achtergrond

Geenstijl

Jihadiste Oum Pringles krijgt 3,5 jaar cel en mag daarna nooit meer op Schiphol in de rij staan

Toen het aflebberen van strijders in de jihadisco steeds moeilijker ging wilde ze terug

Nederland moet van de rechtbank IS-bruidjes uit de zandbak halen omdat ze anders hun straf ontlopen. Máár Nederland mag van de rechtbank dan geen verklaringen uit de zandbak gebruiken om ervoor te zorgen dat ze hun straf niet ontlopen. Zo werkt onze rechtsstaat, lieve Eerste Kamerleden en andere Nederlanders. Ilham Bourjani aka Ilham Fudayl aka Oum Pringles Xtra Cheesy de porno en Ajax kijkende IS-ronselaar aka de eerste door Grapperhaus Arirlines naar Nederland vervoerde jihadiste is veroordeeld tot 3,5 jaar cel. "De straf valt lager uit dan de straf van acht jaar die de officier van justitie had geëist. Ze is namelijk deels vrijgesproken, omdat er volgens de rechtbank te weinig bewijs is dat ze zich heeft aangesloten bij een gevechtsbataljon en fysieke trainingen gaf. De verklaringen die haar man hierover aflegde in Bagdad zijn niet te toetsen, oordeelt de rechtbank."  

Goh nou daar kijken we van op. Verklaringen die een ter dood veroordeelde jihadist ergens in een of ander godvergeten stinkhok in Bagdad heeft afgelegd worden door de Nederlandse rechtbank niet als voldoende betrouwbaar bewijs geacht. Je zou bijna gaan denken dat het van de zotte is om vijandelijke oorlogsmisdadigers terug te halen en ze vervolgens naar een rechtbank te sturen waar ze worden behandeld alsof ze drie rolletjes drop en een zak pepermuntjes uit de supermarkt hebben vergeten af te rekenen. Uitsmijter: "Als de vrouw weer vrijkomt, moet ze zich van de rechtbank aan bijzondere voorwaarden houden, zoals contactverboden en het verbod om zich op internationale luchthavens te begeven." Dat zal Dick Benschop fijn vinden zeg. En nu maar hopen dat Khalid & Sophie over 3,5 jaar nog niet van de buis is gehaald, dan kan Nederland Ilham de toneelstukken, boeken, talkshowoptredens en televisieseries geven die ze verdient. 
HELE UITSPRAAK: DAARRRR

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Update Fopstraf Afghaanse VerkrachtVluchteling

Nederland "verbijsterd" over idioot vonnis verkrachtende asielzoeker en "geschokt" over goedpraterij van Peter R. de Vries

@Pritt Stift | 19-09-18 | 09:30 | 0 reacties

Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

Mevrouw de keurig gebalkte pratende parasol hierboven vond het allemaal veel te rassies in Nederland en besloot toen maar met haar eigenaar man Bilal naar het islamistische luilekkerland af te reizen.

@Mosterd | 11-04-18 | 12:28 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.