Nieuw: The Sideboob Kitchen
Iedere kookgek z'n internetplek
Keurig DamesTopic. Wat als je geen zin hebt om te werken, maar toch de schoorsteen wilt laten roken? Dan kun je natuurlijk met je tieten naar OnlyFans (om een half jaar later in de hardcore prono te zitten). Maar je kunt ook naar het wereldwijde YouTube om daar met je harries te zwaaien. Nu gaat dat gewapper met kwarktassen ook maar vervelen, dus kun je demense maar beter iets leren. Koken bijvoorbeeld. Sideboob Kitchen is nu een maand actief, en heeft nog maar (of al) 1000 abonnees. Dan doet Street Food Mevrouw hieronder het al wat beter met 28K abo's, en dan is er nog Luba uit Oekraïne, die heeft er al 85.000! Tot zover GeenStijl Culinair en de groetjes aan uw YouTube-algoritme. Smakelijk!
Reaguursels
InloggenSjonge zeg dat op die yoga een leeftijdsbeperking zetten, wat een tijden leven we in.
Lekker chloorkipje.
Magere side boob
Tot je er in het echt te lang naar kijkt. Dan ben je een viezerik. Misschien moet je die wijven in het echt ook een euro per minuut kijken naar hun borsten geven. Waarschijnlijk hoor je ze dan niet meer klagen. Welkom in 2023.
Aiyaa, no nice cooker you make Uncle Roger cry forever.
Underboobs, dat is de nieuwe trend.
www.youtube.com/shorts/yTs6ismMBDo
Ik vind die ukraïnse vrouwen er best wel meestal vaak een beetje hoerig uitzien. Ook die bij ons in het dorp neergestreken zijn. Raar wel.
U resideerdt in Putten ofzeau..?
Wel spannend zoals die Luba dat eventjes flikt.. want je moet wel op 2 dingetjes tegelijk letten als ze bezig is.. in ieder geval is ze liev een geen domme FEBO trut..!
Typ dan maar eens brazillian waxing in by youtube.
Of naked yoga.
De categorie die hier bekend staat als 'side boobs' is beter bekend als 'upblouse'.
Toch niet zo leuk als Nick.
Maar kunnen ze ook koken?
maakt niet uit.
Die laatste kan een leuk kunstje: als ze haar armen omhoog doet is haar kamelenteen weg.
proberen gaat..!
Op Youtube mag het wel. Dan verdienen ze er aan. In het wild mag het niet, en is het ongepast gedrag. Omdat het gratis is, zeker?
Omdat ze in het echt liever niets te maken hebben met allerlei mannen die ze niet zien zitten. Bedankt voor de aandacht, de clicks en het geld, maar de realiteit is natuurlijk anders.
Dat vreten zal wel niet te doen zijn gezien die skrale armpjes.
Bij kippenborst denk ik aan wat anders, bij Luba uit Oekraïne heb ik de video vijf keer moeten bekijken voor ik door had dat ze eigenlijk aan het koken is.
Is dit
The Almost Naked Chef ?
O...die bestaat nog ook...
Leuk voor de heren.
XHamster
XNXX
XVideos
You're welcome.
Dan hoef je niet net te doen alsof je naar die thirst trapping thots kijkt voor het kijken.
Echte reaguurders hebben genoeg aan de vrijmibo.
Wilderst doet nooit aan side boobs en toch elke nacht weer een recept en staat er eten op tafel in het GS café.
Scroll naar 18:14u.
@Dr. Blechtrummel | 23-02-23 | 18:38:
Oh née hè! Dat wil ik niet zien. Nee Wilderst, in je mand!
@Nuuk | 23-02-23 | 19:12: whahah
Doe mij maar een appeltaart, die kan je tenminste volspuiten met slagroom.
Als Herman den Blijker dit zou doen, zou iedereen het smerig vinden.
Deze vraag is voor de guursters: dames, krijgen jullie soms ook last van plaatsvervangende schaamte bij het zien van al die schaamteloze aandachttrekkerij? En daartegenover dan dat oeverloze gezever over seksisme en female empowerment. Dodelijk vermoeiend. "We leggen het nog één keer uit."
