the way to a bar mitzvah lesson.”

Het Masturbatiedagboek van Lodewijk van Deyssel was voor mij ook een geweldige inspiratiebron.  

Zondag 12 juli 1891, 12 u. 45 middag.

Het is nu het geschikte seizoen om de bestrijding der onanie weêr met kracht te beginnen. Geestelijk om dat ik in een zeldzame periode van wil-werking ben, stoffelijk om dat de slaapkamer ’s zomers een geriefelijker werkplaats voor de mechanische bestrijding is dan ’s winters èn om dat ik er nu eenig geld voor beschikbaar heb indien dit noodig mocht zijn (voor instrumenten, dwang-buizen, enz.)

Kom, laat ik nu eens maken dat met 1[e] november de onanie zoo goed als overwonnen is. […] Trouwens, het door-zetten van goed-opstaan moge niet zóó moeilijk zijn, - het komt in moeilijkheid de overwinning der onanie zéér nabij. In het eerste lijk ik eenigszins te slagen, - waarom zoû dat met het laatste óok niet het geval kunnen zijn. Te meer daar ik tegen de onanie nog sterker mechanische maatregelen kan nemen dan tegen het opstaan. Want de houten met spijkers beslagen handomhulsels, die mij de onanie mechanisch beletten, staan gelijk met een mekanieke matras, die mij, op het uur dat het wekkertje afloopt, uit het bed zoû smijten.

En natuurlijk wordt er flink wat gehandkard in de werken van de heerlijke vuns Louis Paul Boon. Neem nou deze passage uit Memoires van de heer Daegeman.

Nog steeds waren we onze puberteitsjaren niet ontgroeid, en ondanks de vele moeilijkheden die ons, drie op zichzelf levende en op elkaar aangewezen knapen, omringden en bedreigden, leverden we ons nog aan gemeenschappelijke onanie over. Het gebeurde niet stiekem, we namen plaats naast elkaar, na eerst een streep in het zand te hebben getrokken. (...) En toen gebeurde het met Anneke. (...) Ze stonden reeds klaar, de gulp open, het fiere wapen voorwaarts, als dat twaalfjarige Anneke aankwam. Het was Steven die riep: ‘Kijk eens, Anneke, we spelen ons af!’ Ze rukten en snokten aan hun tuig, terwijl Steven ook nog verder zei: ‘Kijk wie van ons drietal het verst kan spuiten.

Voor mensen die niet van lezen houden, hier een leuke potkast van mijn helden Derek & Clive: Having a wank.

Bon, dat was een sappige literaire inleiding van mijn Anus Horiebel, en bedoeld als bruggetje naar mijn Preek van de Week, die als thema heeft: zijn er mannen die op Jaimie Vaes fappen? Ik kan me dat namelijk niet voorstellen. Hier kunt u mijn overwegingen en overpeinzingen over dit gevoelige onderwerp nu gratis lezen.

Even een voorproefje: 

Ik biechtte zojuist op dat ik de Playboy in een ver verleden gebruikte als inspiratiemateriaal voor zelfbevlekking. Zelfbevlekking is eigenlijk niet de juiste term, want de lauwe but landde op de pagina’s van de Playboy. Ik heb het even opgezocht in mijn dagboeken en een van mijn manische plengoffers was bestemd voor Viola Holt. Onanie was in die tijd een heel ander fenomeen dan nu, met gratis websites als Pornhamster. Ik ben wat handkarren betreft een typisch product van de jaren zestig. Toen was er weinig lustopwekkend materiaal in omloop op de Veluwe. Bij de kapper aan de Stationsweg in Ede lag de leesmap en daarin zat De Lach. De Lach was, samen met de Piccolo, een Nederlands weekblad voor mannen dat verscheen van 1924 tot 1972. Het blad bevatte veel foto’s van schaars geklede vrouwelijke filmsterren in badpak en bikini. Voor die tijd, zeker in de beginperiode, zeer gewaagd. Het blad ontleende zijn naam aan de vele humoristische pagina’s met moppen en cartoons. De belangstelling van de lezers ging echter vooral uit naar de dames in bikini. Het blad was in kiosken te koop en lag bij de kapper. Van een seksblad kan niet echt gesproken worden, het ging overwegend om bedekte erotiek. Pas in de laatste jaren van het blad kwamen meer foto’s voor van geheel ontklede dames. Actiefoto’s heeft De Lach nimmer geplaatst en ook de verhalen hadden weinig porno-achtigs, maar waren wel ondeugend te noemen. In de oorlogsjaren mocht het blad niet verschijnen, de reden is onduidelijk. In de jaren zestig, na de seksuele revolutie, kreeg De Lach het moeilijk doordat andere bladen opkwamen die veel meer lieten zien. De echte seksbladen ontstonden (vooral de Chick en de Candy), en de Panorama bevatte opeens ook bloot. De Lach probeerde mee te doen maar kon het niet bolwerken. In 1972 verscheen het laatste nummer.

