achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Dat krijg je er nou van: 'Relschoppers dreigen bewonersavonden over asielzoekerscentrum Nederhorst den Berg te verstoren'

thumb

Een 'erg wit' Nederhorst den Berg, mogen we wel zeggen

U kent Nederhorst den Berg vast nog wel. Was vroeger de woonplaats van wijlen Bowien Galema, die daar zetelde met die haar notoire rondneuqpanda Charly Luske. Bowien en haar vreemdgangertje peerden 'm uit Nederhorst den Berg want het was veulste wit. Ze vertrokken derhalve naar Al-Mere en daar werd ze van de weeromstuit diversiteitsambassadeur. ENFIN, in de oude woonplaats van Galema krijgen ze nu een asielzoekerscentrum door de strot gedrukt. Daar zijn die 5.000 inwoners helemaal niet zo blij mee en dus is er OPHEF. Dat krijg je er nou van, als mensensmokkelpartij vvd de gemeenten verplicht asielzoekers op te nemen. Dat krijg je er nou van, als je de inwoners van Ter Apel jarenlang in de stront laat zakken. Dat krijg je er nou van, als je de stekende en rovende Algerijnen en Marokkanen vrij spel geeft. Dat krijg je er nou van, als je die jonge mannen zonder toekomstperspectief en zonder kans op verblijfsvergunning niet gewoon terugstuurt, maar 100.000 omwegen bedenkt met ketenmariniers, termijnplannen en verantwoordelijkheidsdoelen. Dat krijg je er nou van als je een totale nikskunner als Tena Lady Ankie Broek-Drol laat opvolgen door Eric 'hoe meer asielzoekers hoe beter' van der Burg. En dat krijg je er nou van als het zelfs niet lukt om een verknipte dubbele moordenaar die hier helemaal niet had MOGEN zijn tegen te houden bij de poort. Dan trappen de mensen niet meer in je mooie praatjes. Een troost: als het asielzoekerscentrum staat, kunnen Gallema Gallema en Luske weer lekker terugverhuizen. Pal naast dat azc graag.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Gemeenten geven gas op lollie omvolking

AZC's massaal doorgedrukt - omwonenden weten van niets - Overheid (Faber) doet niets - lalala, geld - vetcoole interactieve graphic bij de T.

@Pritt Stift | 10-07-24 | 08:00 | 387 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.