Doe maar niet en laat maar wat zien. Dat was leuk om te zeggen.
U is van de vrouwelijke persuasie?.;-) Voorts zet een echte dame haar attributen selectief in de etalage.
Aandachtshoeren en slettebakken gonna aandachtshoer en slettebak. Daar is verder niet zoveel empowerment bij...
Het is wachten op de eerste mannelijke chef-kok in een strak kort broekje waar één van de balletjes buiten bungelt.
Jazeker Mickey.
@Duwbak_Linda | 23-02-23 | 18:43:
Een sideball? Ik zap even weg.
Mickey, jij als vrouw weet toch wel dat het deze meiden echt niet om de aandacht, maar om het geld te doen is? Welke vrouw voelt de behoefte om haar vleeswaren aan allerlei losers te laten zien, tenzij ze psychologisch iets mankeert of daar haar geld mee moet verdienen? Precies. Ik vind het jammer dat dit soort dames een hele nieuwe generatie seksisten aan het kweken zijn, want uiteindelijk is de output toch écht afhankelijk van de input. Ik vind het jammer voor alle vrouwen die gezien willen worden om wie ze zijn en wat ze kunnen.
@Duwbak_Linda | 23-02-23 | 18:43: string achterstevoren?
@F. Jacobse | 23-02-23 | 18:57: Topidee! Nu nog even een string en een camera kopen en dan ga ik live op YT rendang maken. Uuuren kijkplezier.
@VBO_B_Niveau | 23-02-23 | 18:55:
Je hebt uiteraard gelijk VBO, uiteindelijk draait alles om geld. Je laatste zin onderschrijf ik volledig.
Waarom alleen vrouwen met side-boobs?
Vuile sexisten!
Omdat die niet gezien willen worden als alleen maar een stuk vlees. Daarom doen ze er ook groentes bij
Wat ik laatst las: frietpatatten op een matras van mayonaise. Dat kan niet.
Hoe dan wel? Noem het een bijgerecht of een vegetarisch hoofdgerecht. Het hele koken is een ervaring met je eigen heerlijke ingrediënten.
Komkommerschijfjes als matras.. Het hart van een kropsla als "decoratie". Aanmaken met olie en azijn. De obligate peper en zout hoeven van mij niet perse. En krulpeterselie als decoratie. De presentatie.: daar gaat het bij mis.
Het frituren van een mooie rauwe aardappel, voorgesneden. De krokantheid waarvan meteen mis gaat in een mayonaisemoeras. Apart bakken dus.
De groente is paraat. De saus. In plaats van mayonaise een yoghurtdressing naar eigen smaak. Dus niet als matras maar als "toetje". Bovenop al dat lekkers.
De decoratie kan prima met die heerlijke combinatie van olie en azijn. Maar die presentatie. Dat kan als bijgerecht met een mooi stuk vlees, maar ook als vegetarisch hoofdgerecht. Maar dan met een plakje geroosterde knolselderij.
Of een liefdevol bereid visje. Ongetwijfeld de clou gemist: eet alstublieft smakelijk en verantwoord lieve mensen.
Denk niet dat ik het recept kan na vertellen.
Dit is net zoiets als die jaarkalenders met foto's van snelle auto's met half blote dames erbij. Hingen vaak in werkplaatsen en magazijnen van bedrijven.
Daar krijg je trek van.
Ach, als je tien miljoen tieten hebt gezien weet je het wel een keer hè? Probeer het anders eens met een Lego kanaal? ''En dan ga ik nu het kasteel van Doornroosje maken!'' Ik begrijp het wel hoor. Werken is zó 1980.
Over sprookjes gesproken, in de Droomvlucht nu ook zwarte elfjes. Nu nog zwarte trollen.
Probeer denk ik toch maar tienmiljoentwee eerst.
de sideboobs zijn een manier om toch spanned filmpje langs de bloot barrière van facebo, instagram en andere te krijgen.