De Candy en de Chic waren voor echte kerels, mannen van Jan de Wit. Niks geen omslachtig gedoe zoals in bijvoorbeeld de Sekstant, het orgaan van de NVSH: gewoon keiharde arbeideristische neukseks met kiekjes van gapende vagijnen en verschrompelde roedes in de rubriek Contactadvertenties. De oprichter van Chic, Joop Wilhelmus, kwam ik later nog eens tegen in een café in Ede. Na sluitingstijd ging ik met hem mee naar zijn villa in Lunteren want voor gratis whisky en coke mocht men mij destijds wakker maken. Tegen het ochtendgloren zette hij een langspeelplaat op met toespraken van Hitler maar toen was de coke gelukkig op. Niet lang daarna ging hij de bajes in. De voormalige provo had zijn eigen kinderen geschonden, daarvan kiekjes gemaakt en die kommersjeel gepubliceerd. Op dezelfde avond dat hij vrijkwam, is hij dood gevonden in de haven van Dordrecht.

Vrijdag 4 augustus

Ik zal ook niet snel een foto van Lieke Marsman gebruiken als masturbatiemateriaal. De Mekkeraar des Vaderlands slaat vandaag weer genadeloos toe in de Volkskrant met een snoeiharde column tegen extreem-rechts. 

Een samenvatting: Deze week vindt in Amsterdam de jaarlijkse Gay Pride plaats. In het kader daarvan organiseerde KLM dinsdag een tweetal ‘Pride-vluchten’, waarbij men extra aandacht vroeg voor lhbti-rechten, en het personeel grotendeels uit homo’s en lesbiennes bestond. Geinig idee voor wie zin had om mee te vliegen en wie dat niet wilde, vloog niet mee, net zoals je vanavond niet op het vliegtuig naar Taipei hóéft te stappen alleen maar omdat KLM er een Boeing naartoe stuurt. Geert Wilders dacht er anders over: ‘Ik word gek van dat woke en lhbtig+ gedram. Doe eens normaal allemaal en hou op met die overdreven gekkigheid.’ 

De relatie tussen homorechten en rechts-populisme is een ingewikkelde. Enerzijds presenteren rechts-populisten zich graag als ruimdenkend: homorechten zijn dan het toppunt van het westerse vrijheidsideaal, een welkome stok om bijvoorbeeld conservatieve moslims mee te slaan. Zijn die moslims even uit zicht, dan moeten de homo’s het weer gewoon ontgelden. Anno 2023 is antiwokisme het redelijk klinkende hondenfluitje waarna de rabiatere homofoben uit hun holen kruipen. En dan is er natuurlijk nog het morrelen aan homorechten op religieuze gronden. De ChristenUnie komt in ons land op voor vluchtelingen, want God houdt van iedereen, amen, maar wel iets minder van praktiserende homo’s. 

Bij het columnistenleger in de dienst van de Vlaamse kartelmedia staan alle neuzen altijd dezelfde kant op: voor zielige moslims, tegen Wilders, tegen Baudet, tegen Caroline van der Plas, tegen Omtzigt, voor D66, voor Frans Timmermans, voor Volt en uiteraard voor mastectomie en penectomie bij 12-jarige genderverwarden. 

Tijdens de Pride Maand, die voor mijn gevoel al een jaar duurt, is er echt sprake van een offensief door de kartelkrantje. Marsman kakelt er zoals gewoonlijk weer op los als een kip zonder kop (dat is natuurlijk een rare zin want een kip zonder kop kan niet kakelen, maar ik laat hem gewoon staan).  

