achtergrond

Geenstijl

Kiev graaft zich in en bewapent elke inwoner boven de 12: Ramzan Kadyrov komt stad eigenhandig veroveren in custom T-72 tank

Ramzan zal Amerikaanse M1 Abrams "splijten als nootjes"

Google translated bijsluiter uit Ramzans Telegram

Google translated bijsluiter uit Ramzans Telegram

Alles Is Voorbij. Nee maar even hè. Dit is dus wat er over is van Ruslands militaire slagkracht: een conventioneel/dienstplichtig leger dat vanaf september genadeloos terug gerold werd. Dat komisch-perverse Wagner Group-slavenleger onder leiding van Yevgeny Prigozhin. En de Tjetsjeense Rosgvardia onder 'leiding' van Ramzan Kadyrov; een sociopathisch kind-keizertje in het lichaam van een hartpatiënt - de meest achterlijke debiel van een volstrekt oninteressante, door Poetin geknechte oorlogsstam die uitsluitend bestaat uit achterlijke debielen.

Maar, nu Kadyrov het toch heeft over al die M1 Abrams die hij zal splijten als nootjes; waar blijven die 31 Amerikaanse M1 Abrams en acht ondersteuningsvoertuigen eigenlijk? En in tegenstelling tot de Britse Challenger 2-tanks zijn er ook nog altijd geen van de 50 Duits/Europese Leopard 2 operationeel in Oekraïne zelf gesignaleerd.

In afwachting van de grote meesterzet, verblijven we

Echt uitsluitend achterlijke debielen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.