@AntiZanicz | 23-02-23 | 23:43: Zoiets heeft helemaal geen sideboobs nodig, tot u gebracht door de Facebook AI voor passende content:
www.facebook.com/reel/900925641328324...
Leuk toetje ook en gewoon een blank meisje
Kipfilet, een van de treurigste stukjes vlees. In Nederland: volgespoten met water, zodat zelfs de grootste kneus het niet aan kan laten braden. Zonder een berg kruiden smaakt het nergens naar.
Neem een hele kip, die smaakt zelfs zonder peper en zout goed.
Als u klaar bent met het proeven van de kip, gaat zij dan klaargemaakt de pan in?
Lekkere kippetjes altijd +1.
Wij noemen dat krimpkip.
Als het de pan in gaat moet je eerst een bak water wegstomen en is de kip de helft kleiner.
Je kan beter naar een echte poelier gaan.
Misschien wel goedkoperder uiteindelijk.
@AdvocatusDiaboli | 23-02-23 | 18:42: Ik hoef niet naar de poelier, ik heb zelf kippen.
Maar U heeft gelijk. Kwaliteit is in dit geval niet veel duurder dan krimpkip.
Gehakt is ook zoiets: voorverpakt is het verwerkt met veel water en ijs. Krimpt ook ontzettend. En het wordt verpakt onder zuurstof, om de kleur mooi rood te houden.
Dat het vet in het vlees daar ranzig van wordt, egal.
@AdvocatusDiaboli | 23-02-23 | 18:42:
Kip van eigen erf. Gewoon even een goed geslepen bijltje en hopla, verser kan niet.
@zwenkwieltje | 23-02-23 | 18:52: Ik neem liever een scherp mes. Dan is het dier voor mijn gevoel min of meer koosjer geslacht, en ik wil zo veel mogelijk van de nek overhouden.
Een delicatesse, net zoals het hart, de lever en de maag.
Ik neem altijd een hele kip (…) .
Voor de culi's onder ons: na afloop van de maaltijd het karkas van de hele kip, gewoon weer in de diepvries gooien. Na het verzamelen van twee of drie exemplaren die karkassen in de soeppan. Betere kippensoep ga je niet krijgen. Een enkel groot bot van een fijn stuk rundvlees van de BBQ mag gewoon mee in de soeppan.
@ole guapa | 23-02-23 | 19:21: Uiteraard. Groenten naar eigen smaak toevoegen.
In mijn geval: een wortel, prei, knolselderij.
@ole guapa | 23-02-23 | 19:21: Ik neem altijd bio-vleugels, die grote volgroeide. Na 2 uur koken en afkoelen kan je de pan op zn kop houden!
Zijn maar 9 euro per kilo, en ik krijg daar nog 10÷ op.
D'r is ook een chinese jongedame met een klus channel op YT.
(En die heeft me een stelletje flinke jopen.)
Heel erg leerzaam voor de klusserts onder ons.
Even zoeken....
Woodgirl ?
Erg leerzaam voor de beginnende klussert
Gevonden!
Naomi 'SexyCyborg' Wu heet ze.
@SNAFU | 23-02-23 | 18:22:
Lesbo met absurde neptieten.
Een kippenborst is gauw gevuld.
Ik ga het overwegen, dat met die side boops
Doe, focus ik wel op de aardappels.
Ik ben gek op koken.
Bedankt voor de tip, dat eerste kanaal kon ik nog niet!
Het meest veelzijdige stukje vlees. Sideboob. Uh, kip.
Zonde, vreselijk zonde van die smerige tatoeage van Luba
Wat zou ze van jou vinden?
Ik was ooit in Zuid Afrika. Zag ik bij een bar staan; "Hot chicks inside!" Dus ik naar binnen. Was het een kippenrestaurant....
Kip is "hoender" in het Afrikaans, misschien had dat verwarring voorkomen.
Ze moet de beef wel eerst aanbraden. Nu krijg je gekookt vlees.
En daarom wil ik warme zomers...
Mooie kipfilets.
Goede recepten!
Peter Griffin begrijpt dingen.
REAGEER OOK