Marsman beweert dat homohaat altijd van extreem-rechts en uit de gristelijke hoek komt. Het is werkelijk onvoorstelbaar hoe ze in deze draak van een column er in slaagt de islam in dezelfde slachtofferrol te duwen in als de poten die worden geramd door notabene Marokkaanse mohammedanen! Ze zou zich eens moeten verdiepen in de fascinatie van extreem-rechts met de herenliefde. Lees eens een goed boek over übernicht Ernst Röhm! In Frankrijk stemt 1 op de 5 Franse homo's voor Marine Le Pen. Florian Philippot, een nicht als een paard, was jarenlang de rechterhand van Le Pen. Renaud Camus, de schrijver van Omvolking, is nog meer gay dan Pim Fortuyn. Ans van Dijk, pot en Joods, werkte vol overgave voor de Sicherheitsdienst. En last but not least hebben we Eugène Terre'Blanche, de chocolate chaser van de Zuid-Afrikaanse Afrikaner Weerstandsbeweging die het slachtoffer werd van een crime passionnel

Ik heb geen statistieken van het aantal homosuelen onder de 2 miljard moslims wereldwijd, maar procentueel zal het niet veel schelen van het aantal aanhangers van de Griekse beginselen bij extreem-rechts, een term die ik trouwens liever niet gebruik. ‘Extreem-rechts dragend’ vind ik weer wel een mooie term! 

Zaterdag 5 augustus 

De krantjes van de Vlaamse kartelmedia, AT5 en de NPO bombarderen hun gefossiliseerde lezertjes 24/7 met de Pride. Vroeger heette de Pride gewoon de Gay Parade. In Amsterdam hoor je dat uit te spreken als Geepereet. Het was altijd een dolle en enige boel en het hoge amusementsgehalte kwam van valse nichten – opvallend vaak kappers – die de Chez Manfred, Montmartre, de Amstel Taveerne (bedankt voor de gezelligheid, Astrid Nijgh), het gebied bij de Halvemaansbrug en de Reguliersdwarsstraat onveilig maakten.

Dan had je nog de dansfuiven van de COC, maar dat was heel specifiek voor Limburgers en Brabanders die kersvers in de grote stad Amsterdam waren gearriveerd en gewoon in hun eigen dialect crème de menthe en Coebergh met ijs wilden bestellen. Als ze na een poosje geacclimatiseerd waren, gingen ze dansen in de niet-commerciële potten en flikkerdiscotheek De Trut

Toen ze een beetje ouder werden, konden ze naar de thé dansant van de Roze Rimpel, de seniorentak van het COC. Verder had je natuurlijk de leerscène in de Warmoesstraat en omstreken, dat waren gewone nichten die heel stoer deden en niks moesten hebben van de kappers van de Halvemaansteeg, maar in de nachtsauna zag je verschil niet. De Amsterdamse nichtenscène was heel sektarisch en dus mooi overzichtelijk. Je kocht gewoon het gidsje Amsterdam in je Kontzak, en als je Engels kon de Spartacus Guide. Enfin, luistert u nog maar eens naar Gerrit Komrij, die heeft die tijd schitterend en humoristisch samengevat in zijn Mosse-lezing.

Enfin, die gezellige nichtenbende is uit de Gay Parade gebonjourd door de woke waanzinnigen. 

De Geepereet heet nu ‘Pride’, want dat is minder exclusief. Zo sluit je niemand uit en stoot je de mohammedanen en personen met lichamelijke en geestelijke afwijkingen waar nog nooit iemand van gehoord heeft niet voor het hoofd. 

De cisgenderbende van Social Justice Warriors, sneeuwvlokjes en huilmillennials heeft de Geepereetverpest, met steun van Bij1, GroenLinks, de Internationale Socialisten en Hamas, filiaal Amsterdam. De onvermijdelijke aandachtsjunk en gepensioneerde cisgender socialite Sunny Bergman riep ooit in de VPRO-gids op om de term valse nichtenhumor niet meer te gebruiken ‘omdat dat heel kwetsend is naar valse nichten toe’... Met zulke vriendinnen heeft de Geepereet geen vijanden meer nodig. Mijn advies: ga lekker naar de Gay Pride in Tel Aviv. Die is nog old school, voor en door nichten en neven en met leuke potten, poten en pannen. 

De zieltogende PvdA doet vandaag mee met de Anal Parade op boot nummertje 80. De Partij kent zijn plek. Maar waarom nou toch weer een roomblanke bemanning?

Zondag 6 augustus

Nat lunchen met Nijman en Maarten Brante. Daarna ‘Zomergasten’  bij de Nijmannetjes thuis.

Twiet van de dag:

Social

We haken snel af bij Zomergasten. Pas ‘s anderendaags verneem ik dat het venijn in de staart zat. Ik vond de aflevering met Hoyte van Hoytema een stuk leerzamer. En Theo Maassen was nog echt grappig tijdens zijn paar optredens met de Mannen van de Radio, zoals in deze hilarische sketch over de Naimami-indianen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd wel gecharmeerd ben geweest van Arib. Ze hééft iets. Ik had haar een prima lijsttrekker gevonden voor de PvdA, met alle eigenschappen die Kaag niet heeft: humor, charmant, sexy, spontaan, volks en vooral geloofwaardig.

Mijn goede vriend Rachid Benhammou (die trots is op zijn geuzennaam die GS hem ooit schonk, ‘de Rotterdamse Relberber’) was destijds iets kritischer over Arib: “Het voordeel van Arib als lijsttrekker van de PvdA is dat ze een vrouw is en dat is altijd prettig. Nadeel: ze spreekt Nederlands zoals veel hoogopgeleide mensen uit Marokko, die daar hebben gestudeerd. Het is moeilijk uit te leggen, maar die mensen praten allemaal op dezelfde manier. Ze is lange tijd lid geweest van een clubje Marokkaanse sleutelfiguren in Europa die koning Mohammed de Zesde adviseren, dus trek je conclusies. Ik weet niet of ze nog steeds contact heeft met de koning, maar ik denk het wel.”

En Hoogland en ik vonden het wel cool dat Arib regelmatig op stap ging met mr. Theo Hiddema. In onze rubriek Foute Jongens voor HP/De Tijd hadden we de volgende minidiscussie over  Arib en Hiddema: 

Rob: “Ten slotte wil ik kwijt dat het mij is opgevallen – en mij niet alleen, op een alt-right borrel die ik laatst op het hoofdstedelijke Leidsepein bezocht, roerden meerderen het onderwerp aan – dat onze zeer gewaardeerde Kamervoorzitter mevrouw Khadija Arib, die van Marokkaanse komaf is, en mr. Theo Hiddema elkaar steeds aardiger beginnen te vinden.”

Arthur: “Ach, daar is-ie weer, onze mr. Theo. Ik was al bang dat je weer met hem op de proppen zou komen.”

Rob: “Let maar eens op, mijnheer Van Amerongen. Khadija geeft hem keer op keer alle ruimte en hij is tegenover haar de hoffelijkheid zelve. Net tortelduifjes, die twee. Dat zou wat wezen, zeg. Dat mr. Theo de Nederlandse samenleving homeopathisch gaat verdunnen, bedoel ik, door een liaison met mevrouw Arib aan te gaan. Ik voorzie een scheuring in het FvD.”

Enfin, de Profeet van Alkmaar had het weer eens bij het rechte eind.

Maandag 7 augustus

Kabouter Clickbait doet in opdracht van zijn koppelbazen van de Vlaamse kartelmedia precies hetzelfde in zijn cursiefje als de Mekkeraar des Vaderlands een paar dagen geleden deed: homohaat koppelen aan  “extreem-rechts” en moslims (het absolute merendeel van de potenrammer is van mohammedaanse persuasie)  tot slachtoffers bombarderen. 

Braaf luisterend naar His Master's Voice. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt. 

Leest en huivert: 

Dat de Belastingdienst deelnam aan de Amsterdam Canal Parade was niks nieuws, dat deden ze al vier keer eerder. De agressieve reacties van extreem-rechts waren wel nieuw. Paul Cliteur, de compleet doorgedraaide FvD-professor, noemde de deelname van de Belastingdienst ‘politiek activisme’.  Andere herrieschoppers verpakten hun heimelijke intolerantie in het argumentum ad toeslagenaffairum, een variant op het aloude ‘ga boeven vangen’. Ook bedrijven die dit weekend de regenboogvlag omarmden moesten die onschuldige geste bekopen met intimidatie van extreem-rechts. Dingen die volkomen normaal waren, zoals emancipatiebewegingen, worden door extreem-rechts geproblematiseerd en gediskwalificeerd als woke. Een grote stap terug en merkwaardig bovendien, aangezien datzelfde extreem-rechts homorechten decennialang beweerde te verdedigen tegen de islam. Het bestempelen van basale mensenrechten als ‘extreem’ past in een patroon; extreem-rechts wil langzaamaan alles wat het niet bevalt ‘controversieel’ maken, zodat intolerantie normaal kan worden. Daarbij richten ze de pijlen op overheidsinstanties én bedrijven, die inherent opportunistisch en dus gevoelig voor controverse zijn.

Net als Lieke Marsman draait Kabouter Clickbait de boel zo om, dat homohaat uiteindelijk altijd van extreem-rechts komt en nooit van mohammedaanse potenrammers. 

Dan volgt er een stukje agitprop dat niet had misstaan in de dialectische hoofdcommentaren van De Waarheid

Wat vooral tegenvalt, is hoezeer dit offensief van het internationale fascisme in Nederland aanslaat. 

“Het internationale fascisme.” Roflol!

Nederland is in meerderheid een conservatief land waar men er diep van overtuigd is dat mannen moeten werken en vrouwen thuis moeten zijn. In een land waar de genderrollen ouderwetser zijn dan waar ook in Europa, is het logisch dat het gesprek over gender zelf óók moeizaam verloopt. Mannen zijn mannen en vrouwen zijn vrouwen, met dat idee groeien Nederlanders nu eenmaal op. 

Ik ken werkelijk helemaal niemand die vindt dat vrouwen thuis moeten zitten. Ja, bij het mohammedaanse volksdeel vind je deze achterlijke opvattingen nog. Wat een klinkklare onzin van de toxic dwarf

Overigens staat er sinds enige tijd deze disclaimer bij columns in de Volkskrant

Columnisten hebben de vrijheid hun mening te geven en hoeven zich niet te houden aan de journalistieke regels voor objectiviteit. Lees hier de richtlijnen van de Volkskrant.

Die disclaimer geldt alleen voor de columnisten die de blijde boodschap van hun baasje rondtoeteren. Kijk maar naar Martin Sommer die voortdurend onder vuur lag omdat hij een afwijkende mening had. De gesjeesde ombudsman van de VK, Jeroen Trommelen, schreef in opdracht van zijn baasje Pieter Klok over de dissident Sommer: 

“Afgelopen zaterdag ging de column van Martin Sommer over een ‘vertrouwelijke, ambtelijke voorstudie’ van een rapport over ruimtelijke ordening die zou bewijzen dat minister Van der Wal belangrijke informatie aan de Tweede Kamer heeft verzwegen. Te verifiëren valt dat niet. Hoor en wederhoor is niet toegepast. Dat hoeft ook niet ‘en dat moet vooral zo blijven’, zegt Martin Sommer desgevraagd. ‘Anders heb je geen columns meer’. Publicatie van het vertrouwelijke stuk op de website was onmogelijk omdat het door de aanhef en titel herleidbaar zou zijn naar de bron, legt hij uit. Hij had misschien alinea’s kunnen kopiëren, maar daarvoor ontbrak hem de computertechnische kennis. Begrijpelijk allemaal. Maar, in mijn ogen, ook redenen waarom de behandeling van zo’n studie beter aan de redacteur ruimtelijke ordening had kunnen worden overgelaten. Die had de feiten kunnen rangschikken en er desgewenst commentaar op kunnen vragen. Een mening geven, kan daarna altijd nog.”

Sommer wordt hier berispt als een knaap van twaalf jaar die een appel in de boomgaard van boer Jansen heeft gestolen. “Foei Martin, als je de volgende keer over zo’n moeilijk onderwerp wilt schrijven, kan je de opdracht beter doorschuiven naar de redacteur ruimtelijke ordening, die wij tenminste kunnen controleren en die verkondigt in tegenstelling tot jou geen afwijkende meningen. Meningen die onze Grote Leider Mark Rutte en onze geliefde bazen in Vlaanderen een welbehagen zijn, dat willen wij in de krant.”

Dinsdag 8 augustus. 

De VVD is begonnen met de verkiezingscampagne. De spindoctors hebben de valse en naargeestige Henk Kamp uit de roze mottenballen gehaald en die gaat vol op het orgel tegen Pieter Omtzigt.  

Social

De VVD is al aan het tellen: hoeveel zetels levert een monsterverbond van Huubke Bruls (CDA), Frenske, Rob Jetten en de VVD op, aangevuld met de ChristenUnie, DENK en VOLT? Bah.  

Twiet van de dag:

Social

Reaguursels

Inloggen

Ik moest lachen om "In een land waar de genderrollen ouderwetser zijn dan waar ook in Europa" van de kabouter. Nou weet ik niet precies wat genderrollen zijn, liggen zeker bij zijn bakker in de vitrine, maar ik neem aan dat hij het over emancipatie heeft. De zin is op zich zo verschrikkelijk fake news, dat de grootste idioot die wel eens in het zuiden van de EU of ten oosten van Duitsland geweest is weet dat men daar heel anders tegen traditionele rolverdeling aankijkt als bijvoorbeeld in NL. Dat de vrouwen daar ook gedwongen zijn te werken houdt niet in dat ze gelijk behandeld worden.

bergsbeklimmer | 10-08-23 | 07:41 | 1

Echte emancipatie zie je dan ook vooral in landen zoals Somalië. Waar kleine meisjes weliswaar worden besneden en uitgehuwelijkt, en door hun man total loss mogen worden geslagen. Maar! Daar zie je vrouwen met een kind op hun rug het land ploegen, terwijl de mannen gezellig qat kauwen.
Broeva! Haro!
Het ideaalbeeld van linkse fopfeministen.

Dandruff | 10-08-23 | 08:07

Mea Culpa.. nou ik begrijp 'm hoor.

larie | 10-08-23 | 07:11
-weggejorist-
Minus Richels | 10-08-23 | 05:27
-weggejorist-
Nederlanddraaitdoor | 10-08-23 | 00:32 | 1

Het ontdekken van je eigen viriliteit als adolescente man is de mooiste en spannendste periode van je leven als man. Op alle mogelijke manieren je zaad deponeren en verspreiden op plekken of situaties waar iedereen zijn wenkbrauwen over ophaalt. Zomaar wat voorbeelden: Je zaad vanaf de hoogste etage van een flatgebouw over de wereld schieten, vanaf een brug op de snelweg de automobilisten deelgenoot maken van je viriliteit. Achteraf op een zonweide van een zwembad met vrienden een wedstrijdje onaneren. Machtige tijden. Daarna het ontdekken van de candy, tuk, seventeen, playboy, mayfair. Prachtige tijden.

En daarna trouwen met een Gerda die zelfs de bloemen in de vensterbank droog laat staan....

-PR- | 10-08-23 | 00:15

Onder de sterren in zuid Frankrijk met een goed glas wijn heb ik weer eens genoten van je artikel. Dank! Tot volgende week.

blamage_fr | 10-08-23 | 00:04

Ik dacht dat het 'Super Bock' was.

pendajo | 09-08-23 | 23:23

Een hete ijssalon van Heere Heeresma, meer is niet nodig. Kenners weten nu genoeg.

quigg | 09-08-23 | 23:19

"De Candy en de Chic waren voor echte kerels, mannen van Jan de Wit. Niks geen omslachtig gedoe zoals in bijvoorbeeld de Sekstant, het orgaan van de NVSH"
Ik moest toendertijd als broekie wel lachen om deze radioreklame :
Wordt lid van de NVSH.............. en U weet, een goed lid verslapt niet!

Ernst Oosters8389 | 09-08-23 | 23:04

"De relatie tussen homorechten en rechts-populisme is een ingewikkelde. Enerzijds presenteren rechts-populisten zich graag als ruimdenkend: homorechten zijn dan het toppunt van het westerse vrijheidsideaal, een welkome stok om bijvoorbeeld conservatieve moslims mee te slaan. Zijn die moslims even uit zicht, dan moeten de homo’s het weer gewoon ontgelden."
Oké, links is ook vaak hypocriet, maar dit moet rechts toch te denken geven.

cugel | 09-08-23 | 22:53 | 1

Hoe moeten de homo's het dan ontgelden?
Worden ze uitgescholden, mishandeld, opgesloten?
Niets van dat alles?

Zet het jou niet aan het denken dat kritiek op rechts *altijd* is gebaseerd op vage vooroordelen en suffe slogans? Steevast zonder actuele gebeurtenissen; zonder concrete voorbeelden; zonder controleerbare feiten en cijfers; zonder echte namen en rugnummers?

Dandruff | 10-08-23 | 07:57

Twee maal daags het herenenkelspel houdt een man gezond.

Bigi Bana Boy | 09-08-23 | 22:28

Heb Pornhub en Xhamster ..... al helemaal uit.

Om er nog een tweede keer doorheen te gaan ..... muahhhhh

Ervaringsdeskundige | 09-08-23 | 22:19 | 4

@SterF... | 09-08-23 | 22:21:

Wil niet dat het klootjes-volk met mijn ultieme 'niche' aan de haal gaat.

Ervaringsdeskundige | 09-08-23 | 22:28

Die niche komt dan vast uit Japan.

SterF... | 09-08-23 | 22:37
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
Zapata10 | 09-08-23 | 22:17 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Beste van Amerongen, ik heb hier in de panelen meerdere malen betoogd dat de wereld een betere plaats zou zijn als meer mensen, en dan met name mannen, zich regelmatig in de kont zouden laten neuken. Ik kreeg daar tot mijn spijt zelden inspirerende reacties op.

Rhenium | 09-08-23 | 22:15 | 14

@Rhenium | 09-08-23 | 23:28: U neemt (hehe) een studenten flat en alles qua drank aanwezig en recept voor van alles.

Zalwelweer | 09-08-23 | 23:34

@Kowalski11 | 09-08-23 | 22:56: Nou ik ben altijd heel voorzichtig met mijn anusworpjes. Je weet maar nooit of die arme beestjes beschadigd worden bij dat rauwe kont bonken. Dierenbeul.

Zapata10 | 10-08-23 | 00:07
▼ 11 antwoorden verborgen

"Het is jammer dat de reaguurders nooit over hun seksbeleving schrijven"

Oke nou,

Ik heb een zoontje gekregen. Harstikke trots. Maar m'n vriendin weet het nog niet. Het is intussen 24 dagen oud, ik heb het intussen meerdere malen mogen beleven, hoe sterk, hoe gezond en wat voor een mini mij is in dat opzicht. De komende jaren of eigenlijk de rest van zijn nog prille leven me inzetten zodat het later iemand wordt.

Over m'n seksbeleving: mijn vriendin denkt dat ik vanavond uitga maar ik ga m'n anus gewoon uit laten eten. De moeder van mijn zoon is er gek op. Ook wel een reverse blowjob, dus op je handen en knieen en dan van achter een blowjob krijgen. Is dat genoeg voor jou of jullie?

Tot later.

Telaat123 | 09-08-23 | 22:12 | 3

Interessant epistel. Vertel meer.

Vooral in de lijn van hele korte novellen: Ik heb een zoontje gekregen. Harstikke trots. Maar m'n vriendin weet het nog niet.

Intrigerend.

SterF... | 09-08-23 | 22:32

Ja vertel meer. Intrigerende materie zoals SterF zegt.

Zalwelweer | 09-08-23 | 22:43

Goh, zo houd je je relatie wel spannend, of is dat kindje bedoeld als kerst verrassing voor je "vriendin"?

zwellevertje | 09-08-23 | 23:49

Kennis had eens viagra gebruikt, maar kennelijk moet je dat in één keer doorslikken, heeft hij niet gedaan. Anderhalve dag met een stijve nek gelopen.

GKJP | 09-08-23 | 22:11

Mooi stukje weer Arthur. Hoop wel dat je nog steeds niet drinkt.

Zalwelweer | 09-08-23 | 22:04 | 9

@Zalwelweer | 09-08-23 | 22:18:
Owh, haha, je schrijft hieronder nog 1 jaar voordat je 50 wordt. Ik dacht te lezen 1 dag.
Foutje, bedankt.

SterF... | 09-08-23 | 22:20
▼ 6 antwoorden verborgen

Is het nou wel handig van meneer Nijman om te gaan zitten drinken met iemand die een geschiedenis daqrin heeft en net trots gestopt was.
En ik hoop dat Arthur nu maat kan houden.

Shoarmamasutra | 09-08-23 | 22:00

Jezus, wat was dat weer lekker.

In het grote gekkenhuis dat NL is geworden, iemand die verlichting brengt.

Ik buig diep, lieve gevoelige belezen en wijs gerijpte Ome Tuur.

Zomaarwat | 09-08-23 | 21:58

Als je écht een lekker wijf hebt, is mijn stelling , kan het fappen voorgoed tot het verleden behoren.

daytripper | 09-08-23 | 21:55 | 4

Lekker wijf staat niet altijd gelijk aan lekkere sex.
We kennen allemaal de termen "zeester" en "dooie doos" wel. Ze bevinden zich ook onder de mooiere dames.

Andersdenkend | 09-08-23 | 22:02

Als je in een café woont kan het drinken tot het verleden behoren.

D-Fens_1963 | 09-08-23 | 22:14
▼ 1 antwoord verborgen

Ik mis oom Gerard bij de zelfbevlekkers. De man had een dagtaak aan het beroeren van zijn eigen jongensdeel.

gestoptmetroken | 09-08-23 | 21:49 | 1

Vooral als hij dacht aan de pielemuisjes van de fanfarejongens die op zondag in het Belgische dorp liepen.

SterF... | 09-08-23 | 22:09

Ben benieuwd wat AI van onanie bakt. Waarschijnlijk blijkt daaruit dat ze er niets van begrijpt.

cugel | 09-08-23 | 21:46 | 3

Fap jij links of rechts?

D-Fens_1963 | 09-08-23 | 22:12

@Zalwelweer | 09-08-23 | 22:42:
Politiek gezien, ja.
@D-Fens_1963 | 09-08-23 | 22:12:
Het grappige is dat ik inderdaad een south paw ben, maar dat dit één van de weinige dingen is die ik mij rechts heb aangeleerd. Om het lid recht te houden. Vreemd verhaal, maar waar. Ik zou het nu nog kunnen verwijderen, maar ach, laat maar staan, wat maakt het uit. Het reguurderstool bestaat niet meer.

cugel | 09-08-23 | 22:48

Quote:

Donderdag 3 augustus

Het is jammer dat de reaguurders nooit over hun seksbeleving schrijven. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat je hele avond in je man cave naar Kane, DI-RECT en Coldplay zit te luisteren zonder even naar Pornhub en Xhamster te surfen.

Zalwelweer:
Nou ik was die dag toevallig jarig. Nog 1 jaar en dan 50. Je merkt het ouder worden. Het is het net niet. Doosje Viagra krijg ik alleen maar stijve benen van.

Na uiteindelijk de visite de deur uitgejaagd te hebben, zaten we dan. Vriendin en ik. Dus een poging wagen op seksueel gebied. Het was rustig en lekker samen beetje knuffelen. Beetje zoenen.

Toen ging de telefoon als een razende tekeer. Het alarm in mijn huis ging af. Niets geen sex op mijn verjaardag. Verjaardagen vind ik trouwens verschrikkelijk. Alle. Maar goed.

Ik dus naar huis. Met stijve benen. Al lopende als een eend open ik de voordeur, niets verdachts te zien. Geen verrassing strippers of feestje, helemaal niets.

Het alarm uitgezet. De rest van het huis onderzoeken. Niets zichtbaar gevonden. Ik denk bij mezelf, ik ben in de maling genomen.

Even zittend op de bank, met een drankje, melde de dader van het alarm zich.

Het was de vleermuis waar ik een tijdje terug al last van had. Het liep dus met een sisser af.

/s

Zalwelweer | 09-08-23 | 21:45 | 4

Jammer .
Onze tweede stuurman is even aan de wal.
Als hij in de buurt was geweest, had hij zeker die mop over de ophaalbrug en het doosje Viagra verteld.

Nou ja.
Volgende keer beter.

Kapitein Sjaak Mus | 09-08-23 | 22:13

@Kapitein Sjaak Mus | 09-08-23 | 22:13: Haha. Die brug die halverwege blijft hangen zeker?

Zalwelweer | 09-08-23 | 22:14
▼ 1 antwoord verborgen

Zo ken ik Arthur eigenlijk niet, ohw wacht......

de uitbater | 09-08-23 | 21:38

Behoorlijk ruk verhaal.

Andersdenkend | 09-08-23 | 21:33

Ik ga eens proberen of ik net zo'n lange tegel kan bakken als Arthur zijn topic. Denk het niet want ben kort van stof.

Zalwelweer | 09-08-23 | 21:33

Voor mij geen Pornhub.

pornbb.org/ Echt beter

Maar hij zuipt wel beter. Brouwerij het IJ.
Das wel goed.

hotnot | 09-08-23 | 21:32

Sex is echt overrated. Ik doe niks aan sex en snurk er niet minder om. Vroeger maakte ik me net als dat personage van Wim de Bie zorgen over dat ik geen vriendin en geen wilde sex had, nu word ik er al moe van als ik er aan denk. Voor mij geen Pornhub.

thanseeuwen | 09-08-23 | 21:28 | 2

Zoveel mensen zoveel wensen.

Shoarmamasutra | 09-08-23 | 22:04

Daar ben je voor behandeld?

P-unit | 09-08-23 | 22:15

Weer begonnen met zuipen Arthur? Welja!

JJMS | 09-08-23 | 21:25

Laat de hoeren maar verrekken.. je hebt 2 handen om te trekken..!

grapjasz | 09-08-23 | 21:24
-weggejorist-
eerstneukendanpraten | 09-08-23 | 21:24 | 1

Het ging enkele weken goed, maar hij zit terug aan de drank.

Nonkel Frituur | 09-08-23 | 21:23 | 2

Wie had dat nou verwacht...

grapjasz | 09-08-23 | 21:25

@nonkel vandaar de toepasselijke naam van het bier denk ik: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

Lijkvocht | 09-08-23 | 22:05

Arturo lijkt mij een slechte spuiter. Meer een sijpelaer.
Kom op, we komen allemaal op leeftijd!

SterF... | 09-08-23 | 21:20

Hoop dat t blijft staan...

hotnot | 09-08-23 | 21:06

Lees de eerste twee alinea's.

Héérlijk. Ik ga er even goed voor zitten!

Zomaarwat | 09-08-23 | 21:06

Was ooit op bezoek bij een dominee in Potchefstroom. De man had het over porno in nederland. Maar in wat voor magazin, vraag ik. Panorama. Dat was de naam van het krantje dat de man zich kon herinneren.

hotnot | 09-08-23 | 21:17

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland